![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewice czy doświadczone?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja sie tak zastanawiam, jakby to bylo wlasnie gdybym ja juz byla po moim pierwszym stosunku a potem spotkała mezczyzne ktory jeszce jest prawiczkiem, kurzce chyba bym tak nei chiała, ja miałam przeciwnie ,,hmmm ale gdyby sie zdarzylo tak to chyba nie wiedzialabym jak sie do tego zabrać ![]() ![]()
Kizia mizia 24 powinno być ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-09-07 o 19:27 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Rozmawiałam na ten tamat ze swoim TŻ. dowiedziałam sie że jeżeli facet szuka kochanki na jedną noc, wolałby żeby była doświadczona w tej kwestii bo wiecej potrafi i na więcej pozwala. natomiast jezeli chodzi o dziewczyne którą darzy uczuciem, wolałby żeby była nietknięta, jej dziewictwo to dla niego wielki dar i jednoczesnie wielka odpowiedzialność...
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
A ja sobie przypomniałam, że moja nauczycielka od Biologii w podstawówce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Bo mężczyźni to by chcieli mieć jak najwięcej kobiet, ale chcieliby żeby ich kobiety miały jak najmniej wcześniejszych partnerów
no właśnie- a do tanga trzeba dwojga
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Myślę,że jeśli kochają kobietę to jest im to obojętne.Nie można dobrać sobie partnerki na podstawie tego czy jest dziewicą czy nie....
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Dobrze powiedziane, ale oczywiście faceci jak zwykle chętnie przebzykać a do ślubu to dziewica mentalność kalego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
monna 1980,masz rację,przed slubem najlepiej zeby wszystkie byly doswiadczone,a jak juz szukaja to dziewicy.Jesli tak dalej bedzie sie dzialo to liczba malzenstw spadnie:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||||
BAN stały
|
Odniosę się może do tego postu bo jest najciekawszy
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Damian 26,przepraszam za takie pytanie,ale czy ty zachowujesz czystosc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
zielony stworek
|
No właśnie!Spotykam się czasem z mężczyznami,którzy szukają dziewic,ale sami już czystości nie zachowują!Hipokryzja!:mad :
Dla mnei 18letnia dziewica to nic dziwnego.Już pisałam w innym wątku o wieku pierwszej inicjacji i powtarzać się nie będę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
ja niedługo skończę 19 lat i też jeszcze jestem dziewicą
![]() ![]() ![]() i którego będe kochała (żeby nie było ![]()
A prayer for the wild at heart, kept in cages... Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-09-07 o 19:31 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Jak tak dalej pójdzie to nigdy nie będę mieć męża,bo nie jestem dziewicą:P mam nadzieję,że mój TŻ jesli mielibysmy sie pobrac,nie powie mi,ze nie chce tego ze mna robic,bo nie jestem dziewica:Pmimo,że bardzo lubił seks ze mna:P
może niedlugo bedzie mozna zrobic zabieg dla niedziewic,polegajacy na ponownym wszczepieniu blony dziewiczej:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W stanach już można ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
No prosze i po problemie
![]() ![]() A tak na marginesie,sama nie poddałabym sie temu zabiegowie,jesli chlopak mnie kocha i hce sie zwiazac ze mna na cale zycie to nie powinnien wymagac ode mnie tego.Nie miałabym ochoty ma ponowne przerywanie blony dziewiczej ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-09-07 o 19:32 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
Przebrnelam przez cale forum... Uff
wypowidz Vertki jest idealna... W 100% sie z nia zgadzam... Cytat:
Poza tym Ja tez jestem wyksztalcona, barzdo dobrze zarabiam i podobam sie mezczyzna ale nie jestem dziewica... Jak bym spotkala faceta na mojej drodze z takim podejsciem jak ty to tez bym cie odzucila... Watpie w to abys byl prawiczkiem, dlatego barzdo mi sie ta wypowiedz nie podoba... Prawdziwy facet jak kocha to nie pyta sie czy dziewczyna jest dziewica czy nie!!! Milosc to milosc!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
BAN stały
|
Może po kolei.
1.Otóż nie jestem już prawiczkiem, ale to co innego niż u kobiet, bo wy lubicie doświadczonych partnerów, więc się "poświęciłem" (jakkolwiek to smiesznie nie zabrzmi), po to zeby moje kobiety były ze mnie zadowolone w łóżku. Czyli ja zrobiłem już 1 krok---> zaspokoiłem kobiece pragnienie poznania doswiadczonego mężczyzny, natomiast teraz oczekuję od kobiety zaspokojenia mojego pragnienia ----> poznania dziewicy. Myslę, że to różnica mentalności, po prostu obie płcie wolą co innego. 2. zabieg przywrócenia błony dziewiczej jest mozliwy, także w POLSCE, tyle ze jest drogi, bo kosztuje kilka tysięcy złotych. Tyle, że sama błona dziewicza nie zwróci dziewictwa, a facet od razu wyczuje, czy kobieta miała już partnerów czy nie. Tego nie da się ukryć. A nawet gdyby jakimś cudem udało jej się udawać dziewicę, to i tak po paru latach wyszłoby co robiła z innym lub innymi np. od znajomych, czy przez przypadkowe poznanie jej byłego chłopaka. Wtedy nie zastanawiałbym sie nawet chwili, od razu porzuciłbym ją. 3. jeżeli po ślubie spróbuje z kimś innym, to będzie nasz ostatni dzień małżeństwa. Agamazzi nie mogłabys mnie odrzucić, bo za niedziewice się nie biorę, pytam od razu na pierwszej randce, o stan "czystości", jeśli odpowiedź jest niezadawalajaca to nastepnego spotkania nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
moj narzeczony wolal dziewice - mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Po pierwsze jestes obludny, bo oczekujesz od kogos czego sam dac nie mozesz... Po drugie, nawet jak twoja kobieta sprawdzi jak to jest z kim innym mozesz sie o tym nigdy nie dowiedziec, znajac twoje podejscie do tego, napewno bys sie nie dowiedzial... Po trzecie to zadajac takie pytanie na pierwszej randce, ja bym natychmiast wyszla i nie zawracala sobie glowy takim samcem, ktory mysli sam o sobie ze nie wiadomo kim jest i co ma... Bylabym wrecz oburzona jak ktos na pierwszym spotkaniu zapytalby o tak intymna rzecz... ZENADA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się nazywa podwójny standard ![]() A może tak bardzo chcesz dziewicy bo boisz się krytyki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mow "MY" poniewaz ja mam wspanialego faceta, za ktorego wychodze za maz i on mi tego pytania nigdy nie zadal, ani na poczatku ani teraz.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
BAN stały
|
Agamazzi masz rację uogólniłem (choc prywatnie wydaje mi się, że to opinia wiekszości mężczyzn). Tobie życzę dużo szczęścia na nowej drodze zycia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chodzi tez o to jaki ty masz poglady i ze twoja kobieta powinnabyc dziewica, bardzej nie podobalo mi sie w jaki sposob to napisales... Oczywiscie, ze kazdy ma prawo miec swoje zdanie i powodzenia w poszukiwaniu tej jedynej... ![]() Dzieki i peace... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Ech, faceci, skoro tak chcecie dziewic, może byście nie deflorowali żadnych kobiet a swe doświadczenia nabywali... z kolegami? Wtedy my będziemy miały doświadczonych, a wy nietknięte.
Swoja droga, nigdy nie zrozumiem, dlaczego w imię jakiś absurdalnych wymysłów (w dobie antykoncepcji i lekarstw) kobiety miałyby odmawiać sobie przyjemności tylko po to, żeby jakiś zakompleksiony koleś mógł się poczuć odkrywcą...
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
śmieszny jestes i tyle ci powiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
Przecież nie mówię, że wszyscy mężczyźni tak mają robić. ja po prostu chcę mieć żonę, z którą przeżyję pierwszy raz. Każdy z nas ma jakieś wymagania, nie rozumiem czemu mam wam się podporządkowywać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam nie rozumiem co ma do rzeczy to czy ktoś jest dziewicą/ prawiczkiem czy nie. Rozumiem Cię i Twój punkt widzenia (wielu facetów chciałoby mieć za żonę dziewicę). Ale zastanawia mnie jak będziesz jej szukał ![]() Jeśli poznasz ładną, mądrą i fajną kobietę, zakochasz się w niej to kiedy się dowiesz, że nie jest już dziewicą rzucisz ją w imię Twojego przekonania?? Przecież na pierwszej randce nie pyta się dziewczyny czy z kimś już spała ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.