![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie do Sylwestra :)
Ja jeszcze przed obiadem ale już po bigosiku😁 niedługo pójdziemy znowu coś wszamac ale powiem wam że jakoś mało jem i nawet jak jestem glodna to nie wcisne duzo...dziwne jak na mnie☺
Madzia- to niezle masz układy na kursie☺ Ale facet ma priorytety... żal. .. Zuza-ooo to jakbym zapomniała to baw się dobrze ![]() Co robisz z małą? Babcia pilnuje? Anncuu- nie wyobrażam sobie jak można dym ochydny wciągać ☺ pół klasy paliło jak mieliśmy po 16-18 lat a potem wszystkie żałują. ..ciężko się odzwyczaic. ..ja nie trawie dymu-wole nałóg czekoladowy😊 Sysa-haha szefowa krąży jak wilk-uważaj !😀 Mi po tym rozjaśnianiu teraz zaczęły wypadac. ..kupiłam maskę kreatynowa i olejki do wlosow 3 różne takie co można co dzień stosować. .. nie wiem czy pomogą ale moje włosy nigdy nie były tak zadbane 😊 i nie są suche po rozjaśnianiu. .. U mnie nudy... po dużym spacerze i małym śniadaniu poszliśmy na bigosik bo mega pachnial. ..posiedzielisny na słońcu, obejrzeliśmy parę stoisk i oglądamy tv w pokoju... nudy ale lubię się czasem tak odmozdzyc☺ nie myśleć o niczym, nie martwić się o nic, nie musieć nic☺ wrócę naladowana pozytywną energią ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Sysa09 z włosami jestem na bieżąco, bo też mi się sypią. Byłam w zeszłym tygodniu u endokrynologa i oprócz tego, że nic mi w mojej sprawie nie poradziła, to zainteresowała się włosami i tak: kazała zmienić farbe do włosów na apteczną Color&soin, kupić suple Priorin i łykać 2 razy dziennie i też szampon z tej firmy używać (drogie i nie znalazłam nigdzie składu więc nie kupie). Dała też skierowanie na badania DHEA-S, testosteron i p/ciała a mikrosomalne/ anty TPO. Oczywiście miałam wcześniej robione TSH, FT3 i FT4 i wyszło ok. Jak coś się okaże to napisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Ann_cuu, ja mam niedoczynność tarczycy i przypuszczam, że coś nie tak z nią teraz. Może pora zmienić leki, nie wiem. Poza tym ostatnio gin stwierdził pcos, więc masakra. Dostałam skierowanie na wszystkie badania zwiazane z hormonami. Zobaczymy. Daj znać jak wyniki, kiedy robisz badania?
![]() Ania86, tak, tak, mamy są jedyne w swoim rodzaju. Nie zrozumie, nie zapyta, tylko ładuje na to odchudzanie. Nieładnie. Twoja też ludziom opowiada jak to się nie odchudzasz? I jeju, jeju? ![]() Agus, znam to, my jak jeździmy z tzem to tez często wieczorki i do południa przed Tv, przytulaski i nic człowieka nie interesuje 🤗 Dziękuję skarby ! Dawno mi tak nie wypadały ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie wypowiem bo moje włosy od zawsze myję codziennie rano, inaczej wyglądają okropnie i są tłuste :/
A jak chodzi o mamy to moja jest na odwrót. Pewnie dlatego, że sama ma figurę której mogłaby jej pozazdrościć nie jedna 20-latka (1,70, 55 kg, Chodakowska 4 razy w tygodniu i te sprawy) i bardzo mnie wspiera i motywuje przy moim odchudzaniu. Ja dziś na obiadek zjadłam łososia z piekarnika z kuskusem i kalafiorem, potem zielony koktajl a teraz odmierzyłam sobie 50 g moich ukochanych lodów jogurtowych ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Aniu86 Własnie to samo chciałam napisać. Ja stosowałam picie drożdży, raz 1 miesiąc a drugi raz 2 miesiące. Teraz od nowego tygodnia będę się przymierzać do picia przez 3 miesiące, a potem miesiąc przerwy
![]() ![]() Aguś A co, trzeba sobie jakoś radzić ![]() Syska Ja mam taką teściową. Dlaczego miałam słabe włosy czy paznokcie, bo się pewnie odchudzam i mało jem ![]() ![]() Gwiazdeczka O proszę twoja mama ćwiczy? Moja ma świetną figurę jak 20 latka, a wcina pełno ciastek i wszystkiego, ma bardzo dobrą przemianę materii itp Za to mnie dobija, bo ja kiedyś to też miałam świetną figurę, a po ciąży wszystko się zmieniło, muszę na każde ciastko uważać. Często słyszę, zobacz jak ja wyglądam a jak ty, jaki ty masz wielki tyłek itp Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-09-06 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Butterfly to bardzo współczuję, nic fajnego słyszeć takie komentarze. Jak byłam nastolatką to miałam tendencje do tycia i opychania się, i moja mama też to czasem komentowała ale na zasadzie "jesteś pewna że chcesz to jeść?" albo "troszkę ci w bioderkach przybyło". Ja jej zazdroszczę bo ona genetycznie jest bardzo szczupła, chociaż pamiętam że tak z 10 lat temu jej się przybrało, głównie w brzuchu, i wtedy kupiła sobie steper, zaczęła ćwiczyć i tak jest do dzisiaj. Ja mam figurę typowej klepsydry i w biodrach mi się zawsze tłuszczyk odkłada, w ramionach też. Niestety sylwetkę odziedziczyłam po rodzinie od strony taty.
Boję się że mi zleci biust przy tym odchudzaniu. Teraz mam rozmiar 70D czyli taki typowy średniak a jak schudnę z 5 kg to pewnie w ogóle będzie masakra :/
Wymiana Edytowane przez Gwiazdeczka223 Czas edycji: 2016-09-06 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Madzia, właśnie, ładnie wyglądasz i Ania ma racje. Zrzuciłas tyle, ze hoho. Nie każdej by sie chciało. Ładnaś
![]() Gwiazdeczka, wow, taka mama pod względem dbania o siebie to skarb ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdka super mama
![]() ![]() ![]() Jaki robisz zielony koktajl? Ja uwielbiam jarmuz, natkę pietruszki, seler naciowy, jabłko i marchewka ![]() Madzia właśnie! Po dwójce dzieci i tak jesteś mega laska, super o siebie dbasz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka-zazdroszczę 😊 u mnie nigdy się nie zwracalo uwagi ci się je i Ile-byle dużo. .. o ćwiczeniach nie wspomnę. ..i od zawsze słyszę że mam figurę po rodzicach od nich i że nic z tym nie poradzę. .. a jak się patrzy na to co oni jedzą a to co ja to niebo a ziemia-kiedyś nie istniało pojęcie zdrowe odżywianie. ..kiedyś było im więcej tłuszczu tym lepiej...
Sysa-po odzywkach i małych ilościach olejków moje włosy są śliskie i proste i wyglądają dobrze😊 Uf. ..objadlam się. ..na kolacje szarlotka z lodami, czekolada gorzka piernikowa do picia i duży drink cytrynowy ☺ a czuję jakbym zjadła wiadro ceglowek... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Aza- ja robię sobie różne kombinacje- szpinak + jarmuż + banan + pomarańcza, szpinak + banan + awokado, szpinak + jarmuż + seler + marchew + sok jabłkowy. W biedronce są fajne mieszanki warzyw do zielonych koktajli są dwie wersje chyba do wyboru.
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja ostatnio uwielbiam jarmuż+kiwi+grejpfrut+mie ta ![]() ![]() Poczytałam Was ale na tel niezbyt wygodnie tyle odp. Spam tu ostatnio niezly ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Dziś już późno jak ba mnie i tylko zamelduje 45 minut z Orbim i.odp. Sysce - Kochanie na włosy Amocon - takie saszetki do rozpuszczania w wodzie - sprawdzone polecam.
Dobranoc mordki.
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Ja też niedługo lulu😊 mój się kapie Fisia śpi...
Dobrej nocy spamiary😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Zuza, dziekuje bejbe !
![]() Jestescie kochane ![]() Agus, dobrej, owocnej nocy ![]() ![]() Alez mam ochote na taki koktajl ! Musze w koncu zainwestowac w blender... I marze o nowej kuchence z piekarnikiem w domu, pieklabym sobie chlebus 🤗 Dobranoc laseczki 😊😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Ania89 lepszy już humor?
![]() Ja też już w łóżku i do spania . Melduje kolejny mega grzeczny dzień ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laleczki
![]() Ja już w pracy, oby szybko zleciało 😊 Miłego dnia ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka No moja to niby w żartach zawsze mówi, ale ja dziękuję za takie żarty. Teraz jest chora i musi brać sterydy, a przez to m a teraz jedynie troche brzucha to się już nic nie odzywa. Jedynie zadaje pytania, jak schudnąć z brzucha i nic nie robić, ćwiczenia odpadają
![]() ![]() ![]() ![]() Eee tam, ja nie mam dużego biustu, a wolę być szczuplejsza ![]() Aniu86, Syska Ja nie napisałam, że jestem jakiś mega grubasen czy coś, ale ![]() ![]() Aguś U moich rodziców jest tak samo. Moja mama je sporo słodyczy, ciasta (potrafi czasami zjeść kilka kawałków na dzień), nawet wypije tak sobie śmietanę 30tkę albo doda do jakiejś galaretki jej sporo. A mimo wszystko szczuplutka, teraz jedynie po sterydach jej w brzuch poszło, no ale na to się nie poradzi. Nie stara się zdrowo odżywiać i nigdy tak nie było, a lekarze jej pozwalają jeść tłuste rzeczy, ma chorobę gdzie jej organizm ma na to zapotrzebowanie, być może przez to nie tyje. Widzę, że ty się z nami rozstać nawet podczas urlopu nie potrafisz ![]() Zuzka Brawo za ćwiczenia ![]() ![]() Syska Ty poranny ptaszku ![]() ![]() Na wadze dzisiaj 60,8kg, powoli coś tam leci w dół ![]() ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ---------- Hehe poszalałam dzisiaj. Wstałam o 4tej bo mnie komary obudziły, a ja już zasnąć nie umiem. Poszłam poćwiczyć i już mogę zameldować zaliczony rowerek 56min (26,1km), tempo prawie 28km/h ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-09-07 o 04:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Madzia, i kto tu rannym ptaszkiem jest?
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Syska Ja jem śniadanie pomiędzy 6.15 a 7.00. A drugie o 9.30-10.00
![]() ![]() Mam kilka minut to dopiszę nowe osoby na pierwszą stronę do listy ![]() ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Dzisiaj ma być 27 stopni a jutro 30 ![]() ![]() Aaaa zapomniałam napisać, wczoraj na tych zajęciach to przez pierwszą godzinę była gadka na temat, która babka w danym dniu jakie ciasto upiecze i przyniesie i na temat kawy. Jak można godzinę czasu na ten temat rozmawiać, a potem z innym facetem (który prowadził też zajęcia) znowu było ponad pół godziny gadki na ten temat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry misie moje,
Teraz już na spokojnie - na włoski jak pisałam bardzo fajna rzecz to Amocon lub Amocon Forte to hydrolizat żelatyny , proszek w saszetkach, który rozpuszcza się w wodzie. Całkiem smaczny i naprawdę skuteczny, sama stosowałam, moja siostra, mama, koleżanki. Co do mamy to moja jest pomiędzy tymi opisanymi- z jednej strony potrafi ze mną pójść na kije po 10 km i bardzo to lubi z drugie lubi tez podjeść i jak mi się złamie paznokieć albo zakręci w głowie to zawsze od razu jest to wina odchudzania i że mam pamiętać, że mam dziecko itp. Madzia - padłam z tej Twojej porannej deski - dobrze, że nos cały ![]() Aguś - takie nic nie robienie z Tż...bezcenne ![]() Ja śniadanko jem o 5:30 są to dwie kromki chleba - wypiek mojej mamy, na zakwasie, ciemna mąka, słonecznik, dynia, siemię - bez ściemy, potem w pracy o 9:00 jakiś jogurt z owocami albo kefir, orzechy czy cos takiego. o 13 kanapka z chlebusia, który piecze moja mama z sałatą, jajkiem albo chuda wędliną. Po 15 jak wrócę z pracy jem obiadek - zwykle staram się żeby był zdrowy, omlet z otrębami i pieczarkami, albo warzywami, albo tortilla pełnoziarnista, albo kurak lub jajko z np. kalafiorem, jakaś zupka itp. Między 17 a 18 zwykle jakaś aktywność i potem koktajl białkowy. Staram się dużo pić, na czczo jest zawsze szklanka duża wody z cytryną, w pracy dwie duże zielone herbaty, dwa kubki wody, po powrocie do domu jeszcze ze dwie d lub trzy duże szklanki wody. Tak zwykle wygląda mój dzień. Ale się rozpisałam ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ciesze sie ze tak aktywnie tutaj. Ja dalej w stresie. Dzisiaj jesCze mam szkolenia . Moje wyniki z mojej produkcji sa tez poniżej normy. Wypłacze Wam sie pozniej bo nawet na to czasu nie mam. Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Beatka
![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Zuza Madzia i Sysa to nasze ranne ptaszki, ale chyba tylko Madzia z wyboru ![]() U mnie znowu piękna pogoda, jest cudownie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Hejka😊
Sysa-noc była.... brzuch mnie bolał bo się przeslodzilam😀 ale się przynajmniej wyspalam😊 Zuza- uwielbiam takie krótkie wyjazdy tylko dla nas☺ mega odpoczywam psychicznie 😊 Beatka-trzymaj sie malenka ![]() Daga-u mnie dziś też pogoda😊 śmigam w krótkich spodenkach i snadalkach☺ Madzia- umarlabym! Jak wstaje koło 8-9 to jestem nieprzytomna..,jakikolwie k wysiłek rano to serce mi tak wali jakbym zawał miała dostac😊 ale im później tym bardziej jestem zywa😁 U mnie pogoda śliczna, Fisia już zdrowa na szczęście. .. jeszcze dzisiaj i jutro wracamy... zlecialo szybko... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziś pierwsze pół kg mniej na wadze
![]() ![]() ![]() Zrobiłam sobie na śniadanie jaglankę ale wyszła mi tak paskudna że zjadłam tylko pół, i dopchałam się kanapką. Kiedyś bardzo lubiłam jaglankę ale odzwyczaiłam się i już mi nie smakuje ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Zuzka A drogie to coś na włosy jest? To się je czy na włosy nakłada, te szaszetki bo ja nie w temacie
![]() O nieee, walnęłam prosto na policzek bo akurat obróciłam głowę na bok ![]() ![]() Ale ty ładnie jesz, podziwiam cię, ja też się staram ale do herbaty zielonej czy czerwonej nie umiem się przekonać. Zielona czasami jeszcze ujdzie ale czerwona śmierdzi mi zdechłymi rybami ![]() Beatka Czekamy na relację, co to się tam u ciebie dzieje ![]() ![]() Daguś hahaha rozwaliłaś mnie tym tekstem. Madzia jest rannym ptaszkiem z wyboru ![]() ![]() ![]() Aguś A ja odwrotnie, wieczorem jestem pół żywa ![]() ![]() ![]() Gwiazdeczka Gratuluje spadku i życzę kolejnych ![]() Byłam dzisiaj na zajęciach, facet bardzo marudny i wymagający, czepiał się co chwilę czegoś, ale ogólnie dobrze, że się czepiał. Jak widzi ludzi, którzy gryzmolą coś na kartkach albo grają w pokemony na zajęciach. No poziom inteligencji nie powiem na jakim poziomie ![]() ![]() ![]() Idę na bieżnię, a potem szybko robię obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
No widzisz Madzia może jednak przydadzą Ci się te zajęcia. Może się dowiesz jakiś praktycznych informacji a przede wszystkim podszkolisz język, o słuchasz się
![]() Gwiazdka brawa za spadki! I oby były kolejne ![]() Mam jakiś kryzys ... @ się zbliża... dziś bym tylko jadła, jeszcze nie zgrzeszylam niczym złym - podjadam orzechy włoskie i gorzka czekoladę, walczę żeby nie wpadł żaden grzech ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Madzia - to na włosy się pije (wspominałam że niezłe w smaku
![]() sama jestem zaskoczona, że tak ładnie jem ale od dwóch miesięcy jestem jakoś tak dziwnie zmotywowana mocno. Mam nadzieje, że to jeszcze potrwa bo dobrze mi z tym. Daguś - bądź dzielna a jak coś wpadnie to trudno - ja w weekend jadłam lody i dalej ładnie się trzymam. Z resztą na weselu tez pewnie lekko nie będzie z pokusami.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.