Najładniejszy hip hopowiec - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-12-11, 15:12   #91
RaBiNka
Raczkowanie

Dot.: Najładniejszy hip hopowiec

Eh.Widze ze moje slonko troche burzy tu nanioslo.
Nie bede nikogo za niego przepraszac bo to on pisal.Nie chce sie na ten temat wypowiadac.
Ale wypowiem sie ze z zagranicznych MetodMan jest sliczny oraz sw.pamieci 2pac.Z polskich to Bilon,Sokol,i jak mi sie jeszcze cosik przypomni to napisze
RaBiNka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-11, 15:18   #92
Smile_Smile
BAN stały

Pezet??? a fee.... przeciez on jest chudziutki i wogole... nie sadze ze gdyby nie byl "pezetem" mial by powodzenie charakterek tez niezly,szczegolnie po koncertach w hotelu z jakas małolatką..oj oj.... ale szczegolow nie bede tu wypisywac... Wogle.. wiekszosc "polskich gwiazd" ma troszke namącone w glowce. Zdecydowanie wole kolegów ktorych kawalki na vivie nie latają...huh tu byloby co wybierac No a ze znanych to adama bardzo lubie,przemily i przesympatyczny koles.... tedeefy i inne kołcze niech sie schowają w przedbiegach (ble) ) Nie wspominajac juz o sokole i jego 'prawilnych" tekstach . przyklad??? Wchodzi sobie taki sokól do baru ,wyjmuje portfel i mowi do kolesia obok baru ze mogłby go kupic i caly ten lokal (rotfl) albo pele wsypujący narkotyk kolezance kumpla do piwa... albo red... albo.. albo... dziewczyny polski hiphop to banda idiotow... nie wszyscy ale reprezentatywna wiekszosc Ze az rece opadają. Tacy wszyscy super i wogole a tak naprawde szkoda gadac... Ja tam mam sentyment do grammatika. na zawsze w pamieci. Szkoda ze tamte czasy juz minely..... pozdrawiam
Smile_Smile jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-11, 15:21   #93
lil' sexy
Zadomowienie

Człowiek nawet nie może sobie porządnie imprezy odespać, bo tu takie tzeczy go omijają

Chyba każdy się domyśla, że nigdy zdania nie zmienię i zawsze będę uważać, że najpiękniejszy i najzdolniejszy jest Lerek,a jak ktoś mówi, że on nie jest hiphopowcem to się chyba na hip hopie nie zna

A tak na poważnie, natii to widzę że mamy podobny gust - jak ostatnio zobaczyłam Kochana, to tak mi się główka obkręciła, że mało ze schodów nie spadłam

MD
lil' sexy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-11, 15:27   #94
Smile_Smile
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lil' sexy
Człowiek nawet nie może sobie porządnie imprezy odespać, bo tu takie tzeczy go omijają

Chyba każdy się domyśla, że nigdy zdania nie zmienię i zawsze będę uważać, że najpiękniejszy i najzdolniejszy jest Lerek,a jak ktoś mówi, że on nie jest hiphopowcem to się chyba na hip hopie nie zna

A tak na poważnie, natii to widzę że mamy podobny gust - jak ostatnio zobaczyłam Kochana, to tak mi się główka obkręciła, że mało ze schodów nie spadłam
Dziewczyny,a kim jest ten lerek?? jakies foto?? z checią zobacze bo tak go wychwalacie Nie jestem w temacie,sorry ale ja juz weteranka jestem jesli chodzi o takie "klimaty"
Stary 2005-12-11, 15:28   #95
Ancesia
Zadomowienie

GG do Ancesia

a mnie właśnie to że Pezet jest wysoki i szczupły bardzo sie podoba. Plus okulary których jestem wielką fanką u mężczyzn, naprawde jest super. A jeśli chodzi o małolaty po koncertach to większość raperów ma o tej tematyce przynajmniej jeden utwór niestety. Ale ja go cenie za teksty piosenek nie tych o małolatach, lecz za wszystkie pozostałe, które moim zdaniem są na mistrzowskim poziomie.

Studentka Budownictwa na PK.
Ancesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-11, 15:37   #96
Juda
Zakorzenienie

GG do Juda

Zdecydowanie Doniu ;- )
I ten nosek ;- )
Może i komuś się nie podoba,
ale dla mnie ma to coś ;- )
a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana.
A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje...

Juda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-11, 15:59   #97
elly2
Wtajemniczenie

Nie slucham hip hopu, niektore, pojedyncze piosenki czasem wpadaja mi w ucho, ale zupelnie nie znam sie na wykonawcach tej muzyki. Przegladaj ten watek moja uwage zwrocil ten o to pan, szczerze mowiac nawet nie wiem kto to jest, ale bardzo mi sie podoba Sliczny chlopak ps. to moj 500 post

Edytowane przez elly2
Czas edycji: 2005-12-28 o 17:00
elly2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-11, 16:12   #98
malami21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Smile_Smile
Pezet??? a fee.... przeciez on jest chudziutki i wogole... nie sadze ze gdyby nie byl "pezetem" mial by powodzenie charakterek tez niezly,szczegolnie po koncertach w hotelu z jakas małolatką..oj oj.... ale szczegolow nie bede tu wypisywac... Wogle.. wiekszosc "polskich gwiazd" ma troszke namącone w glowce. Zdecydowanie wole kolegów ktorych kawalki na vivie nie latają...huh tu byloby co wybierac No a ze znanych to adama bardzo lubie,przemily i przesympatyczny koles.... tedeefy i inne kołcze niech sie schowają w przedbiegach (ble) ) Nie wspominajac juz o sokole i jego 'prawilnych" tekstach . przyklad??? Wchodzi sobie taki sokól do baru ,wyjmuje portfel i mowi do kolesia obok baru ze mogłby go kupic i caly ten lokal (rotfl) albo pele wsypujący narkotyk kolezance kumpla do piwa... albo red... albo.. albo... dziewczyny polski hiphop to banda idiotow... nie wszyscy ale reprezentatywna wiekszosc Ze az rece opadają. Tacy wszyscy super i wogole a tak naprawde szkoda gadac... Ja tam mam sentyment do grammatika. na zawsze w pamieci. Szkoda ze tamte czasy juz minely..... pozdrawiam

buhahah spoko...dla kogo ble dla tego ble...
paranoya...
to ze koles z wygladu od razu nei powala kobietki to znaczy ze juz jest nic nei wart??
zreszta widze ze znasz wszystkich <Sokól, Pezet, i reszta > wiec mzoesz ich oceniac...?
btw, my tutaj nei oceniamy ich tekstow...tylko kazda kobietka podaje ktory Facet akurat z tej 'grupy spolecznej' przypadl jej do gustu......

tyle....
sorki za off topa ale musialam to napisac.....
malami21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-11, 16:27   #99
Smile_Smile
BAN stały

Cytat:
Napisane przez malami21
buhahah spoko...dla kogo ble dla tego ble...
paranoya...
to ze koles z wygladu od razu nei powala kobietki to znaczy ze juz jest nic nei wart??
zreszta widze ze znasz wszystkich <Sokól, Pezet, i reszta > wiec mzoesz ich oceniac...?
btw, my tutaj nei oceniamy ich tekstow...tylko kazda kobietka podaje ktory Facet akurat z tej 'grupy spolecznej' przypadl jej do gustu......

tyle....
sorki za off topa ale musialam to napisac.....
Chodzilo mi wlasnie raczej o charakter a nie o wyglad. Wystarczy doczytac i ze zrozumieniem
Akurat z tymi ktorych wymienilam mialam stycznosc,pare razy lub mniej,wieksza lub mniejsza i mam swoje zdanie na ten temat. A tym bardziej smiesza mnie rzesze małoletnich fanek.Ja nie ocenialam zadnych tekstow tylko moje zdanie na temat ich zachowan Koles z wygladu nie musi byc ładny a moze byc super ale mi chodzilo o charakter! Koles z wygldu nie jest nic nie wart ale z charakteru tak. WYSTARCZY CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM I nie wiem czemu zabraniasz mi "podac ktory koles przypadl/nie przypadl mi do gustu" i sama sobie zaprzeczasz.Tyle..
Stary 2005-12-11, 16:44   #100
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Cytat:
Napisane przez Vivienne
Nie będę oryginalna... Fu, Mes... no i dopisze jeszcze Kiełbasę :P

Czy ten kolega nie nazywa się przypadkiem Łukasz W?
Nie- Michał B. Ale widzę, że nie tylko w moim otoczeniu Sokół ma swoich sobowtórów...Ciekawe czy on o tym wie
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-11, 16:52   #101
Ancesia
Zadomowienie

GG do Ancesia

ohhh jakże miło by było spotkać sobowtóra Sokoła zaczne się chyba rozglądać skoro moja przedmówczynie znają już dwóch to może gdzieś koło mnie też taki się kręci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-12-11, 17:00   #102
chrupka
BAN stały

GG do chrupka
Exclamation Dot.: Najładniejszy hip hopowiec

Cytat:
Napisane przez lil' sexy

To wg Ciebie co ona robi?? disco polo??
Jak by nie był hip hopowcem to by nie śpiewal z Onarem i Nowatorem.
I ty sie znasz na hh?
chrupka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-11, 17:04   #103
chrupka
BAN stały

GG do chrupka

Cytat:
Dziewczyny,a kim jest ten lerek?? jakies foto?? z checią zobacze bo tak go wychwalacie Nie jestem w temacie,sorry ale ja juz weteranka jestem jesli chodzi o takie "klimaty"
Davi na wstępie wklaiła pare fot Lerka wiec powinnaś już go kojarzyć.
He he przyznaj że łądnie na nich wyszedł
chrupka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-11, 17:12   #104
Ancesia
Zadomowienie

GG do Ancesia

Ja się nie moge zdecydować co mam sądzić o Lerku. Z jednej strony etykietka hiphopolowca pasuje mi do niego wręcz idealnie, na równi z Nowatorem, Doniem, Mezem, 18L, Liberem i Verbą. A z drugiej strony nagrywa kawałki z ludźmi z tej branży których bardzo cenie np Onarem, Mesem, z tego co kojarze pojawił się gdzieś w refrenie Płomienia...Ale wiem napewno: Lerka nie lubie i nigdy przenigdy słuchać go nie będe.

Stary 2005-12-11, 17:18   #105
Ancesia
Zadomowienie

GG do Ancesia

Chrupka napisała ze jakby nie był hip hopowcem to by nie śpiewał z Nowatorem i Onarem... Właśnie! ŚPIEWAŁ. I między innymi dlatego twierdze że raperem nie jest w żadnym stopniu, gdyż jest to koleś od śpiewanych refrenów (głos ma w miare ok wiec sie do tego nadaje) ale on nie rapuje. Poza tym dla mnie jest pustym dresem z wiecznie głupią miną. Może się myle bo go przecież nie znam, ale nie sądze by ktokolwiek zdołał mnie przekonać że Lerek jest raperem.

Stary 2005-12-11, 17:19   #106
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

A tak w odpowiedzi na ostatnie posty:
Smile_Smile to jest wątek w którym wypowiadamy się na temat naszych typów na najprzystojniejszego hiphopowca, nie rozpatrzamy ich charakterów (w sumie to tak przy okazji nie da się o tym nie wspomnieć). Sama miałam okazje zobaczyć jacy "wspaniali" potrafią byc nasi rodzimi raperzy, jak potrafiła im gotówka uderzyc do głów (tudzież koks -chyba wiadomo o kogo chodzi). Na ten temat spokojnie uzbierałoby się ponad 100 postów w oddzielnym wątku. Wspomne tylko, że kiedyś mój kolega, będąc w towarzystwie jednego z członków znanego sqadu nieźle się zszokował, gdy ten przedstawił swoją dziewczynę słowami "a oto moja nowa świnia" ( ).
ja również darzę Gramattik sentymentem, ponieważ był to jeden z pierwszych zespołów gatunku, o którym mowa, który usłyszałam. Szczególnie cenię sobie ich płytę, z tym że nie pamiętam nazwy, z kawałkami :" Znalazłem schronienie" oraz "Płaczę rymami".

