![]() |
#91 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Keanu Reeves
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ''Idaho...'' - wart odnotowania. Na AleKino dość często leciało swego czasu - może jeszcze powtórzą. Cytat:
Cholernie (to) interesujący - dla mnie - mężczyzna. (Czyżbyśmy miały, droga Chili - podobny gust.. ![]() ![]() ![]() Patrz - łyżwy.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam jeszcze niemałą słabość do jego kreacji - w ''Jeźdźcu bez głowy''. A np. ''Czekolada'' - taka sobie. ''W Las Vegas Parano'' - też mi się podobał - mimo - braku uwłosienia ![]() Musiałabym jeszcze zajrzeć na filmografię Dżoniego, aby sobie poprzypominać tytuły - ale - w ogóle - myślę o Deepie - dużo dobrego. Jako o aktorze - i o mężczyźnie. Za to - chciałabym obejrzeć ''Piratów z Karaibów'' - bo nie widziałam :/.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
W "Jeźdźcu..." był słodki, taki troche niezdarny, a film całkiem przyjemny. Zauważyłaś, że Johnny często decyduje sie na filmy lekko fantastyczne badź całkowicie bajkowe??? "Don Juan De Marco", "Charlie i fabryka czekolady", "Edward Nożycoręki", "Piraci z Karaibów", "Marzyciel", "Dziewiąte wrota", "Jażdziec.." ("Koszmar z ulicy Wiązów
![]() Cenię go niezmiernie, podobnie jak Johna Malkovicha ![]() A wracając do Keanu to na "Idaho" poluje po wszelkich dostępnych mi programach i wypozyczalniach (niestety Ale Kino nie posiadam ![]()
![]() |
#93 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malkovich, o tak, ciekawa bestia (ale ''Być jak John Malkovich'' - to jednak jest przegięcie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Keniu za to na szczęscie tam też - wygląda. Wprawdzie to rajtuzowate wdzianko mu nie pomaga, ale - no niech mu też będzie ![]() Cusack mnie za to najmocniej zaintrygował - ale jako płatny morderca. Co to było - bo nie pamiętam..? Wiesz może..? Hm.. ![]() ![]() Rozwalił mnie, szczególnie w tej finałowej strzelaninie - świetna scena. Aż chciałabym być (wtedy) Minnie Driver. I - przypomniałaś mi teraz, mocno i namiętnie - ''Zmęczenie materiału''. Świetny - jak dla mnie. Uwielbiam. I ta relacja: Jolie i - Billy Bob. Świetna ta ich miłość.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to - ''Przeboje i podboje'' - głowa mi mówi, że na pewno (czy aby.. ![]() ![]() Ach - (google, uff ![]() I - Fajurski Pan. Filmik - też landrynka. *** I - bardzo lubię Twój podpis. (O ile db się orientuję - ''Amadeusz''..?). Oj. Arrr ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo (o ile można zapytać) - musisz może mieć bardzo fajne studia ![]() Zazdroszczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Niestety to nie na studia, ale dla kogoś piszę...Też bym chciała mieć kierunke związany z filmem...
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można się pocieszać, że ![]() ![]() No i zabiłyśmy Kenia ![]() ![]() Ale - już nic nie wklejam na pocieszenie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
no zawiodłam się!! ja tu zaglądam, żeby sobie o Keanu poczytać a te mi z jakimś Malkovichem czy Deepem wyskakują!! ehhh
ale przynajmniej będę wiedziała co w przyszłym miesiącu będę oglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
hi...uwielbiam Keanu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Przyłanczam się do wątku. Uwielbiam tego Pana. Może i gra trochę sztywno, jego mimika twarzy nie jest najlepsza, ale za to kocham jego głos. Najchętniej to znalazłabym się u jego boku i skróciła to cierpienie, i żeby zaczął się więcej uśmiechać.
