Majówki 2016 - przyszłe majowe mamy cz. IV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-18, 08:36   #91
Iwonia27
Zakorzenienie

Dot.: Majówki 2016 - przyszłe majowe mamy cz. IV

Ta babeczka tez w ciazy zapomnialam napisac
Iwonia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 08:43   #92
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez Iwonia27 Pokaż wiadomość
Cześć siedze właściwie to stoję w kolejce do laboratorium. Ludzi w h. Tzn duzo porozkładali sie na fotelach a ja se wisze. Widze jakas babeczka iles osob przede mna tez pokazowo stoi
Dlatego ja jezdze zawsze troche po 9 i wchodze na pobranie jak panisko
Teoretycznie w Medicover ciezarnych nie obowiazuje kolejka, ale na pobrania jezdze do MediPartner, bo mam blizej i tam juz takich przywilejow nie ma

Mona, p.Pawlowicz nigdy w ciazy nie byla, wiec nie jest godna przebywania na forum. W swietle prawa jej partii jest bezproduktywnym darmozjadem spolecznym, bez rodziny. Ciekawe czy koty chociaz ma?

Edytowane przez RosesAreRed
Czas edycji: 2016-03-18 o 08:45
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 08:46   #93
kaylla
Zakorzenienie

Ależ paskudnie dzisiaj. Znowu tak ponuro, a przez ostatnie dwa dni było tak pięknie. Nawet rano się chciało wstawać, a dzisiaj masakra. Jadę dzisiaj do lekarza i trochę się denerwuję.

Wczoraj zrobiłam pierwsze pranie ciuszków dla Małej. Jakie to wsystko maleńkie:P
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 08:49   #94
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Dlatego ja jezdze zawsze troche po 9 i wchodze na pobranie jak panisko
Teoretycznie w Medicover ciezarnych nie obowiazuje kolejka, ale na pobrania jezdze do MediPartner, bo mam blizej i tam juz takich przywilejow nie ma

Słusznie robisz. Kazdy mysli ze im szybciej tym lepiej i na hurrra juz przed otwarciem pewnie stoją

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

A mohery z przodu mało oczu nie wydrapia. Jedna mało za kurtke nie wyciagneła jednej kobity jak wchodziła bo jej sie pomyliło ze teraz ona. A mi od razu ciśnienie w góre chyba o 1000 hPa
Stary 2016-03-18, 08:50   #95
mialavi
Zakorzenienie

Dzień dobry w 33 tc ( noniewierze)

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Mialavi 50% może też już nie wie,ale pewnie od 3trymestru. Ja dużo dłużej.

Dziś sama zostaje na nocke,mąż wróci rano.
Miałam beznadziejną noc,sniła mi się cesarka,niezbyt w dobrym świetle przedstawiona. Poźniej mnie skurcz łydki złapał,mąż szybko zadziałał i puściło. A później sny o żylakach,opuchniętych nogach itd
Ehh jestem padnięta przez te sny.

Nie jadłam wczoraj kolacji o 22. I co? I cukier niższy niż jak jem -77. Dobrze,że nie wciskałam w siebie.
Ja zakonczylam figle w I trymestrze caly II zakaz a podobno seks najfajniejszy a teraz to juz nie ma wygody dziecko rozprasza poza tym sama sobie dalam bana bo rana boli i moze powroce do tematu po 37tc Wiec poczuj moja solidarnosc

Cytat:
Cześć siedze właściwie to stoję w kolejce do laboratorium. Ludzi w h. Tzn duzo porozkładali sie na fotelach a ja se wisze. Widze jakas babeczka iles osob przede mna tez pokazowo stoi
W moim labie jak byk wisi kobieta w ciazy ma pierwszenstwo i co i nic?? Trzeba by samemu sie upomniec tylko ja np. nie potrafie. Dlatego chodze tak po 9 przed 10 i kolejek brak

Mnie w calej ciazy raz pani w lidlu przepuscila ale co z tego jak przed nia stalo 4 osoby i udawali ze nie widza

Edytowane przez mialavi
Czas edycji: 2016-03-18 o 08:51
mialavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 08:55   #96
Iwonia27
Zakorzenienie

Aj tam szkoda gadać. Zwolniło sie troche to siadłam. A bez łachy. Dobrze sie czuje to troche postoje. U mnie w tym nie ma takiej kartki a baba co pobiera trzyma kazdego długo az bede liczyc bo mi na 10 min to wyglada.

