![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Inglot
desso, pozwolę sobie jeszcze umieścić jedna twoją fotkę
i pyt: możesz podac numerki tych jasnych beży i beżo-róży? Który z nich szczegolnie lubisz? który dobrze kryje? Widze 8 interesujących odcieni ![]() prooooszę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
basiu,podam numerki,ale wieczore,bo teraz już wychodze
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
ja cierpliwa jestem
![]() a jaka wdzięczna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
wklejam rezzte na specjalną prośbę
![]()
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Czy Inglot 321 to hologramowy ? śliczny kolorek
![]()
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
nie,to normalny turkus, tylko zdjęcia były robione w nocy z lampą i światło odbijało od buteleczek; 203 i 204 to holo
basiu - z tych beży najbardziej lubię 332,on jest całkowicie matowy,tylko-j.w.-światło odbija od buteleczki, te "trzysetki" to około 8.chyba odcieni właśnie beży i beżoróży,mocno kryjacych i bardzo matowych, mnie się kojażą z kolorami fluidów ![]() 18 to prawie bezbarwny opalizujący z połyskiem rózowo-fioletowym, ja wykorzystuję go na inne lakiery. 867 to delikatny mleczny róz z drobinkami(aparat przekłamał kolor),kryje przy 2.warstwach,śliczny kolor. ze 134 jestem niezadowolona,bo jest z perłą,a ja nie lubię 163-różo-fiolet,kryjący. 126- jakby rozmyta biel z drobinkami,też bardzo ładny kolor,ale sensowny kolor widać dopiero przy 3.warstwach,a nawet i przy tylu nie jest do końca kryjący,ale taki jego urok,na akryle zatapiane się nie nadaje,bo przebija,ale na naturalnych paznokciach wygląda super. 174-frenczowy;ładny,naturalny róż. a ten po prawej s.od turkusu to był 51,zamalowałam z pospiechu ![]()
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
desso, dziękuję
![]() ![]() rozejrze się za tym 332 i 867 ![]() Jak przyniosę od rodziców aparat, to wrzucę fotki moich inglotów, ale z tego co widzę- kupuję to, co boniulka, bo mam już 3 z pokazanych przez nią kolorów. I jeszcze pare innych ![]() pozdrawiam i jeszcze raz dziekuję PS po ile kupujesz te lakiery? I czy u Ciebie też wyprzedają ze stoisk niefirmowych? Ponoć inglot zmierza do sprzedaży tylko w firmowych salonach- a szkoda, bo ceny idą ostatnio u nich w górę i normalne sklepy były alternatywą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
koło 11 zeta; w nieformowych sklepach u mnie w mieście to już dawno nie ma nic nowego i sensownego; a w
wawie kupuję w Galerii Cemtrum na ich firmowym stoisku, tam chyba też coś koło 12 zeta kosztują. Jak namówię kumpelę,to pomaluję tymi kolorami na jej pazurach i wkleję. Chwilowo jest zajęta wierceniem ściany ![]()
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
skorzystałam z paznokietów koleżanki
![]() na 2. fotce mój ulubiony, najukochańszy ze wszystkich kolorków,które mam w posiadaniu-177-na fotach wyszedł chyba jak czarny,ale to ciemny fiolet z drobinkami brokatowymi - pięęękny jest ![]()
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję pięknie
zobaczę kolorki na żywca, podoba mi się to 332 ![]() nie mam nic przeciwko matom, i tak na wierzch idzie 3w1 joko, więc połysk jest. A perełek też nie znoszę, brrrrr PS a z 177 prosze jakiś wzorek wstawić, śliczny jest! bo jak nie, to ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
auuuu....ne bij!ja się cały czas cieszę koroneczką
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Heh to ja też wkleję swoje Ingloty. Nie jestem wielką fanką tych lakierów ale kilka mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
La Moderatoiure
|
No widzę desso że lubisz igloty
![]() ![]() ![]() Oto moje, podpisane numerkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
ta zieleń 138 bardzo fajna,taka jesienna
![]()
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
La Moderatoiure
|
To wybór mojej mamy, ona sie kocha w takich odcieniach
![]() Za 6zł?????????????????????? ?łożesz ty! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
ano, wyprzedaż była to się obkupiłam
tylko za późno się zorientowałam, bo już małomoich kolorków było, teraz są już tylko same złoto-rude i szarości,ewentualnie błekitno- fioletowo a ja w takich sino wyglądam w innym sklepie też wyprzedaż, i pani twierdzi że 12,60 -30% to 10pln chyba jej kalkulator kupię się wyprzedają ingloty, trzeba szukać ![]() a po ile Wy kupujecie inglociki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moim idealnym cielistym bezem jest Sally Hansen (Advanced Hard as Nails) w odcieniu Futuristic (nr 39)- zero smug, lakier b.latwo sie nakladala, przeslicznie blyszczy, no i w promocji kosztuje 17zl ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
La Moderatoiure
|
Hmmm w mojej wiosce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Chmiczko, a gdzie Ty kupujesz te lakiery?
nie niszczą pazurków? Kusi mnie ten futuristic, oglądałam jego zdjęcie na allegro- ciekawy jest. A możesz zamieścić zdjęcie pazurków potraktowanych tym lakierem? PS obcięłam fragment paznokcia, maszynką do golenia ![]() Pechowy dzień, wykreślić z kalendarza go muszę. Ehh, musiałam się wyżalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Ten lakier jest z odzywka, nie wiem czy odzywia (bo mam mocne paznokcie), ale na pewno nie niszczy pazurkow. Aha i on ma w sobie retinol, zauwazylam, ze paznokcie robia sie takie gladkie po pomalowaniu (gladsze niz np po Inglocie). Ogolnie polecam, akurat takiego odcienia nie znalazlam nigdzie indziej. Choc b.lubie wlasnie Ingloty ![]() Co do zdjecia (akurat mam paznokcie pomalowane tym Futuristic), to przed chwila nawet zrobilam je komorka, tylko (nie smiac sie ![]() ![]() oj, cienka jestem w tych sprawach ![]() no ale jak juz wykombinuje, to wkleje ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
będę czekać
![]() a o jakich promocjach mówisz? 17pln jestem w stanie przełknąć, ale 27 to już trochę dużo, tym bardziej że ja mam paznokciowe "fazy"- tzn 3 miesiące dbam, a potem 2 miesiącem olewam bo sesja itp. Dlatego lubię ingloty, bo niektóre mam / albo mama ma ![]() PS a z tym niszczeniem to w zasadzie chodziło mi, czy mają toluen i formaldehyd, i czy zauważyłas nadmierne wysuszenie pazurków? Mnie się nic nie łamie, nie rozdwaja, co najwyżej cierpię na suchość pazurków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
pozostaje jeszcze allegro, tak jeszcze taniej. w ogole te lakiery (i odzywki SH) w USA kosztuja grosze, nie rozumiem dlaczego u nas maja taki narzut ![]() odkad zrobilam sobie kuracje Nail Tekiem, nic mi sie nie lamie ani nie rozdwaja, wiem ze tak moze byc np jesli paznokcie sa przesuszone. po kazdym zmyciu pazurkow wcieram w nie oliwke z wit. E, robie peeling dloni i na nowo, przesuszenia nie zauwazylam. a wczesniej mialam b.lamliwe paznokcie ![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
na allegro są po 9,90, więc da się przeżyć
![]() A oliwkę z wit E też z SH masz? bo wiem, że jest w ofercie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
basiu,czy mogłabyś podać link do tego SH na alegro? jestem bardzo ciekawa jak wygląda ten kolorek.
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item124929071_...h_retinol.html
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
pierwszy od lewej : rozowy jasny do frencza numer 82
2 od lewej :rozowy matowy ,dobrze kryjacy numer 334 ciemniejszy i bardziej rozowy niz na zdjeciu 3 od lewej:czewony perlowy z polyskiem zlotym numer 24 4 od lewej: przezroczysty z drobinkami XL 5 od lewej: czerwony matowy numer 36
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
to i ja spróbuję dodać swoje inglociki...
[img=http://img456.imageshack.us/img456/3223/inglocikiky0.jpg] od lewej patrząc: silk wrap, xl2, 138, 55, 60, 47, 137 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
La Moderatoiure
|
Basiu ładny ten ostatni bordowy
![]() Ja ostatnio zakupiłam Inlota UV Techno (za 'namową' maszki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
fajny avatarek masz
![]() bordowy niezły, tylko strasznie słabo kryje niestety. A baza + 3 warstwy lakieru+ top to dla mnie o min 1 warstwe za duzo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.