|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hauschka,Deborah,PUPA,Sep hora,Dior i inne
hej, zastanowiłam się nad tym, i jednak perfum bym nie chciała, za to rozświetlacz revlonowski bardzo chętnie
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
DR. HAUSCHKA Mleczko nawilżające do twarzy, zużycie wynosi ok. 1/6 z 30ml
zajrzyj do mojego wątku
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Mleczko bierze Madlaine, już aktulizuję mylącą listę
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
witaj interesuje mnie zestaw cieni deborah ten rózowy(o ile dobrze widze
)w zamian za nie : - cienie inglot integra nr 57 fajne turkusiki (pare razy mażniete) - miniaturka inglotowskiego cienia 436P turkus ze złotym połyskiem(miniaturki były wielkosci cienia sprint i w taki opakowaniu jak sprint) ja na mokro takim samym robie swietne kreski więc mógłby i kredke zastepić - testerek cienia inglot 407P oranżowozłoty (wkład do palety pro-8 - blaszka z cieniem z plastikowej osłonce) - błoto do włosów bielendy raz uzyte - i próbka podkładu dermablend nr 15(najjasniejszy), po prostu przełożę ci troche w małe pudełeczko sephory myśle że to będzie jakieś 2-3 ml co ty na to
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
agniesko dzisiaj kupiłam sobie wreszcie odzywkę do rzęs RefectoCil i na razie będe tej uzywac więc z Rene chciałabym zrezygnować, może miałabys coś jeszcze do dorzucenia, żeby zamknąć wymiankę
![]() ja teraz zmykam, wpadnę może jeszcze później, albo sprawdzę jutro rano, jakby co, to pisz na PW |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, wszystko co mogłam - już zaproponowałam, więc może zróbmy tak: balsam PUPY(która pojemność ostatecznie?
) i mleczko Hauschki za Matrixa i żel?
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Agnieszko,
może zainteresuje Cię błyszczyk Inglot Fruits in Ice razem z pędzelkiem? Kolor do sprawdzenia w moim wątku (może coś z innych rzeczy wpadnie Ci w oko?) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=91735 U Ciebie interesuje mnie korektor pod oczy L'Oreala. Bardzo mi na nim zależy (własny mi się kończy i niedługo trzeba będzie na nowy wysupłać pieniążki... ), więc proszę daj mi odpowiedź, czy w ogóle jakakolwiek wymiana wchodzi w grę, jak tylko zajrzysz do wątku, ok?![]() Dziękuję i pozdrawiam! |
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłabym zainteresowana jeszcze tym korektorem. zaraz napisze na PW
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
nie mam cyfry w domku, musiałbym smignąć do koleżanki a nie bardzo mi się chce
w kazdym razie zuzycie każdego z cieni nie przekracza 2-3 % jeśli nie leży ci ten oranzowozłoty, to mam (tez w formie testera): - 435 matowy intensywnie zielony w kolorze trawy albo - 731 matowy rozbielony zielony groszek albo - 722 matowy rozbielony pastelowy zółty jeżeli boisz się o jakość kosmetyków to możemy się umówić że ja pierwszy wyśle je do ciebie, co ty na to
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie nic nie znajdziesz u mnie, ale co mi szkodzi zapytać
![]() interesuje mnie: MYBELLINE supernabłyszczająca szminka w płynie Water shine liqiud diamonds, kolor17 - brudny róż, użyta kilkakrotnie CLEANIC płatki do peelingu clean o'peal, zostało 29 z 35 |
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie że znalazłam
![]() 8. Iwostin, Purritin, Żel punktowy - jest nieużywany? ![]() 5. Potrójne cienie do powiek – Inglot- kolor: jasna zieleń/jasny żółty/jasny róż- zużyte ok. 5% - masz może zdjęcie własne albo z neta? 15. Cienie sypkie APC- kolor srebrzysty , nr 5, ubytek z 25% jeśli chciałabyć, mogę dorzucić Ci ten zestaw próbek Effaclaru ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hauschka,Deborah,PUPA,Sep hora,Dior i in
Nie boję się, chciałabym jedynie zobaczyć kolory
może znalazłabyś gdzieś w internecie?Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej, błyszczyk mi się podoba (mam z tej samej serii waniliowy), ale korektor został wstępnie zaklepany przez Madlaine, więc odpada
może znalazłabyś coś innego?Cytat:
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
inglot nie ma stronki internetowej więc nie bardzo mam jak
(((((((((((a nie masz jakiegoś salonu inglota pod ręką?
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
a dla cienia 436 to nawet fotka nie wiele da bo on jest perłowy i lekko opalizujacy na złoto, w opakowaniu bardziej niebieski a na skórze turkusik,
najlepiej jak byś go sama pomaziała
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
pod ręką mam tylko jedną szafę w kosmtycznym, ale oni żadnych nowszych cieni nie mają, tylko same stare, nie ma sprintów, niczego
moja bolączka
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
opini na temat cienia 436 może uzyskasz od innych wizażanek, do to niemal kultowy tej firmy - jeden z 10 najlepiej schodzących kolorów, a co do integry może ja coś wygrzebie
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
o.k. a dorzuciłabyś jeszcze BIODERMA Photoderm Flush, krem z filtrem 50, koloryzujący, próbka 5ml?
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
może tu znajdziesz te kolory?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1131566495 |
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Hauschka,Deborah,PUPA,Sep
Hej Aga, przejrzę jeszcze Twoją listę, ale naprawdę najbardziej zależy mi na korektorze
jakby nie było to duża oszczędność nie musieć go kupować:/. Przeglądam listę i dam znać - proszę wyślij mi PW jeśli Madlaine nie uprowadzi korektora![]() EDIT: podobają mi się brązowe cienie Sephora i Deborah, te z różowym cieniem. Wiem, że te drugie są zarezerwowane . Czy możesz mi powiedzieć, jak ten najciemniejszy cień w palecie Sephory wygląda na powiece? Jest dużo jaśniejszy niż w opakowaniu? Oraz, jeśli potrafisz, porównaj te kolorki do Bruns Cuivres (potrójnych brązowych cieni Bourjois). Miałam zamiar kupić Bourjois, ale gdyby te były w realu podobne, to mogłybyśmy się na nie wymienić
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
w górnym świetle łazienkowym (ale nie takim ostrym, nad lustrem
) jest indetyczny jak w opakowaniu, z dużą ilością migoczących drobinek w tym ostrym świetle oczywiście jaśniejszy, bardziej cielisty, ale wciąż widoczny niestety, porównania nie mam maluję się krócej niż rok
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
SVR Lysanel Mat, myślę że zostało ok. 40-50%, data ważności czerwiec 2006
DR. HAUSCHKA Olejek regulujący do twarzy, zużycie wynosi ok. 1/6 z 30ml zarezerwowany Nie mam teraz swojego wątku, ale z rzeczy, które mogłyby cię zainteresować mam nowy, nieotwierany 2000 calories Max Factor (czarny, kupiony w Stanach), bardzo ładny malinowy błyszczyk do ust Wibo, maźniety kilka razy (nie mam odwagi wyjsc z domu z ciemnymi ustami ) Mam jeszcze sporo rzeczy, ale teraz nie mam czasu na "obsługiwanie" wątku, gdybyś była zainteresowana moge cos zaproponowac.
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
o fajnie by było
zależy mi na próbkach blokerów, a niestety w żadnej aptece nie mogę dostać a w ciemno kupować to za duży wydatek, jeśli jesteś chetna na wymiane daj znaćp.s. nie zauwazyłam twojej prośby o zdjecie cieni, tu pod nr.12 jest (ale z komórki niestety robione)http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1123631948 |
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
a czy mogłabyś mi dać konkretną listę rzeczy na wymianę? bo wiesz.. czasem mi coś odbija jak wyczytam na forum lub KWC
oczywiście byłabym zainteresowana
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Mam jeszcze
kilka razy maźnięte cienie High Impact Clinique (kolor rose wine-braz i beż), krem skrzypowita, krem regulujacy soja i trawa cytrynowa z Avonu, balsam do ust burt`s bees w kolorze delikatnego rózu (kupiony w Stanach, uzyty kilka razy) - to między innymi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

), więc proszę daj mi odpowiedź, czy w ogóle jakakolwiek wymiana wchodzi w grę, jak tylko zajrzysz do wątku, ok?