M jak Miłość:) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-01-23, 18:35   #91
Lee
Wtajemniczenie

Dot.: M jak Miłość:)

hehe o jak sie bedzie duzo działo w serialu ja czekam na powrot Sashy
tak na marginesie nie znosze tez Justynki, w ogole nie umie grac (to ta córka Reni )
Stary 2006-01-23, 19:21   #92
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gonka23
a ja tam najbardziej lubię Rafała . szkoda tylko, że jakoś spadł na dalszy plan. tak miło się na niego patrzyło .
A podobno on woli facetów ktoś mi tak mówił
Stary 2006-01-23, 19:55   #93
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula78
dzisiaj obsada ma jak milosc bedzie na telekamerach
I znowu wygrali

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-23, 20:31   #94
Juliettt
Rozeznanie

GG do Juliettt

Cytat:
Napisane przez froggie

On sam otwarcie o tym mówi (tzn. ten aktor) za co go bardzo cenie....

Wygrali..., to bylo do przewidzenia
Juliettt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-23, 21:10   #95
dora23
Raczkowanie

uwielbiam ten serial
dora23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-23, 21:16   #96
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

Ja osobiście najbardziej lubie wątek o studętach, a najminiej o przychodni i marysi. Jakoś to takie flaki z olejem. Ale pozostałą część serialu UWIELBIAM. Po wakacjach jakoś sie odzwycziłam od oglądania i teraz zdarza mi się przegapić. Ogólnie to moim zdaniem tylko oni (z nominowanych) zasłużyli na kamere
Milena13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-24, 15:38   #97
takasobieania
Zadomowienie

GG do takasobieania

czy wczoraj był serial czy te telekamery? bo nie ogladałam a dzis nie ma powtórki..

moje obrazki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117813
takasobieania jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-01-24, 16:01   #98
201804200947
Konto usunięte

Oj mnie tez denerwuje corka Reni-Justynka.
A swoja droga to kazdy z nas ma inne informacje odnosnie serialu.
Nie wiem w takim razie na ile wierzyc gazetom,chyba trzeba na to spojrzec z przymrozeniem oka i dzielic na dwa bo ja z kolei wyczytalam,ze Marta owszem,nie umrze przy porodzie tylko zostanie zastrzelona.
Pozatym jak juz ktoras z Was napisala odnosnie Goski,po co ona wychodzi za wszystkich?
I wogole skad sie biora ci wszyscy adoratorzy?
Przeciez ona nie grzeszy uroda wiec nie wiem jakim cudem wszyscy na nia 'lecą"
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-24, 16:02   #99
asia2005
Raczkowanie

wczoraj nie bylo serialu byly telekamery ale dzisiaj po 20 znowu bedziemy ogladac te glupotki
Stary 2006-01-24, 16:05   #100
asia2005
Raczkowanie

dzisiejszy odcinek ; M jak miłość wtorek 24.01.2006 TVP 2 20:10

Teodor próbuje nakłonić żonę do rozwodu. Pod jego nieobecność Janina zabiera z jego mieszkania resztę swoich rzeczy. Kamil jest nie do wytrzymania: znowu kłóci się z Madzią, praktycznie bez powodu. Paweł próbuje go uspokoić, ale jego dobre rady doprowadzają tylko do nowej awantury. W pracy Kamil namawia Karolinę na wspólną kolację. Piękna bizneswoman trzyma go jednak na dystans. Ale dla chłopaka jej obojętność staje się coraz bardziej ekscytującym wyzwaniem. Madzia dostaje kolejny prezent od tajemniczego wielbiciela - tym razem perfumy. Ta sama osoba przesyła jej również kilka sms-ów. W jednym zdradza, że już kiedyś się spotkali.. Elka bierze w pubie kilka dni wolnego, Stefan również. Ona ma wyjechać na wesele kuzynki, on - do rodziców w Niemczech. Zamiast tego - w tajemnicy przed przyjaciółmi - decydują się na romantyczną podróż we dwoje.
Stary 2006-01-24, 16:06   #101
asia2005
Raczkowanie

