|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXVII
Cytat:
Wyjątkowo nieuprzejma osoba. To brak kultury i nieprofesjonalne podejście do klienta. Swoje przekonania powinna zachować dla siebie, ona nie jest sumieniem ludzkości a ocenianie innych na podstawie leku z recepty bez większej wiedzy o tym dlaczego lekarz zalecił jego stosowanie to już chamstwo. Wystarczyłoby powiedzieć leku nie ma i w najbliższym czasie nie będzie proszę kupić w innej aptece, uratowałaby swoje sumienie w przyzwoity sposób.![]() Śliczna jest.
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXVII
Oby nie
Fajne denko ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#93 | ||
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
Trzeba jednak uważać jeśli ma się suche usta, bo może po czasie włazić w te linie Cytat:
|
||
|
|
|
#94 | |||||
|
Zadomowienie
|
Ja też
![]() Cytat:
To po co są lekarze, leki, szpitale, operację itd lepiej żyć nie leczyć się czekać na to co przyniesie nam los i umrzeć oby nie w cierpieniu. Cytat:
![]() Cytat:
choć powinam może napisać w ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#96 |
|
Szanelowa Madżesti
|
AnoIi za denko
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- [1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;58406831]Treść usunięta[/QUOTE] Woow to już nie dla mnie taki kolor A z JS którą chcesz? |
|
|
|
#97 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam na myśli prześwity takie jakby była niedokładnie nałożona w jednym miejscu więcej w drugim mniej
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#100 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Bez kitu, przesada totalna. Śmieszne i straszne. W końcu lekarz Ci to przepisał a nie niewydepilowana feministka ![]() ... Z lżejszych tematów, to chyba Wam nie polecę tego lakieru http://opi.com/color/small-cute-%E2%...U9cJJDA0730.97Owszem, pięknie kryje, ale jak ktoś nie ma super talentu do malowania paznokcie (patrz ja), to faktycznie smuży. Wolałabym już w tej cenie 2 Essie. I miałam rację, że kolor niezupełnie mój. Mam blade łapki i tak mocno rozbielone róże po prostu giną mi na rękach. Podobnie mam np. z legendarnym Fiji z Essie. Planowałam pierwotnie ten (nie było go). http://opi.com/color/look-my-bow#T8rY7DeUtHiOXbXv.97 I na pewno wyglądałby u mnie dużo lepiej.
|
|
#101 |
|
Konto usunięte
|
W PRLu te babcie się skrobały aż świszczało, a teraz leżą pod krzyżem świąto☠☠☠liwe matrony. I innych pouczają. Żenujące zakłamane indywidua. Tak jak ten cały Piecha ginekolog. W PRLu sobie willę wyskrobał, a teraz święty.
Nie wiem o jakim kompromisie jest mowa. To nie jest żaden kompromis, to jest podtrzymywanie fikcji i zakłamania. Aborcje z tzw. względów społecznych przecież i tak są przeprowadzane - w Niemczech, na Słowacji w Czechach, przecież pacjentek z Polski tam tysiące rocznie się 'obsługuje'. Ile jest ogłoszeń w gazetach w stylu 'wywoływanie miesiączki' i innych tego typu ? I szokuje mnie jak czytam kiedy KOBIETA mówi, że jest za tym żeby zmuszać zgwałcone kobiety do donoszenia ciąży i rodzenia dzieci z gwałtu. To już trzeba mieć wrażliwość naprawdę szczątkową żeby wygłaszać takie 'prawdy'. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5840728 1]W PRLu te babcie się skrobały aż świszczało, a teraz leżą pod krzyżem świąto☠☠☠liwe matrony. I innych pouczają. Żenujące zakłamane indywidua. Tak jak ten cały Piecha ginekolog. W PRLu sobie willę wyskrobał, a teraz święty.
Nie wiem o jakim kompromisie jest mowa. To nie jest żaden kompromis, to jest podtrzymywanie fikcji i zakłamania. Aborcje z tzw. względów społecznych przecież i tak są przeprowadzane - w Niemczech, na Słowacji w Czechach, przecież pacjentek z Polski tam tysiące rocznie się 'obsługuje'. Ile jest ogłoszeń w gazetach w stylu 'wywoływanie miesiączki' i innych tego typu ? I szokuje mnie jak czytam kiedy KOBIETA mówi, że jest za tym żeby zmuszać zgwałcone kobiety do donoszenia ciąży i rodzenia dzieci z gwałtu. To już trzeba mieć wrażliwość naprawdę szczątkową żeby wygłaszać takie 'prawdy'.[/QUOTE] Nie ma co się kopać z koniem Chciałabym żeby z takim samym zapałem ścigali pedofili (tych w sutannach też)
|
|
|
|
#104 |
|
Szanelowa Madżesti
|
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;58407466]Treść usunięta[/QUOTE]
Ooo ładna, podobnie na ustach u mnie wychodzi ta MM sephorowa A nie wiesz jak z jakością JS, nigdy nic z JS nie miałam |
|
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;58407466]Treść usunięta[/QUOTE]
Super fajna...
|
|
|
|
#107 |
|
Szanelowa Madżesti
|
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;58407756]Treść usunięta[/QUOTE]
|
|
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#109 |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
|
|
|
|
#110 |
|
Guerlain Lover
|
Jestem
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
W stronę Gold nawet nie patrz ![]() czemu się otorbiła, a ?
|
|
#112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zadowolona kończyłam czytać poprzedni wątek i znowu okazało się, że jest nowy, a ja się cieszyłam, że tylko 6 stron mam do nadrobienia Okrutnie mnie dziś głowa boli, wynudziłam się w pracy, bo miałam szkolenie bhp. Jeszcze w ekspresie mają odłączony spieniacz do mleka, więc muszę jednak pić kawę w domu przed wyjściem ![]() Boszzzz, jaka dziś piękna pogoda |
|
|
|
#114 |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
|
|
|
|
#115 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie jak wam pisalam, że mnie z pracy 'wywalaja'? No, to byłam dziś odebrać świadectwo pracy. Chciałam 31, albo chociaż 1 kwietnia, ale nieee... W piątki nie ma księgowej. A tak bym od razu pierwszego zarejestrowała się w urzędzie pracy. Ni ale dobra, ide dzisiaj - jest ksiegowa, dyrektorki nie ma. Myślę sobie super. Podpisałam wszystkie perdoly - m. In. Szkolenie BHP - którego można nie odbylam, i coś tam o zachowaniu tajemnicy (na szczęście osobom zainteresowanym już opowiedziałam co się dzieje) i inne ☠☠☠☠☠☠☠y, ktore powinny być podpisane dużo wcześniej. A ksiegowa mi mówi, że nie może mi wydać świadectwa, bo dyrektor nie złożyła podpisu. No więc się wkurzylam, specjalnie czekałam na dziś, bo te 'kobiety pracujace' nie mają czasu wydrukować jednej kartki, w praktycznie wszystkie puste miejsca wpisać "nie dotyczy" i podpisać?! A ksiegowa, że przecież dyr. Pracuje jeszcze gdzieś... A ja na to, że jest również dyrektorem tej instytucji i ma jakieś obowiązki. Zwłaszcza, że nie zajmują one zbyt wiele czasu...
Jeszcze się pyta (ksiegowa), czy szukam pracy. To ja na to, że dziś zarejestrowała własną działalność. To mi pogratulował i się pyta jeszcze, czy teraz mogę przyjść do nich na staż Jak wychodziłam do akurat przyszła dyrektor i się pyta, czy wszystko gotowe. To jej mowie, że nie, bo czekam na jej podpis. To łaskawie podpisała i jeszcze mowi, że szkoda, że tak wyszło... A ja już wkurzona odpowiedziałam, że ja już nie żałuję. Może ją jestem jakaś inna, ale gdybym ja była na jej miejscu, to w dniu zakończenia umowy człowiek dostałby swoje papiery, wszystko jasno, na czysto. A nie, że muszę czekać ja nia, mimo, że bylysmy umówione, i jeszcze nawet papiery niegotowe... A jak słyszę co się dzieje, że poprzedni dyr był beznadziejny, ale teraz nie dość, że jest tak samo, to jeszcze nowa poczuła, że jest "dyrektorem" i zaczyna być bezczelna. Dopierdziela się do tych pracujących, tnie im pensje, a najwięksi leserzy dalej są nietykalni i jeszcze ich usprawiedliwia... To ja że się cieszę, że już tam nie pracuje. Sorry, ale musiałam się wyżalić. Teraz ide sobie 'wyorbitrekowac' 10 km, może mi złość przejdzie... |
|
|
|
#117 | ||
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Wzięłam mydło Gold - u mnie nikt niecierpi zapachu perfum Pani Walewska Mam nadzieję, że mi próbki nie zaśmierdną w paczce ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Prezent dla nieprzyjaciela ![]() Kalineczka współczuję wrażeń. Powodzenia na nowej i lepszej drodze zawodowej |
|
|
|
|
#119 |
|
Konto usunięte
|
Jestem i ja
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Już chciałam pisać na starym wątku, że taki spokój dzisiaj, że mam do nadrobienia tylko 3 strony, a tu patrzę nowy wątek i kolejne 4 nowe strony
Byłam dziś w S. Wykorzystałam jedną z kart podarunkowych i zakupiłam polecaną bazę Smashbox i klej Duo do moich nowych kępek z Ardell - wesele w rodzinie tuż tuż ![]() Oczywiście musiałam prosić się o jakieś próbki tak na poprawę humoru, a konsultantka spojrzała na mnie jak na idiotkę i wcisnęła mi próbkę jakiegoś nieznanego mi zapachu i saszetkę nowego kremu z Clarinsa :brzydal : po prostu WOW, mówiła, że nowość i koniecznie trzeba wypróbować, tjaaa![]() aniyam akurat przypomniałaś mi o pomadce z S. Zapomniałam ją pomacać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

Trzeba jednak uważać jeśli ma się suche usta, bo może po czasie włazić w te linie 

To po co są lekarze, leki, szpitale, operację itd lepiej żyć nie leczyć się czekać na to co przyniesie nam los i umrzeć oby nie w cierpieniu.
choć powinam może napisać w

. Wkurzyłam się bo baba nie ma pojęcia w jakim celu lek mi został przepisany i co ma mi wyleczyć a już ocenia i moralizuje