![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
![]() Masz rację z tym wyglądem "po", ciężko przewidzieć. Do tesco mi nie po drodze, ale może jednak w necie coś wyszukam. Zachciało mi się takiej ![]()
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dalam ok 70zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Hej, witam się w nowym wątku
![]() Ja pożegnałam wczoraj gości i powiem Wam że już nie będę nikogo przyjmować do porodu. Tzn fajnie było, ale brzuch mi twardniał już na okrągło ![]() ![]() ![]() W niedzielę mała strasznie szalała co w połączeniu z twardym brzuchem było bardzo nieprzyjemne i miałam już dość. Poza tym nie wiem jak to możliwe bo na ostatniej wizycie mała była głową w dół a teraz ewidentnie miała czkawkę i to dużo powyżej pępka ![]() Nadrabiałam Was regularnie przez weekend, miałam już wczoraj odpisać ale nie miałam siły, a potem zapomniałam połowę co napisałyście (albo i wszystko). Dziś pogoda depresyjna i taki też mam nastrój. Zaszyję się na sofie pod kocem i spróbuję ją przeczekać. Jaki rozmiar czapeczek kupujecie? Bo np w Smyku rozmiarówka nie odpowiada rozmiarom ubrań tylko jest po obwodzie główki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||||
Zadomowienie
|
Hej!
![]() Cytat:
Ojej, takie sytuacje z pogranicza snu i jawy bywają creepy! Ale przynajmniej przespałaś nockę, to dobrze. ![]() Cytat:
Współczuję, ciężka noc musiała być. ![]() Artur mnie też. ![]() Cytat:
Brrr, okropne że tak jakże umiejętnie pobierają. Cytat:
Mam to samo ze swędzeniem od pępka w górę, smaruję teraz częściej kremem na wszelki wypadek. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
psycha sprana..to fakt.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
buahahah..nie wierzę,żeś tak komara ucieła.. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() jaka nerwowa? przy takich tekstach i reakcjach każdy miałby dość ![]() powiem Ci,że niewiele brakowało,żeby dostał, bo naprawdę nie wiedziałam kto to..mąż mówił,że jeszcze takiego wzroku u mnie nie widział (a jesteśmy 8 lat po ślubie) to mi się jeszcze nie zdarzyło przespać wyjście męża do pracy..ładnie Cię ścieło ![]() miłego goszczenia teściówki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Pierniku Tak mi się przypomniało że teraz tato ma w szpitalu w pokoju takiego starszego pana który właśnie myli łóżka. Tzn ten pan ma guza w mózgu który mu uciska jakieś nerwy i dlatego nie może zapamiętać gdzie śpi. Ale właśnie idzie do pierwszego wolnego łóżka, nawet w pokoju kobiet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ładnie Cię podziurawiła franca jedna .... Cytat:
Cytat:
Mnie też gdzieś tyle, i przez weekend ostatni jakby mniej ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem jaki mam rozmiar zakupiony, na aukcjach było napisane "noworodkowa czapka" to kupiłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze juz nas wiekszosc swedza brzuchy
![]() Jestem tak padnieta po weekendzie z TZa corami, ze najchetniej caly najblizszy tydzien bym przespala :P a nagadalam sie z nimi tyle, ze az zachryplam :P TZ zajmowal sie skrecaniem sypialni i w efekcie ja sie nimi przede wszystkim zajmowalam, a ich gadulstwo przeroslo mozliwosci moich strun glosowych ![]() ![]() ![]() Ale mi sie nie chce wstac ![]() Tez nie wiem jaki mam rozmiar czapeczek, wiem tylko, ze sa maciupkie ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-06-20 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję, że pytasz. ![]() Czuję się wyjątkowo dobrze. (odpukać). Czas mi ucieka jak szalony, ale to pewnie tez dlatego, że ciągle pracuję ![]() Wczoraj zrobiłam zakupy na Gemini, jedna z pierwszych rodzę a ostatnia zakupy robię ![]() ![]() Torby mam zamiar pakować w tym tygodniu, chociaż moją a później Małego. Ciuszki też będę prać w tym tygodniu, być może jutro ![]()
![]() |
#101 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie!
![]() Cytat:
Konkretne plany masz, powodzenia! Cytat:
![]() Cytat:
![]() a kto wie co? ![]() moja przed chwilą czkała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My dziś mamy mini-rocznicę (20 braliśmy ślub), może się wybierzemy? Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tak, że ja mogę żartować z mojego brzuszka/wagi/wielkości. Jak jest ktoś kogo znam, z kim jestem blisko itp to spoko. Ale jak ktoś kogo widuje raz na pół roku pozwala sobie na jakikolwiek komentarz to moja cierpliwość/dobroć nie istnieje i na milion procent usłyszy coś bardzo niemiłego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wpadaj częściej , bo z taką częstotliwością to napiszesz na koniec lipca,że tulisz już dzieciaczka Cytat:
kto wie, czy jeszcze nie poczynię zakupów dzieciowych ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() super brzuszek i super zdjęcie ![]() Cytat:
![]() ![]() jasna sprawa ![]() wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy - miesięcznicy ![]()
![]() |
#105 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Do mnie znajomi mają przyjechać w przyszły weekend i trochę się obawiam jak dam radę, bo podobnie u mnie sytuacja wygląda ze staniem. ![]() Ja mam trochę czapeczek 36/38 i 40/41, też nie jestem pewna jaki ma być rozmiar, ale te najmniejsze przysłane mi przez gościa z allegro razem z rozmiarem 56 ubranek były na 36/38, dokupiłam więc do tego trochę większych. Cytat:
Ja mam prześliczne sine udo od insulinki, ale nie mam żadnego przygotowania medycznego i tak się mogę tłumaczyć. ![]() Cytat:
![]() Parę razy miałam schizę cholestazową, bo różne swędzenia często miewam (przez te alergie, problemy ze skórą) i przez to może jestem mniej czujna, bo przywykłam. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dalej jeszcze jest czas na spokojnie załatwić zakupy i pakowanie. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Mój mózg jest roztopiony jak lody:
Wróciłam do domu stanęłam przed lustrem patrzę i myśle o jaki brzuch duży.. Pózniej podniosłam wzrok i zobaczyłam ze to mój ;( do tej pory nie miałam zbyt wystającego. W sumie teraz jak parze jest w dalszym ciagu mały ![]() Normalnie we własnym domu mój mózg nie spodziewał sie zobaczyć mnie. Wysłane za pomocą magii |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#108 | ||||
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że i u mnie będzie coraz mniej.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój TŻ przeżyje szok jak Jasiek zacznie psuć nasze sprzęty. On nawet tel nosi w jakimś pancernym etui bo każda ryska doprowadza go do wścieklizny. Chyba nie jest świadom co go czeka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się z siebie też śmieję na okrągło. Jak się zobaczyłam wczoraj w lustrze to byłam w szoku, że jestem jeszcze grubsza tzn jeszcze bardziej w ciąży niż ostatnio hahaha ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
witam w nowym wątku
![]() U mnie na weekend przyjechała siostra. Wczoraj byliśmy w górach ![]() ![]() Za to dziś ledwo żyję.... pogoda zdecydowanie nie dla mnie.... zaraz muszę kawę wypić bo oczy mi się zamykają. Siostra dowiozła coś ciuchów, więc w tym tygodniu też biorę się za pranie... jutro mówią polepszenie pogody więc jutro zaczynam ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzieci przeważnie rodzą się z obwodem główki 33-38.
5.01.2011[*] 08.03.2015[*] Mikołaj 19.11.2011 ![]() Edytowane przez natalia_23 Czas edycji: 2016-06-20 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Ziuta, Świniaczek po takich weekendach pełnych wrażeń musicie teraz solidnie odpocząć
![]() Fantasmagori kiepsko z tym fotografem, może lepiej dać jej gotówkę przy odbiorze zdjęć bo jeszcze ich nie dostaniecie po przelaniu kasy. Witam się w 33tygodniu ![]() Dziś mam ochotę na truskawki - ale nigdzie ich nie dostałam, może jutro na targu, chyba że już się kończą. |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojoj jaką miał maleńką główkę ![]() Ciekawe jaką mój Jasiek będzie miał ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
NNiestety to raczej niemożliwe bo ona jest z Gdańska ![]() ![]()
![]() |
#114 | |||
Zadomowienie
|
Najlepszego.
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj widząc na ulicy jednego faceta z mięśniem piwnym pomyślałam sobie - ciekawe w którym jest tygodniu... :P Cytat:
![]() Ale maleńka główka. ![]() ![]() Cytat:
Oby się nie kończyły truskawki, dopiero zaczęłam je jadać. ![]() Gratuluję 33. tygodnia. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#115 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a nie było Ci szkoda,że ten brzuch taki sam, bez pary? Cytat:
![]() już koniec truskawek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Moje życie odmieniło się na lepsze, wreszcie jestem najedzona.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||||
Zakorzenienie
|
Swiniaczek to niezłe szkodniki z tych Waszych dziewczyn
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() dziękuję! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a nie przekażę bo jeszcze w samozachwyt wpadnie ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() dziękuję! ![]() Dziewczyny, pomóżcie - ponieważ jak już Wam pisałam TŻet jest cudownym tatą dla Natalki chce mu kupić/zrobić (albo to i to) coś z okazji Dnia Ojca ale nic nieszablonowego nie przychodzi mi do głowy, podpowiedzcie coś.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dawno się nie odzywałaś.. Cieszę się, że u Ciebie i Maluszka wszystko w porządku ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że się wyspałaś.. Chociaż Ty jedna ![]() Cytat:
![]() Boję się, że kiedyś i ja bedę odczuwała 'dyskomfort' rany.. Cytat:
![]() Ja też muszę zwolnić, bo coraz częściej twardnieje mi brzuch ![]() Co do czapeczek.. Wczoraj kupiłam czapeczki w C&A w rozm. 56 i tam był obwód 40/41.. Jak widać rozmiar rozmiwarowi nie równy.. wydają mi się ciut duże.. trudno.. ![]() Mysle, ze rozmiar 36/38 jest idealny na noworodka. Kupiłam tam też łapki niedrapki i jak na standardowy rozmiar to są duże, jak na lapki takiego maleństwa.. ![]() U mnie dziś leje.. smutno, szaro i ponuro ![]() ![]() a propo swędzenia.. Mnie ostatnio też zaczyna swędzieć, a nawet czasem szczypać skóra koło pępka.. Na wszelki wypadek smaruję częściej olejkiem arganowym.. Obawiam się, że zrobią mi się rozstępy.. Po 27 tyg. zrobiły mi się niestety na lewej łydce, na prawym udzie i na boczku.. 'na szczęście' wyglądają na popękane pajączki.. na początku też tak pomyślałam.. ale niestety to rozstępy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
.. i ślubuję Ci.. ![]() ![]() Zuzanka ![]() II kreski ![]() Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-06-20 o 10:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ad 2 . Po prostu nie chciałam pisać, że jestem jeszcze grubsza bo o nas się nie mówi, że my grube tylko w ciąży ![]() Do sierpnia to ja będę już tak w ciąży, że ja nie mogę ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fakt, troche mnie dziewczyny zaprawily w bojach ![]() Niech sie przygotowuje, bo Tz swojego laptopa mial zalanego soczkiem (udalo sie odratowac ![]() ![]() ![]() Dzisiaj wyszlam spod prysznica i owijajac sie recznikiem doszlam do wniosku, ze mi recznika na brzuch braluje XD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.