![]() |
#91 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Moje szalone zaręczyny :-)
Cytat:
![]() cele studia i jeszcze troche... razem... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko o co ? Hmmm.... ![]() Pozdro
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie jestem zazdrosna. I nie jestem odosobniona, bo wiele dziewczyn zastanawiało się po co Ci ten rozgłos... Ale chyba faktycznie po prostu, jak ktoś niedawno napisał, lubisz być chwalony i musisz być w centrum zainteresowania. Jeśli Twojej dziewczynie to nie przeszkadza, to ok. Mnie osobiście takie zachowanie drażni (mój były facet był tego pokroju), więc nie doszukuj się w moich wypowiedziach zazdrości, raczej niechęci i właśnie rozdrażnienia. Nie lubię "pępków świata" ![]() Z mojej strony EOT ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Kazdy lubi to co lubi i nie sądze, ze wybrałes taką formę zaręczyn "dla poklasku" tylko dlatego, ze dobrze znasz swoją dziewczynę. Gdyby była inna to myślę, że wpadł byś równiez na cos innego. Nie wiem czemu ale mam wrazenie, ze zrobiłeś to przede wszystkim "pod jej charakter" mniej pod swój ( choc na pewno forma wynika z tego jaki jesteś
![]() ![]() Co do samego wypowiadania się na forum..? Zaobserwowałam na wizazu tysiące wątków rozpoczętych tylko z potrzeby pochwalenia się czyms, podzielenia z innymi. Nie widzę w tym niczego złego, jesli ktoś czuje taką potrzebę. Psychologiem nie jestem i jestem tym samym daleka od analizowania czynników, które popchneły Cię do załozenia tego i innych wątków na ten temat ( a wyjaśnień na to znalazłam tu chyba tysiąc :-D ). Nie jestem alfą i omegą, zeby rozumiec wszystkich ludzi na świecie ...a jeszcze ich podejrzewac o cos? tylko dlatego, ze tego nie rozumiem? dziwnie bym się czuła. Dlatego mam nadzieje, ze rozwój wątku spełnia Twoje oczekiwania. Widzę tu równiez mnostwo osób, ktore sprawiają wrazenie, ze znają Ciebie i Twoją dziewczynę lepiej niz Ty sam ![]() Nie mam też podstaw by oceniać Twój ton wypowiedzi, bo mimo, ze sprawia wrażenie troszkę zarozumiałego, to myślę, ze po prostu jestes z siebie dumny...i tu na forum widzę wiele w podobnym tonie. Oceniając to musiała bym oceniac Twoj charakter, do czego uprawniona nie jestem i nie chcę tego robić. Moge ocenic jedynie pomysł na zaręczyny, bo tylko po to został ten wątek załozony ![]() Opuszczając powody załozenia wątku i wracając do sedna, ja osobiście nie zamieniłabym mioch zaręczyn na żadne inne, w najmniejszym stopniu nie przypominały formą tych (ale to, ze my lubimy co innego nie uprawnia mnie do negowania tego, co lubicie Wy) choc czasem mysle, ze jakie by moje nie były to byłyby najlepsze na świecie..bo chodzi o Niego! Moje były i nadal są dla mnie najlepsze ![]() Życze Wam wszystiego dobrego, by Twoje pomysły zawsze Jej się podobały, jak ten. Pozdrawiam! Edytowane przez taszkin Czas edycji: 2006-01-13 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
wybacz ale dla mnie to postawa typu"zobaczcie jaki ze mnie swietny facet!zazdrosccie mojej kobiecie ze mnie ma a swoich synow wyhowujcie zeby byli tacy jak ja".jednym slowem "ja ja ja ja ja ja ja"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
EOT 4U ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten wielokropek oznacza, ze wlasciwie chcialbym zacytowac cala Twoja wypowiedz, jako najlepsza wypowiedz tlumaczaca o co tutaj chodzi ![]() ![]() ![]() Wystarczy jeden taki post i juz mozna poznac, ze pisze go wyjatkowa osoba! I prosze - nie doszukujcie sie w tym podtekstow, ani "podlizywania sie" za mile slowa. Twoj post jest nieomal kwintensensja moich wrazen i przeslanek ![]() ![]() Bardzo Ci dziekuje I oczywiscie raz jeszcze podkresle, ze Ciesze sie ze szczescia kazdej pary, ktora sie zarecza i dzieki temu przezywa najwspanialsze chwile swego zycia. Forma tak naprawde ma zawsze drugorzedne znaczenie ![]() ![]() ![]() Takze i wam wiec zycze z calego serca wszystkiego najlepszego! Serdecznie pozdrawiam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Bardzo Ci dziękuję Jardinero
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Raczkowanie
|
Wykasowano............... ....................
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
A ja chciałabym publicznie przeprosić jardinero za swój post, który pojawił się co prawda nie w tym wątku, ale w podobnym - na Forum Plotkowym. Może mi się nie podobać jego sposób wypowiadania się itd (nie będę się powtarzać, bo kto czytał moje posty, ten moje zdanie zna), ale poniosło mnie, gdy w tamtym wątku podpisałam się pod wypowiedzią jednej z Wizażanek - a wypowiedź ta była, mówiąc subtelnie, bardzo nieprzyjemna. Także jardinero: pomimo totalnych różnic między nami, które ciągną się przez cały ten wątek i które widać gołym okiem, przepraszam za tamten post, którym z pewnością Cię uraziłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Dla mnie masakra, chybabym uciekła stamtąd z krzykiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam podobne myśli po przeczytaniu tej wiadomości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
OK
Nie mamy o czym mowic. Zapominam o tym, zwlaszcza po tym, co mi napisalas. Ja takze bardzo Cie przepraszam, jesli bylem niemily w stosunku do Ciebie. Bardzo serdecznie pozdrawiam! ![]() ![]()
Edytowane przez jardinero Czas edycji: 2006-01-23 o 07:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Podróżniczka
|
U mnie zapewne nie obyłoby się bez zdzielania kwiatami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
czytajac twoja notke az lezki w oczach mi stanely Ciesze sie ze jestescie oboje bardzo szcesliwi i gratuluje pomyslowosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Fajnie, że zaręczyny podobay sie Twojej dziewczynie , wiedziałes, co ją uszczęśliwi - to duży plusik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.s. a Twoja dziewczyna wie, że opowiadasz o tych zareczynach na wszystkich forach? To tak z ciekawości pytam... taka babska ciekawość ![]() ![]() ![]()
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dodam tylko, ze ja od razu powiedzialem mojej NARZECZONEJ ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam dziekuje i zycze Tobie i Twojemu TŻ wszystkiego dobrego!
Edytowane przez jardinero Czas edycji: 2006-01-23 o 07:41 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdr
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Wow... świetny pomysł!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Justyna, ale temat odkopałaś - jeden z moich ulubionych, w których do końca nie mam pewności, czy nie były podpuchą.
A swoją drogą to Jardinero miał mieć ślub chyba w kwietniu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja caly czas czekam z niecierpliwoscia na ten piekny dzien.....mam nadzieje ze juz niebawem
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
mam nadzieje ze juz niedlugo....plany sa....a kiedy wejda w zycie? hmmm...tego nie wie nikt....a raczej wie tylko moj TŻ
![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
![]()
Wszystko w jak najlepszym przykładnym porzadku justyna_dt
![]() Do tego stopnia miło, że nie ma kiedy tu pisać/odpisywać... Mam nadzieję, że wkrótce znajdzie się końcu trochę czasu i podzielę się moimi nowymi doświadczeniami... ![]() PS - tak, melduję, że od 30-09-2006 jestem już baaaaaaaardzo szczęśliwym ŻONATYM facetem! ![]() PS2 - jeszcze jedno słowo dla wszystkich którym chciało się to wszystko czytać i pisać - dziękuję. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uwierz mi Abuba - z miłości człowiek robi o wiele bardziej szalone i wygladajace na "podpuche" rzeczy... Najważniejsze, że dziś, prawie rok później, jest dokładnie 352 razy piękniej niż wówczas... bo każdy kolejny dzień z moja TŻ, to o 1 dzień piękniejsze życie ![]()
Edytowane przez jardinero Czas edycji: 2006-12-18 o 11:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
O, no to składam wirtualne gratulacje!
![]()
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Oj Jardinero ale komercją mi tu zaśmierdziało.....
Szczerze, ten Twój pomysł z zaręczynami jest ak dla mnie na pokaz, a cholernie mało romatyczny. Mam nadzieję, że mój Tż nigdy nie zrobi czegoś podobnego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.