|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jakie odzywki polecacie?
Cytat:
, no właśnie chcę sobie zamówić CLA z allegro , myślałam o firmie trec ale widzę ze są różne opakowania i boje się żeby nie zamówić jakieś podróby
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Madziorka jak sobie przeliczysz ile kapsułek musisz brać zeby zjeść 5g to koszt jest spory
a co do efektów w warunkach nielaboratoryjnych trudno stwierdzic co zadziałało
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no ale już zamówiłam, narazie łykam omega 3 i spróbuje jeszcze tego CLA bo ten super cuts 3 co jadłam wczesniej mi nie służy, odstawiłam go bo dziwnie się po nim czułam, TŻ ma go dokończyć ![]() dzięki Pingwinku |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich! Mam pytanko: co myślicie o spalaczu therm line II? Ostatnio jest dość popularny..
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
strata pieniędzy
poza tym jest pełno wątków na ten temat
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

bo ten super cuts 3 co jadłam wczesniej mi nie służy, odstawiłam go bo dziwnie się po nim czułam, TŻ ma go dokończyć