![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Warszawa - poszukuję przyjaciółki :)
Ja również
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Ja też chętnie się spotkam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
A co powiecie na to żeby utworzyć grupę/konwersację na facebooku (bo pewnie wszyscy mają), tam sobie porozmawiać i umówić się na któryś dzień?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, koleżanka zgłosiła, że nie ma fb więc zapraszam Was tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post65844511
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam koleżanek Warszawa
Hej dziewczyny,
Ja jestem z Ursynowa (Imielin), mam 31 lat. Mam dwie córeczki, obecnie nie pracuję bo jestem na urlopie wychowawczym. Chciałabym czasem wyjść z domu i zrobić coś dla siebie. Chętnie poznam fajne dziewczyny, żeby się spotykać na kawkę/piwko/pogaduchy. Bardzo chętnie poznam koleżankę, z którą mogłybyśmy zacząć chodzić na fitness i razem się motywować. Dajcie znać, powoli świruję w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Z chęcią poznam jakąś wesołą duszyczkę! Warszawa się zgłasza
Cześć dziewczyny
![]() Mieszkam w Warszawie od lutego i w sumie nie poznałam nikogo prócz mojego obecnego chłopaka. Przyjechałam tu za kimś innym a los chciał, że jestem z kims innym ![]() ![]() Jestem dosyć specyficzna więc może opisze siebie by nie zrażać pozniej przy kontakcie w realu (kiedys spotkalam sie juz w realu z wizazu i byl to mega nie wypal). Jestem dosyc zlozona z jeden strony powazna, mam dwie prace, ambicje a z drugiej storny lubie zaszalec, jestem pewna siebie, uwielbiam poznawac nowych ludzi i uwazam ze spontanicznosc to najwazniejsza cecha u kazdego! Nie lubie jak ktos marudzi jakie zycie jest ciezkie (kazdy to wie wiec po co tak gadac?) ![]() ![]() Od kiedy pamiętam otaczałam sie męskim towarzystwem i najzwyczajniej w swiecie brakuje mi kolezanki/ moze kiedys przyjaciolki od serca ktora raz na jakis czas tez lubi poszalec ![]() - zajęte godziny pozno wieczorne 22 w zwyz (jestem typem nocnego marka) - bede twoim wsparciem w kazdym momencie - gwarantuje dobra zabawe - szczerosc (to najwazniejsze!) a reszte to nie wiem, same ocenicie ! ![]() Tak więc zapraszam do nawiązania kontaktu kazdej z was ktora lubi siebie, lubi innych ludzi (przynajmniej blizszych znajomych (reszty mozemy nie nawidzic razem haha ) , wychodzic pozno z domu i czasem troche zaszalec! Pozdrawiam was gorąco! ![]() Edytowane przez lareeen Czas edycji: 2016-10-14 o 00:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Szukam dobrej koleżanki w Warszawie w wieku 30 lat
Hej!
Właśnie przeprowadziłam się do Warszawy. Jestem z rocznika 86 i chciałabym znaleźć tutaj bratnie dusze, z którymi mogłabym spędzać czas gadając, chodząc do restauracji, czasem do kina albo zwyczajnie na spacery. Na zakupy też mogę się wybrać, jednak nie jest to mus ![]() Do Warszawy przeniosłam się za pracą i studiami. W przeciągu ostatnich kilku miesięcy rozstałam się z facetem i przyjechałam tutaj zacząć na nowo życie. W mojej nowej pracy będę pracować jako analityk biznesowy i jestem dosyć zaciekawiona jak mi to pójdzie. Nigdy wcześniej nie pracowałam na takim stanowisku, więc będzie to dla mnie nowa przygoda. Jestem osobą z uśmiechem na ustach i mam pozytywne i empatyczne podejście do innych ludzi. Lubię rozmawiać o poważniejszych sprawach, ale też lubię być w dobrym humorze i żartować sobie. Chciałabym znaleźć kogoś, kto też lubi próbować różnych rzeczy, ale i ma potrzebę rozmawiania z odczuciem bycia słuchanym, jak i umiejąc słuchać. Interesuję się psychologią i lubię m.in. jeździć na rolkach. Bardzo bym się ucieszyła, gdyby odezwał się ktoś w zbliżonym do mnie wieku i z potrzebą nawiązania bliższej znajomości oraz spotkania w możliwie bliskim czasie ![]() Zapisz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam dobrej koleżanki w Warszawie w wieku 30 lat
Cześć.
I jak tam idą poszukiwania? Ja też mieszkam w Warszawie i szukam kogoś z kim można by czasem gdzieś wyjść. Pracuje chwilowo z domu i już dobija mnie brak kontaktu z ludźmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Hej. Bardzo chętnie gdzieś sie wybiorę: kawa,teatr,zakupy,kino itp
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Niecodzienne ogłoszenie, okolice Warszawy
Jestem introwertyczką, czasem trudną i niemiłą. Mam 19 lat, mieszkam w niedalekich okolicach stolicy. Kocham modę, szyć, komponować muzykę,pisać, oglądać horrory. Szukam dziewczyn/ dziewczyny, która tak jak ja poszukuje wiernej i oddanej przyjaciółki, na dobre i złe. Kilka miesięcy temu straciłam przyjaciółkę, gdyż okazała się toksyczna. Moim zdaniem trudno ostatnio o prawdziwą przyjaźń. Mam nadzieje ze mój post nie pozostanie bez odzewu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Wigilia - Warszawa
Hej,
Z takich, a nie innych powodów nie spędzam w tym roku świąt z rodziną. Czy może któraś z Wizażanek ma podobnie i miałaby ochotę tego dnia na jakiś wypad do klubu? Albo już po wieczerzy ![]() Frappgold ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Dot.: Niecodzienne ogłoszenie
jeśli mógłby być przyjaciel to polecam się. Bardzo chętnie pomogę, wysłucham i doradzę.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Dot.: Niecodzienne ogłoszenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Dot.: Z chęcią poznam jakąś wesołą duszyczkę! Warszawa się zgłasza
Ja jestem chętna, mam 19 lat, może się dogadamy?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Dot.: Warszawa - szukam koleżanki :)
19 z okolic Warszawy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Przyjaciółka na dobre i złe, bratnia dusza z Warszawy
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
I jak dziewczyny wyszło już jakieś spotkanie?
![]() Dołączam do listy - 25 l. Tarchomin Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam koleżanki- Warszawa- mam 27 lat
Hej
![]() Wlasnie przeczytałam Twoj post dotyczący szukania koleżanki. Tez mieszkam od urodzenia w Warszawie, obecnie na Mokotowie. Mam 25 lat, męża i psa ![]() Wydaje mi się, że jestem bardzo pozytywna osoba, zawsze wierzę, że się uda. Mam własna firmę, nieskromnie napisze, że w tym polu zaczęłam odnosić sukcesy ![]() Jesli masz ochotę sie spotkać, pogadać i sprawdzic czy cos nas łączy napisz ![]() Pozdrawiam, Ula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
O proszę, wątek odżył
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Szukam koleżanki - Warszawa :)
Hej
![]() Jesli tak jak ja jesteś optymistka, rozwijająca się, pracująca na własny sukces i lubisz otaczać się ludźmi którzy "ciągną Cię w górę" dzięki swojemu pozytywnemu nastawieniu napisz ![]() Wspólna kawa, zakupy, winko/drink czy po prostu rozmowy do rana miłe widziane. Mam 26 lat od urodzenia mieszkam w Warszawie, mam męża, własna firmę i ciagle się rozwijam. Jak każda kobieta lubię dobrze wyglądać i czasami kupic sobie cos ładnego ![]() ![]() Szukam bratniej duszy z ktora bede mogła porozmawiać o wszystkim. Jesli zazdrościsz ludziom sukcesu i tego, że cos w życiu osiągneli nie pisz! Ula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Herbaciarkka szuka koleżanki;) Warszawa
Cześć! Niedawno przeprowadziłam się do Warszawy, lecz niestety nie znam tutaj nikogo (oprócz TŻ, z którym mieszkam:P). Przyznaję, że trochę smutno mi z tego powodu - chciałabym czasami mieć z kim pójść na babskie ploty, zakupy itd..
Pomyślałam, że może jest tutaj ktoś w podobnej sytuacji i chciałby nawiązać kontakt:) może a nuż się zaprzyjaźnimy? Coś o mnie: Jestem świeżo po studiach magisterskich, niedawno zaczęłam swoją pierwszą pracę - mam 24 lata. Interesuję się literaturą i psychologią. Lubię język hiszpański, pić herbatę oraz wzruszające filmy. Wszyscy zawsze mi mówili, że jak na swój wiek jestem bardzo dojrzała, spokojna i wrażliwa. Nie lubię alkoholu ani chodzenia do klubów. Mam więcej z introwertyka niż z ekstrawertyka..;-) Nie odstraszyłam Cię? :) Jeśli masz ochotę - odezwij się tutaj, albo na priv:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
podbijam temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Herbaciarkka pewnie, ze mnie też jest herbaciara
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Warszawa- wyjątkowa przyjaźń
Hej wszystkim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Dot.: Herbaciarkka szuka koleżanki;) Warszawa
Hej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Kolejna herbaciara się zgłasza! Szczególnie w taką pogodę jak teraz, piję herbatę co chwila
![]() Jestem z Pragi Południe i mam 26 lat. Brakuje mi dobrej koleżanki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.