Wspólne odchudzanie do Sylwestra :) cz.2 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-09-06, 14:13   #91
agafisia
Zakorzenienie

Dot.: Wspólne odchudzanie do Sylwestra :)

Ja jeszcze przed obiadem ale już po bigosiku😁 niedługo pójdziemy znowu coś wszamac ale powiem wam że jakoś mało jem i nawet jak jestem glodna to nie wcisne duzo...dziwne jak na mnie☺

Madzia- to niezle masz układy na kursie☺
Ale facet ma priorytety... żal. ..
Zuza-ooo to jakbym zapomniała to baw się dobrze
Co robisz z małą? Babcia pilnuje?
Anncuu- nie wyobrażam sobie jak można dym ochydny wciągać ☺ pół klasy paliło jak mieliśmy po 16-18 lat a potem wszystkie żałują. ..ciężko się odzwyczaic. ..ja nie trawie dymu-wole nałóg czekoladowy😊
Sysa-haha szefowa krąży jak wilk-uważaj !😀
Mi po tym rozjaśnianiu teraz zaczęły wypadac. ..kupiłam maskę kreatynowa i olejki do wlosow 3 różne takie co można co dzień stosować. .. nie wiem czy pomogą ale moje włosy nigdy nie były tak zadbane 😊 i nie są suche po rozjaśnianiu. ..

U mnie nudy... po dużym spacerze i małym śniadaniu poszliśmy na bigosik bo mega pachnial. ..posiedzielisny na słońcu, obejrzeliśmy parę stoisk i oglądamy tv w pokoju... nudy ale lubię się czasem tak odmozdzyc☺ nie myśleć o niczym, nie martwić się o nic, nie musieć nic☺ wrócę naladowana pozytywną energią ☺

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-06, 14:15   #92
Ann_cuu
Przyczajenie

Sysa09 z włosami jestem na bieżąco, bo też mi się sypią. Byłam w zeszłym tygodniu u endokrynologa i oprócz tego, że nic mi w mojej sprawie nie poradziła, to zainteresowała się włosami i tak: kazała zmienić farbe do włosów na apteczną Color&soin, kupić suple Priorin i łykać 2 razy dziennie i też szampon z tej firmy używać (drogie i nie znalazłam nigdzie składu więc nie kupie). Dała też skierowanie na badania DHEA-S, testosteron i p/ciała a mikrosomalne/ anty TPO. Oczywiście miałam wcześniej robione TSH, FT3 i FT4 i wyszło ok. Jak coś się okaże to napisze
Ann_cuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-06, 15:16   #93
sysa09
Zakorzenienie

Ann_cuu, ja mam niedoczynność tarczycy i przypuszczam, że coś nie tak z nią teraz. Może pora zmienić leki, nie wiem. Poza tym ostatnio gin stwierdził pcos, więc masakra. Dostałam skierowanie na wszystkie badania zwiazane z hormonami. Zobaczymy. Daj znać jak wyniki, kiedy robisz badania?

Ania86, tak, tak, mamy są jedyne w swoim rodzaju. Nie zrozumie, nie zapyta, tylko ładuje na to odchudzanie. Nieładnie. Twoja też ludziom opowiada jak to się nie odchudzasz? I jeju, jeju?

Agus, znam to, my jak jeździmy z tzem to tez często wieczorki i do południa przed Tv, przytulaski i nic człowieka nie interesuje 🤗

Dziękuję skarby ! Dawno mi tak nie wypadały Chyba zakupie tran albo coś takiego. Jakaś maske albo olejek. Nie przetluszczaja wam sie bardziej wlosy od tych cudów?

30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-06, 16:54   #94
Gwiazdeczka223
Zakorzenienie

Ja się nie wypowiem bo moje włosy od zawsze myję codziennie rano, inaczej wyglądają okropnie i są tłuste :/

A jak chodzi o mamy to moja jest na odwrót. Pewnie dlatego, że sama ma figurę której mogłaby jej pozazdrościć nie jedna 20-latka (1,70, 55 kg, Chodakowska 4 razy w tygodniu i te sprawy) i bardzo mnie wspiera i motywuje przy moim odchudzaniu.

