![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
I ja się póki co na klub chyba nie załapię
![]() ![]()
#92 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Chwile mnie nie było , ale czytam was cały czas na bieżąco dziewczyny ![]() ![]() właśnie zaczęłam 19 tydzień czyli moja walka z konfliktem się zaczęła w razie czego możemy z lekarzem działać i wykonać transfuzje do płodową jak będzie taka potrzeba ![]() ![]() ja na razie nie wiem jaka jest płeć dziecka, cos ostatnio lekarz pomrukiwał, że prawdopodobnie chłopiec , ale nie był pewnie, mówi, że mi na połówkowym powie czyli 23. 09 i już się nie mogę doczekać wizyty ![]() piszecie o ruchach, ja też juz od jakiegoś czasu czuję ruchy i mój mąż jak przykładał rękę to nic nie czuł , ale wczoraj jak leżałam to widziałam, że brzuch mi podskakuje czyli dzidziuś już przybiera w sile ![]() ![]() Ja mam wózek po starszym synku i tak się zastanawiam nad dokupieniem dostawki , ale takiej siedzącej do wózka , bo między dziećmi będzie ok. 22 miesiące różnicy czyli ten starszy jeszcze ciut za mały , abym go za rękę prowadzała hmmm , muszę jeszcze pomyśleć kurcze strasznie mnie boli podwozie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Monika1985 fajnie ze trafiliscie wreszcie na super lekarza ☺
Groźnie brzmi transfuzja plodowa. Ale ważne ze na tym etapie można juz działać a nie czekać do rozwiazania. ☺ |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny!
Nowy wątek, ja na bieżąco jestem z całą druga częścią, tyle że czas niestety nie pozwala mi na aktywne udzielanie się, a takie wpadanie raz na tydzień z jednym postem brzmi dziwnie ![]() U mnie 18 +1 dziś. Po kiepskim wyniku pappy zrobilismy nifty, wyszło wszystko super (1:30 000 000...) i wiadomo od dawna że na pewno dziewucha, co ja wiedziałam od samego początku ![]() Niestety w pracy mam urwanie głowy (dg - niestety...) mimo l4 non stop nerwy, naprawdę dużo stresu i płaczów miałam przez pracę w ostatnich dniach. Z tych nerwów pojechałam na patologię ciąży, ale na szczęście wszystko ok, mam się nie denerwować (ciekawe jak - własna działalność to naprawdę ciężka sorawa, nie da się tak po prostu iść na l4 i powiedzieć wszystkim nara). Najgorsze jest to, że w pracy mieli mnie nie stresować,nie ja miałam być osobą pierwszego kontaktu w kryzysowych sytuacjach - jest jak jest. Mam wrażenie (nie oczekuję od obcych ludzi interesowania się moją ciążą), że pewne informacje po prostu do mnie docierają celowo... No cóż wyżaliłam się. A co do ciuszków, wózków, akcesoriów - mam kilka słodkich ciuszków dziewczeńskich i to wszytsko. Wózki, milion pierdół potrzebnych - chyba tego nie ogarnę za szybko. Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem od pierwszego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
kto miał to dostał zaproszenie
napisalam tez pierwszy post i on mi sie nie wyswietla mysle ze szwankujacy wizaz nam tego nie ułatwi ![]() ![]()
#98 |
Zakorzenienie
|
sQuaara ja nic nie dostałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
migotka ważna żeby doświadczony lekarz przeprowadzał taką transfuzję
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
lilotka powinnas dostac
![]() jak just nie dostala to znaczy ze srednio dziala zreszta klub mi sie tez w moich klubach nie wyswietla... -_- a jak jesstem w klubie to nie widze dodanej pierwszej wiadomosci... cos czuje ze moja praca poszla na marne ![]()
#102 |
Raczkowanie
|
Monika1985 wlasnie najważniejsze aby lekarz byl kompetentny ☺ Trzymam kciuki aby maleństwo miała Twoja grupę krwi by transfuzja nie była potrzebna ☺ ✊
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nic nie dostałam, a jestem od pierwszego wątku
#104 |
Zakorzenienie
|
ja jestem od pierwszej strony pierwszego wątku i też żadnego zaproszenia nie dostałam. w ogóle tak mnie drażni ten popsuty wizaz, że az mi sie tu wchodzić nie chce
![]() dopisałam 2 wózki do listy, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam Lilotka nic nie odpisali, a w ogóle zerknęłam na forum technicznym dużo osób pisze o tych błedach i jak patrzylam z godzinę temu to nikt nie odpisał... oby dziarsko się brali za naprawianie, bo forum jest niemal nie do użytku ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- sQuaara wstrzymaj sie może z tym klubem poki nie naprawia forum, bo zaplakac się można, wszystko się krzaczy, wy mi piszecie że czegos nie widać na pierwszej stronie, że czcionka za duża, a ja wszystko poprawilam i nie widac bylo dlugo, a teraz mi sie rozjezdza jak probowalam coś pozmieniac, to na razie nic nie robie ![]()
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-09-12 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
masakra dzisiaj z tym wizażem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Ja też nic nie dostałam, ale to pewnie Wizaż nie działa.
