|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Garnier Color Naturals numer 6 - ciemny blond - proszę o opinię :)
kolor jest piękny... właśnie jutro też sobie pofarbuje tym samym i zastanawiam się jak u mnie wyjdzie
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Garnier Color Naturals numer 6 - ciemny blond - proszę o opinię :)
Raz skusiłam się na ten kolor bo chciałam wrócić do naturalnych. Więcej tego nie zrobię! Nie z tą farbą... żadną farbą z Garniera
Edytowane przez xpatusx Czas edycji: 2011-03-14 o 11:47 |
|
|
|
|
#93 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Garniere Color Naturals Blond
Dziewczyny!Jak można wybierac odcien farby sugerując sią zdjąciem na opakowaniu? wystarczy porównac zdjęcia na opakowaniach z probnikami w drogerii i od razu widać że nie mają ze soba nic wspolnego, a "ciemny blond" to faktycznie ciemny blond fryzjerski ale dla zwykłego zjadacza chleba to po prostu szatyn
Dobierajcie odcienie bazujac na próbnikach, a naprawdę nie będzie niespodzianek z za ciemnym kolorem
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Garnier Color Naturals 9
Chciałabym się dowiedzieć jak wychodzi na włosach farba Garnier Color Naturals numer 9. Czy może ktoś farbował włosy tą farbą?
|
|
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Garniere Color Naturals Blond
Hej dziewczyny wczoraj farbowałam się tą farbą i popieram poprzedniczki. Ta farba z blondem nie ma nic wspólnego. Mój kolor wyjściowy to średni ciepły blond a po zafarbowaniu Garnierem 7 wyszedł mi ciemny brąz! :/
|
|
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Garniere Color Naturals Blond-zbiorczy
Tak, farbowałam
na początku były ciemne ale zmyły się. Kolor po zmyciu podobny był do tego na opakowaniu. Ale też fajny kolor wychodzi jak zmieszasz tą farbę z jasnym blondem nr. 8 tej samej firmy. Kolor wychodzi świetny
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Rok temu zafarbowałam się bardzo ciemnym brązem. Wyszły czarne. Po wieku "praniach" kolor jakoś wyglądał, ale ja postanowiłam przestać całkowicie farbować. Efektem moje włosy mają lekko rudawy odcień. Nigdy więcej Garniera. Z resztą nie mam zamiaru już niszczyć włosów żadną farbą ;D
|
|
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
Pofarbowałam na rozjaśniane włosy, bo miałam nieco zółte i wyszedł dziwny glutowaty kolor XD to moja wina, bo wiedziałam, że farba za 10 zł to żadne cudo
Następnym razem śmigam do fryzjera
|
|
|
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
Farba Garnier - wasze opinie.
Kupiłam dzisiaj farbę Garnier Color Naturals 6 (Ciemny blond) i zastanawiam się czy na moich włosach (taki miodowy sprany blond, nieco żółtawy), ten kolor nie wyjdzie zbyt ciemny, albo co gorsza zielony, co podobno też się zdarza... Także pytam i proszę o poradę, może któraś z was stosowała tą farbę i mogłaby pochwalić się efektem koloryzacji? Mile widziane zdjęcia.
![]() Mój aktualny kolor:
|
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Farba Garnier - wasze opinie.
Byla to moja pierwsza farba ktorej uzywalam na moje naturalne wlosy koloru sredni blond taki wpadajacy w popiel. Ponizej zdj mojego naturalnego koloru... Niestety zdj wlosow po uzyciu tej farby nie mam.
Hmm.. oczywiscie kolor na pudełku jest bardzo przekłamany, wyszedł ładny kolor ale z pewnoscia to nie byl ciemny blond a raczej brąz. Szybko mi sie zmyła a to dlatego ze trzymałam z 15 min, bałam sie że wyjdą czarne
|
|
|
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Czy któraś z Was odważyła się wypróbować malinową czerń z garniera? Gdzieś czytałam, że włosy wychodzą ciemne z czerwonym połyskiem, nie brzmi to najgorzej ![]() Obecnie mam 3 kolory na głowie (mysie odrosty, nieudana koloryzacja mroźnym kasztanem loreal'a, która chwyciła mi jedynie włosy do pewnego poziomu i na koniec na długości bardzo ciemny brąz (wręcz czerń ale w świetle widać przebijający się kolor ciemnobrązowy)). Już kilka miesięcy temu odstawiłam trwałe farby na rzecz czarnej szamponetki,która mi w miare wyrównuje kolor włosów. Mam jednak trochę dosyć jej szybkiego wypłukiwania się więc znów zaczęłam myśleć o trwałej farbie. Nie chcę jednak sytuacji, że część moich włosów przy farbowaniu garnierem zrobi się po prostu czewona a ciemne włosy będą miały jedynie czerwone refleksy, stąd moje pytanie o malinową czerń. Macie jakieś doświadczenia a najlepiej zdjęcia? Przepraszam za tak długi wywód
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Farba Garnier to zło!
Ja farbowalam kolorem złoty brąz na ciemnym blondzie i wyszedł mi bardzo ciemny brąz z czerwoną poświatą . Po okolo 2 m-cach sprał sie dosłownie zostawiajac moje wlosy w mysio ciemnym blondzie ... |
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Witam
.Zakupiłam dziś Garnier Color Naturals 7- Blond, na opakowaniu wygląda nieźke, ale przeczytałam sporo nieciekawych opinii o tym odcieniu- podobno wychodzi dużo ciemniej i...co gorsze rudzieje, szczególnie przy odroście. Dlatego zwracam się z prośbą do kogoś kto miał styczność z tym odcieniem- co dodać- jaki odcień, farbę, by wyszedł średni, raczej chłodny blond- moje obecne włoski mają średni/ciemny blond, z poświatą lekkiej rudości i bardziej rudym, 2 cm odrostem, a naturalny mój odrost jest na poziomie ciemnego blondu. Z góry dziękuję; będę wdzięczna za rady
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

Dobierajcie odcienie bazujac na próbnikach, a naprawdę nie będzie niespodzianek z za ciemnym kolorem