Ja dziś na obiadek zjadłam łososia z piekarnika z kuskusem i kalafiorem, potem zielony koktajl a teraz odmierzyłam sobie 50 g moich ukochanych lodów jogurtowych
Stary 2016-09-06, 17:33   #95
Butterfly_27
Zakorzenienie

Aniu86 Własnie to samo chciałam napisać. Ja stosowałam picie drożdży, raz 1 miesiąc a drugi raz 2 miesiące. Teraz od nowego tygodnia będę się przymierzać do picia przez 3 miesiące, a potem miesiąc przerwy Szybciej mi włoski podrosły, a mi zawsze słabo rosły i zrobiły się mocniejsze, paznokcie tak samo
Aguś A co, trzeba sobie jakoś radzić
Syska Ja mam taką teściową. Dlaczego miałam słabe włosy czy paznokcie, bo się pewnie odchudzam i mało jem A jak jej milion razy tłumaczę, że nie jestem głupia, mam swoje lata i ja się zdrowo odżywiam, że odchudzanie nie polega na małej ilości jedzenia tylko na zdrowym jedzeniu i zwracaniu uwagi na to co się je, to nigdy do niej to nie dotarło
Gwiazdeczka O proszę twoja mama ćwiczy? Moja ma świetną figurę jak 20 latka, a wcina pełno ciastek i wszystkiego, ma bardzo dobrą przemianę materii itp Za to mnie dobija, bo ja kiedyś to też miałam świetną figurę, a po ciąży wszystko się zmieniło, muszę na każde ciastko uważać. Często słyszę, zobacz jak ja wyglądam a jak ty, jaki ty masz wielki tyłek itp

Edytowane przez Butterfly_27
Czas edycji: 2016-09-06 o 17:34
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-06, 17:40   #96
Gwiazdeczka223
Zakorzenienie

Butterfly to bardzo współczuję, nic fajnego słyszeć takie komentarze. Jak byłam nastolatką to miałam tendencje do tycia i opychania się, i moja mama też to czasem komentowała ale na zasadzie "jesteś pewna że chcesz to jeść?" albo "troszkę ci w bioderkach przybyło". Ja jej zazdroszczę bo ona genetycznie jest bardzo szczupła, chociaż pamiętam że tak z 10 lat temu jej się przybrało, głównie w brzuchu, i wtedy kupiła sobie steper, zaczęła ćwiczyć i tak jest do dzisiaj. Ja mam figurę typowej klepsydry i w biodrach mi się zawsze tłuszczyk odkłada, w ramionach też. Niestety sylwetkę odziedziczyłam po rodzinie od strony taty.

Boję się że mi zleci biust przy tym odchudzaniu. Teraz mam rozmiar 70D czyli taki typowy średniak a jak schudnę z 5 kg to pewnie w ogóle będzie masakra :/

Edytowane przez Gwiazdeczka223
Czas edycji: 2016-09-06 o 17:41
Gwiazdeczka223 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-06, 17:56   #97
ania8628
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Za to mnie dobija, bo ja kiedyś to też miałam świetną figurę, a po ciąży wszystko się zmieniło, muszę na każde ciastko uważać. Często słyszę, zobacz jak ja wyglądam a jak ty, jaki ty masz wielki tyłek itp
Madzia zabrzmiało to jakbyś miała co najmniej ze 120 kilo. Ja uważam że wyglądasz ze swoimi 60 kilogramami bardzo dobrze. W dodatku po dwóch ciazach gdzie przytylas po ponad 20 kg.... Nie każdej udałoby się to zrzucic...

ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-09-06, 18:45   #98
sysa09
Zakorzenienie

Madzia, właśnie, ładnie wyglądasz i Ania ma racje. Zrzuciłas tyle, ze hoho. Nie każdej by sie chciało. Ładnaś

Gwiazdeczka, wow, taka mama pod względem dbania o siebie to skarb Fajnie Świetną figurkę ma mamcia ! Moja też z tych zawsze szczupłych. Po każdej ciąży chudsza

30.06.2018
Stary 2016-09-06, 19:08   #99
aza3994
Zakorzenienie

Gwiazdka super mama zazdroszczę takiej pozytywnej motywacji od najbliższych niestety moja mama zawsze mnie krytykowala, że mam drugą brodę, faldke na brzuchu, wielki tylek. Najgorsze, że sama jest mocno przy kości, u siebie nie widzi wad a u każdego innego owszem
Jaki robisz zielony koktajl? Ja uwielbiam jarmuz, natkę pietruszki, seler naciowy, jabłko i marchewka

Madzia właśnie! Po dwójce dzieci i tak jesteś mega laska, super o siebie dbasz

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-06, 19:11   #100
agafisia
Zakorzenienie

Gwiazdeczka-zazdroszczę 😊 u mnie nigdy się nie zwracalo uwagi ci się je i Ile-byle dużo. .. o ćwiczeniach nie wspomnę. ..i od zawsze słyszę że mam figurę po rodzicach od nich i że nic z tym nie poradzę. .. a jak się patrzy na to co oni jedzą a to co ja to niebo a ziemia-kiedyś nie istniało pojęcie zdrowe odżywianie. ..kiedyś było im więcej tłuszczu tym lepiej...
Sysa-po odzywkach i małych ilościach olejków moje włosy są śliskie i proste i wyglądają dobrze😊

Uf. ..objadlam się. ..na kolacje szarlotka z lodami, czekolada gorzka piernikowa do picia i duży drink cytrynowy ☺ a czuję jakbym zjadła wiadro ceglowek...

Stary 2016-09-06, 19:30   #101
Gwiazdeczka223
Zakorzenienie

Aza- ja robię sobie różne kombinacje- szpinak + jarmuż + banan + pomarańcza, szpinak + banan + awokado, szpinak + jarmuż + seler + marchew + sok jabłkowy. W biedronce są fajne mieszanki warzyw do zielonych koktajli są dwie wersje chyba do wyboru.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-06, 19:35   #102
Aniaa_89
Zakorzenienie

Hej

Ja ostatnio uwielbiam jarmuż+kiwi+grejpfrut+mie ta pycha

Poczytałam Was ale na tel niezbyt wygodnie tyle odp. Spam tu ostatnio niezly Dzien w pracy zlecial,dluzylo mi sie strasznie :/ po spotkalam sie z koleżanką i właśnie wracam do domu

Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-06, 19:58   #103
Gwiazdeczka223
Zakorzenienie

Ooo, takiego połączenia nie próbowałam, jutro sobie zrobię
Stary 2016-09-06, 20:02   #104
Zuza_kg
Zakorzenienie

Dziś już późno jak ba mnie i tylko zamelduje 45 minut z Orbim i.odp. Sysce - Kochanie na włosy Amocon - takie saszetki do rozpuszczania w wodzie - sprawdzone polecam.
Dobranoc mordki.

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-06, 20:54   #105
agafisia
Zakorzenienie

Ja też niedługo lulu😊 mój się kapie Fisia śpi...
Dobrej nocy spamiary😊

Stary 2016-09-06, 21:10   #106
sysa09
Zakorzenienie

Zuza, dziekuje bejbe !

Jestescie kochane

Agus, dobrej, owocnej nocy

Alez mam ochote na taki koktajl ! Musze w koncu zainwestowac w blender...
I marze o nowej kuchence z piekarnikiem w domu, pieklabym sobie chlebus 🤗

Dobranoc laseczki 😊😘

30.06.2018
Stary 2016-09-06, 22:03   #107
aza3994
Zakorzenienie

Ania89 lepszy już humor?

Ja też już w łóżku i do spania . Melduje kolejny mega grzeczny dzień dobrej nocy

3/2017
Stary 2016-09-07, 04:23   #108
sysa09
Zakorzenienie

Dzień dobry laleczki

Ja już w pracy, oby szybko zleciało 😊

Miłego dnia !