Takiego mi narobiłyście smaka, że robię makaron z sosem dyniowo-cukiniowym i risotto z dyni ![]()
#107 |
Zakorzenienie
|
tez za mna dynia chodzi....
ej jade dzis po ubranka od innej mamy, myslicie ze jak dam monetami 20zł to bedzie ok ? ![]()
#108 |
Zadomowienie
|
Mi ludzie za korepetycje czasem też potrafią zapłacić monetami, ale dla mnie to żadna różnica. Także śmiało
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
sQuaara byle to 5 -groszówki nie były
![]() hahaha nie mogę rece opadają. jak dopisałam 2 wózki do listy to wózek silver pokolorował się sam na fiolet. a jest w środku wymieniony hahah. ja już się tam nie dotykam póki nie naprawią
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-09-12 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
mariea szkoda się denerwować
![]() ![]() Edytowane przez justkonev Czas edycji: 2016-09-12 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie monetami mozesz płacić
![]() Ale mnie ten wizaż dzis wkurza, zapominam co miałam komu odpisać ![]() Zuzkka, u mnie tez waga najważniejsza, bo w 99% sama bede obsługiwała ten wózek. Nie wiem czy bede często jeździła bo do rodzicow mam blisko, do sklepu tez. Ale moze raz na jakis czas zabiorę dzidzię na wycieczkę poza miasto ![]() W ogole to chyba zaczęłam czuć ruchy, ale takie ze w sumie nie wiem czy to do końca to ![]() ![]() Bylam dzisiaj u takiej jednej pani. Z tego co zapamiętałam kiedys z rozmowy bardzo długo starała sie o córkę, chyba dopiero po 40 ją urodziła. Jak mnie zobaczyła, to pyta sie czy jestem w ciazy. Ja zdziwiona, bo pierwsza osoba zobaczyła, mowie ze tak, a ona ze łzami w oczach, ze gratuluje, zeby tylko dziecko bylo zdrowe, bo to najważniejsze. Czułam ze przez te hormony sama zacznę plakac, wiec szybko zmieniłam temat ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
a ja rano na reklamie kfc sie popłakałam
![]()
#113 |
Raczkowanie
|
Zuzkka, napisz proszę gdzie znalazłaś tak wyposażony w wózki sklep. Może Warszawa?
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Jeju dziewczyny ale pedzicie! 😄
To ja się pochwalę, ze doczekalam się w końcu i czuję od wczoraj ruchy 18+2 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#115 |
Zakorzenienie
|
anolta ale Ci zazdroszczę ruchów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Anolta gratulacje 😄
Mój malec wyjątkowo daje o sobie znać częściej niż zwylke 😍 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o reklamy to ja ryczę na tym. 😍 https://youtu.be/zZXlMK832hI
14/40 |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ja rycze na kazdym filmiku o bezdomnych pieskach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
dobra widze ostatnie posty
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- nie ogladam takowych... ps. test czy mozna cytowac ![]()
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
14/40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.