![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
wyprawke mam rozpisana na 4 kartkach, muszę ja wpisać do kompa i poszukać linków do produktów, żeby mąż wiedział czego ew. szukać ale się zebrać nie mogę. Bardziej potrzeba mi sekretarki jak ja się rozleniwiłam
![]() gin dzwonił, mówił ze długością szyjki mam się nie przejmować gdyż to może wynikać różnicą pomiaru/sprzętu i ..... uwaga.... mam więcej leżeć ![]() jak powiedziałam, że więcej chyba się nie da, to usłyszałam dokładnie to samo co mówi mój mąż, że np. zmywarka moze być opróżniana bez mojej pomocy i nadzoru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My Cie tu bedziemy wspierac a Babcinym gadaniem sie nie przejmuj ![]() chopczyk rownie fajny jak dziewczynka ![]() Cytat:
oooo, na placki zapraszam, ale jeszcze nie dzis, moze w czwartek zrobie, a dla Tz cos miesnego ogarne :P bo na jutro mam plan zrobic ogorkowa na 2 dni :P
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja w kolejnym wątku. Strasznie pędzicie ciężko być na bieżąco.
agnszp gratulacje. Niech się wiedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Jestem po wizycie
![]() ![]() Co więcej mój posiew nie zginął, a grzecznie od 11.05 czekał na mnie na panieńskie nazwisko. Potem Was nadrobie, bo wyszliśmy bez obiadu i głodni jesteśmy ![]()
#97 |
Zakorzenienie
|
Jesteśmy już
![]() ![]()
#98 | |||
Zadomowienie
|
Grzecznie melduję się w nowym wątku
![]() ![]() PS. Tija wspaniałe początkowe zdjęcie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() eh przykro mi z powodu szyjki ![]() ![]() Dziś dotarł do mnie rogal do spania ![]() ![]() Mi i mojemu Brzuszkowi bardzo wygodnie się leży i siedzi ![]() ![]()
.. i ślubuję Ci.. ![]() ![]() Zuzanka ![]() II kreski ![]() Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-05-16 o 16:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu masz więcej leżeć? jak szyjka masz się nie przejmować..tak pewnie strofuje na wszelki wypadek ![]() Cytat:
po nagraniu? i jak i jak? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||||
Rozeznanie
|
A u mnie w domu wszyscy liczyli na chłopaka, zwłaszcza mój tato bo wnuczkę już ma i chciał wnuka. Ale z dziewczynki też się cieszą. Oni już myśleli że chyba w ogóle dziecka mieć nie będę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mnie w labie też się baba wepchała (a pytałam kto jest ostatni) i potem mówi że skoro się nie odzywa to nie znaczy że nie stoi w kolejce ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pfff co za baba ![]() No cóz, bedzie pessar, ale przynajmniej bedziesz spokojniejsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze, że lekarz ma rękę na pulsie i od razu wszystko wiadomo i będziecie działać z pessarem i będziesz spokojniejsza. ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
fajny rogal ![]() ![]()
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Ale ludzie to swinie! Ja ostatnio jechalam autobusem w obcisłej bluzce, ścisk taki, że nie ma się gdzie przewrócić, duszno...Ofc nikt mi się ustąpił miejsca, ale najgorsze, że ludzie się wpychali przede mnie, żeby wejść|wyjść. Wróciłam tak wkurfiona, że aż się trzeslam. Najlepsza była babka koło 45 lat-zwolnilo się miejsce obok nas, dokładnie widziała, że stoję z brzuchem, ale sru do przodu. Ludzie są beznadziejni. Ja często ustepowalam, ale teraz , jeśli bede jechać komunikacja, to tylko ciężarnym i ludziom, którzy NAPRAWDE widać, że potrzebują tego miejsca.
Kiedyś miałam sytuację, że stałam w kolejce (nie w ciąży), nadeszła moja kolej, a babka, która oglądała alkohole zaczyna zamawiać. Wkurzylam się, mowie, że kolejka, a ta, że ona tu stoi już 10min. Lol. Powiedziałam jej, że zule stoją zanim sklep ekspedientka otworzy i nie oznacza to, że kolejka nie obowiązuje. Chamsko, wiem, ale czasem bezczelność ludzi nie zna granic i nerwy puszczają. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Tosia nakarmiona
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super rogal! Ja się nadal zastanawiam nad zakupem ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Dzięki za słowa wsparcia i kciuki! ![]() ![]()
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Mąż mi przywiózł boa (poduszkę) do szpitala
![]() Jedna sąsiadka wyszła. A ja nadal czekam. |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Ojej, to trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku!