Lil'sexy bez urazy, ale jak afcet śpiewa mi prze całą piosenkę "nooooooooooooo weź to poczuj" i inne niezbyt rozgranięte teksty rzuca ponadto przy beznadziejnym podkładzie muzycznym to aż mie się coś przewraca w żołądku. Przez całe ubiegłe bodajże lato nie zaglądałam na vivebo bałam się, że trafię na rażący brakiem inteligencji "superprzebój" Trzciego wymiaru "Dla mnie masz stajla"

Juda Doniu rzeczywiście ma w sobie taki chłopięcy urok, ale lepiej żeby nie otwierał ust i nie wydobywał z siebie dźwięków, a przynajmniej nie ułożonych w tak banalne teksty. No ale komuś to tam może się podobać, takie lekkie rytmy, lekkie piosenki do zabawy, rozmumiem.

Tylko z tego całego towarzystwa mi sie najmniej Pezet podoba, jakiś taki kompletnie nie w moim guście...
Wielkiej Depresji.

Stary 2005-12-11, 17:29   #107
karoska
Raczkowanie

GG do karoska

A ja mam swojego FU u mnie w domciu, bo mój TZ jest niesamowicie do niego podobny ...

ale tak właśnie ktoś mi tu o Rachimie przypomniał ...
karoska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-11, 17:32   #108
Smile_Smile
BAN stały

Głos fokus.....
mrrrrrrrrr
Stary 2005-12-11, 17:37   #109
ka_ma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lil' sexy

moze sie i nie znam ale dla mnie hiphopowcem to on nie jest. To takie r'n'b w kiepskim wydaniu
ka_ma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-11, 17:40   #110
Ancesia
Zadomowienie

GG do Ancesia

Chyba jak ktoś mówi że Lerek jest hip hopowcem to sie na hip hopie nie zna

Stary 2005-12-11, 17:40   #111
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Cytat:
Napisane przez ka_ma
moze sie i nie znam ale dla mnie hiphopowcem to on nie jest. To takie r'n'b w kiepskim wydaniu
Czyli ełenbi - jak to zapoczątkowała pewna pani o bardzo poetyckim nazwisku...
Wielkiej Depresji.

Stary 2005-12-11, 17:41   #112
malami21
Raczkowanie

Cytat:
Chodzilo mi wlasnie raczej o charakter a nie o wyglad. Wystarczy doczytac i ze zrozumieniem
Akurat z tymi ktorych wymienilam mialam stycznosc,pare razy lub mniej,wieksza lub mniejsza i mam swoje zdanie na ten temat. A tym bardziej smiesza mnie rzesze małoletnich fanek.Ja nie ocenialam zadnych tekstow tylko moje zdanie na temat ich zachowan Koles z wygladu nie musi byc ładny a moze byc super ale mi chodzilo o charakter! Koles z wygldu nie jest nic nie wart ale z charakteru tak. WYSTARCZY CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM I nie wiem czemu zabraniasz mi "podac ktory koles przypadl/nie przypadl mi do gustu" i sama sobie zaprzeczasz.Tyle..

czytac ze zrozumeiniem to ja potrafie...hahahah ...ja poprostu odpowiedzialam na twojego posta.....sama sobei zaprzeczasz.... chyba ze zle sie wyrazilas...i troche inaczej ten post zabrzmial niz powinien ?

sama napsialas ze pezet nie..a fuu bo jest chudziutki i wogole...to Twoje slowa... ja sobei tego nie wymyslilam...i w tym zdaniu akurat nei chodzilo ci o charakter?! a co do malolatek i hoteli.......widzialas jak wbijal tam z ktoras czy tylko kolezanka kolegi cos tam wspomniala.....zreszta to ich sprawy co robia po koncertach....nei mi to oceniac...
napsialas ze texty sokola sa 'prawile' .itd..wiec ocenilas.....jakby nie bylo

w tym 'zdaniu' ; mialam stycznosc,pare razy lub mniej,wieksza lub mniejsza..' nei wiem ocb....to miaolas stycznosc z nimi czy nie....bo wiesz na koncertach to pare setek ludzi ma z nimi stycznosc......
swoje zdanei mozesz miec.jak najbardziej__ja niczego ci nei zabraniam....
na przyszlosc nei krzycz....bo tego nei lubie....

p.s
maloletnia 'fanka' to jzu nei jestem...pozdrówki...
Stary 2005-12-11, 17:58   #113
Mirianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoska
A ja mam swojego FU u mnie w domciu, bo mój TZ jest niesamowicie do niego podobny ...

ale tak właśnie ktoś mi tu o Rachimie przypomniał ...
Rahim wiesz,najbardziej mi zapadł on w teledysku"Chwile Ulotne"
ta kaseta() nadal stoi na honorowej półce w pokoju
ps Grammatki-tez jeden z pierwszych

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-11, 18:07   #114
Smile_Smile
BAN stały

Cytat:
Napisane przez malami21
czytac ze zrozumeiniem to ja potrafie...hahahah ...ja poprostu odpowiedzialam na twojego posta.....sama sobei zaprzeczasz.... chyba ze zle sie wyrazilas...i troche inaczej ten post zabrzmial niz powinien ?

sama napsialas ze pezet nie..a fuu bo jest chudziutki i wogole...to Twoje slowa... ja sobei tego nie wymyslilam...i w tym zdaniu akurat nei chodzilo ci o charakter?! a co do malolatek i hoteli.......widzialas jak wbijal tam z ktoras czy tylko kolezanka kolegi cos tam wspomniala.....zreszta to ich sprawy co robia po koncertach....nei mi to oceniac...
napsialas ze texty sokola sa 'prawile' .itd..wiec ocenilas.....jakby nie bylo

w tym 'zdaniu' ; mialam stycznosc,pare razy lub mniej,wieksza lub mniejsza..' nei wiem ocb....to miaolas stycznosc z nimi czy nie....bo wiesz na koncertach to pare setek ludzi ma z nimi stycznosc......
swoje zdanei mozesz miec.jak najbardziej__ja niczego ci nei zabraniam....
na przyszlosc nei krzycz....bo tego nei lubie....

p.s
maloletnia 'fanka' to jzu nei jestem...pozdrówki...
Jestem pelna podziwu dla tego ze nie jestes juz małolatenią fanką
Tak pezet mi sie nie podoba bo jest chudy
a inna sprawa ze ma gupi charakter. nie patrze tylko na wyglad.W przeciwienstwie do ciebie
Zadna kolezanka kolegi nic nie wspomniala ,nie wiem skad masz takie wiadomosci
Jesli juz tak bardzo cie to interesuje to zdarzylo mi sie byc na afterach po koncertowych w hotelu,czy imprezkach innych tego typu i dlatego tak pisze,byla to wiadomosc z pierwszej reki A widok np.pezeta z 14 latka wbijajacego do pokoju po prostu budzi smiech.I u mnie tez wzbudzil. A piszac "stycznosc" nie mialam na mysli pare setek ludzi na koncertach,tylko stycznosc taką normalną,po prostu,nie wiem co w tym dziwnego(???) Co w tym dziwnego ze znam pare takich osob nieco blizej,jesli juz tak bardzo chcesz wiedziec,i mam swoje zdanie na ich temat???? Nie rozumiem cie,co cie boli??
Teskty sokola... nie potarfisz zrozumiec ironii? TEN tekst byl bardzo "prawilny" hehe w porownaniu do tego co nagrywa na plytach... innymi slowy... co innego na plytach a co innego na prawde
To fakt ze ich sprawy co robia,ale dzieki temu widac jacy sa naprawde,od drugiej strony.Nie bede sie kierowac tylko zdjeciami plakatow.
I przepraszam jesli cie to boli ze ktos zna tą drugą strone (defacto nie rozumiem czemu sie do tego przyczepilas i czemu akurat to zwrocilo twoja uwage) Obronczyni hiphopowcow sie znalazla?? hehe
P.s krzyczec sobie moge i bede kiedy chce. Rada na przyszlosc: nie czytaj jesli ci nie pasuje.Proste Koniec mojej wypowiedzi w tym temacie bo szkoda czasu.Pozdrawiam

Sorrki za tego posta i jego tresc ale ktos tu domagal sie szczegolowych wyjasnien
Stary 2005-12-11, 18:09   #115
karoska
Raczkowanie

GG do karoska

No ja Rahima bardziej pamiętam z 3 X Klanu- tego się za bardzo słuchac nie dało..
A i o Grammatiku zapomniałam ale tam raczej nikt mi do gustu nie przypadł... z wyglądu oczywiście- bo tutaj to oceniamy...

Edytowane przez karoska
Czas edycji: 2005-12-11 o 20:13
Stary 2005-12-11, 19:49   #116
malami21
Raczkowanie

hahaha nei no wiesz co dziekuej Ci bardzo za uswiadomeinie.
ze znasz kogos bardziej lub mniej...btw napialas tamto zdanie nei za bardzo stylistycznie wiec nei wiedzialam o co ci chodzi dokaldnie.

a niczego nikomu nei zazdroszcze.nie musisz mmnei mierzyc swoja miara
zlosliwa tez nei musisz byc.to jest luzny watek....a nei jakies przepychanki o ego...

nie bede jzu dalej kmentowala twojej wypowiedzi.bo i tak przekrecasz....
ja nei mailam nic zlego na mylsi....a Ty od razu sie poczulas urazona....niestety_

aha i pozdrow tych twoich ziomow...i woogle.heheh
bywaj sobei dalej na wielkich afterka w hotelach z pezetami itd....<uwaga zart>

koniec oFF topa...
Stary 2005-12-11, 20:04   #117
aniess
Zadomowienie

GG do aniess

Cytat:
P.s krzyczec sobie moge i bede kiedy chce. Rada na przyszlosc: nie czytaj jesli ci nie pasuje.Proste Koniec mojej wypowiedzi w tym temacie bo szkoda czasu.Pozdrawiam
No akurat musze Cię zmartwić, bo krzyczeć sobie nie będziesz kiedy chcesz, bo tutaj na forum się nie krzyczy

Ciekawa jestem na jakiej podstawie stwierdzasz, że Pezet "ma GUPI charakter"?
Stary 2005-12-11, 20:13   #118
Ancesia
Zadomowienie

GG do Ancesia

również jestem bardzo ciekawa skąd posądzenie Pezeta o GUPI charakter więc wraz z Aniess czekam z niecierpliwością na wyczerpującą odpowiedź

Stary 2005-12-11, 20:28   #119
karoska
Raczkowanie

GG do karoska

A ja się poczęści zgadzam ze Smile_Smile... Pezeta nie miałam okazji poznać więc nie chciałabym tu oceniać jego inteligencji, ale poznałam innych wyżej wymienionych- i raczej dobrego wrażenia na mnie nie zrobili. Ale tutaj mieliśmy oceniać ich wygląd nie sposób bycia.

A jeden z raperów który na żywo zrobił na mnie ogromne wrażenie to Sticky Fingaz
Stary 2005-12-11, 20:35   #120
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
A widok np.pezeta z 14 latka wbijajacego do pokoju po prostu budzi smiech.
Hehe
Albo calujacego sie na parkiecie z mlodziutka dziewczyna(zeby ni emowic maloletnia) w pewnym znanym klubie
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości