Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.5 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-01, 19:20   #91
jadzialg84
Rozeznanie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.5

o, w sumie jakbym wiedziała to był się wybrała. No nic. Ja na naturalnym cyklu jestem, dziś 16 dc i jakoś nie widać tej owulacji :P Nie ma jak "kochane" PCO Najgorsze to, że nie wiem jak długi będzie cykl. Jeszcze mam tą wizytę na Starym Szpitalu 18maja, więc tak na styk. Poczekam jeszcze parę dni i najwyżej spróbuje podejść któregoś dnia rano - mąż do 21 pracuję lub podjade 3 maja.
jadzialg84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-01, 19:33   #92
nadzieja82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna183 Pokaż wiadomość
O tak ciocie zgłaszajcie się
Justyś wielkie gratulacje ale fajniutko ja sie pierwsza zgłaszam do bawienia
jazzjazz kciuki mocno zaciśniete jak zawsze
nadzieja82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-01, 19:45   #93
Nowa_1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jazzjazz Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki!
Jutro o godz. 16:30 mam transfer!!!:j upi:
Po stokroć proszę Was o kciuki by maleństwo zostało razem ze mną i by w brzuszku zadomowiło się na dobre 9 miesięcy!:lov e::love :
Pozdrawiam Wszystkie

jazzjazz Powodzenia, niech dzieciątko będzie z Tobą

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

[QUOTE=justyna183;59762891]Dziewczynki jestem w ciężkim szoku!!!!!!!!!!!!!!
Byłam dzisiaj na wizycie oczywiście spanikowana czy nadal są 2 dzieciaczki, a tu niespodzianka.
Będą TROJACZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szok Szok Szok Ile radości!! Podzieliłabyś się hi hi <żarcik>
Nowa_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-01, 19:47   #94
justyna183
Marzenia się spełniają :)

Cytat:
Napisane przez nadzieja82 Pokaż wiadomość
Justyś wielkie gratulacje ale fajniutko ja sie pierwsza zgłaszam do bawienia
jazzjazz kciuki mocno zaciśniete jak zawsze
nadzieja82 jesteś pierwsza na mojej liście, a pamiętaj, że wiem gdzie mieszkasz, także nie próbuj się wymigać

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

[QUOTE=Nowa_1987;59770011]

jazzjazz Powodzenia, niech dzieciątko będzie z Tobą

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Dziewczynki jestem w ciężkim szoku!!!!!!!!!!!!!!
Byłam dzisiaj na wizycie oczywiście spanikowana czy nadal są 2 dzieciaczki, a tu niespodzianka.
Cytat:

Szok Szok Szok Ile radości!! Podzieliłabyś się hi hi <żarcik>
No widzicie jakie to życie jest niesprawiedliwe? Mnie los obdarzył trójką ale modlę się za Was wszystkie codziennie, żebyście szybko doświadczyły tego cudu
Stary 2016-05-01, 19:48   #95
Nowa_1987
Raczkowanie

[QUOTE=migotkaaa_83;597689 46]

Dzisiaj na monitoringu pustki, dzięki temu siedziałam u dr prawie 20 min Dostałam od dr anty na 3 miesiące wiec szybko mamą nie zostanę (o ile kiedykolwiek to nastąpi, bo dr tylko mi mówi o in vitro, nie chce mnie leczyć ), jeszcze nie wiem czy je wezmę juz, czy za miesiąc ,dwa, ale na pewno będę musiała je wziąć, aby trochę zatrzymać tą endo.[COLOR="Silver"]

Migotka Ja mam nadzieję, że doczekasz się dzidziusia

Edytowane przez Nowa_1987
Czas edycji: 2016-05-01 o 19:51
Stary 2016-05-01, 19:56   #96
sabeth2
Raczkowanie

Justyna CUDOWNIE!!! gratuluję oby same takie radości!!!

a u mnie ALLELUJA!!! wszystko OK 6 tyg i 1 dzień, lokalizacja w samym dnie, więc idealnie, AS 110/min, tp 24.12 ,doktor mówi że będzie dziewczynka i problemy wychowawcze
serducho tak mi ładowało przed wizytą ze stresu, że aż mi bluzka podskakiwała od 5 dni mam nudności, ale bardzo umiarkowane, a poprzednimi razy dopóki miałam konkretne nudności, dopóty wszystko było ok, a gdy ustały to i ciąże się kończyły, gdyby były mocniejsze, wiedziałabym ,że jest dobrze, boję się cieszyć, na prawdziwą radość jeszcze poczekam
Dziewczyny, nie traćcie nadziei, jestem przykładem prawie cudu, bo przy moim marnym amh, tak marnym, że Dr nawet nie wspomniał o iv, tzn powiedział, że nie ma sensu, bo małe szanse że coś z tego będzie, i allo 0,0% udało się, przynajmniej na razie!!!
sabeth2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-01, 19:59   #97
justyna183

Cytat:
Napisane przez sabeth2 Pokaż wiadomość

a u mnie ALLELUJA!!! wszystko OK 6 tyg i 1 dzień, lokalizacja w samym dnie, więc idealnie, AS 110/min, tp 24.12 ,doktor mówi że będzie dziewczynka i problemy wychowawcze
serducho tak mi ładowało przed wizytą ze stresu, że aż mi bluzka podskakiwała od 5 dni mam nudności, ale bardzo umiarkowane, a poprzednimi razy dopóki miałam konkretne nudności, dopóty wszystko było ok, a gdy ustały to i ciąże się kończyły, gdyby były mocniejsze, wiedziałabym ,że jest dobrze, boję się cieszyć, na prawdziwą radość jeszcze poczekam
Dziewczyny, nie traćcie nadziei, jestem przykładem prawie cudu, bo przy moim marnym amh, tak marnym, że Dr nawet nie wspomniał o iv, tzn powiedział, że nie ma sensu, bo małe szanse że coś z tego będzie, i allo 0,0% udało się, przynajmniej na razie!!!
sabeth2 to cudownie oby tak było do końca ciąży
Już wiem, to Ty wykrakałaś mi 3 serduszka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-01, 20:05   #98
chal
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez migotkaaa_83 Pokaż wiadomość
Justynko - Ty wiesz

Dziewczyny niedługo będziemy robić listę na forum, kto kiedy pomaga w opiece nad forumowymi trojaczkami

Sabeth2 jak po wizycie?

Paulinajazy czekam na info, co dr na twoje allo .

Dzisiaj na monitoringu pustki, dzięki temu siedziałam u dr prawie 20 min Dostałam od dr anty na 3 miesiące wiec szybko mamą nie zostanę (o ile kiedykolwiek to nastąpi, bo dr tylko mi mówi o in vitro, nie chce mnie leczyć ), jeszcze nie wiem czy je wezmę juz, czy za miesiąc ,dwa, ale na pewno będę musiała je wziąć, aby trochę zatrzymać tą endo.

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Jazzjazz mega wielkie kciuki
Migotka doczekasz się zobaczysz los się do Ciebie uśmiechnie i będziesz wspaniałą mamą

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:

sabeth - cieszę się że z Twoją dzidzią wszystko ok będziesz mieć najpiękniejszy prezent pod choinkę
chal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-01, 20:11   #99
Nmonia5
Raczkowanie

Justynka Wielkie gratulacje Super i zaciskam kciuki za piękny przebieg całej ciąży.

Dziewczyny za każdą z Was trzymam kciuki i wierzę że wszystkie doczekacie się Swojego szczęścia kciuki za ciśnienie

Migotka jutro napisze do ciebie Pv chociaż nie wiem czy jest sens zajmować Wam 1 stronę na 1 próbę i jeszcze nie wiem kiedy ona nastąpi zobaczymy co dr. Powie na wizycie aż się boję bo mam dalej plamienia i nie wiem co się dzieje.
Nmonia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-01, 20:18   #100
Kasia_ekonomia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nmonia5 Pokaż wiadomość
Justynka Wielkie gratulacje Super i zaciskam kciuki za piękny przebieg całej ciąży.

Dziewczyny za każdą z Was trzymam kciuki i wierzę że wszystkie doczekacie się Swojego szczęścia kciuki za ciśnienie

Migotka jutro napisze do ciebie Pv chociaż nie wiem czy jest sens zajmować Wam 1 stronę na 1 próbę i jeszcze nie wiem kiedy ona nastąpi zobaczymy co dr. Powie na wizycie aż się boję bo mam dalej plamienia i nie wiem co się dzieje.
Justyna wiadomość miesiąca:-D gratulacje :-D sabeth dla Ciebie również
Kasia_ekonomia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-01, 20:24   #101
201801291006
Konto usunięte

Cytat:
nadzieja82 jesteś pierwsza na mojej liście, a pamiętaj, że wiem gdzie mieszkasz, także nie próbuj się wymigać
Hola hola! Justynko Ty bylas w takim szoku jak wyszlas od dr, że nie mówiłaś nic przez kilka minut, wiec ci wybaczam ze nie pamietasz, że to ja się pierwsza zgłosiłam na forumowa ciocie - nianie

Cytat:
w takim razie przenoszę Cię do Mamus, rośnijcie zdrowo

Cytat:
Napisane przez Nmonia5 Pokaż wiadomość

Dobra dobra, weź nie pikol Ty juz sie balas pare miesiący temu co dr powie, jak sie widziałyśmy buziaki

Edytowane przez 201801291006
Czas edycji: 2016-05-01 o 20:25
201801291006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-01, 20:31   #102
sabeth2
Raczkowanie

Cytat:
sabeth2 to cudownie oby tak było do końca ciąży
Już wiem, to Ty wykrakałaś mi 3 serduszka
o matko, faktycznie!!!:c mok:

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

w takim razie przenoszę Cię do Mamus, rośnijcie zdrowo

migotka, poczekaj jeszcze 2 tygodnie, plisss, na razie wolę z Wami, za 2 tyg będę spokojniejsza

Dziewczyny dzięki za pamięć i wsparcie

Justynka, a kiedy masz kolejną wizytę?
Stary 2016-05-01, 20:41   #103
justyna183

Cytat:
Napisane przez migotkaaa_83 Pokaż wiadomość
Hola hola! Justynko Ty bylas w takim szoku jak wyszlas od dr, że nie mówiłaś nic przez kilka minut, wiec ci wybaczam ze nie pamietasz, że to ja się pierwsza zgłosiłam na forumowa ciocie - nianie
Migotko, kochana zwracam honor i mam nadzieję, że mi wybaczysz No przecież to Ty byłaś pierwsza

sabeth2 następną wizytę mam 18 maja ale jutro już dzwonię się umówić do prof. Hurasa.
Stary 2016-05-01, 21:04   #104
201801291006
Konto usunięte

Cytat:

migotka, poczekaj jeszcze 2 tygodnie, plisss, na razie wolę z Wami, za 2 tyg będę spokojniejsza
Spokojnie, przeniosłam cie tylko na liście, na 1 stronie forum, z wątku cie nie wyrzucam wszystkie ciężaróweczki i mamusie mile widziane
201801291006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-01, 21:06   #105
alutka29
Raczkowanie

Justyś ogromne gratulacje dajesz nam nadzieje
alutka29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-01, 21:14   #106
jazzjazz
Raczkowanie

Dziewczyny! przesyłam Wam ogromnego buziaka !!!! Jesteście najlepsze!
Justynka ale żeś podniosła poprzeczkę ! kochana : cmok:
Trzymam kciuki za całą Waszą czwórkę dużo zdrówka i sił!
sabeth2 gratulacje! trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo! Będzie wszystko dobrze.
Migotka priv
jazzjazz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-01, 21:15   #107
sabeth2
Raczkowanie

sabeth2 następną wizytę mam 18 maja ale jutro już dzwonię się umówić do prof. Hurasa.[/QUOTE]

ja mam 15-go, a ten prof to kto?
Stary 2016-05-01, 21:19   #108
soul_me
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Skierowała mnie do Was koleżanka z informacja ze jesteście ekspertkami od allo mlr odebrałam wynik i mam zagwostke, pomożecie?

soul_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-01, 21:22   #109
justyna183

[/QUOTE]ja mam 15-go, a ten prof to kto?[/QUOTE]

Mi kazał się umówić na 17 maja, bo do tego dnia mam L4 ale wizyta byłaby dopiero o 23:00, a ja chcę aby mąż był ze mną, także umówiłam się 18 maja o godz. 16:00

Tutaj masz info na temat profesora: https://www.su.krakow.pl/o-k-kliniki...-perinatologii

Edytowane przez justyna183
Czas edycji: 2016-05-01 o 21:25
justyna183 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-01, 21:38   #110
paulinajazy
Raczkowanie

Dzięki Migotce zdążyłam na monitoring - byłam ostatnia a weszłam zaraz pk 17. Dr powiedział ze nie jest zle bo nia mam allo 0 (a mam 0.6) ale wg niego nie ma sensu robic tego badania jak sie nie poroni... Bo dopiero wtedy badanie jest miarodajne. Mówił ze dla niego ważniejsze jest ana2. Ze niepotrzebnie robiłam ana 1. I zdziwił sie ze ana 2 nie zlecił mi na 1 wizycie. Oczywiście dalej upiera sie na in vitro. Z allo nic nie robimy. Natomiast na naturowych cyklu w 16 dniu mam 25 mm pecherzyk. Cały Tarnów zjeździłam za zastrzykiem. Kupiłam w koncu ale za 150 zł ale w Krakowie ani w Wieliczce ani w Bochni nie było zastrzyku- dzwoniłam po aptekach. A nie kupowałam wcześniej oviteelle bo nie sądziłam ze cokolwiek urośnie. Migotko jeszcze raz dziękuje
Stary 2016-05-01, 21:54   #111
kamilamimila
Wtajemniczenie

Sabeth,zalamalam sie po tym co napisalas,ze Dr mowil,ze w Twoim przypadku nie ma sensu w ogóle robić in vitro,a ja mam tylko trochę wyższe amh od Ciebie,naprawdę niewiele,to oznacza to,ze u mnie też nie ma sensu robić:-(
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy
kamilamimila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-01, 22:12   #112
blaira
Wtajemniczenie

Justyna, no no aż mnie zatkało, co to za krasnoludek dopiero się ujawnił to ja obstawiam 2 chłopaków, a tym krasnoludkiem jest dziewczynka
Wielkie mega gratulacje!!!

Jadzia, wizytę do immunologa mam w piątek sama jestem ciekawa co powie. Nadal nie mam wyników jeszcze MFTHR, które zalecił mi i Dr i Immunolog no ale najwyżej pójdę bez nich....byle bym się czegoś więcej już dowiedziała.
blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-01, 22:14   #113
sabeth2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamilamimila Pokaż wiadomość
Sabeth,zalamalam sie po tym co napisalas,ze Dr mowil,ze w Twoim przypadku nie ma sensu w ogóle robić in vitro,a ja mam tylko trochę wyższe amh od Ciebie,naprawdę niewiele,to oznacza to,ze u mnie też nie ma sensu robić:-(
Kamila, nie upadaj na duchu, ja wierzę w Dr P, on wie co robi i na pewno każdy przypadek traktuje indywidualnie, myslę, że powinnaś mu zaufać, poza tym pzry każdym cyklu amh może być inne, będzie dobrze
Stary 2016-05-02, 06:02   #114
kambro
Raczkowanie

