![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VI
Linda przejrzyj sobie na yt kanał "radzka" . Robiła poradniki dotyczące ubioru i sylwetek
![]() ![]() Teraz wyszedł aromactiv do smarowania na klatkę piersiowa od 1 dnia zycia i olejek aromactiv do kapieli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
ostatnio Jas znalazl bobasa u coreczki siostry i przystawial ja do swojej klaty - niby piersia karmil
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- dusiolka, depulol to cos podobnego jak aromactiv? |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
linda dzieki to podam
bo meczy ja kaszel i nie jest on suchy teraz popijamy z M sok z malinek hand-made ![]() lindzia ja tez jakos nie potrafie "sensownie" ubrac ani siebie ani M dlatego i ja poogladam na yt to co dusiolka dała ![]()
#94 |
Raczkowanie
|
Aczka zwolnienie dla matki na chore dziecko wypisuje pediatra.
Dziewczyny slyszalyscie ze dziecko po odstawieniu moze dostac buegunki? Moj ma ja wlasnie i nie wiem czy to zeby, wirus czy po odstawieniu bo teraz zaczal dopiero jesc, wczesniej tylko cyc i cyc a pozniej strajk glodowy Do pediatry jutro dopiero idziemy |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
aczka- żółtaczke bo my w tyle ze szczepionkami.
dusiolka-o dzięki zajrze sobie
08.05.2014 ![]() Jaś, Nasz Bączek ![]() ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-09-22 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Aczka wlasnie spojrzałam na skład tych nowości i nie wiem co ma tam dzialac jak zadnych olejków eterycznych nie ma..
![]() Plasterki z aromactiv sa od 2r.z i w nich sa juz olejki takze mysle ze mozna juz niedługo użyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
dusiolka, dobrze ze piszesz, bo do kapieli myslalam zeby wkrapiac. kojarzylo mi sie z mocno eukaliptusowym zapachem.
slodzik, nie slyszalam, zeby biegunka mogla wystepowac po odstawieniu. i dzieki za info o l4 lindzia, to sto lat za murzynami ze szczepieniami jestescie. dusiolka, a co powiesz o Entitis? zernij fachowym okiem w sklad w wolnej chwili. w pepco cottonballs za 15 zl. ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- lindzia, ale chyba skarpetek do sandalow Jasiowi nie zakladalas? bo to bylby dopiero Janusz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
W pepco fajne kurtki zimowe i cenowo tez super😊
My jeszcze nie mamy butów zimowych i tez na razie nie kupuje bo nie wiem czy stopa urośnie. Na razie mam na oku trapery Emel ale ostatecznie nie wiem co kupie. Wczoraj zakupiłam kombinezon w smyku bo fajne ceny są teraz a okazało się jednak ze zeszłoroczny jest juz za mały. Dużo zdrówka dla chorujących ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Aczka pozniej popatrze na spokojnie.
Jeju wieki juz w pepco nie byłam głownie przez to ze nie wychodzę na spacery a jedynie przed domem cora biega bo mega słabo mi sie robi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Aczka polecasz cos jeszcze zobaczyc z dzieckiem we Wrocławiu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
dusiolka, rzadko bywam we Wro, czesciej w L
![]() wyprawa do Wroclawia byla konkretnie do Zoo |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
A rozumiem
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
si
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
I moja diablica dołączyła do grona przexiebionych- lekko ciepła głową u gluty po kolana, woda morska, odciaganie, nasivin, aromaktive i wjedzie sambucol a wieczorem inhalacje...
Namarell ten sok z bzu to masz taki domowy czy kupiłaś? Moja za tymi wszystkimi syropkami i slodkosciami nie przepada, zresztą zawsze wyczucie jak jakieś lekarstwo chce podać Aczka, ale były by jajca ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Powiem wam ze nie wiem jak u was ale Werce noga raczej nie urosla albo odrobine od kwietnia. Półbuty wiosenne kupione pod koniec marca dobre do tej pory r.23
W sandałach smigala również cale lato do teraz ale były kupione na r.24 bo myślałam ze jej noga urośnie. Dlatego kozaki jak bede kupować, no myślę ze pod koniec października to chyba rozwniez r24 żeby gruba skarpeta weszła jeszcze ![]() Kupiłam dady pantsy na noc, codzien posikana piżama ![]() ![]() Pepa moja T. zbierala bez i robiła soki. Ten sok nie jest tak slodki, ma taki charakterystyczny posmak, mnie smakuje ![]()
Wszystko możemy próbować udaremnić i postanawiać o wszystkim.. Z wyjątkiem tych kilku chwil, które w kapryśny sposób decydują o naszym życiu Edytowane przez naamarelle Czas edycji: 2016-09-22 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Namarelle ale noga!