A jego role w filmach były różne. Mi się podobał w Obserwatorze, Słodkim listopadzie, Dom nad jeziorem, Harball WIELKIE BUZIAKI DLA TEGO PANA I WSZYSTKICH JEGO WIEBICIELEK ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
O Aete nawet sie nie zdziwiłam,ze Cie widze w kijanusiowym wątku
![]() No i coz moge powiedziec na temat tego pana,ze jest drewniany to chyba wszyscy widza.Moj ulubiony film i K.w miare sie w nim wykazal to Idaho.Mam tam nawet swoj ulubiony moment...bardzo niepozorny ale swego czasu mnie elektryzowal ![]() ![]() Matrixa do tej pory nie dalam rady obejrzec,moja mozgownica przestaje obejmowac fabule po 10 minutach ![]() Ale tak jak wiekszosc super produkcji z ostatniego 10lecia Przyznaje sie ze pare jego podobizn wisialo na mej scianie.M in ze Spaceru w chmurach,a teraz nawet nie pamietam czy ogladalam ten film ![]() Teraz to mi Szaruk zawrocil w glowie i wszyscy poszli w kąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Jesteśmy średnimi dziećmi historii. Nie mamy celu ani miejsca. Nie mamy Wielkiej Wojny. Wielkiej Depresji. Naszą wielką wojną jest wojna duchowa. Naszą wielką depresją jest życie. Edytowane przez Szczypta Chili Czas edycji: 2007-01-11 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Aktor z niego średni.
Ale jest tak przystojnym mężczyzną że oglądam większość filmów z jego udziałem. Zarówno oglądanie pięknych facetów jak i dobrych filmów potrafi być dobrą wieczorną rozrywką ![]()
![]() |
#108 |
BAN stały
|
odgrzebuje watek
![]() uwielbiam keanu ![]() ![]() ![]() mimo ze nie jest takim rewelacyjnym aktorem to i tak lubie jego filmy. dzis oobejrzalam slodki listopad. jakie on ma boskie spojrzenie ![]() ![]() ![]() za gre aktorska, ale nie sa tak przystojni jak keanu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
mmm wątek o keanu
![]() jak miałam z 10 lat to miałam obsesje na jego punkcie. mam nawet jeszcze gdzieś album z wycinkami z gazet ![]() ![]() martinka- też lubię Matta. Nie jest głupi ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
a co mi tam.... up
![]() nie zapominajmy o naszym "chłodnym wietrze wiejącym z gór"... to by było nieludzkie. Aete i Szczypta Chili (btw - jak skrócić Twój nick? bo przydługawy... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
KR uwielbiam
![]() Leci w niedalekiem przyszłosci jakis film w TV z jego udzialem?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do skrótu to możesz ucinać kawałek nicka, czyli Szczypta lub Chili ![]() A Aete to ja nie wiem gdzie wcieło, tak ją to dłubanie w nochalu wciągło, że filmów nie ogląda ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Keanu ostatnio- tzn w tamtym roku- był romantycznym budowlańcem w Domu nad jeziorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
A tego to nie widziałam, chociaż wiem, że tam z Sandrą Bullock grał...
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
OK, Chili
![]() ![]() Jak widać dobrze odświeżyć wątek, bo można się wielu ciekawych rzeczy dowiedzieć. (Kota - pełen respect za całokształt - wiedza przeolbrzymia.) Cóż... przyznaję bez bicia, że "Spacer w chmurach" omijam szerokim łukiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakoś jeszcze nie znalazłam okazji żeby obejrzeć "Moje własne Idaho" ![]() ![]() A "Spacer.." może nie najlepszy, ale mi się podobały zdjęcia-bajeczne, szczególnie scena z nocnym rozgrzewaniem winogron, no i Keanu w mundurze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz, oglądam tyle beznadziejnych filmów (wczoraj jakiś kryminał w TVP1, bo nas z tżem fabuła zaintrygowała), że obiecałam sobie obejrzeć wszystko jak leci z Keniem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Kenia- Kijanki- to wiele razy podchodziłam do Johny Mnemonica i nie udało mi się przebrnąć nawet przez początek. Ale piszecie, że seksowne czarne gatki... Zmobilizuję sie dla nich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze ten "Amadeusz"- zdecydowanie jeden z moich najukochańszych filmów ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duchów Goyi też nie widziałam- miałam jakiś dół i nie poszłam do kina, jakoś mi film umknął. A Amadeusza od lat wielbię, i strasznie żałuję że Tom Hulce zniknął, zniknął tez dotknięty klęską Oscara Murray Abraham. Gdzie oni są? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.