![]() |
#91 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Może ktoś mi wytłumaczy co ze mną nie tak?
Jak to skąd, z tych wszystkich wątków, w których to dość często powtarzasz
![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2016-08-19 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Często ? raptem 2 lub 3 na rok czasu, kurcze b często... a ten tyczy sie zaskakujacej dla mnie sytuacji z którą nigdy wczesniej się nie spotkałem, i chciałem poznać opinię innych, i powtorze poraz kolejny ciesze się że są rózne... natomiast jezeli ktos na sile chce mi cos wmowic co mysle czuje oczekuje itp, to wybacz ale zakrawa o absurd ... zaraz sie okaze że robiąc jej sniadanie czy kolacje bede oczekiwal ze powie to czy tamto...co więcej bede oczekiwał rewanzu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
a według mnie twoja partnerka robi gównoburze jakby nie wiem co sie stalo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawa jestem jeszcze co było takiego w pierwszym poście autora, że wymagało edycji i ostrzeżenia, a nie widać za co. Jedno jest raczej pewne - ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle nie można połączyć jego wątków? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Kahoko poważnie?
Czemu bierzesz taką błahą kwestię tak do siebie? Może od razu zerwać z tego powodu xD Nie wierzę jak sztywno można się trzymać takiego ustalenia. Jak dla mnie to autor po prostu chciał, żeby jego kobieta się fajnie poczuła, chciał jej zrobić przyjemność. Nie wiem jak w ogóle może komukolwiek przyjść do głowy, że chciał pokazać, że jest tym lepszym w związku. Fakt jest taki, że twoja dziewczyna mogła poczuć się głupio, bo nic dla ciebie nie miała, no ale żeby odwalać takie coś i jeszcze tekst, że mogłeś kupić inne już jest dla mnie abstrakcją. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
Ok, poczytałam stary wątek i kahoko zwracam honor, masz rację...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Myślę, że od tamtego czasu duzo sie zmienilo, ale skoro uwazacie że chce cos w zamian... cóż.. jak widac nie mozna miec po prostu dobrych intencji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Tak. Bo patrz inne wątki autora.
Jak widać zazwyczaj coś się za tym kryje. Nic się nie zmieniło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To zmienia jakąś postać rzeczy? Widzę, że ciężko jest potraktować ten wątek jako odrębny, trzeba tylko szukać innych, które by potwierdzały, że ja na pewno mam rację. ![]() Autor nie napisał, że chce czegoś w zamian, więc nie rozumiem o co jest spina, a nawet jak coś takiego pisał rok temu - czytać mi się całego nie chce - to i tak ma się to nijak do tego, co jest teraz. Ale rozumiem, że mogę założyć wątek 3 lata temu i nadal jego problem będzie aktualny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak na marginesie proponuję zamknąć watek bo juz dawno wszystko sobie wyjasnilismy z partnerką ![]() chyba, ze dalej chcemy ciągnąć dyskusje... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jest aktualny, bo tamta sprawa ma powiązanie z tą. Naprawdę nie wiem, co w tym trudnego do zrozumienia. I zmienia bardzo dużo, bo daje światło na motywacje autora. To może najpierw przeczytaj zanim zaczniesz się wypowiadać na temat, o którym nie masz pojęcia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja widzę wyraźne powiązanie z poprzednimi wątkami, może nie jest na tyle silne by je wszystkie połączyć, ale wyraźnie widać, że już wtedy autor nie rozumiał swojej dziewczyny, i dalej nie rozumie, wtedy nie odpowiadały mu jej różne zachowania, a teraz kolejne mu nie odpowiada. Wtedy byli różni i dalej tacy są. Jej się nie spodobał jego prezent-niespodzianka, ale zamiast dogadać się z nią na ten temat, autor zakłada wątek - gdzie możemy sobie głównie spekulować na temat przyczyn jej zachowania.
Mam nadzieję, że autor nie komunikuje się z nią tak, jak tu na forum, bo w życiu się nie dogadają na dłuższą metę. ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Wow, gratuluję, udało Ci się porozmawiać z nią i dowiedzieć się o co chodziło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja odpowiadam na to, co jest tutaj, na pytanie które brzmi: czy z facetem jest coś nie tak, bo zrobił niespodziankę swojej dziewczynie, a ta się oburzyła nie zastanawiam się głęboko nad powodem dlaczego dał jej te perfumy - chciał jej zrobić przyjemność i niczego nie oczekiwał, jak sam napisał. Wy zamiast skupić się na obecnym problemie to szperacie i szukacie na siłę czegoś, co waszą rację potwierdzi. Autor sam napisał, że wiele się zmieniło. Rozumiem, że wiecie więcej o jego związku niż on sam? Mówicie o związku o którym guzik wiecie, także w tym momencie ty, meagaro, wypowiadasz się na temat o którym pojęcia zielonego nie masz. Daleko bym była od wysuwania takich wniosków na waszym miejscu, bo jest to co najmniej krzywdzące. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ale jej się zrobiło głupio, mimo, że on nie oczekiwał. Bo najwyraźniej czuła się zobowiązana też mu coś dać, skoro on dał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Azurri Czas edycji: 2016-08-19 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
To znaczy, że odpowiadała Ci jej reakcja? Okej, whatever you say
![]() I nie bardzo wiem o co Ci chodzi, przecież od początku pisałam, że mogło jej być jej niezręcznie, bo ona nic nie kupiła, bo tak się umówiliście. Więc miałam rację, co bym miała "przeinaczać"? Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2016-08-19 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Mam wrazenie że inaczej do Pani Super-Moderator nie można więc napiszę ZASKOCZYŁA... nie wiem jak dobitniej moge to napisac wyrazić...
