![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gdzie wesele?
Ja mam wesele w pałacyku,,, sliczny, romantyczny...ach juz doczekać się nie moge....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
A czy ktoś coś wie na temat lokali w Zgorzelcu. Będę bardzo wdzięczna za opinie. Pozdrowionki
Dziewczyny a jak rozwiązujecie sprawy noclegów.
![]() Edytowane przez kasik_ok Czas edycji: 2006-04-05 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Poznań, hotel ASTRA na Lutyckiej. Nigdzie nie potraktowano nas równie profesjonalnie i zarazem serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Do mojego ślubu zostalo jeszcze sporo czasu (7.07.2007), ale mam już zarezerwowaną salę. Wesele odbędzie się w Hotelu Jaśmin pod Poznaniem. Jeśli macie ochotę zerknąć to załączam fotki. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
A my robimy wesele w Starej Garbarnii we Wrocławiu
www.staragarbarnia.pl
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam w Katowicach dom przyjęć "KIM", dom przyjęc Wiktoria i restuaracje "Anna MAria" wszedzie mialam okazje byc i jadac na roznych uroczystosciachw tym na wesleach, jesli chodzi o drozsze i nietypowe miejsca to bardzo ładny jest Zameczek w Promnicach i ciekawa wydaje sie byc Piramida w Tychach
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Na większe wesela na Śląsku w okolicach Gliwic, Zabrza polecam Dom Kultury w Zabrzu - Pawłowie. My mamy już umowę podpisaną na 07-08.07.2007 r. i robimy na 100 osób, a byliśmy już tam na weselu dwa lata temu i nasi znajomi też tam będą mieli w sierpniu. Sala duża, nastrojowa, ze sceną dla orkiestry i pełnym wyposażeniem sali i kuchni. Z tyłu budynku park, gdzie można wyjść na spacerek lub posiedzieć na ławeczkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
ja weseliłam sie w szczecinie - hotel nord...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
a trojmiasto??
dajcie jakies propozycje z trojmiasta, albo rumi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Gdzie wesele?
Piekna!!!szkoda ze w mojej okolicy takiej nie ma.bardzo łądna.ja szukam w Lublinie lub pod Lublinem
chodzi mi sale ZOLZA20 bardzo łądna Planujemy wesele czerwiec2007 czy ktos tu moze jest z Lublina lub okolic???sporo sal juz ogladalismy i mniej wiecej sie orientuje ale nic mi sie nie podoba ![]() ja własnie chce sale prawei bez balonow ewentualnie pare to juz jest nie modne a zreszta jak jest ładna sala to balonów nie trzeba. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-08 o 22:33 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
ok to teraz ja- miejsce nietypowe i małomiasteczkowe.
dolnośląskie -> Czerwona Woda- > trasa z Bolesławca na Zgorzelec ośrodek agroturystyczny JAGODA jest to nasze miejsce na weselicho. Jak bedzie- nie wiemy bo jesteśmy pionierami weselnymi w tym miejcu. Pani jest Baaardzo miła i poomocna idzie nam niesamowicie na rękę, koszta niskie i możliwość zorganizowania noclegów. Wystrój na własną ręke, podajemy co chcemy, Zamawiamy jedynie ciepłe posiłki. Mamy możliwośc korzystania ze stawu przystosowanego do pływania, zamówienia domków letniskowych, pole namiotowe, kuchnie, łaznieki Jak dla mnie-> strasznej Indywidualistki- jest super- o wszystkim moge sobie podecydować. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Ja mam weselicho w Katowicach-Panewnikach w domu przyjęć "ELIZA". Moge powiedzieć tylko tyle, 3 sale do wyboru-konferencyjna, średnia na ok. 50 osób i duża (na której bede mieć wesele) na 150 osób. Sala nowoczesna, bardzo ładna. Z tyłu sali d€zy ogród z ławeczkami. Po weselu (03.06.06) napisze Wam jak było i czy jedzenie było ok. ![]() Ale się rozpisałam ![]()
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
country golf club
nasz ślub za rok , ale rezerwowalismy sale w okolicach Krzeszowic (okolice trasy Olkusz -Kraków).
Ślub w przeuroczym klasztorze w Czernej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Dot.: country golf club
Ceyda czy masz może jakies foteczki tej sali? Powiedz cos więcej
![]()
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli możesz to napisz ile płacić za jedną osobe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
polecam :
http://www.podlasem.com.pl/ ![]()
"...Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego..." Marek Aureliusz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Pomozcie,
chcemy sie pobrac w Poznaniu lub gdzies w okolicach. Czy ktoras zna jakies magiczne i wyjatkowe miejsce na wesele... jakis dworek, zameczek... hotel... Prosze o info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolezanka byla ostatnio tam na weselu i wyszła zachwycona mam nadzieję, że u nas też bedzie wszystko dobrze. Wesele za 3 tyg.Jeśli masz jakies pytania pisz na prv bo mam teraz mało czasu na przegladanie forum pozdrawiam nele
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
No wlasnie gdzie w poblizu poznania jest jakis kimatyczne miejsce gdzie mozna wyprwic wesele?
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
MARIKA.S to zalezy od tego ile masz na to pieniedzy, z tego co sie orientowalismy jest bardzo duzo pieknych zameczkow i palacykow ale sporo kosztuja no i jeszcze zalezy na ile osob chcesz robic wesele bo nie wszedzie da sie zrobic impreze na 120 osob na przyklad.
Jesli chcesz to pisz na priva to przesle ci jakies linki. pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
a to moja sala
![]() to hotel Margerita koło Krakowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Piekne macie te sale
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
![]()
A my mamy weselicho poprostu w Remizie Strażackiej u mnie w Sławkowie -
![]()
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Ja na mniejsze wesele polecam z czystym sumieniem "Impresję" w Dąbrowie Górniczej
http://www.impresja.slask.pl/ My tam będziemy mieć wesele w przyszłym roku, a już w minioną sobotę bawiliśmy się tam na weselu kuzyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
hmm IMPRESJA byliśmy tam ale warunki , które nam zaproponowali były śmieszne- płacenie za kolejne dzbanki kawy i herbaty ( im wiecej goscie wypiją tym więcej płacimy) i jeszcze dodatkowe 500 zł za zuzycie ennergii przez orkiestrę ! Mojej kolezanki chłopak był tam kucharzem i za dawniejszego menagera te warunki były naprawde super ale podczas gdy zmienił się teraz i jest nowy warunki maja kosmiczne! On nam to polecał ale nie wiedział ,że zmienił sie tam manager . Niestety musieliśmy z tej sali zrezygnować bo to co oni tam wymyslali to mi sie smiać chciało!ale fakt sala ładna i nowiutka- mi sie bb podobała.Jedyny minus to sąsiedztwo stacji LPG i ulicy zaraz obok wejscia!
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Przyslali mi oferte z Catamaranu, gdyby tylko mieli wiecej miejsc noclegowych... Chyba bym sie skusila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.