30.06.2018
Stary 2016-09-07, 05:39   #109
Butterfly_27
Zakorzenienie

Gwiazdeczka No moja to niby w żartach zawsze mówi, ale ja dziękuję za takie żarty. Teraz jest chora i musi brać sterydy, a przez to m a teraz jedynie troche brzucha to się już nic nie odzywa. Jedynie zadaje pytania, jak schudnąć z brzucha i nic nie robić, ćwiczenia odpadają Ja mam figurę gruszki, czytałam, że takim najciężej schudnąć Brzuch wcale nie taki duży a i uda wielkie, no i ramiona obwisłe, no kurcze jak Niemka, tylko że one mają chociaż łydki chude a ja mam grube (37cm)
Eee tam, ja nie mam dużego biustu, a wolę być szczuplejsza

Aniu86, Syska Ja nie napisałam, że jestem jakiś mega grubasen czy coś, ale mam wielką, jeszcze 1cm i będę mieć liczbę trzycyfrową W ciązy przytyłam z 48kg do 80, w drugiej z 65 teżdo 80. A po ciązy miałąm 65kg, w jednej chwili 71kg, ale to było zaraz po ciąży. Może tak patrzę na siebie, bo moje koleżannki w Pl to po ciąży są albo szczuplejsze jeszcze bardziej niż były albo takie jak były, ale to są osoby które mają po 1 dziecku, a te co mają 2jkę to są sporo grubsze.

Aguś U moich rodziców jest tak samo. Moja mama je sporo słodyczy, ciasta (potrafi czasami zjeść kilka kawałków na dzień), nawet wypije tak sobie śmietanę 30tkę albo doda do jakiejś galaretki jej sporo. A mimo wszystko szczuplutka, teraz jedynie po sterydach jej w brzuch poszło, no ale na to się nie poradzi. Nie stara się zdrowo odżywiać i nigdy tak nie było, a lekarze jej pozwalają jeść tłuste rzeczy, ma chorobę gdzie jej organizm ma na to zapotrzebowanie, być może przez to nie tyje.
Widzę, że ty się z nami rozstać nawet podczas urlopu nie potrafisz

Zuzka Brawo za ćwiczenia Hmm poczytam co to ten Amacon

Syska Ty poranny ptaszku Ja dzisiaj na zajęcia, oby też szybko zleciało

Na wadze dzisiaj 60,8kg, powoli coś tam leci w dół

---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ----------

Hehe poszalałam dzisiaj. Wstałam o 4tej bo mnie komary obudziły, a ja już zasnąć nie umiem. Poszłam poćwiczyć i już mogę zameldować zaliczony rowerek 56min (26,1km), tempo prawie 28km/h i do tego Killer. Pot się lał strumieniami, jak robiłam deskę to miałam tak śliskie ręce, że ujechałam i walnęłam twarzą w podłogę Lecę pod szybki prysznic, potem śniadanie zrobić dla TŻta i dzieci (ja już zjadłam) i na zajęcia. Miłego dnia

Edytowane przez Butterfly_27
Czas edycji: 2016-09-07 o 04:43

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-07, 05:51   #110
sysa09
Zakorzenienie

Madzia, i kto tu rannym ptaszkiem jest? Nie umialabym tak cwiczyc rano na pewno, brawo wczesnie jesz sniadanko u mnie dopiero miedzy 7-8

30.06.2018
Stary 2016-09-07, 06:06   #111
Butterfly_27
Zakorzenienie

Syska Ja jem śniadanie pomiędzy 6.15 a 7.00. A drugie o 9.30-10.00 Ja nie umiem ćwiczyć wieczorem, no chyba, że mam popedałować na rowerku albo potruchtać na bieżni na lżejszym programie

Mam kilka minut to dopiszę nowe osoby na pierwszą stronę do listy

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

Dzisiaj ma być 27 stopni a jutro 30 A ja muszę iść na jakieś głupie zajęcia
Aaaa zapomniałam napisać, wczoraj na tych zajęciach to przez pierwszą godzinę była gadka na temat, która babka w danym dniu jakie ciasto upiecze i przyniesie i na temat kawy. Jak można godzinę czasu na ten temat rozmawiać, a potem z innym facetem (który prowadził też zajęcia) znowu było ponad pół godziny gadki na ten temat Przynajmniej czas mi szybciej zleciał Ja nie mam zamiaru nic piec i jeść, bo przez nich to ja będę wyglądać jak szafa czterodrzwiowa A oni i tak chcą to jeść na przerwie a ja wtedy idę do domu no chyba, że mają na myśli też na zajęciach
Stary 2016-09-07, 06:31   #112
Zuza_kg
Zakorzenienie

Dzień dobry misie moje,
Teraz już na spokojnie - na włoski jak pisałam bardzo fajna rzecz to Amocon lub Amocon Forte to hydrolizat żelatyny , proszek w saszetkach, który rozpuszcza się w wodzie. Całkiem smaczny i naprawdę skuteczny, sama stosowałam, moja siostra, mama, koleżanki.

Co do mamy to moja jest pomiędzy tymi opisanymi- z jednej strony potrafi ze mną pójść na kije po 10 km i bardzo to lubi z drugie lubi tez podjeść i jak mi się złamie paznokieć albo zakręci w głowie to zawsze od razu jest to wina odchudzania i że mam pamiętać, że mam dziecko itp.

Madzia - padłam z tej Twojej porannej deski - dobrze, że nos cały

Aguś - takie nic nie robienie z Tż...bezcenne

Ja śniadanko jem o 5:30 są to dwie kromki chleba - wypiek mojej mamy, na zakwasie, ciemna mąka, słonecznik, dynia, siemię - bez ściemy, potem w pracy o 9:00 jakiś jogurt z owocami albo kefir, orzechy czy cos takiego. o 13 kanapka z chlebusia, który piecze moja mama z sałatą, jajkiem albo chuda wędliną.
Po 15 jak wrócę z pracy jem obiadek - zwykle staram się żeby był zdrowy, omlet z otrębami i pieczarkami, albo warzywami, albo tortilla pełnoziarnista, albo kurak lub jajko z np. kalafiorem, jakaś zupka itp.
Między 17 a 18 zwykle jakaś aktywność i potem koktajl białkowy. Staram się dużo pić, na czczo jest zawsze szklanka duża wody z cytryną, w pracy dwie duże zielone herbaty, dwa kubki wody, po powrocie do domu jeszcze ze dwie d lub trzy duże szklanki wody. Tak zwykle wygląda mój dzień.
Ale się rozpisałam

13.10.2017
Stary 2016-09-07, 07:02   #113
bejata440
Zakorzenienie

Dzien dobry
Ciesze sie ze tak aktywnie tutaj. Ja dalej w stresie. Dzisiaj jesCze mam szkolenia . Moje wyniki z mojej produkcji sa tez poniżej normy. Wypłacze Wam sie pozniej bo nawet na to czasu nie mam. Buziaki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-09-07, 08:17   #114
Zuza_kg
Zakorzenienie

Beatka

13.10.2017
Stary 2016-09-07, 10:25   #115
aza3994
Zakorzenienie

Dobry

Zuza Madzia i Sysa to nasze ranne ptaszki, ale chyba tylko Madzia z wyboru

U mnie znowu piękna pogoda, jest cudownie właśnie upralam pościel, wieczorem będzie się dobrze spało w takiej pachnącej

3/2017
Stary 2016-09-07, 10:56   #116
agafisia
Zakorzenienie

Hejka😊
Sysa-noc była.... brzuch mnie bolał bo się przeslodzilam😀 ale się przynajmniej wyspalam😊
Zuza- uwielbiam takie krótkie wyjazdy tylko dla nas☺ mega odpoczywam psychicznie 😊
Beatka-trzymaj sie malenka
Daga-u mnie dziś też pogoda😊 śmigam w krótkich spodenkach i snadalkach☺
Madzia- umarlabym! Jak wstaje koło 8-9 to jestem nieprzytomna..,jakikolwie k wysiłek rano to serce mi tak wali jakbym zawał miała dostac😊 ale im później tym bardziej jestem zywa😁

U mnie pogoda śliczna, Fisia już zdrowa na szczęście. .. jeszcze dzisiaj i jutro wracamy... zlecialo szybko...

Stary 2016-09-07, 11:56   #117
Gwiazdeczka223
Zakorzenienie

Dziewczyny, dziś pierwsze pół kg mniej na wadze Nawet nie wiecie jak się cieszę

Zrobiłam sobie na śniadanie jaglankę ale wyszła mi tak paskudna że zjadłam tylko pół, i dopchałam się kanapką. Kiedyś bardzo lubiłam jaglankę ale odzwyczaiłam się i już mi nie smakuje A szkoda bo po takim śniadaniu na długi czas byłam najedzona.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-09-07, 12:30   #118
Butterfly_27
Zakorzenienie

Zuzka A drogie to coś na włosy jest? To się je czy na włosy nakłada, te szaszetki bo ja nie w temacie
O nieee, walnęłam prosto na policzek bo akurat obróciłam głowę na bok Ciekawe kiedy ja powrócę do pieczenia własnych chlebków. Wcześniej piekłam dla TŻta z mąki zwykłej pszennej lub chlebowej ale na zakwasie żytnim a dla siebie pełnoziarnisty chlebek
Ale ty ładnie jesz, podziwiam cię, ja też się staram ale do herbaty zielonej czy czerwonej nie umiem się przekonać. Zielona czasami jeszcze ujdzie ale czerwona śmierdzi mi zdechłymi rybami Z resztą ja w ogóle nie lubię herbat.
Beatka Czekamy na relację, co to się tam u ciebie dzieje I nie załamuj się nam
Daguś hahaha rozwaliłaś mnie tym tekstem. Madzia jest rannym ptaszkiem z wyboru Tiaaaa jakbym rano nie ćwiczyła to potem już nie mam jak A teraz jak chodzę na te zajęcia to tym bardziej
Aguś A ja odwrotnie, wieczorem jestem pół żywa Mi porany wysiłek dodaje mnóstwo energii Jak śpię do 6 lub 7mej i niczego nie poćwiczę, to jestem jak zombiee
Gwiazdeczka Gratuluje spadku i życzę kolejnych

Byłam dzisiaj na zajęciach, facet bardzo marudny i wymagający, czepiał się co chwilę czegoś, ale ogólnie dobrze, że się czepiał. Jak widzi ludzi, którzy gryzmolą coś na kartkach albo grają w pokemony na zajęciach. No poziom inteligencji nie powiem na jakim poziomie Mówił jak pisać całe Bewerbungsmappe. Kurcze nie wiem jak się to po polsku nazywa, taka teczka co się tam wkłada kartki z CV, listem motywacyjnym itp Przesada, powiedział nam, że zdjęcie do tego to się robi specjalnie u fotografa, a nie daje byle jakiego z dowodu osobistego lub innego. A koszt zdjęcia od 30 do 50euro Jakich szczegółów się czepiał, masakra. Ale ogólnie mówił ciekawie i wyraźnie nawet 90-95% z tego co mówił to rozumiałam

Idę na bieżnię, a potem szybko robię obiad
Stary 2016-09-07, 12:59   #119
aza3994
Zakorzenienie

No widzisz Madzia może jednak przydadzą Ci się te zajęcia. Może się dowiesz jakiś praktycznych informacji a przede wszystkim podszkolisz język, o słuchasz się

Gwiazdka brawa za spadki! I oby były kolejne ja kiedyś też bardzo lubiłam kasze jaglana, a jakiś czas temu kupiłam w torebeczkach i była okropna, też nie zjadłam.

Mam jakiś kryzys ... @ się zbliża... dziś bym tylko jadła, jeszcze nie zgrzeszylam niczym złym - podjadam orzechy włoskie i gorzka czekoladę, walczę żeby nie wpadł żaden grzech

3/2017
Stary 2016-09-07, 13:11   #120
Zuza_kg
Zakorzenienie

Madzia - to na włosy się pije (wspominałam że niezłe w smaku ). Co do kursu to widzisz jednak cos tam zawsze wyniesiesz nowego i pożytecznego. No i kontakt z językiem.
sama jestem zaskoczona, że tak ładnie jem ale od dwóch miesięcy jestem jakoś tak dziwnie zmotywowana mocno. Mam nadzieje, że to jeszcze potrwa bo dobrze mi z tym.

Daguś - bądź dzielna a jak coś wpadnie to trudno - ja w weekend jadłam lody i dalej ładnie się trzymam. Z resztą na weselu tez pewnie lekko nie będzie z pokusami.

13.10.2017
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości