![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: brzuszek+wesele
dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Moje propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
ojej te zlote mi sie strasznie podobają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Qrcze a więcej sukienek z takich(a dokładnie góra żeby taka była ). Przymierzałam jedną ale czarna była no i wdaje mi się że w lipcu to bym sie ugotowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciazowa moda
Ciazowa moda w jednym watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Moda dla przyszlych Mamus :)
Mam taki nietypowy problem - spodziewam sie malenstwa,jestem teraz w 18tyg i moje normalne ciuszki juz na mnie nie pasuja a ciazowe ciuszki sa jeszcze za duze i niestety czesto wygladaja okropnie.. nie chce chodzic w niesmiertelnych ogrodniczkach albo jakims "worku"
Moze doradzicie cos dziewczyny,inne przyszle Mamusie... Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda dla przyszlych Mamus :)
Myśle, że dobre byłyby bluzki, które odcinaja sie pod biustem, a na dole sa luźne. W H&M jest naprawde dużo takich, niektóre calkiem ładne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
![]()
Moja przedmowczyni dobrze radzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
dziekuje dziewczyny!
jak bedziecie mialy jeszcze jakies przyklady to wklejajcie prosze! z gory dziekuje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
a co z kobietami w ciązy?:)
dziewczyny tutaj temat mody ja chcialam bym waszych propozycji na mode ciazowa na zime wlasnie dla kobiet w ciazy tzn mnie najbardziej interesowaly by plaszcze ciązowe na zime ktore nadawaly by sie dla ciezarnych ale sweterki czy inne stroje rozwniez a moze juz macie upatrzone jakies ciekawe sklepy czy aukcje
![]() ![]() ps. prosze moderatora o poprawe na kobietami bo za szybko pisalam kliknelam i cholercia nie wiem jak to poprawic ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dolaczylam Wasze watki do teamtu glownego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
W H&M jest sporo takich rzeczy. W Orsay są piękne, kobiecie bluzki-tuniczki typowo ciążkowe oraz sukienki. Warto się ubierać się seksownie i kobieco w tym okresie - na mnie piękne, zadbane kobiety w ciąży robią piorunujące wrażenie. Są piękne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-07
|
Odzież ciążowa
W co się ubieracie letnią porą będąc w ciąży?
![]() Ja rodzę niebawem i wybierałam dotychczas luźne bluzki w jasnych kolorach, z delikatnej dzianiny. Do tego cienkie, szerokie spodnie. A u Was jak. co lubicie? Czego unikacie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odzież ciążowa
Moja siostra będąc w ciąży, zakładała zwiewne sukieneczki,
tuniczki luźne+leginsy, bawełniane fajne spodnie dresowe ze ściągaczem na dole+ bluzka na grubsze ramiączka- to chłodniejsze wieczory ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odzież ciążowa
Jak widzę moją siostrę nie często ale zdarza się
![]() ![]() Szczęśliwego rozwiązania życzę ![]()
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Ubrania ciążowe
Wiem, że na forum są już mamy i przyszłe mamy dlatego mam nadzieje ze mi pomożecie. Chodzi o ubrania ciążowe, nie wiem gdzie je nabyć, a jak patrzyłam w sklepach to sa tak drogie rzeczy, że mnie poprostu na to nie stać i nie wiem gdzie tak owe kupować, czy muszą to być specjalne ubrania ciążowe ? To samo tyczy sie bielizny, gdzie taką kupić ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakupowy odwyk :)
|
Dot.: Ubrania ciążowe
hej,
ja przez całą ciąże kupiła jedne spodnie ciążowe w h&m a jedne dostałam od znajomej. Bielizna nie musi być specjalna,tylko majtki nie stringi a takie zwykłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Nindżopesz
|
Ja kupiłam tylko specjalny stanik i ciążowe legginsy (na Allegro). Większość ciąży przechodziłam w starych rajstopach z mocno rozciągliwym klinem (tak to się nazywa? chodzi mi o górną część) i tunikach z Kappahla, oni zazwyczaj mają luźne, oversizowe ciuchy w normalnej kolekcji. Przydały mi się też po ciąży bo lubię taki styl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Asos ma bardzo fajny dzial ciazowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Kupuj normalne ciuchy w odpowiednim rozmiarze i tyle. Nos co wygodne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Z typowo ciążowych tylko spodnie kupilam [2p.dżinsów i jedne krótsze] - uzywki na allegro;
i pas ciążowy, taki bawelniany z śmiesznym napisem, Ponieważ synek sie urodził na koncu stycznia zaopatrzylam się w płaszcz o kroju grzybka [nie typowo ciążowy], pozostałe ciuchy normalne - sukienki, tuniki sie rozciagały, do tego getry. Bielizna tez zwykła, byle bawełniana. No i wspomniany jeden stanik do karmienia. ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- na mniejszy brzuch można też dokupić na allegro taką wstawkę gumową (wygląda trochę mało tredny ale kosztuje chyba z 5-6 zł) wpinaną w normalne spodnie.
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Jestem w 9 mc
![]() Ubrania kupowałam w lumpie, normalne ale większe rozmiarowo w C&A, w H&M podczas przeceń. W przeciwnym wypadku rzeczywiscie jest drogo. A tak naprawde jeśli siedzisz w domu to potrzebujesz 2-3 wyjsciowe zestawy a reszta co kto woli ![]() Kurtke zimową mam po mamie nosi większy rozmiar ![]()
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później kupiłam spodnie ciążowe, 2 pary legginsów, koleżanka pożyczyła mi kilka bluzek i to chyba tyle. Miałam jakieś letnie luźne sukienki i w nich chodziłam (poród w czerwcu). Teraz bratowa jest w ciąży i widzę, ze śmiga tylko w legginsach i luźniejszych tunikach. Bieliznę w ciąży nosiłam zwykłą, może kupiłam ze 2 pary takich majtek pod brzuch - zwykłe niskie biodrówki i tyle. Biustonosze nosiłam te, co przed ciążą. Później, kupiłam sobie stanik do karmienia, chyba z Alles (kupiłam 2, żebym miała na zmianę). Wydaje mi się, że warto mieć jakieś spodnie (do wyjścia, bo wiadomo, że w legginsach wszędzie się nie pójdzie) i po prostu kilka luźniejszych koszulek (rozciągających się). Gorzej, jak koniec ciąży przypada na okres zimowy...
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
W tym sklepie internetowym znajdziesz kilka ciążowych rzeczy
http://taktutanio.pl/
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ja mojej siostrze kupiłam coś takiego:
http://allegro.pl/sweterkowa-eleganc...863154681.html jest zadowolona ![]()
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Ja najczęściej poluje na różne okazje na używakach :p wiadomo, że i tak się w tym długo nie pochodzi więc praktycznie nowe ciuszki można znaleźć w niezłych cenach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć, chciałam zapytać o to gdzie kupujecie ubranka ciążowe? Znalazłam kilka sklepów z ciekawymi ubraniami ciążowymi, biustonoszami do karmienia itp. ale nie wiem czy to dobry pomysł aby kupować je online? Pomóżcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.