![]() Cytat:
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak się okazuje nie jest tak prosto znaleźć miejsce i termin (prywatnie, bo o NFZ nawet nie marzę) na USG spojenia łonowego robione przez ortopedę...najbliższy termin udało mi się zaklepać na piątek dopiero ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pewnie bym taka odwazna była w myslach takze rozumiem, ze wolałas spasować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pierniku, chyba Ty prosilas o projekt łóżeczka. Myślę o czymś takim, ale raczej używka, bo nie dam 1400 zeta za łóżeczko http://atskids.pl/media/catalog/prod...s_lozeczko.jpg Origa, dobrze, że się w ogole udalo na ten tydzień. Czasem nawet prywatnie nie ma miesiąc teminu... Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-05-16 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze, to średnie było to moje. Wiecej go nie zrobie. Nie wiem czemu? Robiłam zgodnie z przepisem wszystko. A te płatki takie miękkie sie zrobiły i gumowe nie były takie chrupiące jak w prawdziwym kinder country :pała: Ide za chwile oglądać mieszkanie, TZ ma do mnie dojechać bo jest jeszcze w pracy. Zajechaliśmy do domu o 1 w nocy, ja musiałam kierować polowe drogi bo TZ mi zasypiał. Ale szczerze mówiąc wygodniej mi było za fajera niz na fotelu pasażera. Byłam dzis na tym KTG. Leżałam 30 min ale zadnych skurczy tam nie wykazało. Mowilam lekarce ze miałam przez weekend i przepisała mi luteinę i zaleciła wypoczywać i tyle. Ale nie badała mnie... Stwierdziłam, Że nie chce teraz podejmować kroków bez wiedzy tego mojego lekarza prowadzącego bo skoro on mowil ze jesli nie bedzie poprawy to mi to wlasnie przepisze na nast wizycie - to po prostu umówiłam sie do niego szybciej niz byłam umówiona. Dokładnie w swoje urodziny. Jesli mi sie nasili lub pogorszy to pojadę na IP poki co bede dalej odpoczywać i sie obserwowac. Przywieźliśmy od TZ brata dwa kartony i siatkę ciuchów dla Julki. Tylko te ciuchy leżały 3lata w garażu i strasznie śmierdzą i niektóre sa brudne. Poradzicie dziewczyny Czym najlepiej to wyprać? I ile razy? Jutro w super pharm jest promocja na markę Elancyl -40% gdyby komuś sie krem skończył na rozstępy to polecam. Ja wlasnie musze pojechac to kupie sobie od razu dwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
![]() otóż to ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaraz wrzucę moje szczęście ![]()
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
TZ do mnie zadzwonił, ze oficjalnie przyjął nową pozycje. Czyli za pare miesiecy sie przeprowadzamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
https://youtu.be/wjWLRxQ7N84
sorki za jakość ale musiałam przekonwertować i trochę się pogorszyła ![]() ![]()
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi i tż też nie podeszło kinder Country.. za słodkie wyszło. Odnosnie prania... Ja prałabym dwa razy. Raz tak, jak swoje rzeczy, ewentualnie w trochę wyższej temperaturze jak nieładnie pachną i brudne... a drugi raz w jakimś dziecięcym specyfiku, ale to za jakiś czas. Na koniec można przeprasować i będzie super ![]()
Nasze maleństwo ![]() Edytowane przez Babygirl1990 Czas edycji: 2016-05-16 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak pisałaś,że tż o 6 wrocił po balowaniu to się zastanawiałam jak Wy wrócicie,ale najważniejsze,że się udało.. dobrze,że ktg nie wykazało skurczy..ale to nie chcesz tej luteiny przyjmować? a kiedy masz tą wizytę? pod koniec tygodnia jakos chyba urodzinki, tak? ubrania to najpierw bym w czyms wymoczyła konretnie,ale nie w wybielaczu tylko może w sodzie? z dzień lub i nawet całą dobę..potem te co się da to w 60stop wyprać, wygotować i zobaczysz jak będa wyglądać..takie garażowe to tymi smarami i olejami mogły przejść, więc chyba bym odzyskała te co cenniejsze i ładniejsze.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() patrzcie co znalazłam: http://wiedzoholik.pl/lozysko-narzad...c-po-porodzie/ która się decyduje? spodobał mi sie ten portal Krefetko ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.