![]() |
#91 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o portale, ucinam każdą rozmowę, ktora zaczyna się od: "hej co tam" , " ![]() ![]() Ja jestem w miarę kontaktową osobą i szczerze lubię poznawać ludzi, więc zwykle angażowalam się w każdą rozmowę i odpowiadalam pelniejszym zdaniem niż mój "rozmówca", któren zwykl mi odpowiadać "aha" "mhm" "fajnie", " ![]() ![]() A idź pan panie. Telefonem wysłane |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Haha właśnie rozmawiam z chłopakiem, który zapytał tylko co słychać i jak odpowiedziałam pełnym, złożonym zdaniem to napisał, że jest pod wielkim wrażeniem, że napisałam taką obszerną (raptem jedno zdanie) wiadomość
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Bo taka jest prawda, ze im dluzej ludzie siedza na tych portalach, tym szybciej dopada ich zniechęcenie, znuzenie i brak motywacji.
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam uwielbiam czerń ![]() A drugi ulubiony kolor- czerwień Niedawno kupiłam sobie do pracy taka, czarno-czerwoną ![]() http://www.vubu.pl/data/gfx/pictures.../6/62365_3.jpg ja tez kiedys dużo rysowałam, jeszcze w czasach LO, ale teraz czasu brak na wielogodzinne siedzenie nad kartką i szlifowanie umiejętności
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-08-09 o 07:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys kolega mi pokazywal, ze on na raz pisze 10 -15 laskami. Jak przy takiej ilosci mozna sie rozpisac. Czasu by mu nie starczylo.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
BAN stały
|
Cytat:
Znam parę osób które kupują angliki i nie narzekają, w Anglii mają wymagające i bardzo drogie przeglądy więc kondycja czysto mechaniczna jest zazwyczaj lepsza. Z tych samochodów co oglądałem książki serwisowe są prowadzone niemal do końca. Natomiast kto teraz wierzy w przebieg ? W Polsce przeciętny 15 letni tdi ma 180 tys. ![]() Ani jednego ani drugiego sam bym nie kupił. Podałem po prostu przykłady stosunkowo tanich aut wyglądających na dużo droższe. Co do tych starych aut widzę, że przeszliśmy z budżetem na kilkaset tysięcy. Brak wspomagania, z tyłu zawieszenie jak w przyczepce i bębnowe hamulce do tego bardzo drogie części. Co najwyżej można się przejechać w niedziele do kościoła. Z nowych aut raczej mało które mi się podoba. Nowe camaro jest nawet ładne.[COLOR="Silver"] [COLOR="Silver"] Sporo aut francuskich jest dobre a jak ktoś leci po stereotypach to niech jeździ całe życie passatem w tdi i wydaje parę tysięcy więcej na roczniku. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-08-09 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Ładnie wyglądają, ale prowadzenie tych aut jest niestety jedną wielką tragedią. Nie wyobrażam sobie jeździć tym w ruchu miejskim, w większym mieście ![]() No ale tak jak mówisz, w niedzielę "do kościoła", tak ![]() Po prostu, są ładne, mają duszę, ale jednocześnie są szalenie niepraktyczne i właściwie to niebezpieczne, zwłaszcza gdy się człowiek przyzwyczaił do no hmm aktualnych, nowych aut, gdzie no jednak prowadzenie auta jest precyzyjne. Cytat:
Przy autach używanych no to przede wszystkim egzemplarz ma znaczenie. Pochodzenie nie jest gwarantem niczego - można kupić padlinę z każdego kraju - nie ważne czy to japońska toyota, czy coś niemieckiego. Albo umiemy znaleźć dobry egzemplarz, albo nie. Choć fakt, że motoryzacja francuska sama w sobie no raczej nie uchodzi za bezawaryjną. Często mają dziwaczne rozwiązania, które się po prostu mszczą. No ale przy kilkuletnim aucie to i tak bardziej chodzi o to kto jak jeździł, jak dbał. Jak ktoś zaliczał wszystkie dziury, krawężniki, nie słyszał w aucie nic (coś stukało, pukało, a ten jeździł "do końca"), do tego jakaś stłuczka, źle naprawiona, no to ja wtedy 100x bardziej wolę tego Francuza, od właścieila, który miał jakieś pojęcie. Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2016-08-09 o 17:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
.
“Would you tell me, please, which way I ought to go from here?" "That depends a good deal on where you want to get to." "I don't much care where –" "Then it doesn't matter which way you go.” Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2016-10-17 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Wczoraj byłam na "randce" z badoo - ogólnie dość długo już gadamy i mieliśmy się wcześniej spotkać ,ale Pan się na mnie obraził bo nie było inicjatywy z mojej strony. On mieszka od kilku lat w Anglii no i jedynie kiedy był w pl można się było spotkać. Wczoraj wyszliśmy razem na miasto przegadaliśmy z 5h . Wszystko ładnie pięknie on inteligentny , przystojny ,a ja niby lepiej niż na zdjęciach wyglądam ohy i ahy. Tylko jakoś podejrzanie chciał się do mnie wprosić i podejrzanie zapierał się -nie pytany- że z nikim się nie spotyka i takich informacji również ode mnie oczekiwał. Mieliśmy się dzisiaj widzieć ,ale jakoś nie wypaliło i mam zapro do UK. Jakoś dziwnie zawsze staram się wierzyć , że te złe przeczucia są mylne. Dobrze , że dzieli nas taka odległość i nie będzie okazji się przekonać.
Edytowane przez ma-linka Czas edycji: 2016-08-09 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Uderzyło mnie bardziej to że się mi tak spowiadał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
U mnie niestety zawsze pierwsze przeczucia się sprawdzają, niezależnie czego dotyczą - czasem chciałabym się mylić i miło zaskoczyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Ja 27 - letnia singielka, zerwałam niedawno z facetem i żeby się odmóżdżyć nieco, to założyłam konto na Tinder...
Nr 1. Wyświetlił mi się fajny chłopak, w moim wieku, w mojej okolicy, tak sobie pisaliśmy kilka dni, bardzo miło, facet jakieś delikatne insynuacje seksualne, szmery bajery, ogólnie bardzo zainteresowany. Po jakimś czasie coś mnie tknęło, jakieś przeczucie i pytam: "P., coś mi się wydaje, że jesteś w związku. Jesteś w związku?" On odpowiada: "Pewnie, że tak." ![]() ![]() Edytowane przez bbrownie Czas edycji: 2016-08-09 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tinder ma opinie apki, służącej do znajdywania głównie partnerów seksualnych. Przynajmniej ja mam takie silne skojarzenia, że faceci szukają "Tinderelli" na jedną noc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Hahhah norma dlatego zrezygnowałam z portali i liczę na cud hahah
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Nr 2
Napisał do mnie facet, nieco starszy, atrakcyjny, ogólnie bardzo sympatyczny, pisaliśmy sobie kilka dni i facet zaproponował, byśmy wymienili się nr tel. i porozmawiali, mówię sobie ok, co mi szkodzi, najwyżej zablokuję. Tak sobie rozmawiamy, dzwonił do mnie, chciał się umawiać na spotkanie, ale ja akurat nie mogłam, więc odmawiałam, facet bardzo zauroczony, komplementował, no cuda niewidy. Nagle coś mnie tknęło i pytam: "G., czy Ty masz żonę, narzeczoną, dziewczynę?" On: A gdybym miał to co? Ja: Urwałabym Ci co nieco. On: Nie drąż, jesteś taka słodka. Porozmawiamy na spotkaniu. Ja: Żona, narzeczona czy dziewczyna? Mów. On: Żona. Ja: Yhm, dzieci macie? On: Tak, dwójkę. Ja: ![]() To zaczął się jego potok słów, że chce się z żoną rozstać, że go zauroczyłam, że dawno czegoś takiego nie czuł, że jestem naj, żona be i chce ją zostawić tylko nie ma odwagi tak sam z siebie i mają kryzys, że im się nie układa. Pytam: Jak długo Wam się nie układa? On: Półtora miesiąca. Ja: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
bbrownie, dajesz dalej
![]()
#111 |
Rozeznanie
|
Mi się zaczęło w pewnym momencie wydawać, że to jest wiadome wszem i wobec, że portale randkowe są tylko do jednego celu, a ja głupia myślałam, że można tam znaleźć kogoś do związku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |||||||
Zakorzenienie
|
to Ci mówię, że te meśki rdzewieją niezależnie od stopnia zadbania, bo rdzewieją WSZYSTKIE z tego okresu.
Cytat:
to albo kwestia gustu, albo z pewnością ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co do sukienek - wychodzą mi bokiem. codziennie w pracy noszę albo pencil skirt albo pencil dress ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No kurde, skoro tam jestem, to chyba z góry wiadome, że wolna, w innym wypadku nie rejestrowałabym się na portalu randkowym. Teraz już sama pytam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Ja znam jedno małżeństwo, które poznało się na sympatii, są razem kilka lat i mają dwójkę dzieci, ale może to jest wyjątek potwierdzający regułę
![]() Ech, napisał do mnie chłopak, który już w pierwszej wiadomości pisze, że szuka miłości i skoro odpisałam to jest nadzieja. Pomijam, że sklecenie jednego całego zdania sprawiało mu problem. A skoro potrafiłam napisać o sobie więcej niż "hej" i zamieścić opis to liczyłabym na coś więcej niż "siemka" "hejka" " ![]() ![]() A na Tinderze nie można zmienić lokalizacji, prawda? Co prawda nie miałam w planach zakładania tego, a na pewno nie chciałabym poznawać ludzi z miejsca, w którym teraz jestem i tak się z ciekawości zastanawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też coś takiego obecnie przechodzę, praktycznie nie sprawdzam już wiadomości. Również liczę na cud ![]() Cytat:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bbrownie gratuluje pobiłas nas wszystkie jesli chodzi o facetow z portalu. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Co to w ogole jest otwarty związek. Dla mnie otwarty to nie związek już. Czego to ludzie nie wymyślą. Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-08-09 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
DOMator
|
Cytat:
Instruktora to ja bym się nie bała, ale te cyrki z egzaminami mnie przerażają. Nie lubię takiego czychania na błędy i wmawiania, że się jakiś błąd popełniło. Podczytuję czasem wątek, ale raczej nie pisuję, bo w kwestii singielstwa mam spory staż ![]() ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny (i Panowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.