Co przeinaczać ? hmm tez już napisałem, niestety nie będę po raz kolejny się powtarzał, nie sprawiło Ci problemu przeszukanie watku sprzed roku, myślę, że przeczytanie to co i jak pisałaś w tym watku też takiego problemu nie będzie stanowiło. Edytowane przez Azurri Czas edycji: 2016-08-19 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Więcej informacji = możliwość trafniejszej oceny sytuacji. Nie mam zatem pojęcia, co jest śmiesznego w tym, że dziewczyny sięgnęły do innych wątków, które o związku autora (i nim samym) wiele mówią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A już w ogóle, że trzeba być zaalarmowanym, bo jak to tak, łamie takie poważne ustalenia, nie szanuje mnie, chce pokazać, że jest lepszy to wykracza dla mnie poza granice zdrowego rozsądku. Tym bardziej, że to prezent kupiony za jego pieniądze, więc może sobie robić z nimi co chce he he |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
-zrobilo mi sie przykro -po pytaniu czemu takie perfumy a nie inne poprosilem o przemyslenie tego jak sie zachwala ( mowie tu o tym pytaniu czemu takie a nie inne) -i że po wymiane zdan nazwalem ja ksiezniczka, rozumiem ze to sa argumenty które jednoznacznie mowia - chłopie dajac jej prezent chciales cos w zamian tak ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A czy ja pisałam, że chcesz coś w zamian?
![]() Napisałam chyba dość wyraźnie, że masz problem ze zrozumieniem i zaakceptowaniem faktu, że ona nie zareagowała tak, jak oczekiwałeś. Czyli się nie ucieszyła, tylko była zła. Spodziewałeś się, że się ucieszy i będzie jej miło i nie mogłeś pojąć jak to się mogło stać, że była wkurzona. Co wynikało z tego, że najwyraźniej macie inne podejście do prezentów albo do zawieranych umów, a Ty nie znasz jej na tyle, by przewidzieć, że niekoniecznie będzie zachwycona. Dłużej mi się nie chce tego tłumaczyć i wyjaśniać, a przewiduję, że będziesz kontynuował zapieranie się, że nie rozumiem, wymyślam i tak dalej, co czyni tę dyskusję raczej bezproduktywną. Więc z mojej strony EOT. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2016-08-19 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
No i co .Przeczytałam stare wpisy autora ,fakt ,autor napalony ale nie odbiega zbytnio od wielu wątków ,w których to dziewczyny piszą jak się starają w związku a w zamian dostają niewiele albo nic a i z seksem kiepsko.
Po ostatnich mikołajkach ,kiedy mąż wręczał mi prezent ,prosił tylko ,żebym wieczorem przebrała się za Śniegulinkę.Czy to znaczy ,że jest z gruntu złym ,domowym despotą i coś z nim ogólnie nie tak? Edytowane przez robcia Czas edycji: 2016-08-19 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie przychodzi Ci do glowy że mozna tak poprostu sprawić komus radość z miłości ? Edytowane przez Azurri Czas edycji: 2016-08-19 o 12:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
No, a nie oczekiwałeś, że będzie wdzięczna, szczęśliwa, ucieszy się?
![]() Skoro nie tego (zadowolenia, ogólnie rzecz ujmując) się spodziewałeś, to skąd ZASKOCZENIE, że się nie ucieszyła, nie była wdzięczna ani szczęśliwa? ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- To zresztą raczej standardowe oczekiwania jak się daje komuś prezent - że ktoś powie "dziękuję", uśmiechnie się i będzie mu miło, będzie się cieszyć. ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2016-08-19 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Azurri Czas edycji: 2016-08-19 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Heh, cztery strony wątku o problemie z-pomiędzy-pośladów. Autorze, przedobrzyłeś, zdarza się. Jak dziewoja nie chce tych "perfumów" (ale może chciałaby inne) to olej problem, perfumy odnieś do sklepu czy wystaw na allegro i tyle. Nie czytałam wszystkich stron wątku, ale widziałam że niektóre wizażanki odsądzają autora od czci i wiary... No błagam, kupił prezent choć miał nie kupować, czyli jest szowinistą i przemocowcem ekonomicznym, do tego oszustem, kłamcą i egoistą
![]() ![]()
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.