|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
Pokaż wyniki sondy: Podoba Ci się nowe KWC? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 1,52% |
Nie |
385 | 97,47% |
Nie mam zdania |
4 | 1,01% |
Głosujący: 395. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe KWC: dobre czy nie? Oddaj swój głos
Cytat:
Przeczytałam regulamin (link dla zainteresowanych) - nie ma nic o jakimkolwiek banowaniu. Mnie dotyczyć może co najwyżej: Uwaga! Zgłoszenia i recenzje niezgodne z powyższymi zasadami zostaną usunięte bez powiadomienia autora. I jeśli rzeczywiście zostaną usunięte, trudno. Zostawiłam tylko recenzję kosmetyku, który dostałam od Wizażu do testowania.
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2016-03-27 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To o banie i przywracaniu usuniętych, to było przypuszczenie Chimay (pewnie przez analogię z zasadami forum). Nie wiem, czy takie przywracanie byłoby w ogóle technicznie wykonalne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
kosmita jakiś normalnie
|
Dobła - czasłam posta na wskazanym przez Czocherovsky wątasie
![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedna sprawa, że teraz nie ogarniam KWC ale chyba zauważyłabym opcję "kasuj".... a jest tylko "edycja" ![]() EDIT Widzę na screenie, zaraz sprawdzę czy zadziała ![]()
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2016-03-27 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() a ja moich recek nie mam w profilu - przypadek? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Konto usunięte
|
Dodałam screen wyżej.
Cytat:
Edytowane przez 201605110926 Czas edycji: 2016-03-27 o 20:49 Powód: + |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() to ja już gópia jezdem ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
a, kumam ![]() no fakt, może i to zmienili choć ... tak sobie myślę, po poziomie tego bubla, że raczej nie ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2016-03-27 o 20:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero jak się odnajdzie swoją recenzję pod produktem (Katorga w ogóle! Kiedyś wyświetlała mi się moja opinia od razu pod kosmetykiem a teraz trzeba jej szukać pośród innych, no porażka jakaś!) to jest EDYTUJ i KASUJ uffff... Mam nadzieję, że w miarę jasno napisałam jak nie ogarnęłam tego wkurzającego mnie na maksa nowego KWC ![]()
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2016-03-27 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() to nie będę szukać swoich recek po całym KWC, było ich 632 ![]() ![]() ![]() to sobie pooglądam GoT - obfitość latających głów, członków i flaków pozwoli mi zneutralizować krwoiżercze zapędy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W kwietniu nowy sezon! Winter is coming ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
KWC bez podstawowych kategorii i podkategorii to nieporozumienie.
Jedna z najczęściej przeglądanych kategorii czyli kremy nie ma już podziału na produkty :noc, dzień, podziału wiekowego czyli stanowi wielki wór recenzji wśród której znależć wartościową i celowaną poradę jest niemożliwe. Pytanie do twórców nowego KWC: jaki cel miała ta zamiana? Czy będzie reakcja na negatywne opinie o nowym i uzupełnienie braków? A przywrócenie starego?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() bo ja mam 6 i hurtowo lecę ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() nie - nie przywrócą ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
![]() Nowy katalog jest koszmarny, chaotyczny, nieczytelny, niefunkcjonalny. Miał być chyba modnie minimalistyczny, czy coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak nieprofesjonalne zachowanie ich dyskwalifikuje. Widzę, że w tym wątku jest coraz mniej emocji, a coraz więcej trzeźwego spojrzenia wizażanek i świadomości wykorzystywania przez sztuczny reklamowy twór jakim się stał ulubiony wcześniej serwis. To dobrze. Czy ktoś w twórców nowego KWC ustosunkuje się do dotychczasowych wyników ankiety??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie odkryłam, że filtrowanie i sortowanie recenzji to jakaś porażka - pierwsza strona wg. wybranego filtru czy sortu a następne w cały świat. Czyli niemożliwym jest przeczytać sobie np. tylko najlepsze opinie o produkcie. Po co te opcje są skoro nie działają? I te filmiki na każdej stronie i ceneo... ja prdl !!!! ![]() 6 który ma mieć premierę w kwietniu??..... Teraz ja zgupłam ![]()
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2016-03-28 o 08:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
nie przypuszczam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja jeszcze odnoszę wrażenie, że wątek z sondą został (chwilowo?) poziostawiony na zasadzie takiego wentylu - no dobra, niech se gdzieś ponarzekają. Pogadają i przestaną, my i tak zrobimy swoje.
![]() |
#108 |
kosmita jakiś normalnie
|
ale taki był komunikat zawsze, serio - może Modki z KWC o tym nie wiedziały (też miały odgórny komunikat
![]() ![]() ciii ![]() ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2016-03-28 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie weszłam jeszcze raz w zamknięty wątek i widzę, że Rochelle pisała, żeby dać nowemu KWC miesiąc. Czyli mamy czekać gdzieś do majówki, żeby dało się korzystać z dziurawej, niefunkcjonalnej i nieprzyjaznej dla użytkownika strony? No przykro mi, ale ja tyle cierpliwości nie mam.
