|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Studniówkowy powrót
tej konturówce mówię nie, ale i tak się widzę powtarzam więc pozdrowię może jeszcze tylko
|
|
|
|
|
#92 |
|
KWC
|
makijaz extra, tylko konturowka nie bardzo
|
|
|
|
|
#93 | |
|
KWC
|
Cytat:
doriss,masz bardzo ładną buzię, ale za wąskie usta żeby je malować na czerwono. Gdybyś je pociągnęła beżykiem..mmm...byłoby zdecydowanie lepiej. Ale trzeba przyznać, że makijaż staranny a z Ciebie ładna babeczka. |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Marti wreszcie ulga dla oczu. Pierwsza
maturzystka, która nie postawiła sobie za cel wykreowanie się na swoją dużo starszą siostrę ;-) Wyglądałaś świeżutko, po prostu ślicznie, zalotnie ale subtelnie.
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku jaki mily komentrz dziekuje slicznie to fakt nie chcialam przsadzac.na codzien sie nie mmaluje wiec makijaz rowniez chcialam jak najbardziej delikatny no i lekka fryzurke ciesze sie ze komu sie to podoba bardzo milo mi to slyszec jesczzeraz wielkie thanks |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś śliczną dziewczyną o delikatnej urodzie, której nie potrzeba wiele upiększaczy
Pięknie lśnią Ci włosy, na brązowych wspaniale odbija się światło.Pozdrawiam i powodzenia na maturze
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poraz pierwszy slysze taka opinie z ust kobiety(bo mezczyzna nie zawsze mozna wierzyc gdyz czasami maja swoj cel imowia takie rzeczy aby go zrealizowac)jest mi niezmiernie milo![]() a d matruki sie ucze i mam nadzieje ja zdac i wybrac sie na studia. dziekuje jesczezrazza zyczenia |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
No cóż, kobiety będące blisko nas są raczej powściągliwe w komplementowniu innych przedstawicielek płci pięknej
Jestem prawie dziesięć lat starsza od Ciebie Marti i mam już wyrobiony gust. Wierz mi, że nieczęsto zdarzają mi się takie zachwyty nad innymi kobietami Twój studniówkowy wygląd oczarował mnie bo jest niesamowicie świeży, taki zwiewny i kobiecy, naprawdęwyjątkowy. Właśnie kobiecość zachwyca mnie najbardziej u kobiet, bo niestety mam wrażenie że coraz mniej jej wokoło.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
to fakt teraz idac ulica w pracy czy w szkole pelno jest dziwczat,kobiet ktore sa "przeladowane" ze sie tak wyraze calym swoim imagem.znam wiele dziewczat w moim wieku i mlodszych ktore na codzien prefruja dosc wyrazna forme makijazu co bardzo mi sie nie podoba uwazam ze wiele z nich wygladalaoby lepiej z delikatnym podkresajacym naturalny wyglad(mam tu na mysli makijaz typu podklad pomalowane rzeski tak jak ja na codzien
)gdyz niekiedy ujmuja swojej urodzie zbyt wyrazistym make upem.co do stuniowki to musze ci powiedziec ze moja kolezeanka przybyla na nia bez jakiegokolwieka makijazu miala jedynie ladnie uloozone wlosy i skromna kiecke a mimo to(jak niektozy powiadaja)wygladala przepieknie(jak bedemiala juz zdjecia to wam pokaze)a gdy spytala sie jej osoby towarzyszacej jak jej sie podoba nasza emilia odparl ze jest sliczna a to co u sie najbardziej w niej podoba to naturalnosc chyba nic dodac nic ujac![]() jeszcze raz dziekuje za to ze tak ladna kreslilas moj wyglad jest mi bardzomilo bo w szkole wciaz slysze od osobo z ktorymi siedze we wspolej lawce o innych dziewczynach ktore ladnie wygladaly a nie o sobie. fakt faktem ze z innymi rozmawaiajac uslyszlalam kilka milych slow al nie az takich ktore ty mi powiedzialas ![]() oczywiscie slyszlalam wiele komplementow od osob mi biskich bo bardzo im sie podobalo ale obiektywna opienie jednak bardziej bierzez sie do serca gdyz jest bardziej wiarygodna![]() a moze masz jakies zdjatka ze swojej studniowki?wiem ze to bylo pare ladnych lat temu gdyzm mam brata w Twoim wieku i pamietam ze jak on mial swoja to ja jeszcze bylam bardzo mlodziutka Ale mozesz je smaialo nam pokazac
Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2006-02-17 o 12:47 Powód: musialam cos dopisac:) |
|
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę Lil śliczna jesteś, cholerka, tyż chę mieć takie ładne usta ja ty...
![]() Makijaż oki, konturówka out, w tym kapelusiu to wyglądałaś poporstu mega glamour myślałam, że taki był Twój całonocny image, ale cóż i tak uważam, że bardzo, bardzo ładnie wyglądałaś ![]() Pozdr
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Ja swoją studniówkę przeleżałam w łóżeczku z termometrem i lekami na stoliku nocnym
Masz rację, widać wyraźną tendencję do "przeładowania i przerysowania" w wyglądzie dzisiejszych dziewczyn. Efektem jest teatralny wygląd który absolutnie nie jest w moim guście. Jeszcze raz pozdrawiam i trzymam kciuki za maturę
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
j to juz nie moge sie doczekac ale najpierw matura i do jakiejs pracy za granice trzeba wyjechac zeby na nie zarobic i nie obciazac zbytnio rodzicow mojego tz i w moim przypadku mamusi![]() Cytat:
tylko ze dzis nie moglam bo wczoraj dopadlo mnie chorobsko mam zapalenie nerwu barkowego i unieruchomiona szyje wiec o czytaniu moge zapomniec gdyz do teo potrzebuje wygodnej pozycji;(
|
||
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Dureksis, dzięki
, ale i tak trochę w nim pośmigałam.A co do zębów to ciężko o inny odcień po całej misce chipsów
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Marti wyglądałaś olśniewająco, pieknie, skojarzyłaś mi się z arystokratką. Bardzo fajne te bolerko(?) obszyte futerkiem. Całośc swietnie ze soba współgrała i piekna torebka
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczemu arystokratka?? totaki kozuszek![]() dorzucam kilka nowych zdjec na ktrych w koncu widac moja fryzurke mam nadzieje ze podobaja sie wam![]() ps.nie patrzcie na tych zdjeciach na kolor sukienki gdyz jest mylny na skutek lapmy rozjasnial w rzeczywistosci jest taki jak na poprzednich zdjeciach i wyglada jakby gorset nie pasowal:/a idealnieze soba wygladaly gora oraz dol ale coz potrafi flesz![]() kurcze jestem zla bo nie potrafie zamazac buziek innych ale mam nadzieje ze nikt nie bedzie sie na mnie gnewal zbytnio i mi wybaczy jesli juz siebie zobaczy
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=marti86]dziekuje slicznie
aczemu arystokratka?? Bo tak mi się skojarzyłas |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
to sie ciesze ze tak uwazasz
wlasnie ja preferuje taki styl i mysle ze delikatnosc w nim przewaza nie lubie przesytu.
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Łoł...
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Lil - powiem tylko tyle, że nie wyglądałąs źle ale uważam ,że sama 100 razy lepiej umalowałabyś się
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
makijaż śliczny sama się wybieram na wesele za miesiąc i chyba będę sama się malować więc skorzystam z tego pomysły
))tylko chciałam się zapytać czy to są całe sztuczne rzęski czy może kępki??Bo sama zakupiłam kępki(bo podobno bardziej anturalnie wygladają) ale jeśli to są sztuczne rzęsy to wygladają super )
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Karolcia to całe rzęsy. Też sie nad kępkami zastanawiałam, ale doszłam do wniosku, że będzie zbyt naturalnie
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Lil i Marti , dwa zupełnie inne makijaże , ale każdy pasuje do swojej właścicielki bo zapewne dobrze się w nich czuły
gratuluję Lil pomysłu i odwagi ! Ale przy takiej buzi nawet nie ma się czego obawiać , nawet przeładowania![]() Marti ech... no po prostu ślicznie , leciutko , świeżutko
|
|
#114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeszcze pytanko a wlasciwie pytanka trzy 1)Lil' sexy Czy sama wykonywalas zabieg doklejania sztucznych rzes czy moze u kosmetyczki??2) Ile kosztowaly te sztuczne rzesy i czy byl do nich dolaczony klej?? 3) A jesli nie bylo kleju to jakiego uzylas i ile kosztowal?? To by bylo chyba na tyle i juz nie zanudzam ![]() Acha i jeszcze jedno pytanko czy masz moze jakies inne zdjecia z oczkami(tzn z rzesami) i jesli bylaby taka mozliwosc to moglabys mi je przeslac na maila??Bo chcialam je dokladnie zobaczyc )
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Rzęsy przyklejała mi kosmetyczka, bo nigdy tego nie robiłam i wolałam nie ryzykować przed taką imprezą. Kosztowały ok. 30 zł razem z klejem. Bardzo dobrze się trzymały - wytrzymały całą studniówkę i krótką drzemkę po
Niestety już nie mam więcej zdjęć.Dorcia dziękuję
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku pierwsz raz pisze posta po 2 miesiecznej (chyba )przerwie matura matura i matura no i jeszcze kilka dni temu dowiedzialam sie ze bede mamusia wiec za kilka miesiecy to dopiero bede swiezutka hehehe no i musze korzystac z wolnego czasu puki go mam jeszcze raz dziekuje zamilutki komentarzyk!!
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

Sama się malowałam. Natomist fryzura to efekt pracy fryzjerki :P

matura matura i matura