![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sama już nie wiem.
Cytat:
Poza tym mówiłam o dużych nieodwracalnych zmianach, a nie o żelowych paznokciach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przepompownia Ścieków
|
Czyli Ty już postanowiłaś, że idziesz na tę operację? Bo tak brzmisz. Rób co uważasz, tu nikt nie ma wpływu na Twoje czyny. Tylko żeby potem nie okazało się, że po operacji twarzy znajdziesz kolejny "mankament", który trzeba będzie poprawić operacyjnie. A potem kolejny i kolejny.
Niepokojąca jest Twoja motywacja - żeby mieć powodzenie u większej ilości facetów. Jeśli już kłaść się pod nóż (bo nie oszukujmy się, to są poważne ingerencje w organizm - jakieś piłowanie, odcinanie.. nie odechciało Ci się tej operacji po samym opisie jej przebiegu? ![]() No i na wizażu tradycyjnie ze skrajności w skrajność - tak się nie da dyskutować, bo niemal każdy wątek zamienia się po kilku stronach w wojnę. Aha i Autorko, albo osobo, która znowu próbuje wkładać kij w mrowisko: mam asymetryczną twarz, do tego jest na niej wyraźna blizna, na policzku. Przez 6 lat tworzyłam związek z przystojnym, mądrym chłopakiem. Nie rozstaliśmy się z powodu wyglądu ![]() Nie no, teraz jak to zbieram do kupy wszystko, jednak mam wrażenie, że temat jest prowokacją Edytowane przez xenon88 Czas edycji: 2016-03-30 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-03-30 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Na TVN Style codziennie są programy o operacjach plastycznych, Autorko, proponuję obejrzeć.
Po obejrzeniu paru odcinków powinnaś zrozumieć, że ludzie idą pod nóż przez defekty, które utrudniają im normalne funkcjonowanie, wielkie narośle, brak jednej piersi, ogromne zmiany skórne, blizny... I Twój problem z rysami twarzy, które ci się nie podobają to żaden problem, w porównaniu z tym co przeżywają osoby przedstawione w tamtych programach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To jest jakas desperacja, autorka i tak nie bedzie w stanie ukryc takiego drobiazgu jak fakt , ze przerobila całą twarz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Ja Ci powiem jeszcze autorko tak. Miałam kiedyś pierwszego chłopaka, byłam w nic absolutnie zakochana. Kiedyś powiedział mi, że mam duży nos. Co absolutnie prawdą nie jest i on sam mi potem wielokrotnie powtarzał, że powiedział tak na odczepnego w kłótni. Wiele lat jeszcze się temu nosowi przyglądałam, co teraz mnie bawi i śmieszy, a wtedy rozważałam wszystkie opcje. Godzinami siedziałam w internecie i oglądałam profile gwiazd, porównując ze swoim
![]() Takie wymyślone i wyolbrzymione kompleksy się leczy, ale nie u chirurga ![]() Żaden mężczyzna nie powie, że jego ideałem kobiety jest ta zakompleksiona, szukająca potwierdzenia swojego piękna w większości mężczyzn. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Oczywiście, że tak. Ale jeśli kobieta ma wielkie narośle na całym ciele, co przeszkadza jej normalne funkcjonowanie, a ludzie się z niej śmieją, to też jest problematyczne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Jak ja kocham te wszystkie "żaden mężczyzna...". A co, znacie wszystkich mężczyzn na świecie, że jesteście w stanie to stwierdzić?
No i jeszcze stwierdzenia, że takiej po operacji nikt nie będzie chciał ![]() ![]() Wklejanie nieudanych efektów operacji też słabe. Równie dobrze mogę zarzucić nie wiem, zdjęciem wybitnie popalonych włosów po farbowaniu i rozjaśnianiu - czy to znaczy automatycznie, że każda dziewczyna, która się na to zdecyduje będzie miała coś takiego na głowie? ![]() Natomiast motywacja autorki jest rzeczywiście trochę niepokojąca i ja bym to poważnie przemyślała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po takiej operacji, autorka pewnie bedzie wyglądać bardzo ładnie, ale co z tego? Jaki facet bedzie chciał kobiete, która wyjechala do Azji zrobić sobie twarz na nowo, mimo tego ze wcale brzydka nie była? Przeciez to nie jest normalne , swiadczy o jakichś poważnych zaburzeniach i nie trzeba być po psychologii żeby to zauwazyc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=877941 Zastanawiałam się, czy to jest jakiś żart, ktoś kto to pisał przed chwilą pudrował sobie nos albo palił zielone, czy pisze to dziewczyna z gimnazjum. Jako że jestem inżynierem budownictwa, stwierdzam iż słowo "pustostan" w Twojej odpowiedzi jest nie na miejscu. Pustostan to obiekt, który zaczęto budować i nie dokończono, albo wybudowano a potem zaniedbano/opuszczono. Można się nim zająć, nawet jeśli okaże się, że z całej konstrukcji zostaną tylko fundamenty... Wybacz krytykę ![]() Tutaj mamy do czynienia z inną branżą. To jest przerost formy nad treścią... a właściwie brak treści w formie... albo brak formy i treści jednocześnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Przepompownia Ścieków
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Słownictwo i sposób pisania daleki od gimnazjalnego, a niby wychowana i przeświadczona, że tylko idealne osoby mogą znaleźć partnera. Jeżeli jest kosmitką z drugiego wątku, to uwierzę, że nic nie wie o życiu ludzi na ziemi. ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
I nie dało Ci do myślenia, że w określonym stroju przyciągasz facetów na jedną noc? Nie łączyłaś tego? to jest to samo co: ubierając się "wyzywająco" nie można znaleźć kogoś na stałe ????? Proszę mi wskazać, gdzie napisałam, że nie można znaleźć nikogo na stałe. A od kiedy uśmieszki oznaczają, że autor boi się obstawać przy swoich poglądach? Nie mierz innych swoją miarą, bo to zaburza obraz. Jeżeli wydaje Ci się, że wiesz lepiej od autora słów co miał na myśli, to tylko Ci się tak wydaje.
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Jeśli masz pieniądze i nie boisz się operacji, to je sobie zrób. Jednak moim zdaniem tylko dlatego, żebyś się lepiej czuła patrząc w lustro i zyskała pewność siebie. To, że staniesz się bardziej atrakcyjna nie gwarantuje sukcesów w każdej dziedzinie życia. Czy każdy piękny człowiek jest szczęśliwy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
Autorko, już tu nie piszesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.