|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - przyszłe majowe mamy cz. IV
Ta babeczka tez w ciazy zapomnialam napisac
|
|
|
|
#92 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Teoretycznie w Medicover ciezarnych nie obowiazuje kolejka, ale na pobrania jezdze do MediPartner, bo mam blizej i tam juz takich przywilejow nie ma ![]() Mona, p.Pawlowicz nigdy w ciazy nie byla, wiec nie jest godna przebywania na forum. W swietle prawa jej partii jest bezproduktywnym darmozjadem spolecznym, bez rodziny. Ciekawe czy koty chociaz ma? Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2016-03-18 o 08:45 |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ paskudnie dzisiaj. Znowu tak ponuro, a przez ostatnie dwa dni było tak pięknie. Nawet rano się chciało wstawać, a dzisiaj masakra. Jadę dzisiaj do lekarza i trochę się denerwuję.
Wczoraj zrobiłam pierwsze pranie ciuszków dla Małej. Jakie to wsystko maleńkie |
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słusznie robisz. Kazdy mysli ze im szybciej tym lepiej i na hurrra juz przed otwarciem pewnie stoją ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- A mohery z przodu mało oczu nie wydrapia. Jedna mało za kurtke nie wyciagneła jednej kobity jak wchodziła bo jej sie pomyliło ze teraz ona. A mi od razu ciśnienie w góre chyba o 1000 hPa
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w 33 tc
Cytat:
a teraz to juz nie ma wygody dziecko rozprasza poza tym sama sobie dalam bana bo rana boli i moze powroce do tematu po 37tc Wiec poczuj moja solidarnosc ![]() Cytat:
![]() Mnie w calej ciazy raz pani w lidlu przepuscila ale co z tego jak przed nia stalo 4 osoby i udawali ze nie widza
Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-03-18 o 08:51 |
||
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Aj tam szkoda gadać. Zwolniło sie troche to siadłam. A bez łachy. Dobrze sie czuje to troche postoje. U mnie w tym nie ma takiej kartki a baba co pobiera trzyma kazdego długo az bede liczyc bo mi na 10 min to wyglada.
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Mialavi u mnie 33tc jutro! Jupi |
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie tez tylko raz na poczcie przepuscila Pani po pół godziny stania....
Ale jak byłam w ikei to udało mi sie skorzystać z kasy pierwszenstwa, chociaż jedna babka sie pultala ze juz kolejna przepuszcza - hello to nie staje Sie w kasie pierwszenstwa... |
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze nie wiem jak to jest byc przepuszczona w kolejce :p Dostalam piekny telefon, ze mozemy jutro odebrac meble dla malego!! W koncu jakies pranie sie zrobi! Na wozek jeszcze musze poczekac, ale lozeczko juz bedzie i cala reszta od razu lepszy humor!
|
|
|
|
|
#100 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Aaaaaaaaa bola mnie od wczoraj cycochy, to se mysle nacisne na sutka. I co? I na co mi to bylo? Siara poleciala
|
|
|
|
#101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super my tez jeszcze czekamy z wozkiem. Tzn ja bym tam juz mogła ale dziadek sie zaoferował i głupio go poganiac ale boje sie z ich podejsciem to dopiero jak sie urodzi bo po co wczesniej. ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
No to sie zaczęło
|
||
|
|
|
#102 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ustalacie z dziadkiem jaki wozek? Czy bedzie niespodzianka? Moj tata tez sie zaoferowal, zeby kupic wozek, ale wiem ze im sie nie przelewa, wiec nie moglam na to pozwolic. Stac nas zeby kupic, to co chcielismy wiec teraz czekam az dowioza kolor, ktory chcialam, bo zmienilam zdanie. Kobiety :p Cytat:
Witaj w klubie chociaz u mnie ostatnio byla cisza! Jak sie czujesz w tym zaszczytnym gronie?
|
||
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moi rodzice wiec nawet nie zakladałam ze wybiorą za nas. O kurcze zebym sie tylko nie zdziwiła jak mnie zaskoczą jakąś drezyną
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w nowym wątku, dostałam inf na maila że wózek został do mnie wczoraj nadany przez kuriera, i zdążyłam już od rana obdzwonic punkty magazynowe przebiegu tego wózka, bo czekam na niego jak napalona orka na delfina, co najmniej jakby święty Mikołaj miał do mnie przyjechać
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wam też ten marzec się tak dłuży? ! Czy tylko ja mam jakieś zwolnione obroty?
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Aha i kupiłam mojemu wydanie specjalne "tato to ja" z miesiecznika " mamo to ja" jako lekturę (w świątyni dumania czyli kibelek) fajne tematy dla ojców
jest w kiosksch gdyby któraś chciała kupić
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajowo. U mnie jeszcze nie prędko. W sumie jeszcze wybieram miedzy trzema. |
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Dłuży się jak flak z olejem, powiem wam szeptem na ucho żeby zuzia nie slyszała...juz mam trochę dość, jest mi ciężko, grubo, orkowo. Wczoraj mowilam mojemu, że gdybym już była w okresie ciąży donoszonej to moglabym rodzić choćby dzisiaj.
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz w rossmannie pani specjalnie dla nas otworzyła kasę, w innym próbowała, ale druga kasjerka okazała się pierdołą i do nowej kasy od razu poleciał facet stojący przede mną, nie chciało mi się dyskutować, w sumie nie oglądał się kto za nim stoi - pani zaprasza to on idzie, a w poprzedniej kasie ludzie już i tak płacili. W ogóle jakoś jak jestem z mężem to głupio mi się upominać, bo w zasadzie on mógłby postać sam w kolejce a ja np poczekać w samochodzie gdybym się źle czuła i stać nie mogła, chyba za delikatna jestem i nie umiem korzystać ze swojego stanu... Co do wózków - hormony ciążowe mi wzięły górę i się wczoraj zirytowałam. Koleżanka znienacka do mnie pisze "macie wózek? bo tu na grupie babka oddaje za darmo, odbiór osobisty jak najszybciej, zadzwoń tam!". Wrzuca mi tylko 2 zdjęcia na których od razu widać, że zużyty jak cholera, obdrapany, babka po prostu chce się pozbyć a po co ma nieść na śmietnik jak może ktoś się połakomi wziąć? Pytam koleżanki co to za model chociaż, czy z Warszawy, coś więcej w tym ogłoszeniu jest? Ona nie wie, nie zna się na wózkach, żebym zadzwoniła. Miło, że chce wykazać zainteresowanie i pomóc, ale trochę niefajnie jak pcha mi byle badziewie jakie zobaczy, "bo za darmo!"... |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Bona, Oooo tak, to to to
|
|
#111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym dwa razy przejść przez marzec! Wczoraj od 8 na wysokich obrotach, dziś jeszcze leże.. Mam gorszy dzień.Więc jeśli tak ma wyglądać kwiecień, albo jeszcze gorzej to ja podziękuje..tylko kto to ogarnie? ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
Dobrze, że teraz nie wiedzę się za często z nią. Chciała mi też oddać łóżeczko po 3 dzieci (jakieś tam z pokolenia na pokolenie przekazywane), super..wymaga odświeżenia - to uszłoby ale niestandardowe! Więc podziękuje. Wczoraj zamówiłam, więc będę mówić, że mam. Oczywiście że fajnie zaoszczędzić, nie przelewa się - remont,4 wesela, komunia gdzie mąż chrzestny. Wydatków w tym roku ogrom! Ale jednak wstydziłabym się niektóre ciuchy w takim stanie komuś dać. PS Fajna ta koszula z textil market. I bez problemu pierś się z niej wystawi.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-03-18 o 09:50 |
||
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po śniadaniu ale zaleglam z powrotem na łóżku bo mnie cały bok rwie i ciągnie. I w ogóle jakąś niemoc czuję od rana. Wstawilam pranie ale nie wiem kto je rozwiesi bo w tym momencie to jest nie na moje siły
Mam poważnene obawy ze dzidka przekrecila się i teraz siedzi miednicowo ![]() Nad ranem czułam takie konkretne przemieszczanie się a później coś jakby czkawke ale już nie na dole tylko u góry. Czekam teraz aż zacznie się konkretniej ruszać żebym mogła poczuć gdzie co jest A już tak ładnie była główką w dół |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie ostatnio chyba obrazilam kolezanke, bo mi proponowala ubranka po swoim synku. Moze jakos nieszczegolnie zniszczone ale kompletnie mi nie pasuja. Wzielam grzecznosciowo takie na rozmiar 56 i w domu polowe tego wywalilam. Doceniam to, ze ktos nam chce cos podarowac i bardzo sie z tego ciesze, ale nic na sile...
|
|
#114 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry! Ale wy postów trzaskacie
Cytat:
Cytat:
A poza tym 2500 to już dobra waga urodzeniowa (normy zaczynają się od 2500) więc nic tylko cieszyć się, że będzie lżejszy poród. Jak jesteś drobną kobietką, to też lepiej bo będziesz miała łatwiej. Zresztą nie ma co kraczyć, dzidziuś teraz będzie przybierać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ona ma prawo do wszystkiego! Trolle wy Cytat:
Nam rodzice też wózek sprezentowali, a raczej dali kasę bo też nie wiem z czym by przyjechali..
|
||||||
|
|
|
#115 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
u mnie też tak było, ja zamówiłam a rodzicom zawiozłam dane do przelewu. Gdybym im dała wolną rękę w wyborze wózka to.......hm, nie, takich wózków już nie produkują od 10 lat
|
|
|
#116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to chyba z porodowki do was napisze dziewczyny dziewczyny siara mi poleciala! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-03-18 o 10:02 |
||||
|
|
|
#117 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Nie czuje sie jakas wyrozniona. To boliiiiii!!!! Od razu zalozylam stanik i wkladki laktacyjne bo cholera wie ile tego wyleci. Poki co zauwazylam kilka kropel.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam czy tylko ja jestem nienormalna i jak któraś pisze że leci jej siara, to ja mam odrazu odruch stanik w dół i sprawdzenie jak jest u mnie? No to u mnie jest pusto i dziecko to chyba będę karmić powietrzem
|
|
#119 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nie duzo ale kto wie moze nie ma reguły. Mi na dzien płatek kosmet w staniku wystarczy ale codziennie jest potrzebny. Wieczorem jak juz w pizamce siedze (albo bez) bo goraco chwile po prysznicu to widze jak moj mnie obserwuje i sie cieszy leci leci i wyciera haha |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

Wiec poczuj moja solidarnosc