|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: MERIDIA, co to jest?
cześć możesz mi powiedzieć czy ćwiczyłaś jaka była twoja aktywność fizyczna bo właśnie biorę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Dot.: Meridia
możesz mi powiedzieć czy ćwiczyłaś przy meridi i ile schudłaś w jakim czasie bo właśnie biorę ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
ja biore juz ok 15-16 dni i nie mam takich objawów jak opisywały dziewczyny - jem w miare normalnie, ogolnie nic sie nie zmienilo oprócz tego ze w pierwszych dniach bylam mocno pobudzona
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
dzięki że odpowiedziałaś .możesz mi napisać ile masz wagi i przy jakim wzroście .ile schudłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
mam 160 cm, 69 kg. (przed rozpoczeciem diety)
po 2 tygodniach diety 1000 kcal schudłam ok 3-4 kg (bez meridii). meridie zaczelam brac 2 tyg temu, nie mialam jeszcze kontroli, ale czarno to widze przez te swieta. masz jakas diete?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
bardzo mało jem,nic słodyczy ..przez 2.5 tygodnia spadło mi 5 kg . ale widzę że przy diecie bez meridii można osiągnąć to samo, a tabletki wiesz ile kosztują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
no wiem, tylko ja mam je przepisane poprostu przez slodycze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny pozdrawiam was goraco. Ja biore meridie ok 14 dni i nie mialam jak narzaie zadnych skutkow ubocznych. po prostu jem o wiele mniej i jestem troche ospala bo sie szybciej mecze. ale ogolnie jest w pozradku. jezdze 3 razy w tygodniu na rtowerze ok. 40minut. schudlam ok 4 kg.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
A ja do tego stosuję dietę kopenhaską i dzięki Meridii tak mocno głodu nie czuję
![]() ![]() ![]()
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
a ja dzisiaj jedynie strasznie odczulam glod bo nic nie zjadlam a tak ogolnie to ok. meridia dziala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
BAN stały
|
![]()
Mam juz kupioną Meridie lecz przed jej wzięciem zaglądnełam tu aby zobaczyć co panie na jej temat sądzą. Ciekawią mnie wypowiedzi pani o loginie:Tereskaa. Jeśli to mozliwe prosz mi napisać jak sie pani teraz czuje ?? Czy dalej przyjmuje ten lek ?? Jak teraz wygląda pani waga ?? Wcześniej brałam Adipex ale nie polecam !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Reasumując: Meridię brać warto tylko wtedy gdy korzyści mogą być większe niż ewentualne skutki uboczne. I tylko gdy stosujemy dietę i ewentualnie ruszamy się w jakikolwiek sposób. Pozdrawiam i pytaj jak czegoś nie będziesz wiedziała, może uda mi się pomóc ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
![]()
Co do diety to wiem że powinnam ją stosowac i napewno będe
![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo dziekuje za szybką odpowiedz !!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o dietce jaką stosuję to napiszę na forum, może komuś jeszcze to info się przyda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Tereskaa,podziwiam Cię!!!Masz silną wolę.Życzę dalszych sukcesów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]()
![]() |
#107 |
BAN stały
|
Tresko bardo ci dziękuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postanowiłam już od jutra pomału stosować tą Twoją dietę- zobaczymy jak to będzie. Stosowałam kiedyś dietę 1000 kalorii- i szło mi dobze ale wtedy nie miałam tyle do zżucenia. Teraz też nie planuje schudnąć niewiedomo ile ale te 10 kg musze !!!!! ![]() Pozdrawiam !!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
Dziękuje za wsparcie !!!
![]() Napewno będę pisać jak mi idzie a mam nadzieje że poradze sobie z glodem bo jedynie obawiam się o tz. " wieczorne ssanie" ![]() ![]() ![]() Ale z tym KONIEC !!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
![]()
Tak jak myslałam wieczory są najgorsze !!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
Ja brałam Meride 10- schudłam 7 kilo w 1,5 miesiąca. Gdy zaczełam brać M 15 nie schudłam ani grama, mało tego mój lekarz chciał mnie zakpoać pod ziemię bo okazało sie że Merida to silny lek antydepresyjny i owszem jego skutki uboczne to chudnięcie ale przede wszystkim to antydepresji zachamowanie. Odżuciłam alebiorę teza dietę kapuscianą w kapsułkach. Życzę powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
Tak Teresko Merida jest bardzo silnymlekiem antydepresyjnym, kiedys lekarze specjaliści zauważyli że działa ona dodatkowo jako silny lek odchudzający ale jest to jedynie jej skutek uboczny, wykożystali to lekarze i dietetycy do walki u osób z dużą otyłością( lepiej bowiem brać M niż umrzeć na zawał serca)
Ja osobiście schudłam po M 10 ale kupowałam ją po znajomości gdyż żaden lekarz nie chciał mi jej przepisać. Myślę że w googlach można cos więcej znaleźć, poszukam i wkleję. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
O kurcze, to nawet nie wiedziałam, że MEridia miała takie swoje pierwotne przeznaczenie. Zastanawia mnie tylko jedno, dlaczego nie działa nasennie, bo zazwyczaj leki antydepresyjne właśnie tak działają i zazwyczaj tyje się po nich a nie chudnie. Ciekawa sprawa z tą MEridią, aż mnie teraz zaciekawiłaś
![]() Ewuniu, jak coś znajdziesz o Meridii to wklej jak możesz, lepiej być lepiej doinformowanym niż mniej ![]() ![]()
![]() |
#115 |
BAN stały
|
![]()
Każdy lek na jedno pomaga na drugie szkodzi !!
![]() ![]() Ja musze schudnąć więc świadomie się na ten lek zdecydowałam . Czy dobra decyzje powziełam okaże sie puzniej. ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam !!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
http://www.sfd.pl/MERIDA_15_-_WASZE_..._-t330770.html
Ja tam nie chce wprowadzać jakiegoś zamieszania, sama brałam M i ładnie po niej schudłam ale tylkoz dodatkową dietą, bez diety waga stała w miejscu, po przerwanieu M nie przytyłam a to też bardzo ważne. Teraz jestem na diecie i cholera ciężko mi powstrzymać mój głód i znów myślę o M choć wiem jakie pierwotne miała przeznaczenie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście bez diety nie ma mowy o jakim kolwiek odchudzaniu !!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Dziś byłam u lekrza i przepisał mi właśnie Meridię. Zastanawiam się,czy naprawdę wpłynie ona na zmniejszenie apetytu?
Waże 73kg przy wzroscie 170cm. Mógłby ktoś powiedzieć,że wybrzydzam,ale chcę się pozbyć parę kilogramów. I nie wiem,czy to poskutkuje? Niestety na studiach mam trochę zajętego czasu,wiec nie wiem,czy samo ograniczenie jedzenia wsytarczy przy braniu tabletek,aby schudnąć? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Tak? Kiedys bylam. Wazylam okolo 90kg!!!
Teraz stwierdzilam,ze powinnam sie wziac za siebie O leku nie slyszalam a moja pani lekarz polecila mi ja brac. Nie wiem,ja sie nie znam. Ale sprawdzic nie zaszkodzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.