Justynka co za wiadomość !!! Szok super potrójne szczęście Odpoczywaj kochana duuużo
Kamila nie załamuj się ... nie wolno! nasz Dr wie co robi i on nie jest biznesmenem jakby niebyło nadziei na pewno by o tym Ci powiedział... Trzymaj się i proszę myśl pozytywnie no i nie poddajemy się
Migotko w drugiej połowie maja wybieram się na monitoring jeszcze nie wiem dokładnie w który dzień ale jak będę pewna napiszę na bank
Buziaki
Stary 2016-05-02, 06:26   #115
Ani_ka3
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki jestem w ciężkim szoku!!!!!!!!!!!!!!

jazzjazz mocne kciuki
Justynka, ogromne gratulacje Ale niespodzianka!
Jazz, kciuki mocno zaciśnięte

---------- Dopisano o 05:26 ---------- Poprzedni post napisano o 05:24 ----------

Cytat:
Kamila, nie dołuj się i nie zadręczaj. Głowa do góry i myśl pozytywnie
Sabeth ogromne gratulacje, dajesz nadzieję kochana
Ani_ka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-02, 06:41   #116
Marzena_83
Rozeznanie

Justynka, nie zaglądałam przez weekend na forum, a dzisiaj o mało z krzesła nie spadłam, jak przeczytałam o Twojej Trójeczce No rewelacja
Migotkaaa, kurcze, szkoda tych 3 miesięcy, ale może jak trochę wyluzujesz to później będzie niespodzianka i wreszcie się uda

Ciekawe jak dzisiaj będzie na monitoringu... Mam przeczucie, że dzisiaj dziewczyny ruszą i może być gęsto
Stary 2016-05-02, 07:26   #117
Nowa_1987
Raczkowanie

Cytat:
Kamila nie myśl takimi kategoriami Sabeth2 dobrze pisze, dr wie co robi i nie zrobił by Ci złudnych nadziei. Nadzieja jest!

---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ----------

soul_me
A jaki masz wskaźnik Allo?
Stary 2016-05-02, 07:40   #118
justyna183

Nie no nie wierzę !!!!!
Zobaczcie co te pisiory dalej kombinują !!!!
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...6ef8&_ticrsn=3
Stary 2016-05-02, 08:11   #119
chal
Rozeznanie

Cytat:
Nie no nie wierzę !!!!!
Zobaczcie co te pisiory dalej kombinują !!!!
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...6ef8&_ticrsn=3

czy oni są po...... niech się zajmną czymś na czym się znają a nie wpiep.... się w te sprawy jak mam niskie ciśnienie to już mam bardzo wysokie maskara jak tak dalej pójdzię będą nam mówić kiedy sex uprawiać

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Marzena_83 Pokaż wiadomość
Justynka, nie zaglądałam przez weekend na forum, a dzisiaj o mało z krzesła nie spadłam, jak przeczytałam o Twojej Trójeczce No rewelacja
Migotkaaa, kurcze, szkoda tych 3 miesięcy, ale może jak trochę wyluzujesz to później będzie niespodzianka i wreszcie się uda

Ciekawe jak dzisiaj będzie na monitoringu... Mam przeczucie, że dzisiaj dziewczyny ruszą i może być gęsto
Marzenka wybierasz się dziś na monitoring ??? ja mam wizytę o 14.30 może się zobaczymy
chal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-02, 08:21   #120
kamilamimila
Wtajemniczenie

Nowa,tak naprawdę to Dr mi nic nie obiecuje,bo jakby mogl cokolwiek obiecać komukolwiek ale on wie,ze ja szanse mam bardzo male,kiedyś mi to mówil,i tak byl zdziwiony,ze zaszlam w ta ciaze,pewnie wierzy,ze wszystko moze sie zdarzyć ale szanse mam naprawdę niewiekie.

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

A co do tego artykułu,to oni są nienormalni,1 zarodek,debile,nie znają sie po prostu na tym,nie wiedza jak to wyglada , a tak naprawdę to te 6 czasem okazuje sie malo,a pieprznięty Kukiz to podpisal,byly akoholik i awanturnik,teraz swiety i super moralny,no,szlag trafia po prostu i cisnienie podnosi sie każdemu.
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy
kamilamimila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości