|  2006-01-16, 09:54 | #92 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Uaktualnienie o ubranka. Wymienię to wszystko ;)

Nutellko mam jenasy. Na metce napisane: Dorothy Perkins, 8 UK, 36 Euro. Wymiary: pas: 37.5 x 2 biodra: 44.5 x 2 dl. spodni: 99.5 dl. od kroku 75 Spodnie sa w stanie bdb. Jedynie dzirka od guzika sie troche siepie. Do spodni dokladam od razu jeansowy pasek, ktory wyglada jakby byl z nimi od zawsze. Spodnie to dosc ciemny, dosc cienki, niegruby jeans, w pionowe prazowe prazki. 
				__________________ Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2006-01-18 o 18:10 | 
|     |   | 
|  2006-01-16, 10:00 | #93 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  A może masz jeszcze jakieś inne?   | |
|     |   | 
|  2006-01-16, 10:12 | #96 | 
| Zadomowienie | 

Ok. Podaje moje wymiary: pas 62, biodra 90. A tak spodenki wygladaja na mnie (w pasie sa faktycznie troszke szerokie, ale pasek neutralizuje wszystko, dlatego do wymianki razem z nim). Przepraszam ze zdjecia ciemne, ale robione do lustra, wiec musialam wylaczyc lampe blyskowa.

__________________ Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2006-01-18 o 18:10 | 
|     |   | 
|  2006-01-16, 10:18 | #97 | 
| Zadomowienie | 

Aha, Nutellko, mam tez bardzo ladna, plisowana, spodniczke firmy GAP, na metce jest rozmiar 10 (na metce, ze: for kids). Wymiary (mniej wiecej, bo tu ciekzo zmierzyc): -pas 33 x 2 - biodra 45 x 2 - dlugosc 57 Zaraz zalacze zdjecia   
				__________________ Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2006-01-16 o 10:47 | 
|     |   | 
|  2006-01-16, 10:30 | #99 | 
| Zadomowienie | 

Aha no i mam jeszcze taka bizuterie (wkleilam ja u Mirabelli): http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=88324&page=2

__________________ Wymiana | 
|     |   | 
|  2006-01-16, 11:03 | #100 | 
| Zadomowienie | 

No i mam jeszcze sliczna sukienke. Z tym, ze ja "wyceniam" dosc wysoko, bo jest naprawde sliczna i niemal nowa (zalozona 1 raz). Firma Gantos. Sukienka bardzo rozciagliwa (58% polyester, 36% polyamid, 6% elasthan).  Wymiary sukienki (dlugosci liczone od samej gory): - dlugosc: 94 - dlugosc do rozporka z tylu: 75 - dlugosc zamka z przodu: 36 - szerokosc w bisucie: 38 x 2 -szerokosc w talii: 36 x 2 -szerokosc na dole: 47 x 2 
				__________________ Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2006-01-18 o 18:12 | 
|     |   | 
|  2006-01-16, 18:00 | #102 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  A mogłabym zobaczyć wieskze jej zdjęcia i zdjęcie materiału z bliska?   | |
|     |   | 
|  2006-01-16, 19:11 | #104 | 
| Raczkowanie | 

A jaki to jest dokładnie materiał? taki zwykły czy jakiś dżins? a jak jest ona wykończona? bo nie widac dokładnie na zdjęciu  Czekam na odp. | 
|     |   | 
|  2006-01-16, 19:49 | #105 | 
| Raczkowanie | 

A chciałabym jeszcze większe zdjęcie tego materiału z bliska, bo chcę mieć pewność, ze nie jest on zbyt błyszczacy   Moze prześlesz mi zdjęcie takie nie zmnijeszane na mail? albo załaduj na www.imageshack.us   | 
|     |   | 
|  2006-01-16, 21:17 | #109 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 Czekam na zdjęcia   | |
|     |   | 
|  2006-01-16, 21:29 | #111 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  A jeszcze mam pytanko: A jaki to jest dokładnie materiał? taki zwykły czy jakiś dżins? a jak jest ona wykończona? | |
|     |   | 
|  2006-01-17, 18:14 | #114 | 
| Raczkowanie | 

Zdjęcia doszły.   Jestem chętna na spódniczkę.  To możemy się wymienić za dżinsy CROSSA za sponiczke. Tylko może cos dorzucisz do tej spódniczki?  Czekam na odp.   | 
|     |   | 
|  2006-01-17, 18:36 | #115 | 
| Zadomowienie | 

Nutellko, szczerze mowiac wolalabym te drugie jeansy. Rozumiem jednak, ze skoro podoba Ci sie tylko spodniczka to troszke za malo   Poczekam wiec moze z wymianka.  Jakos w lutym uaktualnie watek, moze wtedy cos znajdziesz  Pozdrawiam serdecznie! 
|     |   | 
|  2006-01-17, 18:43 | #116 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2006-01-17, 20:25 | #117 | 
| Zadomowienie | 

Nutellko, to moze zrobimy tak: po egzaminie (za tydzien) zrobie porzadki w szafie, zobacze czy jest cos czego juz nie nosze i co moglabym wystawic na targowisku. Do tego czasu spodniczki nikomu nie wydam (i tak nie mam nawet zbytnio czasu isc na poczte   ), bedzie zarezerwowana dla Ciebie, a moze jesli cos dodam i cos Ci sie spodoba zrobimy wieksza wymianke  Spodnie narazie odrezerwuj, bo i tak nie jestem 100% do tych crossow przekonana, pozniej najwyzej cos za spodnieczke znajde, ok?  Pozdrawiam! 
|     |   | 
|  2006-01-17, 21:13 | #118 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2006-01-18, 10:02 | #119 | 
| Raczkowanie | 

Czy nadal interesowałyby Cie te spodnie w moim wątku? Bo niestety tych dwóch bluzek,które też Ci się podobały, nie ma, zostały tylko: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1136751525 Bo ja u Ciebie dojrzałam te: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1137401728 
				__________________ Światem rządzą trzy żywioły: ogień, woda i KOBIETA !   Wizażowo-ciuszkowy wątek... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=266705 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.