|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Torebki, biżuteria i inne! Zapraszam!!!
Cytat:
![]() Moze masz jakąs sportową torebke, bo własnie takiej szukam. Albo jakies perfumki. |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm z perfumkiow to mam gdzies zostalo 70 ml ze 100 perfumu Bi - es Love ( cos podorba J.lo ) a torebek na wymaine nie mam tylko to co w moim watku...
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
|
#93 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A powiedz mi cs o tej dużej brązowej torbie - z czego ona jest? w jakim stanie? mozesz podac jej wymiary? długośc i wysokośc? |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
przykro mi ale juz jej nie ma wlasnie musze ja usunac
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam i przepraszam ze to tak dlugo trwalo,
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Morgan, biżuteria, torebki i inne!!!
Cytat:
a to niebieskie to co? tunika? jaki to rozmiar i materiał? Jestem za - o ile chodzi o tę naszą wymianę z wątku torebkowego, to na pewno, ale jeszcze sobie tu u Ciebie oglądam... Napisz na PW, albo na mail, albo do któregoś wątku...a na razie to miłego dnia!
|
|
|
#98 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Morgan, biżuteria, torebki i inne!!!
Cytat:
![]() Jesli chodzi ci o niebieskie wzorzaste to jest to sukienka mini. Jest ona z rozciagliwego materiału. Ale sukienka była przerabiana przeze mnie pare razy, wiec nadaje sie tylko do latania po domu. Jako nastolatka dostałam ja od Cioci z Anglii. Ma juz sporo lat. Ale jak bedziesz chciała to ci ja wrzuce razem. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.