Ostatnio szukając czegoś dla siebie korzystam z gugla i blogów, bo z KWC już nie potrafię. Mam nadzieję, że pojawi się na rynku jakaś alternatywa dla wizażu. Kafeteria niestety nią nie jest, tamtejsze forum to królestwo trolli a torebka to jakaś kpina. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
Mylengrave, jak się okazało w ostatnim czasie, istnieje przepaść między tym, co jest możliwe dla programisty i do pomyślenia dla zainteresowanego obserwatora, a poziomem i tempem wprowadzania rutynowych poprawek
![]() Treść świeżych cache można odzyskać, ale oficjalnego guzika przywróć recenzję chyba nie ma. Przy usuwaniu wyskakuje komunikat, że nie da się przywrócić. Teoretycznie można by ustawić powiadomienie o usuwaniu i aktywować bota odzyskującego cache, ale jeśli będzie jakaś reakcja,, to raczej blokada usuwania w ogóle. Co innego legalnie usuwać, co innego spamować przepisami ![]() Edytowane przez 201605110926 Czas edycji: 2016-03-28 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
I komu to przeszkadzało?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
R.i.p kwc[*][*][*]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam dziś kolejne podejście do kwc, kolejny raz opuściłam stronę zirytowana po 30 sekundach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Buuu... Az zal serce sciska, gdy się na to patrzy... ;/ Wkurza mnie to,ze nie bierze się pod uwagę w ogóle naszego zdania w kwestii zmiany KWC (a własciwie jego totalnego spaprania). Tymbardziej, ze jak ktos juz napisał to my-Wizazanki go współtworzyłysmy dodając i recenzując kosmetyki. Zeby chociaz zdanie wyjasnienia... No cóz...Zegnaj KWC...
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ale ktoś sobie samobója strzelił. Nowe kwc bije na głowę wszystkie onety i inne kwejki. To jest tak oczo☠☠☠ne, aż można zawrotów głowy dostać. Jakby widłami pogrzebać to jeszcze ktoś o stalowych nerwach może znajdzie coś czego szukał ( choć i w to wątpię) ale na telefonie to jak zgubić się w Bombaju.... sie nie da no... Już dawno nic mnie tak nie zirytowało, a swoją znajomość z wizażem zaczęłam właśnie od kwc, tak jak pewnie i duża część z was. Uwielbiałam sobie grzebać, czytać recenzje, sortwać.... Poszliście w złą stronę. Nie wierze że osoba która to przygotowała na co dzień też korzysta z kwc. Nie obrażając nikogo ale to chyba jakiś facet którego nasze mazidła w ogóle nie obchodzą.... ![]() Już z góry uprzedzam, żadnych takich akcji z forum już nie róbcie... bo znowu wam nie wyjdzie i dopiero się zacznie..... No ale żeby tak spartolić......
![]() |
#118 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Jestem na nie i tak też zagłosowałam
![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
W zasadzie nigdy nie interesowała mnie za bardzo główna, więc dobrowolnie nie wchodzę. Niestety nowy Wizaż częściowo zmusza takich jak ja do oglądania tych wypocin, wstawiając artykuły z głównej na KWC i uniemożliwiając przejście z poziomu KWC do widoku ogólnego forum, więc trzeba chodzić na okrętkę, przez główną Wizażu.
Zresztą co tu dużo gadać, główna też leci po równi pochyłej i jest nawet wątek na plotkowym temu poświęcony, gdzie dziewczyny produkują się już chyba z pół roku jak nie więcej na ten temat. Czy coś się dzięki temu zmieniło? Nie. Więc po co nabijać im odsłony? Czy autorów głównej to interesuje, po co wizażanka jedna z drugą tam wchodzi i czy może potem się śmieje z poziomu artykułów na niej i zastanawia się dla kogo są one pisane? Ano właśnie dla niej, skoro tam wchodzi i klika. To samo z KWC. Nowe istnieje 2 tygodnie. Coś się według Was zmieniło na lepsze od czasu oddania go do użytku? Według mnie nie. Wchodzę każdego dnia popatrzeć, jak to wygląda i niestety z każdym dniem tracę nadzieję, że jest po co tam wracać. Raczej skłaniam się coraz bardziej do zabrania swoich zabawek z tej piaskownicy, zwłaszcza że jak przetestowałyście, usunięcie swojej recki jest teraz możliwe. Po co nabijać odsłony temu bublowi? Edytowane przez chimay Czas edycji: 2016-03-30 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że nikt nam tego nie udostępni, ale z ciekawości sama chętnie obejrzałabym statystyki odsłon/pojawiania się nowych recenzji na KWC po "ulepszeniu"
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.