poniedzialek : M jak miłość poniedziałek 30.01.2006 TVP 2 20:10

Barbara wymyśla sposób na poprawienie humoru Łukaszowi. Prosi, by wnuczek na kilka dni przyjechał do Grabiny i zaopiekował się dziadkiem. Maria zauważa, że Krzysztof bierze jakieś leki. Jest bardzo zaniepokojona, ale mąż, wciąż na nią obrażony, nie chce o tym rozmawiać. Zduńskich odwiedza Paweł - rodzice ukrywają przed nim fakt, że są skłóceni. Filarska pyta Marię, jak naprawdę wyglądała ostatnia rozmowa jej męża z Krzysztofem. Wzburzona, przeprasza Zduńską za zachowanie Filarskiego. Po powrocie do domu i ostrej kłótni stawia mężowi ultimatum: jeśli nie przeprosi Krzysztofa, ona się wyprowadzi. Grzegorz zabiera Małgosię na piknik-niespodziankę za miasto. Prosi, by zostali przyjaciółmi. Marek zamyka wcześniej pub, bo klienci i tak siedzą w domach, oglądając mecz. Na posterunku zostaje tylko Egon. Na niego właśnie trafia Simona, która przyjechała, by zobaczyć się z synem. Gdy kucharz mówi, że Stefan jest podobno w Niemczech, energiczna mama doznaje szoku. Egon ma pomysł, jak ukryć oszustwo wspólnika - wystarczy, jeśli Simona, przez nikogo niezauważona, następnego dnia po kryjomu wróci do Niemiec.
Stary 2006-01-24, 16:08   #102
asia2005
Raczkowanie

wtorek ; M jak miłość wtorek 31.01.2006 TVP 2 20:10

Paweł rozmawia z Madzią na temat wyjazdu Zduńskich do Londynu. Wygląda na to, że Kinga jest zachwycona pobytem w Anglii, a Piotrek z trudem tam wytrzymuje. Paweł proponuje Madzi, by wyjechała z nim na 2 tygodnie nad morze. Dziewczyna się zgadza, ale co chwila przerywa rozmowę, odpisując na sms-owe wiadomości od tajemniczego wielbiciela. W końcu Zduński ma dosyć - skoro Madzi tak zależy na adoratorze, niech zostanie lepiej w Warszawie! Później w klubie Kamil wyznaje Pawłowi, że domyśla się, kto jest tajemniczym wielbicielem Madzi. Idąc na poranny spacer, Lucjan przypadkiem zauważa Simonę wymykającą się z domu syna i czule żegnającą się z Egonem. Broniąc się przed podejrzeniami o romans, kucharz wyznaje prawdę: Simona szukała syna, który wcale nie wyjechał do Niemiec. Lucjan od razu przekazuje te nowiny Markowi. Obaj domyślają się, że Stefan jest teraz z Elką. Leszek prosi Nowicką, by nakłoniła Ewę do ślubu z nim. W rozmowie z matką dziewczyna jednak odmawia - nie wyjdzie teraz za mąż, bo nie ma pewności, że naprawdę tego pragnie. W tajemnicy przed Janiną Leszek odwiedza Teodora - namawia go, by walczył o swój związek. W efekcie Nowicki umawia się z matką Ewy na romantyczną kolację.
Stary 2006-01-24, 16:33   #103
iza251
Zakorzenienie

Thumbs down Dot.: M jak Miłość:)

wiem,ze zaraz sie posypie lawina...ale ludzie jak wy na boga jedynego możecie oglądąć ten CHŁAM !!! niech mi ktoś poda choć jedną przyczynę! cała rodzina m na księzyc bo chyba nie dla super umiejętności aktorskich m.in : koroniewskiej ( jest najgorsza) kożuchowskiej , ostałowskiej itd.itd oglądacie ten ....
pozdrawiam
Stary 2006-01-24, 16:39   #104
takasobieania
Zadomowienie

GG do takasobieania

Cytat:
Napisane przez iza251
wiem,ze zaraz sie posypie lawina...ale ludzie jak wy na boga jedynego możecie oglądąć ten CHŁAM !!! niech mi ktoś poda choć jedną przyczynę! cała rodzina m na księzyc bo chyba nie dla super umiejętności aktorskich m.in : koroniewskiej ( jest najgorsza) kożuchowskiej , ostałowskiej itd.itd oglądacie ten ....
pozdrawiam
To jest wątek dla sympatyków serialu nie dla Ciebie.

moje obrazki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117813
takasobieania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-24, 16:39   #105
asia2005
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iza251
pozdrawiam
kazdy oglada to co lubi i moim zdaniem nie nalezy tego krytykowac, jesli nielubisz tego filmu to nie ogladaj i tyle .... ale widac ze jestes bardzo dobrze zapoznana z aktorami i ich umiejetnosciami widocznie czesto ogladasz wiec jaka jest prawda co ?????
Stary 2006-01-24, 16:41   #106
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia2005
kazdy oglada to co lubi i moim zdaniem nie nalezy tego krytykowac, jesli nielubisz tego filmu to nie ogladaj i tyle .... ale widac ze jestes bardzo dobrze zapoznana z aktorami i ich umiejetnosciami widocznie czesto ogladasz wiec jaka jest prawda co ?????
prawda jest TAKA że szkoda czasu na takie idiotyzmy.
papaaa
Stary 2006-01-24, 16:44   #107
asia2005
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iza251
prawda jest TAKA że szkoda czasu na takie idiotyzmy.
papaaa
i tak wiemy ze napewno to ogladasz milego ogladania dzisiaj o 20:10 napisz jak podobal ci sie dzisiejszy odcinek hehehehehe
Stary 2006-01-24, 16:58   #108
Rei
Zakorzenienie

GG do Rei

brrr straszny film... moi rodzice to oglądają ... matko jak oni tam idealizują życie!! i do tego gra tych aktorów! a feee
nie lubie Korzuchoskiej, Muchy i Cichopek.. Jak widze/słysze płacz Muchy to nie moge przestać się śmiać
I jeszcze te scenariusze , ostatnio moi rodzice mieli gości i razem oglądali ten film... kolega taty przewidywał co powiedzą aktorzy w filmie w czsie dialogów i zgadzało się! w jakiś 87% hehe

ale to tylko moje zdanie
pozdrawiam

Nowe na blogu
Rei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-24, 17:17   #109
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rei
brrr straszny film... moi rodzice to oglądają ... matko jak oni tam idealizują życie!! i do tego gra tych aktorów! a feee
nie lubie Korzuchoskiej, Muchy i Cichopek.. Jak widze/słysze płacz Muchy to nie moge przestać się śmiać
I jeszcze te scenariusze , ostatnio moi rodzice mieli gości i razem oglądali ten film... kolega taty przewidywał co powiedzą aktorzy w filmie w czsie dialogów i zgadzało się! w jakiś 87% hehe

ale to tylko moje zdanie
pozdrawiam
dzięki,że nie jestem sama pozdrawiam cie serdecznie
mam nadzieję, że jest NAS WIĘCEJ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-24, 18:18   #110
Rei
Zakorzenienie

GG do Rei
Wink Dot.: M jak Miłość:)

napewno jest więcej osób, które nieprzepadają za tym filmem ,pewnie tyle samo jest osób, które bardzo lubią ten serial, bo tak jest ze wszystkim -> jednym cos się podoba innym nie Tak było zawsze i tak będzie bo mamy różne gusty i każdy indywidualnie "coś tam" sobie ocenia wg. swoich krytriów
pozdrawiam serdecznie

Nowe na blogu
Stary 2006-01-24, 18:39   #111
Ines1985
Zakorzenienie

Po raz drugi w ostatnich dniach moge tutaj cos skomentowac slowami "o gustach sie nie dyskutuje".
Swoja droga... Wspolczuje ludziom, ktorych do szalu doprowadza nawet jakis zwykly serial telewizyjny, ktorego w dodatku NIE OGLADAJA .

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-24, 18:59   #112
asia2005
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ines1985
Po raz drugi w ostatnich dniach moge tutaj cos skomentowac slowami "o gustach sie nie dyskutuje".
Swoja droga... Wspolczuje ludziom, ktorych do szalu doprowadza nawet jakis zwykly serial telewizyjny, ktorego w dodatku NIE OGLADAJA .

zgadzam sie z toba, te osoby poprostu nie maja ulubionego serialu i musza komentowac ten ktorego nie lubia, wiec moze zalozcie sobie anty watek
Stary 2006-01-24, 19:16   #113
Rei
Zakorzenienie

GG do Rei
Red face Dot.: M jak Miłość:)

hmmm jeśli te komentarze do mnie to... przeciesz nie napisałąm że nie oglądam tego filmu! Tylko że mi się nie podoba.. i nie lubie tych aktorów.
Czasami siłą rzeczy jestem "zmuszona" do obejrzenia tego jakiegoś odcinka, bo jak już wspomniałam moi rodzice go oglądają, kiedy jemy razem kolacje w salonie, jest włączony TV i z ciekawości zerkam co tam sie dzieje..w tym pudełku
Pozatym moi dziadkowie też to oglądają i kiedy jade w małe odwiedziny to też TV jest włączony ...
Nietrzeba oglądać tego, serialu odcinek po odcinku bo sie ciągnie za przeproszeniem "jak flaki z olejem", a pozatym moja babcia mi wszystkie wątki dokładnie opowie w czasie emisji
Hmmm... żeby coś krytykować trzeba to obejzeć... Inaczej sie chyba nieda.. prawda?
Tu jest watek o tym filmie,więc chciałam wyrazic i swoje zdanie na ten temat..
A moje zdanie nie musi byc takie jak wasze,...
chyba nie?
Przepraszam jeśli w jakiś sposób was uraziłam...
Nie wiedziałam że ten wątek jest tylko dla zwolenników tego serialu...
Pozdrawiam serdecznie

Nowe na blogu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-01-24, 19:38   #114
asia2005
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rei
hmmm jeśli te komentarze do mnie to... przeciesz nie napisałąm że nie oglądam tego filmu! Tylko że mi się nie podoba.. i nie lubie tych aktorów.
Czasami siłą rzeczy jestem "zmuszona" do obejrzenia tego jakiegoś odcinka, bo jak już wspomniałam moi rodzice go oglądają, kiedy jemy razem kolacje w salonie, jest włączony TV i z ciekawości zerkam co tam sie dzieje..w tym pudełku
Pozatym moi dziadkowie też to oglądają i kiedy jade w małe odwiedziny to też TV jest włączony ...
Nietrzeba oglądać tego, serialu odcinek po odcinku bo sie ciągnie za przeproszeniem "jak flaki z olejem", a pozatym moja babcia mi wszystkie wątki dokładnie opowie w czasie emisji
Hmmm... żeby coś krytykować trzeba to obejzeć... Inaczej sie chyba nieda.. prawda?
Tu jest watek o tym filmie,więc chciałam wyrazic i swoje zdanie na ten temat..
A moje zdanie nie musi byc takie jak wasze,...
chyba nie?
Przepraszam jeśli w jakiś sposób was uraziłam...
Nie wiedziałam że ten wątek jest tylko dla zwolenników tego serialu...
Pozdrawiam serdecznie
wlasnie dlatego trzeba czytac pytanie zadane przez osobe ktora zaklada ten watek pozdrawiam
Stary 2006-01-24, 19:55   #115
Rei
Zakorzenienie

GG do Rei
Red face Dot.: M jak Miłość:)

Cytat:
Napisane przez Kraczitka
Jacy aktorzy Wam sie najbardziej podobają, a jacy nie??
Jeśli moglibyście zmienić coś w M to co to by było??
Etc...
Piszcie
przeczytałam pytanie!
Wiesz np. na forum MM dziewczyny ocenieją swoje makijaże na wzajem i są dobre i złe opinie..
Rozumiem że bardzo lubisz ten serial i że go oglądasz, ja od czasu o czasu jestem "zmuszona".... a chciałam się wypowiedziec na ten temat, po co mam zaśmiecać forum nastepnym wątkiem??
hmmm nie wiedzialam ze to wywola takie emocje.... Jeden niewinny serial hehe
dalej, skoro szukacie dziewczeta tematu do zaczepki to dziwny sobie wybralyscie... przyznam...
pa.
(ps: Mam nadzieje że to koniec tej polemiki miedzy nami na temat "M jak miłość", wole sie poczyć z historii prawa i państwa polskiego ...)

Nowe na blogu
Stary 2006-01-24, 20:03   #116
asia2005
Raczkowanie

ja tez sie nie chce klocic poprostu nie lubie jak ktos pisze nie na temat bo pytanie brzmialo tak Czy jest ktoś kto uwielbia M jak Miłość tak jak ja ??
Jeśli tak, to dlaczego??
Jacy aktorzy Wam sie najbardziej podobają, a jacy nie??
Jeśli moglibyście zmienić coś w M to co to by było??
Etc...
Piszcie
ale masz racje lepiej sie uczyc wiec zycze milej nauki bo m jak milosc wlasnie sie skonczylo
Stary 2006-01-24, 21:59   #117
gonka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez froggie

woli, woli . no nic, trudno, mężem moim nie zostanie w takim razie .
Stary 2006-01-25, 08:13   #118
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula78
jakos tak ,pierwsze wrazenie ,ma kase,nagle pojawil sie w serialu i jakos nie moze trafic na syna tylko ciagla na muche,pili harbate.
ja tez obstawiam ojca kamila - sprawce podarunkow madziowych .

a co serialu to bardzo go lubie i czekam z niecierpliwoscia na kolejne odcinki. macie racje, czasami zalatuje nuda, ale i tak ogladam (ten watek teodora i janeczki - przesadzaja z nim, nudy, ilez mozna gadac o rozwodzie?!). a, i mojego meza wciagnelam w ten serial i tak ogladamy razem. wylaczamy wszystkie telefony (bo wtedy to wszyscy do nas dzwonia), robimy kolacyjke i siadamy przed tv.

napisalyscie, ze kamil odejdzie z serialu - oj to niedobrze, z nim to zawsze weselej jest. wielka szkoda .

o rany przebrnelam przez caly watek i dowiedzialam sie o wielu rzeczach... tyle osob chca wyrzucic z serialu. pomacili mi tylko w glowie . a co do smierci krzysztofa to szkoda, ale ja uwielbiam doktorka arturka rogowskiego (cmok cmok ) i ciesze sie, ze bedzie z marysia.
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-25, 10:10   #119
{...AgNiEsIa...}
Przyczajenie

Post Dot.: M jak Miłość:)

Ja lubię ten serial. Najbardziej denerwuje mnie Małgosia, która powinna sie zmienic albo gdzies wyjechac. Nie lubię też Krzysztofa. Marta ciągle sie spotyka z tym kochankiem, jakby nie widziala że Norbertowi to nie odpowiada. Najbardziej lubie Madzie, Kamila, Piotrka, Pawła i Kingę. Myśle że te prezenty daje jej ojciec Kamila albo Paweł, który się do tego nie przyznaje Wątek kamila i jego szefowej jest b. ciekawy.
{...AgNiEsIa...} jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-25, 15:51   #120
asia2005
Raczkowanie

prezenty na 100000000 % wysyla ojciec kamila bo gdzies juz o tym czytalam w jakims streszczeniu , leeeee krzysztof ma umrzec nie wiedzialam .........

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości