![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mieszkanie z dziewczynami, czy z chłopakami?
Mieszkałam i z dziewczynami i chłopakami, i potwierdzam - płeć nie ma znaczenia i nie można generalizować. Do pewnego momentu wydawało mi się, że lepiej z chłopakami, bo a) zajmują krótko łazienkę b)nie zawalają łazienki toną kosmetyków c) zwykle nie chce im się gotować, więc nie przesiadują za dużo w kuchni d) ogólnie są jakoś mniej problemowi niż dziewczyny. No. Dopóki nie trafiłam na przedstawiciela kompletnie przeciwstawiającego się tej wyliczance
![]() Wszystko zależy od ludzi. Generalizację, że dziewczyny lepsze, bo bardziej zwracają uwagę na porządek, można pomiędzy bajki wstawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
Ja to wszystko widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;61631531]Pozwolę sobie odpowiedzieć, bo w drugą stronę też nie można przesadzać. To forum nie ogranicza się do tematów uznawanych stereotypowo za "babskie" i osoby nieinteresujące się makijażem i kosmetykami też znajdą coś dla siebie.[/QUOTE]
No weź. Co komu po różnorodności tematów, skoro w wątkach udzielają się szczebioczące, chichoczące, różowe kobietki. Taka męska kobieta, która obrosła już warstwą penisów potrzebuje godnych partnerów do dyskusji, a nie takie trzpiotki chichotki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
Zależy kto Ci się trafi i z jakiej nacji. Jeżeli trafią Ci się jacyś z północy bądź zachodu to prędzej Ci się trafią metroseksualni faceci więc na to z krótką łazienką bym nie liczył.
Zależy od szczęścia ale chyba wolałbym z kobietami by nie trafił się jakiś arab. Ostatnio byłem w łazience krócej od brata a oprócz tego co on robił zdążyłem podgolić twarz, ciało oraz nałożyć odżywkę na włosy i się umyć. Więc to jest totalna ruletka. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-06-12 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
To jest chyba jakaś "wyższa szkoła jazdy" - nawet w odpowiedzi na takie pytanie wspomnieć o Arabach XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
W sumie to nie chciałabym mieszkać z Ukraińcami płci męskiej. Za dużo się naoglądałam i nasłuchałam w akademikach w moim mieście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;61652246]W sumie to nie chciałabym mieszkać z Ukraińcami płci męskiej. Za dużo się naoglądałam i nasłuchałam w akademikach w moim mieście.[/QUOTE]
U mnie całe erasmusowe piętro to mimo mieszanki plci i narodowosci było jedno wielkie nieporozumienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Akurat to z Ukraińcami mnie nie dziwi ponieważ 2 lata temu w wakacje pracowałem w pracy gdzie właśnie dużo ich było. Ukrainki naprawdę pracowite niemal wszystkie natomiast sporo facetów to tylko się migało i chowało od roboty. Normalnie nawet takich rzeczy nie zauważam a tu rzuciło mi się w oczy.
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-06-12 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Ja znam różnych. W tym takich ogarnietych w caloksztalcie: znali polski lub się uczyli, gotowali sobie i mieli porządek w mieszkaniach. Chociaż może to kwestia wieku czy etapu życia bo to akurat nie studenci tylko już pracownicy. Jedną brygade znam taka ze gotowali na zmianę i nie brali do mieszkania osób które tego nie potrafią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Z Ukrainkami mieszkałam przez chwilę i ogólnie były ok. Co prawda rozwalało mnie, że się rano malują jeszcze zanim wyjdą z łóżka, ale to niegroźne ![]() Zapisz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;61654136]To też, ale u mnie Ukraińcy potrafili wbijać nieznanym dziewczynom do pokojów, siedzieli sobie na ich łóżkach, gdy one spały, przystawiali się, nie chcieli wyjść, wszczynali burdy w tych nieswoich pokojach... Ogólnie byli bardzo roszczeniowi, inne nacje im nie dorównywały.
Z Ukrainkami mieszkałam przez chwilę i ogólnie były ok. Co prawda rozwalało mnie, że się rano malują jeszcze zanim wyjdą z łóżka, ale to niegroźne ![]() Zapisz [/QUOTE]U mnie byli głównie ludzie z Turcji. Kolega dostał pokój 1-osobowy z własną łazienką, luksus jakich mało ![]() ![]() Akademikowi erasmusi kojarzą mi się też z brakiem umiejętności korzystania z pralki i... wyjmowaniem mokrego prania do reklamówki i zabieraniem do pokoju zamiast rozwieszać w suszarni (pokoje były takiej wielkości że gdyby to był kurnik dla 2 kur to rolnik dostałby dożywocie, ale dla dwójki studentów spoko czemu nie, prania tam już gdzie suszyć nie było; zresztą same brudne ciuchy też przynosili w tych reklamówkach). I z opowieścią pani portierki że nikt z portierni nie wchodzi do kuchni erasmusów na obchodach po tym jak się tam poślizgnęła ![]() Swoją drogą nie odważyłabym się spać przy niezakluczonych drzwiach ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201606270916 Czas edycji: 2016-06-12 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
A ja najgorzej wspominam białego Anglika i białą Angielkę.
Chłopaczek to jeszcze mówił posh. ![]() Arab, Tunezyjczyk był czysty i cichy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.