Pepa zdrówka i dla Was Umówiłam M do pediatry na jutro nie wiem czy potrzebnie ale chwile tak brzydko kaszlała ze się wystraszyłam! I oczy takie "napuchnięte" załzawione ze mam co chyba widziala
#106 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Dziewczyny 8 kg to żadna waga w ciąży ja już mam prawie 4 kg na plusie :P więc do marca pewnie będę ważyć 4 razy tyle :P Aczka - jakby tu Ci powiedzieć ![]() ![]() U nas różnica Wieku będzie 2 lata i 2 miesiące ![]() My butów zimowych jeszcze nie mamy, boję się, że kupie za wcześnie, młodemu urośnie stopa i będę musiała lecieć kupić nowe. Dusiolka - u mnie ciąża, prawie bezproblemowa. W II tymestrze mam więcej energi i chęci do działania ![]() Edytowane przez paulineczka182 Czas edycji: 2016-09-22 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie 8kg to pryszcz
![]() Paulina za tydzien wchodzę w 2trym. Mdlosci wieczorne nadal mam i jak dłuższa chwile niczego nie zjem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
aczka-jak Janusz to Janusz! pewnie że skarpeta do sandałów bywa, choć nigdy nie w upał haha
![]() kurcze, ja po Twoich wpisach wywnioskowałam że pracujesz w C. i już Ci miałam pisać że niedługo moja T. na Twoją ziemię zawita w celu odbycia kuracji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() namarel-też mam ten sam problem, ciągle przesikana piżama, nieraz 2 razy w ciągu nocy na śpiocha przebieram - używamy pampersów 5, a nawet 6 ![]() ![]() pepa-zdrowia dla córy!
08.05.2014 ![]() Jaś, Nasz Bączek ![]() ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-09-22 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Linda aczka nie pracuje w Lublinie
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Chyba ze moj ciazowy kalafior czegoś nie ogarnia z Twojego wpisu Linda ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
dusiolka-wiem wiem, że nie w Lublinie
![]() na żarty mnie wzięło gdybym nawet domyślała się gdzie pracuje, to przecież bym jej nie zdekonspirowała haha ![]()
08.05.2014 ![]() Jaś, Nasz Bączek ![]() ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-09-22 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
od przyszłego czwartku w Lidlu mają być buty i kurtki zimowe, jakby kto zainteresowany
![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
lindzia, gdzie Ty swoja t wysylasz? nie skumalam, lobuzie
![]() dlaczego Jas na wszystkie swinki mowi pepa a na zajace/kroliki bugs? ktos mu bajki puszcza czy mi sie wydaje? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- dziewczyny, moze za duze pieluszki zakladacie i siuski wyplywaja. powiem Wam ze jestem tak zmeczona ze nie mam sily zwlec sie z kanapy. leze jak nalesnik i wszystko mi jedno. |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Aczka, syn sprzedaje nianię na każdym kroku
![]() Jutro piątek i dwa dni luzu. Taki ciężki miałam ten tydzień. Na dodatek zimno i ponuro. Gdzie ta moja ukochana słoneczna jesień? |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
aczka-no do Ciechocinka!
![]() ![]() ![]()
08.05.2014 ![]() Jaś, Nasz Bączek ![]() ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-09-22 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
jelonku, lobuziara z tej mojej sąsiadki
![]() ![]() linda, aaa łahahah ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- jelonku, sloneczna piekna jesień u mnie od wczoraj. no sorry, ze znowu tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Aczka, nie bądź zołza i się podziel, bo ja dziś już chciałam w kominku rozpalać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
jelonek-Ty nie bądź zołza i się kominkiem podziel
![]() dobrej i ciepłej nocy! mam w pokoju 18 stopni ![]()
#118 |
Zakorzenienie
|
Linda, zapraszam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Linda u mnie 19...
Jelonek haha padlam z kominiarza😁 Aczka ze tak serio kurde myślisz ze mu bajki puszcza?
#120 |
Wtajemniczenie
|
jelonek-przecież to trzeba za swoje ucho chwycić i wypowiedzieć życzenie widząc kominiarza
![]() ![]() ![]() katar po pas u młodego, ludzie.......
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.