![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
#92 |
Zakorzenienie
|
LENA - szkoda nawet tyle kasy
![]()
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Aż tak źle?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze w takiej pozycji dziecka się nie powinno nosić,a prawidłowo nie sądzę aby taki materiał trzymał. Będzie Ci się obsuwać i i tak będziesz trzymać rękami-bezsensu.
Lepiej iść na ciucholand kupić jakiś obrus żakardowy lub bawełniany , dokupić kółka i sobie taką chustę uszyć. Jeśli ma być oszczędniej ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-09-23 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie tam, mam chustę długa tkaną, więc kółka mi niepotrzebne narazie, ale jak zobaczyłam cenę to myslalam żeby wziąć tak po prostu "bo moze się przydadzą" ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Tak w ogóle! Czytałam dziś opisy waszych porodów - łezka w oku! Nie wiem jak to może nie być najwspanialsze wspomnienie w życiu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam kółka, mega szybkie. Długiej się ucze dopiero
![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Chujowy dzien....niech sie skonczy.
Zgubilam 50 zl ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Ignas od 4 rano ma 38 stopni gorączki rączki chłodne nic mu nie podawałam ale teraz wydaje mi sie byc taki zmulony :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maja troche marudna :/ Glowa mnie boli..ciezki dzien Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Dałam czopek ale wydalił go po 5 minutach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeżeli temp. nie ma tendencji wzrostowej to nie trzeba podawać leku. No chyba że widzisz, że go coś boli to wtedy lepiej mu ulżyć. ania ale bym się wkurzyła gubiąc tyle kasy... Lena lepiej nie kupuj tej chusty ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
Dlatego ja wolę kropelki jednak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
A ja tych kropelek sprobowalam jak Gabi po szczepieniu pluła nimi na poczatku
. Sprobowalam kropeleczke- przeeee ochyda gorzka i paskudna, musialam popic woda. A ona biedna dostała 25 kropli ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Agusia bo siedzimy w domu przez choroby i przy infekcji wskazana jest większa dawka
Lena wit D ciężko przedawkować to nie afryka. Ja w ciąży miałam mało i musiałam suplementować, dopiero jak było słonecznie i siedziałam całe dnie na zewnątrz to poziom miałam w normie. Zaraz przeczytam artykuł Sofinka ja bym nie podawała bo coś mogło już zadziałać. Obserwuj. Coś kojarzę że można dawać co 4h ale nie pamiętam jaka zasada , chyba dwa różne środki. Może zrób okład na uda chłodny to zbija gorączkę |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Jestem
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Sliweczka hmm jest to opcja
![]() ![]() ![]() ![]() Fiazo to ja już nie wiem... Muszę zapytać pediatrę, wiedzą z internetu jednak nie jest dobra. To może faktycznie inny preparat wybierzemy.. Soffinka zrób okład jak radzi Fiazo lub letnią kąpiel. A jak nadal nie ustąpi po jakimś czasie to chyba możesz podać jeszcze jednego (jeśli wypadł w całości) ew daj połówkę ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Wyjasniłybyście mi tak w skrócie o co chodzi z tym klubem? Wysłałam moich chłopaków na spacer ![]() ![]() Edytowane przez Lena_Marlena Czas edycji: 2016-09-23 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny boli mnie lewa pierś od pachy w stronę dekoltu. Górna część piersi...wyczulam cos twardego.. co to moze być
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi pomaga rozmasowanie w kierunku brodawki. Najlepiej pod ciepłym prysznicem. Dobre jest tez wykorzystanie dziecka. Przybierz kosmiczna pozycję tzn dziecko na płasko na łóżku, Ty nad nim na czworaka i Bródka dziecka w stronę tego guzka. Wtedy najlepiej ściąga ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Możesz też jednocześnie przy tym masować w ww sposób jeśli dasz radę utrzymać równowagę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Lena ja mam kółkową uzywke, ale skosnokrzyzową wiec cena nie najniższa. A teraz czekam na długą tez wzielam uzywana choć roznica niewielka w cenie z nową. Ale wole już mięciutką i wykochaną
![]() Mam w domu pozyczona, niby tez uzywana a taki szorstki dziad, ze maskra :/ i do tego 5,2 ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() Albo przystaw Maje tak aby jezykiem masowala bolaca stronę. Ja np tak raz miałam od stanika. W nocy mnie uwierał. Zmienilam na takie elastyczne sportowe.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-09-23 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Ja mam używanego psiaczka zielonego LF 4,6
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja narazie dwa razy zawiazalam kieszonke, ale ta chusta co mam to mi nie lezy, no i czekam na przesyłke.
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiecie moje dziecko jakies dziwne dzis jest.lek od bolu dostal tylko rano przed osma i potem kolo 14. I pobawil sie niezawiele ale spi duzo choc musi byc bujany bo sie wybudza ale jak bujam to usypia znowu a nigdy tak nie mial.budzik sie i od razu jesc.a teraz sie rozglada patrzy jedzenie schodzi na dalszy plan.i w ogole je duzo mniej.i zasypia przy jedzeniu.no zupelnie nie on. A moze to byc jakis skok rozwojowy? I takie anomalia z placzem a teraz ze snem? Bo jakby zeby to chyba by ciagle bolaly nie? W sensie przestaje dzialac lek to zaczynaja na nowo,czy nie?takie przerwy w bolach bywaja? Starszak mi zle sie czuje .w szkole nie byl bo katar i brzuch boli z jedzeniem tez troche na bakier.daje pulneo zobaczymy.
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
U nas dziś apogeum brzuszkowych dolegliwości
![]() Po tym co Paulina napisała, postanowiłam przetestować Marysię i ubrałam ją dziś na noc w welurowy pajac (tak to śpi w bawełnianym), może dziś dłużej przez to pośpi? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Konto usunięte
|
PikPik a pulneo nie jest na kaszel?
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak mały ma kozy, nie katar to zakrapiać mu nos czy nie?
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Też mi się kojarzy że pulneo to na kaszel |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moja mała ma około 64 cm i nosi już 68- nie które dobre nie które za duże trochę wiadomo, no ale jaki kupić kombinezon? Mamy na 68 Ale nie wiem czy nie będzie za mały.. Myślicie, że na 74 powinniśmy mieć? Nie mam zielonego pojęcia
![]()
#120 |
Konto usunięte
|
Loo matko... cały dzien nnie tu nie było. 10str do nadrobienia ...
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.