![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Re: ile trzeba czekać
Kasiura
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Re: Programy do szybkiej metamorfozy
Ludzie ja musze być nieżle tępa, sarenko jak zamieścić tam swoje zdjęcie?????????/
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Re: Programy do szybkiej metamorfozy nie dizała na IE
Ani na Mozilli ani na Internet Explorer nie wchodzi mi ta stronka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Moze sprobuj powylaczac(exit) wszystkie programy zabezpieczajace przed spamem albo wirusami,ja mialam alarmpro i mi nie dzialalo dopoki nie wylaczylam.a moze napisac emaila do admina tamtej strony(maja taka opcje) i poprosic o pomoc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Re: Programy do szybkiej metamorfozy - Patis_79
> ale Was teraz zasypię
![]() ![]() Patis - może to kwestia oświetlenia zdjęć - ale w sumie na tym pierwszym wyglądasz bardzo fajnie i bardzo jesiennie, bo masz tą złotobrązową pomadkę. Zresztą nie powiedziane, że każda jesień dobrze będzie wyglądała w ewidentnych rudościach - Tobie jest akurat dobrze w ciepłych ciemnych brązach... No chyba, że jednak jesteś zimą - ale te granatowe czernie jakoś Ci kolorki z buzi "zjadają"...
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
pliz
![]() ![]()
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
a ja z innej beczki. powiedzcie mi jak zapisać zdjęcie po metamorfozie. Wciskam save,wpisuje tytuł zdjecia i nic
Prosze |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Mi save tez nie działa- ja sobie na maial wysyłam - z tym, że posiadając cudowny monitor marki Daytek o rownie cudownej rozdzielczości 800x600 umniemożliwia wyswetlenie w calosci okienka od wysyłania - ale radzę sobie w ten sposob, że po wpisaniu czegoś tam w miejscu na wiadomość jeszcze raz naduszam Tab i Enter i wtedy się wysyła....
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
tyle że w miejscu zdjecia jest czarna dziura, może nie mam programu do zdjęć, zaraz zerkne,dzięki za pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
A ja sie pobawiłam kolejnym zdjęciem - co prawda minę na nim mam taką, jakbym chciała kogoś zabić..... Pierwsze zdjęcie jest, że tak to ujmę naturalne (choć niezupełnie bo mam makijaż) - oj zabawa jest przednia...
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
wiesz co nie wiem dlaczego ale nie mogę przesłać zdjęcia na meila, czy potrzebny jest do tego jakiś program, w miejscu zdjęcia jest czarne tło a w środku krzyzyk
Please pomóz mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Kiedy Ci się pojawia to czarne okno z krzyżykiem - w tym nowym oknie po wciśnięciu send???
Ja bym sprawdziła czy jakichś blokad wyskakujących okien nie ma, a w drugiej kolejności spróbowała ściągnąć nowy flashowy plugin..... http://www.macromedia.com/shockwave/...ShockwaveFlash
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
ewunia2 napisał(a):
> pliz ![]() ![]() spoko nie strzelaj!!! jeśli jesteś już zarejestrowana, to musisz najechać myszką na menu, które jest po prawej stronie pod napisem makeover Expert i wtedy najeżdżasez na "my photos" - wyświetlają Ci się puste okienka, gdzie powinno znajdować się zdjęcie i chyba znowu po prawej str. na dole masz informację załącz zdjęcie czy coś takiego...no i wybierasz sobie fotkę z jakiegoś pliku na swoim kompie, dopasowywujesz do okienka, akceptujesz i oni po jakimś czasie (u mnie to trwało 30 min ) dostajesz info na mail, który podałaś w rejestracji, że Twoje zdjęcia już są dostępne...może się też tak zdarzyć (jak i mnie się zdarzyło), że moje zdjęcia miały za dużo tła, i za bardzo trzeba było je powiększyć, co nie mogło zostać zaakceptowane i dostałam zwrotną wiadomość, że sorry ale zdjęcie nie mogło być zamieszczone...wtedy zmniejszyłam te zdjęcia i ponownie wysłałam...potem klikasz znowu na ich link już ze swoimi zdjęciami i możessz się bawić!! Powodzenia, myślę że się uda w końcu cierpliwości ![]() Co do zapisywania..mi też nie działał save, ale ja mam zainstalowane takie urządzenie: Clip'nSave3 ,którym to mogę kadrować sobie zdjęcia i zapisywać je, podobny program do ściągania zdjęć jest w corelu... można jeszcze wysłać sobie na maila przerobione zdjęcie "send" no i nazwać zdjęcie i podać swojego maila... Powodzenia. Myślę że cosik pomogłam ![]()
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
CzarnyElfie..mniemam, że z tą grzywką to chodziło o mnie
![]() ![]() Alraune ta pomadka na ustach to oczywiście z programu...od razu ten kolorek spodobał mi się ![]() ![]() i myślę właśnie, że do mnie najbardziej pasują takie neutralne kolorki (brązy) ani nie za ciepłe ani nie za zimne ![]() Ty z kolei najbardziej podobasz mi się w tych swoich na I zdjęciu, no i fajnie do Ciebie pasuje mi ten kolorek z II i IV, w blondzie takim w ogóle Cię nie widzę Pozdrawiam ![]()
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o pierwsze zdjęcię to ono jest nieprzerobione
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
przesyłam na konto meilowe i nie ma zdjęcia, zamiast niego jest czarna "plama"
Nie wiem o co chodzi.Myslałam że potrzebny jest program do obróbki zdjęć, którego zresztą nie miałam,ale ściągnęłam i nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Baileys
![]() Tez mialam czarna plame jak sobie wyslam zdjecie na emaila ale pod spodem mialam zalaczniki i bodajze w drugim zalaczniku od dolu bylo zdjecie po metamorfozie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Patis
![]() Ja tez nie widze siebie w blondzie ![]() ![]() ![]() Fajna ta odzywka z henna.Pamietam jak farbowalam wlosy henna to zawsze mialam puszyste i grube wlosy.Musze poszukac moze znajde henne w zimnych brazach,a na odzywke z henna tez sie nie natknelam,musze pobuszowac po sklepach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Bardzo Ci dziękuję, znalazłam moja przemianę
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
jak długo czekałyście...
aż wasze zdjęcie będzie dostępne na stronce?
wysłalam wczoraj ok.22-giej i jeszcze go nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Re: ile trzeba czekać
Wg. mnie 4. wygrywa Elfie
![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Baileys
prosze bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
program do szybkiej metamorfozy
a ja sie nie mogę pozmieniać bo mam IE i nie chce mi sie wogóle ten program otworzyć
![]() bardzo smutna Kiya.
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mogę otworzyc tej strony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Dzięki!
Kochana Sarenko! Bardzo dziekuję, za podanie namiarów na ten sprytny programik. Bawię się nim od kilku dni i wiele sie uczę
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
mam problem polegający na tym, że po rejestracji otwiera mi się aplikacja ale praktycznie nic w niej nie działa... nie mozna załadować swoich zdjęć, nie pokazują się modele, nie działa demo... czy cos może zrobiłam nie tak? w jaki sposób załadowałaś swoje zdjęcie?
sarenka napisał(a): > Nie wiem czy bawiłyście się aplikacją dostępną na stronie L'Oreala. Jeśli nie to polecam: http://www.lorealparis.co.uk/homefla...estCookie=true [w prawym dolnym rogu wybierz: MAKEOVER EXPERT] > > Poniżej dla zachęty efekty moich eksperymentów ![]() ![]() ![]() > > Błyskawicznie można zmieniać kolory. Ciekawa zabawa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Może po prostu wolno się wszystko ładuje? [mi też się kilka razy wieszało] Zdjęcie [Twoje] nie pojawia się od razu a po jakimś czasie [do 24h]
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
hmm, tylko że jak klikam na save my picture to nic sie nie dzieje, nic się nie otwiera, nie ma żadnej opcji wskazania ścieżki do mojego zdjęcia - ogólnie program wygląda tak jakby nie chciał zadziałać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
vici napisał(a):
> hmm, tylko że jak klikam na save my picture to nic sie nie dzieje, nic się nie otwiera, nie ma żadnej opcji wskazania ścieżki do mojego zdjęcia - ogólnie program wygląda tak jakby nie chciał zadziałać... Nie umiem pomóc Ci tak wirtualnie ![]() ![]()
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.