![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najładniejszy hip hopowiec
Eh.Widze ze moje slonko troche burzy tu nanioslo.
Nie bede nikogo za niego przepraszac bo to on pisal.Nie chce sie na ten temat wypowiadac. Ale wypowiem sie ze z zagranicznych MetodMan jest sliczny oraz sw.pamieci 2pac.Z polskich to Bilon,Sokol,i jak mi sie jeszcze cosik przypomni to napisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
Pezet??? a fee.... przeciez on jest chudziutki i wogole... nie sadze ze gdyby nie byl "pezetem" mial by powodzenie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Człowiek nawet nie może sobie porządnie imprezy odespać, bo tu takie tzeczy go omijają
![]() Chyba każdy się domyśla, że nigdy zdania nie zmienię i zawsze będę uważać, że najpiękniejszy i najzdolniejszy jest Lerek,a jak ktoś mówi, że on nie jest hiphopowcem to się chyba na hip hopie nie zna ![]() A tak na poważnie, natii to widzę że mamy podobny gust - jak ostatnio zobaczyłam Kochana, to tak mi się główka obkręciła, że mało ze schodów nie spadłam ![]()
![]() |
#94 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
a mnie właśnie to że Pezet jest wysoki i szczupły bardzo sie podoba.
![]() ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie Doniu ;- )
I ten nosek ;- ) Może i komuś się nie podoba, ale dla mnie ma to coś ;- )
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Nie slucham hip hopu, niektore, pojedyncze piosenki czasem wpadaja mi w ucho, ale zupelnie nie znam sie na wykonawcach tej muzyki. Przegladaj ten watek moja uwage zwrocil ten o to pan, szczerze mowiac nawet nie wiem kto to jest, ale bardzo mi sie podoba
![]() ![]() ![]()
"Wyjdź ze swojej strefy komfortu. Możesz wzrastać tylko, jeśli jesteś gotów czuć się dziwnie i nie komfortowo próbując czegoś zupełnie dla Ciebie nowego." Edytowane przez elly2 Czas edycji: 2005-12-28 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
buhahah spoko...dla kogo ble dla tego ble... paranoya... to ze koles z wygladu od razu nei powala kobietki to znaczy ze juz jest nic nei wart?? zreszta widze ze znasz wszystkich <Sokól, Pezet, i reszta > wiec mzoesz ich oceniac...? btw, my tutaj nei oceniamy ich tekstow...tylko kazda kobietka podaje ktory Facet akurat z tej 'grupy spolecznej' ![]() tyle.... sorki za off topa ale musialam to napisac..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Akurat z tymi ktorych wymienilam mialam stycznosc,pare razy lub mniej,wieksza lub mniejsza i mam swoje zdanie na ten temat. A tym bardziej smiesza mnie rzesze małoletnich fanek.Ja nie ocenialam zadnych tekstow tylko moje zdanie na temat ich zachowan ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
ohhh jakże miło by było spotkać sobowtóra Sokoła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#102 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
Jak by nie był hip hopowcem to by nie śpiewal z Onarem i Nowatorem. I ty sie znasz na hh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() He he przyznaj że łądnie na nich wyszedł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Ja się nie moge zdecydować co mam sądzić o Lerku. Z jednej strony etykietka hiphopolowca pasuje mi do niego wręcz idealnie, na równi z Nowatorem, Doniem, Mezem, 18L, Liberem i Verbą. A z drugiej strony nagrywa kawałki z ludźmi z tej branży których bardzo cenie np Onarem, Mesem, z tego co kojarze pojawił się gdzieś w refrenie Płomienia...Ale wiem napewno: Lerka nie lubie i nigdy przenigdy słuchać go nie będe.
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Chrupka napisała ze jakby nie był hip hopowcem to by nie śpiewał z Nowatorem i Onarem... Właśnie! ŚPIEWAŁ. I między innymi dlatego twierdze że raperem nie jest w żadnym stopniu, gdyż jest to koleś od śpiewanych refrenów (głos ma w miare ok wiec sie do tego nadaje) ale on nie rapuje. Poza tym dla mnie jest pustym dresem z wiecznie głupią miną.
![]() ![]()
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
A tak w odpowiedzi na ostatnie posty:
Smile_Smile to jest wątek w którym wypowiadamy się na temat naszych typów na najprzystojniejszego hiphopowca, nie rozpatrzamy ich charakterów (w sumie to tak przy okazji nie da się o tym nie wspomnieć). Sama miałam okazje zobaczyć jacy "wspaniali" potrafią byc nasi rodzimi raperzy, jak potrafiła im gotówka uderzyc do głów (tudzież koks -chyba wiadomo o kogo chodzi). Na ten temat spokojnie uzbierałoby się ponad 100 postów w oddzielnym wątku. Wspomne tylko, że kiedyś mój kolega, będąc w towarzystwie jednego z członków znanego sqadu nieźle się zszokował, gdy ten przedstawił swoją dziewczynę słowami "a oto moja nowa świnia" ( ![]() ![]() ja również darzę Gramattik sentymentem, ponieważ był to jeden z pierwszych zespołów gatunku, o którym mowa, który usłyszałam. Szczególnie cenię sobie ich płytę, z tym że nie pamiętam nazwy, z kawałkami :" Znalazłem schronienie" oraz "Płaczę rymami". Lil'sexy bez urazy, ale jak afcet śpiewa mi prze całą piosenkę "nooooooooooooo weź to poczuj" i inne niezbyt rozgranięte teksty rzuca ponadto przy beznadziejnym podkładzie muzycznym to aż mie się coś przewraca w żołądku. Przez całe ubiegłe bodajże lato nie zaglądałam na vivebo bałam się, że trafię na rażący brakiem inteligencji "superprzebój" Trzciego wymiaru "Dla mnie masz stajla" ![]() Juda Doniu rzeczywiście ma w sobie taki chłopięcy urok, ale lepiej żeby nie otwierał ust i nie wydobywał z siebie dźwięków, a przynajmniej nie ułożonych w tak banalne teksty. No ale komuś to tam może się podobać, takie lekkie rytmy, lekkie piosenki do zabawy, rozmumiem. Tylko z tego całego towarzystwa mi sie najmniej Pezet podoba, jakiś taki kompletnie nie w moim guście...
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
A ja mam swojego FU u mnie w domciu, bo mój TZ jest niesamowicie do niego podobny ...
ale tak właśnie ktoś mi tu o Rachimie przypomniał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
BAN stały
|
Głos fokus.....
mrrrrrrrrr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Chyba jak ktoś mówi że Lerek jest hip hopowcem to sie na hip hopie nie zna
![]() ![]() ![]()
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czytac ze zrozumeiniem to ja potrafie...hahahah ...ja poprostu odpowiedzialam na twojego posta.....sama sobei zaprzeczasz.... chyba ze zle sie wyrazilas...i troche inaczej ten post zabrzmial niz powinien ? ![]() sama napsialas ze pezet nie..a fuu bo jest chudziutki i wogole...to Twoje slowa... ja sobei tego nie wymyslilam...i w tym zdaniu akurat nei chodzilo ci o charakter?! ![]() napsialas ze texty sokola sa 'prawile' .itd..wiec ocenilas.....jakby nie bylo ![]() w tym 'zdaniu' ; mialam stycznosc,pare razy lub mniej,wieksza lub mniejsza..' nei wiem ocb....to miaolas stycznosc z nimi czy nie....bo wiesz na koncertach to pare setek ludzi ma z nimi stycznosc...... swoje zdanei mozesz miec.jak najbardziej__ja niczego ci nei zabraniam.... na przyszlosc nei krzycz....bo tego nei lubie.... p.s maloletnia 'fanka' to jzu nei jestem...pozdrówki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ta kaseta( ![]() ![]() ps Grammatki-tez jeden z pierwszych ![]()
![]() |
![]() |
#114 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tak pezet mi sie nie podoba bo jest chudy ![]() a inna sprawa ze ma gupi charakter. nie patrze tylko na wyglad.W przeciwienstwie do ciebie ![]() Zadna kolezanka kolegi nic nie wspomniala ,nie wiem skad masz takie wiadomosci ![]() Jesli juz tak bardzo cie to interesuje to zdarzylo mi sie byc na afterach po koncertowych w hotelu,czy imprezkach innych tego typu i dlatego tak pisze,byla to wiadomosc z pierwszej reki ![]() ![]() Teskty sokola... nie potarfisz zrozumiec ironii? ![]() ![]() To fakt ze ich sprawy co robia,ale dzieki temu widac jacy sa naprawde,od drugiej strony.Nie bede sie kierowac tylko zdjeciami plakatow. I przepraszam jesli cie to boli ze ktos zna tą drugą strone (defacto nie rozumiem czemu sie do tego przyczepilas i czemu akurat to zwrocilo twoja uwage) Obronczyni hiphopowcow sie znalazla?? hehe P.s krzyczec sobie moge i bede kiedy chce. Rada na przyszlosc: nie czytaj jesli ci nie pasuje.Proste ![]() Sorrki za tego posta i jego tresc ale ktos tu domagal sie szczegolowych wyjasnien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
No ja Rahima bardziej pamiętam z 3 X Klanu- tego się za bardzo słuchac nie dało..
A i o Grammatiku zapomniałam ale tam raczej nikt mi do gustu nie przypadł... z wyglądu oczywiście- bo tutaj to oceniamy... Edytowane przez karoska Czas edycji: 2005-12-11 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
hahaha nei no wiesz co dziekuej Ci bardzo za uswiadomeinie.
![]() ze znasz kogos bardziej lub mniej...btw napialas tamto zdanie nei za bardzo stylistycznie wiec nei wiedzialam o co ci chodzi dokaldnie. ![]() a niczego nikomu nei zazdroszcze.nie musisz mmnei mierzyc swoja miara ![]() zlosliwa tez nei musisz byc.to jest luzny watek....a nei jakies przepychanki o ego... ![]() nie bede jzu dalej kmentowala twojej wypowiedzi.bo i tak przekrecasz.... ja nei mailam nic zlego na mylsi....a Ty od razu sie poczulas urazona....niestety_ aha i pozdrow tych twoich ziomow...i woogle.heheh ![]() bywaj sobei dalej na wielkich afterka w hotelach z pezetami itd....<uwaga zart> koniec oFF topa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem na jakiej podstawie stwierdzasz, że Pezet "ma GUPI charakter"?
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
również jestem bardzo ciekawa skąd posądzenie Pezeta o GUPI charakter więc wraz z Aniess czekam z niecierpliwością na wyczerpującą odpowiedź
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
A ja się poczęści zgadzam ze Smile_Smile... Pezeta nie miałam okazji poznać więc nie chciałabym tu oceniać jego inteligencji, ale poznałam innych wyżej wymienionych- i raczej dobrego wrażenia na mnie nie zrobili. Ale tutaj mieliśmy oceniać ich wygląd nie sposób bycia.
A jeden z raperów który na żywo zrobił na mnie ogromne wrażenie to Sticky Fingaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo calujacego sie na parkiecie z mlodziutka dziewczyna(zeby ni emowic maloletnia) w pewnym znanym klubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.