![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Zapytajcie swoich mężczyzn proszę
Teraz pytasz kolegów. Te trzepoczące rzęsami też jak muszą coś zrobić, to popytają kolegów i zrobią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
DOMator
|
Ciągle ta sama wersja, do której dopisujecie różne własne historie i wnioski.
![]() |
#93 | |
Zielona Driada
|
Cytat:
Zwyczajnie Cię nie rozumiem. Początkowo próbowałaś przedstawić to wkręcanie śrubek, jako coś co staje Ci na przeszkodzie w poznaniu faceta. Odniosłam wrażenie, że to lubisz w takim razie, takie masz zainteresowania i już. Potem wyszło, że robisz to bo nie masz wyboru, skoro jesteś sama, a jednocześnie kobiety, które zostawiają te czynności swoim facetom posądzasz o bardzo nieciekawy charakter. Skoro nie lubisz tego robić, a masz masę znajomych, to co stoi na przeszkodzie, żeby jakiegoś fajnego kolegę o pomoc w tej kwestii poprosić? Tak, wiem. To nie w Twoim stylu. ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
DOMator
|
![]() |
#96 |
Zielona Driada
|
![]() |
#97 |
on tired little feet
|
Trololololo, wątek genialny. xD Zaklinanie rzeczywistości, skrywane kompleksy które powodują pogardę dla innych ludzi (bo jakoś ukrywać je trzeba), uwazanie się za lepszą od wszystkich, dorabianie teorii nie trzymających się kupy, nielubienie samej siebie, seksizm, zazdrosc wobec innych kobiet (znow nieudolnie skrywana), podwójne standardy, uwazanie kobiet które wykonują pierwszy krok za desperatki... Idealny charakter do stworzenia związku.
Tak tak, wiem, to moje projekcje tylko, przecież masz miliard znajomych i to nie twoja wina że faceci lubią słodkie idiotki ![]()
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-04-19 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
DOMator
|
Czytałam. Widocznie wyciągacie z nich błędne wnioski.
![]() |
#99 |
on tired little feet
|
Śmiem wątpić.
Nawet jeśli te wnioski są błędne (taaaa, jasne) to właśnie takie się nasuwają po przeczytaniu twoich wypowiedzi. I nie jednej osobie, nie dwóm, a wszystkim udzielajacym sie w tym watku. Właśnie taką osobą wydajesz się być- pogardliwą i zakompleksioną. I o ile nie zmieniasz drastycznie swojej osobowości pisząc w internecie i tak samo odnosisz się do ludzi w "realu" to w tym właśnie doszukiwalabym się porażki na polu damsko męskim.
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-04-19 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
No to się wyjaśniło. Po prostu wszystkie się mylimy. Dzień jak co dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
No już bez przesady. Ja nie przeczę, że gardzi i ma kompleksy, ale to bardziej zagubienie, negacja i niezrozumienie. Do tego niewłaściwy obraz siebie i ludzi, a przy tym rozmienianie się na drobne przy tych tabunach znajomych, którzy mogą być (ale nie muszą) ucieczką od głębszych relacji z ludźmi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
DOMator
|
Cytat:
Rzuciłyście się na mnie wszystkie jakbym nie wiadomo co pisała, przeanalizowałyście na wszystkie strony każde zdanie, uznałyście za zakompleksioną i gardzącą sobą i ludźmi. Generalnie samo dno. Najważniejsze, że wam humory dopisują. Kopcie się tutaj same, bo mnie to nie bawi. Cokolwiek bym nie napisała i tak zmieszacie mnie z błotem. Idę spać. Jutro muszę mieć siłę, żeby gardzić ludźmi i męczyć tę planetę swoją obecnością i wrednym charakterem.
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;59065511]To jest wina tylko i wyłącznie otoczenia, jakie sobie wybrałaś. To wcale nie jest takie szczególnie trudne znaleźć faceta, który nie lubi idiotek.[/QUOTE]
oj byś się zdziwiła...chociaż ja chyba też mam coś ze stresem ....zostałam wychowana jako osoba religijna i jakoś wiecznie mi wbijano do głowy kim mam być, jaka mam być, co mam robić...za wszystko jestem strofowana...nie ta długość spódnicy...za bardzo prześwitująca bluzka...spotykałam się z jednym religijnym i już po nim mam niesmak do osób religijnych...od razu mi sie kojarzy, że będę strofowana i ustawiana...w pracy nowej też spotykałam się z jednym kolegą i od razu było ustawianie "brzydki pałaszcz, zmień go!" , "dekolt Ci widać"...radzę sobie z tym do pewnego momentu...potem się już tylko irytuje i jest we mnie tyle emocji, że aż nie mogę ich wyrazić. Ale związane jest to też z moim stanowiskiem pracy....pracuje jako technolog tz. z różnymi ludzmi nawet takimi co mają niższe stanowisko ode mnie ale żaden pracownik mi nie podlega. Za to co jeden to lepiej wie co powinnam robić i jak robić itd. Zresztą ten sam problem w pracy mają mężczyźni. Może też stąd moje podejście do mężczyzn i od razu awersja do ustawiania mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() I nie, też bym się nie zdziwiła, bo żyjemy na tej samej planecie z tymi samymi ludźmi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
eee jak znajdziesz jakieś wyjście z tej sytuacji to daj znać!! skorzystam też W pracy Ci nie powiedzą. U nas jest jedna koleżanka, która uważa że ludzie jej ufają a nie ufają. Ale tak sobie myśle ...bo ja ostatnio przez problemy w pracy i przesilenie wiosenne zaczełam być marudą i straciłam coś ze swojego poweru kobiecego, że trzeba to zmienić. Mężczyzni lubią uśmiechnięte kobiety, ale też nam się dobrze zrobi jak zaczniemy się uśmiechać i patrzeć optymistycznie w przyszłość. Nauczymy się być szczęśliwe. Małymi kroczkami wszystko. Edytowane przez anna renata Czas edycji: 2016-04-24 o 05:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;59246266]Nie, nie zdziwiłabym się. I raczej masz "coś ze stresem". Każdemu coś wbijano do głowy w czasach młodości. Teraz jesteś dorosła i sama decydujesz co z tego chcesz nadal kultywować. Wydaje mi się, że taki zapał otoczenia do strofowania cię może być wynikiem twojej postawy, sposobu, w jaki się zachowujesz. Jeśli cię to irytuje to dlatego, że na to pozwalasz. Aż tak cię obchodzi, że komuś nie podoba się twój płaszcz czy dekolt?[/QUOTE]
Może jest to wynik mojej postawy. Tylko nie wiem co robię źle? Zaufałam ludziom w pracy za bardzo w którymś momencie? Koleżanka twierdzi, że ja wszystkim o sobie opowiadam i wtedy ludzie zaczynają mi radzić, bo jak mówisz coś o sobie to myślą, że oczekujesz rady. Wydaje mi się, że zmieniło się też coś gdy przeprowadziłam się bliżej pracy. Wcześniej pamietam, że byłam bardziej stanowcza a potem jakbym zaczeła watpić w to co myślę. Miałam relację z jednym z kolegów i może to on spowodował bo cały czas slyszłam "dlaczego taka jesteś" jakby coś było nie tak, że mną. Di tego zmęczenie pewnie psychiczne . Ta praca męczy psychicznie i to nie tylko moje zdanie. Ja się o niebo lepiej czuje jak mogę podjąć decyzję, ale tutaj nie można. Ostatnio uczę się pamiętać co lubię i mówić "ja tak nie myślę", "mam inne zdanie" i koncentrować się na zadaniu. Ale faktycznie wydaje mi się, że gdy zaczełam nową pracę a potem przeprowadziłam się bliżej niej zaczełam stawać się bezkrytyczna wobec ludzi i sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
Z mojego doświadczenia wiem, że faceci boją się takich kobiet, że nie będą w stanie im zaimponować. Lubią jak kobieta jest słabsza, żeby mogli się nią zaopiekować i żeby ich mocniejsza pozycja w związku nie była kwestionowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Szkoda bo ja nie kwestionuje pozycji mężczyzny jak już się zakocham ale też nie lubię gdy robi ze mnie idiotke. Ale nie muszę sie z nim wykłocać o to kto wie wiecej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
Jeden z moich Ex w takich kobietach własnie gustował. Obecnemu nie robi najmniejszej różnicy, czy wybranka robi karierę, czy zajmuje się domem, ale zauważyłam, że mężczyźni raczej szukają tych pierwszych, żeby sobie wygodnie życie ułożyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.