![]() |
#91 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII <3
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
aha to jeszcze chociaż ja w 39 t urodziłam ooo wczoraj był mój termin : D Cytat:
![]() Paula wymiatasz co całości : D
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2016-02-25 o 15:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Tydzień temu o tej porze zastanawiałam się czy zbierać się na ip czy jednak przejdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#94 |
MamaKarolci28
|
Witam sie i ja w nowym wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
Dziewczyny to może trzeba jakiegoś przypominacza na drzwiach przyczepić. Np. kartka z napisem schować cyce ![]() Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Haha to cyc góra
![]() ![]() Ja to jestem w szoku ciągle ze mala tyle przybrała ![]() ![]() Myślałam że puste są i woda tylko z nich leci ![]() Hehe a jednak starcza dla tego mojego ssaka ![]() Dzisiaj gadałam x mama na skypie. W ogóle jakoś dzisiaj mam lepszy humor - od razu człowiek lepiej się czuje ![]() Wczoraj pół dnia wylam - tż sie pytal czy siedząc w domu nic sobie przypadkiem nie zrobię ![]() ![]()
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Znowu mi wzięli Patryczka na klucie. Po 19 będą wyniki to zobaczymy co z tym crp. Bilirubina juz byla ok rano
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#101 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mala sie na mnie uwziela i sie ostro wstawia. Do poludnia od paru dni jest taka cisza, ze czasem az sie boje, a popoludniu sie zaczyna. Ale wczoraj i dzis to przechodzi sama siebie, tak mi napiera na dol, ze ledwo z kanapy wstaje ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII &lt;3
Zaczynam mieć więcej mleka 😊 czuje ze jutro to juz będzie sikać na całego 😉
Na rannej zmianie jest położna od gina i mi mówi że się mnie tutaj nie spodziewała 😉 wychwaliła Patrysia jaki ładny 😃 Aaa i z sąsiadka z łóżka obok ktora juz dzisiaj wyszła do domu zostalysmy okrzyknięte bohaterkami dnia na obchodzie we wtorek 😉 i wczoraj i dzisiaj jak przyszli to tez się śmiali ze "tu nasze bohaterki" 😉 Edytowane przez agaczilla21 Czas edycji: 2016-02-25 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
A wiecie nie chciałam wam smecic bo ostatnio ciągle tylko Zale sie i płacze wam
![]() A lapie doly bardzo często. Wczoraj mnie przerosło juz wszystko. Malej bioderka mi żyć nie dają ciągle sobie je wspominam ze to moja wina itp potem ze główkę ciągle tylko na jedna stronę układa i Nie chce zmieniac pozycji i robi się jej jajo A nie okrągła glowka. W urzędach same problemy , siostra pojechała do pl i zostałam całkiem sama. Nikt już do mnie nie przyjedzie i nie pomoże. A tż cały dzień w pracy jest . Wraca dopiero o 19 ![]() I tak o mnie chyba jakieś depresyjko bierze ![]() Jedyna Moja rozrywka to robole za oknem ... ![]()
#105 | ||
Zadomowienie
|
❤❤❤
Cytat:
całkiem jeszcze nie przeszło zwłaszcza od 4 nad ranem niespokojny jest ale jest poprawa. Odstawiłam tez produkty mleczne bo przedwczoraj mały miał zielona kupę jak jogurt nat zjadłam :/ Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z urzedami mam.to samo ale.olac debili. Załatwimy wszystko i z bani bedzie :-*
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A SzczesliwaNarzeczona dała komuś znać co z nią? Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
A tak poza tym to tż powinien Ci duupsko przetrzepać za te myśli. Przecież bioderka to nie Twoja wina. Nie Ty sobie małą tak w brzuszku ułożyłaś. A główką się nie przejmuj... jak Mia skończy nosić te portki to pewnie i inne pozycje leżenia będą jej pasowac. A problemy w urzędach.... a kto ich nie ma ;-) tak już jest z tymi instytucjami. ![]() Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Oj tak spacery bardzo duzo dają. Jak pola sie urodziła to był koniec października ale piękne słońce i koło 20 stopni cała zimę - spędzaliśmy na spacerach bo 5h dziennie. Teraz ani słońca ani powietrza w depresje można wpaść. A jak patrzę jaka pogoda w Kalifornii to mnie zal ogarnia ze wróciliśmy
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() A pomyślcie sobie jakiego doła można złapać rodząc późną jesienią, gdzie cała zima przed nami. Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aż się żyć chce ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
A wiecie nie chciałam wam smecic bo ostatnio ciągle tylko Zale sie i płacze wam
![]() A lapie doly bardzo często. Wczoraj mnie przerosło juz wszystko. Malej bioderka mi żyć nie dają ciągle sobie je wspominam ze to moja wina itp potem ze główkę ciągle tylko na jedna stronę układa i Nie chce zmieniac pozycji i robi się jej jajo A nie okrągła glowka. W urzędach same problemy , siostra pojechała do pl i zostałam całkiem sama. Nikt już do mnie nie przyjedzie i nie pomoże. A tż cały dzień w pracy jest . Wraca dopiero o 19 ![]() I tak o mnie chyba jakieś depresyjko bierze ![]() Jedyna Moja rozrywka to robole za oknem ... ![]()
#114 |
Zakorzenienie
|
Paula miałam to samo przy lobuzie, więc rozumiem
![]() Probowalas poduszki motylka na główkę ? Nie non stop ale np. do wózka na spacer, wtedy jak masz ja pod kontrolą. |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym mam jeszcze pokój do malowania hahaha a właśnie mnie moja mamuśka poirytowała przez telefon, bo zaczęła mnie opieprzać, że się teraz za malowanie wzięliśmy. I jej nagadałam, że zrobię co będę chciała, czy się jej podoba, czy nie i mogę sobie nawet malować w trakcie jak mi wody płodowe będą się sączyć i kij wszystkim w oko. ![]() A SzczęśliwaNarzeczona to ja myślę, że już dawno po, tylko pewnie nie ma jak nam dać znać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na ktg zero skurczy, zero rozwarcia i mam patrzeć na termin z usg czyli 2 marca ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() Kochane jesteście ![]() Tego sie trzymam ze zaraz wiosna będzie i będę mogła na długie spacery chodzić z malutka ![]() ![]() Takie sobie foty obmyslila ze bedzie ciekawie. A przed przyjazdem do mnie ma.makijarzystke i fryzjera zaklepanego - wiec będzie sesja z prawdziwego zdarzenia modelka ![]() Tak myślałam że może mama z tata by przyjechali i tak cicho na to liczyłam Ale dzisiaj tata powiedział ze nie dadzą mu urlopu. Więc dupa. Zobacza mała dopiero w lipcu na chrzcin ach jak będziemy w pl ![]()
#119 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie tym sie pocieszam - ze wiosna juz za rogiem wiec chwile sie pomeczyny i zaraz bedzie dzien długi i spacerowa pogoda ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
A tam termin terminem a nie znasz dnia ani godziny ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Do lipca zleci szybciutko ani sie obejrzysz! Zreszta popatrz jak szybko zleciał ten czas od kiedy Mia jest na świecie a przeciez to juz kilka tygodni! Zaraz beda święta, malowanie jajek, piękna wiosna i długi dzien ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi gin w poniedziałek mówił, że pozamykane na 4 spusty, więc go zapytałam, czy jest szansa, że do tygodnia urodzę. I on mi odpowiedział, że to wróżenie z fusów. Bo to, że dzisiaj wszystko pozamykane wcale nie oznacza, że jutro szyjka się nie skróci, odejdą wody i zaczną się skurcze. Więc wrzuć na luz i nie zadręczaj się tymi datami. Będzie co ma być ![]() ![]() ![]() Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.