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Mialavi u mnie 33tc jutro! Jupi
Stary 2016-03-18, 08:58   #97
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Mnie tez tylko raz na poczcie przepuscila Pani po pół godziny stania....

Ale jak byłam w ikei to udało mi sie skorzystać z kasy pierwszenstwa, chociaż jedna babka sie pultala ze juz kolejna przepuszcza - hello to nie staje Sie w kasie pierwszenstwa...
manufakturapiekna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 08:59   #98
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Aj tam szkoda gadać. Zwolniło sie troche to siadłam. A bez łachy. Dobrze sie czuje to troche postoje. U mnie w tym nie ma takiej kartki a baba co pobiera trzyma kazdego długo az bede liczyc bo mi na 10 min to wyglada.

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Przypomnialo mi sie ze tam pod tym zdjeciem pisze jeszcze "przepusc jesli mozesz" haha, kazdy wychodzi z zalozenia ze nie moze i jest ok
Stary 2016-03-18, 09:00   #99
AnneMariie
Zadomowienie

Cytat:

Jeszcze nie wiem jak to jest byc przepuszczona w kolejce :p

Dostalam piekny telefon, ze mozemy jutro odebrac meble dla malego!! W koncu jakies pranie sie zrobi! Na wozek jeszcze musze poczekac, ale lozeczko juz bedzie i cala reszta od razu lepszy humor!
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 09:02   #100
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Aaaaaaaaa bola mnie od wczoraj cycochy, to se mysle nacisne na sutka. I co? I na co mi to bylo? Siara poleciala
Stary 2016-03-18, 09:10   #101
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnneMariie Pokaż wiadomość
Jeszcze nie wiem jak to jest byc przepuszczona w kolejce :p

Dostalam piekny telefon, ze mozemy jutro odebrac meble dla malego!! W koncu jakies pranie sie zrobi! Na wozek jeszcze musze poczekac, ale lozeczko juz bedzie i cala reszta od razu lepszy humor!

Super my tez jeszcze czekamy z wozkiem. Tzn ja bym tam juz mogła ale dziadek sie zaoferował i głupio go poganiac ale boje sie z ich podejsciem to dopiero jak sie urodzi bo po co wczesniej.

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Aaaaaaaaa bola mnie od wczoraj cycochy, to se mysle nacisne na sutka. I co? I na co mi to bylo? Siara poleciala

No to sie zaczęło
Stary 2016-03-18, 09:15   #102
AnneMariie
Zadomowienie

Cytat:
Super my tez jeszcze czekamy z wozkiem. Tzn ja bym tam juz mogła ale dziadek sie zaoferował i głupio go poganiac ale boje sie z ich podejsciem to dopiero jak sie urodzi bo po co wczesniej.

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

No to sie zaczęło

A ustalacie z dziadkiem jaki wozek? Czy bedzie niespodzianka?
Moj tata tez sie zaoferowal, zeby kupic wozek, ale wiem ze im sie nie przelewa, wiec nie moglam na to pozwolic. Stac nas zeby kupic, to co chcielismy wiec teraz czekam az dowioza kolor, ktory chcialam, bo zmienilam zdanie. Kobiety :p

Cytat:

Witaj w klubie chociaz u mnie ostatnio byla cisza! Jak sie czujesz w tym zaszczytnym gronie?
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 09:18   #103
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
A ustalacie z dziadkiem jaki wozek? Czy bedzie niespodzianka?
Moj tata tez sie zaoferowal, zeby kupic wozek, ale wiem ze im sie nie przelewa, wiec nie moglam na to pozwolic. Stac nas zeby kupic, to co chcielismy wiec teraz czekam az dowioza kolor, ktory chcialam, bo zmienilam zdanie. Kobiety :p

Witaj w klubie chociaz u mnie ostatnio byla cisza! Jak sie czujesz w tym zaszczytnym gronie?

To moi rodzice wiec nawet nie zakladałam ze wybiorą za nas. O kurcze zebym sie tylko nie zdziwiła jak mnie zaskoczą jakąś drezyną
Stary 2016-03-18, 09:26   #104
BonaDea75
Zadomowienie

Witam się w nowym wątku, dostałam inf na maila że wózek został do mnie wczoraj nadany przez kuriera, i zdążyłam już od rana obdzwonic punkty magazynowe przebiegu tego wózka, bo czekam na niego jak napalona orka na delfina, co najmniej jakby święty Mikołaj miał do mnie przyjechać
Stary 2016-03-18, 09:29   #105
Monanka83
Zakorzenienie

Czy Wam też ten marzec się tak dłuży? ! Czy tylko ja mam jakieś zwolnione obroty?
Stary 2016-03-18, 09:30   #106
BonaDea75
Zadomowienie

Aha i kupiłam mojemu wydanie specjalne "tato to ja" z miesiecznika " mamo to ja" jako lekturę (w świątyni dumania czyli kibelek) fajne tematy dla ojców jest w kiosksch gdyby któraś chciała kupić
Stary 2016-03-18, 09:30   #107
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BonaDea75 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku, dostałam inf na maila że wózek został do mnie wczoraj nadany przez kuriera, i zdążyłam już od rana obdzwonic punkty magazynowe przebiegu tego wózka, bo czekam na niego jak napalona orka na delfina, co najmniej jakby święty Mikołaj miał do mnie przyjechać

Ale fajowo. U mnie jeszcze nie prędko. W sumie jeszcze wybieram miedzy trzema.
Stary 2016-03-18, 09:34   #108
BonaDea75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monanka83 Pokaż wiadomość
Czy Wam też ten marzec się tak dłuży? ! Czy tylko ja mam jakieś zwolnione obroty?
Dłuży się jak flak z olejem, powiem wam szeptem na ucho żeby zuzia nie slyszała...juz mam trochę dość, jest mi ciężko, grubo, orkowo. Wczoraj mowilam mojemu, że gdybym już była w okresie ciąży donoszonej to moglabym rodzić choćby dzisiaj.
Stary 2016-03-18, 09:40   #109
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manufakturapiekna Pokaż wiadomość
Ale jak byłam w ikei to udało mi sie skorzystać z kasy pierwszenstwa, chociaż jedna babka sie pultala ze juz kolejna przepuszcza - hello to nie staje Sie w kasie pierwszenstwa...
Jak poszliśmy w IKEI do kasy pierwszeństwa to okazało się, że wszyscy w kolejce są z pierwszeństwem - głównie z małymi dziećmi, ale chociaż kolejka była mniejsza niż do innych kas
Raz w rossmannie pani specjalnie dla nas otworzyła kasę, w innym próbowała, ale druga kasjerka okazała się pierdołą i do nowej kasy od razu poleciał facet stojący przede mną, nie chciało mi się dyskutować, w sumie nie oglądał się kto za nim stoi - pani zaprasza to on idzie, a w poprzedniej kasie ludzie już i tak płacili.
W ogóle jakoś jak jestem z mężem to głupio mi się upominać, bo w zasadzie on mógłby postać sam w kolejce a ja np poczekać w samochodzie gdybym się źle czuła i stać nie mogła, chyba za delikatna jestem i nie umiem korzystać ze swojego stanu...

Co do wózków - hormony ciążowe mi wzięły górę i się wczoraj zirytowałam. Koleżanka znienacka do mnie pisze "macie wózek? bo tu na grupie babka oddaje za darmo, odbiór osobisty jak najszybciej, zadzwoń tam!". Wrzuca mi tylko 2 zdjęcia na których od razu widać, że zużyty jak cholera, obdrapany, babka po prostu chce się pozbyć a po co ma nieść na śmietnik jak może ktoś się połakomi wziąć? Pytam koleżanki co to za model chociaż, czy z Warszawy, coś więcej w tym ogłoszeniu jest? Ona nie wie, nie zna się na wózkach, żebym zadzwoniła. Miło, że chce wykazać zainteresowanie i pomóc, ale trochę niefajnie jak pcha mi byle badziewie jakie zobaczy, "bo za darmo!"...
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 09:40   #110
Monanka83
Zakorzenienie

Bona, Oooo tak, to to to
Stary 2016-03-18, 09:46   #111
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Ja marzę żeby mi się dłużył!! Remont potrwa jeszcze wieki..zła jestem na to wszystko,bo zachciało nam się robić własnoręcznie meble i zejdzie pewnie wieki. A później będę się stresować, że nie ma tego czy tamtego, że nie posprzątane, nie pomyte, nie przygotowane ehh
Chciałabym dwa razy przejść przez marzec! Wczoraj od 8 na wysokich obrotach, dziś jeszcze leże..
Mam gorszy dzień.Więc jeśli tak ma wyglądać kwiecień, albo jeszcze gorzej to ja podziękuje..tylko kto to ogarnie?

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez pluszowy_kot Pokaż wiadomość

Co do wózków - hormony ciążowe mi wzięły górę i się wczoraj zirytowałam. Koleżanka znienacka do mnie pisze "macie wózek? bo tu na grupie babka oddaje za darmo, odbiór osobisty jak najszybciej, zadzwoń tam!". Wrzuca mi tylko 2 zdjęcia na których od razu widać, że zużyty jak cholera, obdrapany, babka po prostu chce się pozbyć a po co ma nieść na śmietnik jak może ktoś się połakomi wziąć? Pytam koleżanki co to za model chociaż, czy z Warszawy, coś więcej w tym ogłoszeniu jest? Ona nie wie, nie zna się na wózkach, żebym zadzwoniła. Miło, że chce wykazać zainteresowanie i pomóc, ale trochę niefajnie jak pcha mi byle badziewie jakie zobaczy, "bo za darmo!"...
Ja niestety mam osobę, która obdarowuje mnie beznadziejnymi rzeczami. Po pierwsze duże, a na co mi to chomikować teraz. Po drugie większe pół wyrzucam, bo są w takim stanie :/
Dobrze, że teraz nie wiedzę się za często z nią.
Chciała mi też oddać łóżeczko po 3 dzieci (jakieś tam z pokolenia na pokolenie przekazywane), super..wymaga odświeżenia - to uszłoby ale niestandardowe! Więc podziękuje. Wczoraj zamówiłam, więc będę mówić, że mam. Oczywiście że fajnie zaoszczędzić, nie przelewa się - remont,4 wesela, komunia gdzie mąż chrzestny. Wydatków w tym roku ogrom!
Ale jednak wstydziłabym się niektóre ciuchy w takim stanie komuś dać.

PS Fajna ta koszula z textil market. I bez problemu pierś się z niej wystawi.

Edytowane przez zabciajs
Czas edycji: 2016-03-18 o 09:50
zabciajs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 09:48   #112
fablous
Zakorzenienie

Ja juz po śniadaniu ale zaleglam z powrotem na łóżku bo mnie cały bok rwie i ciągnie. I w ogóle jakąś niemoc czuję od rana. Wstawilam pranie ale nie wiem kto je rozwiesi bo w tym momencie to jest nie na moje siły

Mam poważnene obawy ze dzidka przekrecila się i teraz siedzi miednicowo
Nad ranem czułam takie konkretne przemieszczanie się a później coś jakby czkawke ale już nie na dole tylko u góry. Czekam teraz aż zacznie się konkretniej ruszać żebym mogła poczuć gdzie co jest
A już tak ładnie była główką w dół

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 09:53   #113
_itakinie_
Zakorzenienie

Ja sobie ostatnio chyba obrazilam kolezanke, bo mi proponowala ubranka po swoim synku. Moze jakos nieszczegolnie zniszczone ale kompletnie mi nie pasuja. Wzielam grzecznosciowo takie na rozmiar 56 i w domu polowe tego wywalilam. Doceniam to, ze ktos nam chce cos podarowac i bardzo sie z tego ciesze, ale nic na sile...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-18, 09:53   #114
201701091517
Konto usunięte

Dzień dobry! Ale wy postów trzaskacie

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
I to bardzo.... ;( do porodu się już nie ważę - do czego mi to potrzebne... zwaze się już po
W sumie dobry pomysł.. jak ostatnio się zważyłam to stwierdziłam, ze chyba już przestanę bo tylko depresji się nabawię :/

Cytat:
Napisane przez konsternacja Pokaż wiadomość
Mialam usg i niezbyt jestem zadowolona... dzieciatko malutkie, 1700 g, w okolicy 10 centyla, przez 2 tygodnie uroslo 300g. Nie wiem co robie zle, trzymqm sie diety a cos jestvnie tak. Do tego szyjka skrocila mi sie w 2 tygodnie o centymetr a przeciez leze! I jeszcze, zeby bylo wesolo to blizna po cc przekracza norme
Idzie sie zalamac...
A ja bym dzieciątkiem się nie przejmowała i wagą, bo kurde do 40tc jeszcze hoho czasu! A poza tym 2500 to już dobra waga urodzeniowa (normy zaczynają się od 2500) więc nic tylko cieszyć się, że będzie lżejszy poród. Jak jesteś drobną kobietką, to też lepiej bo będziesz miała łatwiej. Zresztą nie ma co kraczyć, dzidziuś teraz będzie przybierać Na szyjke nie ma rady :/ Ale i tak u nas już dobrze, ze jestesmy w "bezpiecznej fazie" ciąży

Cytat:
Ile postow!!! Witam sie rowniez w nowym watku

My dzisiaj wieczor spedzilismy w pubie, jak mi sie za piwkiem teskni!! Szczegolnie w dzien patryka! Ale przezylam, dostalam kebaba na pocieszenie.
Noo piwko to i ja tęsknie a chyba najgorzej będzie latem, przy grillowaniu..

Cytat:
Dzień dobry!
Śniło mi się że poszłam biegać! I tak biegłam i biegłam jak młoda łaniaaa, ahhh, co to był za sen

A jeszcze a propos rozpoczętego wczoraj tematu porodu a'la Miranda Kerr, Hollywood, szampana i truskawek - łapcie fotkę
Hahahaha.. łania

Cytat:

Mona, p.Pawlowicz nigdy w ciazy nie byla, wiec nie jest godna przebywania na forum. W swietle prawa jej partii jest bezproduktywnym darmozjadem spolecznym, bez rodziny. Ciekawe czy koty chociaz ma?
Co wy tam wiecie.. ludzie gorszego sortu Ona ma prawo do wszystkiego! Trolle wy

Cytat:
Super my tez jeszcze czekamy z wozkiem. Tzn ja bym tam juz mogła ale dziadek sie zaoferował i głupio go poganiac ale boje sie z ich podejsciem to dopiero jak sie urodzi bo po co wczesniej.[COLOR="Silver"]
A ja to tak nie lubię.. Koleżanka też obiecywała rzeczy po swoim synku i jakbym miała czekać na nią to bym chyba w głębokiem d.. była
Nam rodzice też wózek sprezentowali, a raczej dali kasę bo też nie wiem z czym by przyjechali..
201701091517 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 09:56   #115
BonaDea75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja juz po śniadaniu ale zaleglam z powrotem na łóżku bo mnie cały bok rwie i ciągnie. I w ogóle jakąś niemoc czuję od rana. Wstawilam pranie ale nie wiem kto je rozwiesi bo w tym momencie to jest nie na moje siły

Nad ranem czułam takie konkretne przemieszczanie się a później coś jakby czkawke ale już nie na dole tylko u góry. Czekam teraz aż zacznie się konkretniej ruszać żebym mogła poczuć gdzie co jest
Kochana ja mam Zuzię cały czas ulożoną miednicowo, a czkawkę zawsze czuję tuż nad spojeniem łonowym, pewnie jej pupka podskakuje podczas czkawki. I teraz właśnie ją ma

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Lambadaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Ale wy postów trzaskacie

W sumie dobry pomysł.. jak ostatnio się zważyłam to stwierdziłam, ze chyba już przestanę bo tylko depresji się nabawię :/

A ja bym dzieciątkiem się nie przejmowała i wagą, bo kurde do 40tc jeszcze hoho czasu! A poza tym 2500 to już dobra waga urodzeniowa (normy zaczynają się od 2500) więc nic tylko cieszyć się, że będzie lżejszy poród. Jak jesteś drobną kobietką, to też lepiej bo będziesz miała łatwiej. Zresztą nie ma co kraczyć, dzidziuś teraz będzie przybierać Na szyjke nie ma rady :/ Ale i tak u nas już dobrze, ze jestesmy w "bezpiecznej fazie" ciąży

Noo piwko to i ja tęsknie a chyba najgorzej będzie latem, przy grillowaniu..

Hahahaha.. łania

Co wy tam wiecie.. ludzie gorszego sortu Ona ma prawo do wszystkiego! Trolle wy

A ja to tak nie lubię.. Koleżanka też obiecywała rzeczy po swoim synku i jakbym miała czekać na nią to bym chyba w głębokiem d.. była
Nam rodzice też wózek sprezentowali, a raczej dali kasę bo też nie wiem z czym by przyjechali..
u mnie też tak było, ja zamówiłam a rodzicom zawiozłam dane do przelewu. Gdybym im dała wolną rękę w wyborze wózka to.......hm, nie, takich wózków już nie produkują od 10 lat
Stary 2016-03-18, 09:59   #116
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje kolejny skok rozwojowy i pamietaj jakby co dzielisz sie mlekiem ja to chyba z porodowki do was napisze dziewczyny dziewczyny siara mi poleciala!

Cytat:
O nie jak dla mnie zapierdziela rowno moze dlatego ze ciagle za czyms jezdzimy czegos szukamy i jeszcze imprez w marcu mamy od ..... i jeszcze prezenty dochodza i odwiedzic trzeba i ciagle brak czasu.

Cytat:
Napisane przez pluszowy_kot Pokaż wiadomość
Jak poszliśmy w IKEI do kasy pierwszeństwa to okazało się, że wszyscy w kolejce są z pierwszeństwem - głównie z małymi dziećmi, ale chociaż kolejka była mniejsza niż do innych kas
Raz w rossmannie pani specjalnie dla nas otworzyła kasę, w innym próbowała, ale druga kasjerka okazała się pierdołą i do nowej kasy od razu poleciał facet stojący przede mną, nie chciało mi się dyskutować, w sumie nie oglądał się kto za nim stoi - pani zaprasza to on idzie, a w poprzedniej kasie ludzie już i tak płacili.
W ogóle jakoś jak jestem z mężem to głupio mi się upominać, bo w zasadzie on mógłby postać sam w kolejce a ja np poczekać w samochodzie gdybym się źle czuła i stać nie mogła, chyba za delikatna jestem i nie umiem korzystać ze swojego stanu...

Widzialam ten sprzet ! Nie wiem moze jej sie wydaje ze wozek to wozek ale chociaz zeby byl zadbany a to takie sciorane było :/

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

Jeszcze wroci na swoje tory głowa do góry, tez wstawilam pranie jak wywiesze u siebie do skocze i Twoje wywiesze co mi tam

Edytowane przez mialavi
Czas edycji: 2016-03-18 o 10:02
Stary 2016-03-18, 10:03   #117
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
No to sie zaczęło
Cytat:
Nie czuje sie jakas wyrozniona. To boliiiiii!!!! Od razu zalozylam stanik i wkladki laktacyjne bo cholera wie ile tego wyleci. Poki co zauwazylam kilka kropel.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-18, 10:21   #118
BonaDea75
Zadomowienie

Przepraszam czy tylko ja jestem nienormalna i jak któraś pisze że leci jej siara, to ja mam odrazu odruch stanik w dół i sprawdzenie jak jest u mnie? No to u mnie jest pusto i dziecko to chyba będę karmić powietrzem
Stary 2016-03-18, 10:23   #119
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez mialavi Pokaż wiadomość
Gratuluje kolejny skok rozwojowy i pamietaj jakby co dzielisz sie mlekiem ja to chyba z porodowki do was napisze dziewczyny dziewczyny siara mi poleciala!
Sie wie
Laktator elektryczny jest to sie podlacze na cala dobe i obskocze wszystkie glodomory
Stary 2016-03-18, 10:24   #120
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
Nie czuje sie jakas wyrozniona. To boliiiiii!!!! Od razu zalozylam stanik i wkladki laktacyjne bo cholera wie ile tego wyleci. Poki co zauwazylam kilka kropel.

Chyba nie duzo ale kto wie moze nie ma reguły. Mi na dzien płatek kosmet w staniku wystarczy ale codziennie jest potrzebny. Wieczorem jak juz w pizamce siedze (albo bez) bo goraco chwile po prysznicu to widze jak moj mnie obserwuje i sie cieszy leci leci i wyciera haha
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości