|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:)
Hej Uleczka!
Ja tez piję ta herbatę-zaczęłam drugie opakowanie Spalanie i tez waga niezbyt idzie mi w dół -jak na razie parę dkg.Ale nie o to chodzi bo nawet bym się cieszyła ale ja cwicze godz dziennie wieczorem,od 16.00nic nie jem bo w sumie to nie czuje głodu-moze to jest plus tej herbaty i nieprzekraczam 1500kcal.Ja ja kupilam jako wspomagacz ale chyba za wiele mi nie pomaga-chyba,że...dopiero po drugim opakowaniu czyli Oczyszczanie są efekty? Normalnie to przy mojej diecie napewno bez tego schudłabym ponad 1kg.Faktem jest że malo jem a mam dużo energii i w ogóle nie czuję zmeczenia-także wyładowuje sie na moim orbitreku-ale ten zastoj wagi mnie niepokoi Jedna dziewczyna pisała że po tyg schudła 5kg-ograniczyła troche jedzenie i nie cwiczyła nic-zbytnio w to nie wierzę-ale tak jak pisalaś ty też podobnie do mnie robisz i co waga stoi!Hmmmm |
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze po prostu obwody spadaja? szczegolnie jak sie cwiczy, wyrabia sie miesnie i wtedy waga moze stac w miejscu
|
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
też o tym pomyślałam, że przy ćwiczeniach i herbatce cm mogą spadać a waga po jakimś czasie, albo po dalszych fazach.. jak dla mnie to wolałabym mniej cm niż mniej kg i sflaczałą skóre
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny slyszalam,ze ta herbatka wzmaga pragnienie,znajoma po niej mowi ze ma pustynie w pysku szczegolnie wieczorem,pije i pije nie macie tak?
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tak że jak już wypiję tą herbatkę to nie chce mi się ani jeść ani pić,ale to dlatego że mi nie smakuje i muszę się namęczyć żeby dopić do końca
zanim zaczełam pić spalanie wypijałam codziennie butelkę wody mnineralnej, a teraz starcza mi na dwa dni, więc z tym wzmożonym pragnieniem bywa różnie
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
Hej,
Powiedzcie jak ta druga faza herbaty ma się do pigułek antykoncepcyjnych,bo jak by nie było ma przeczyszczać .Czy ktoś cos wie na ten temat? |
|
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kobitki
! I ja zaczelam dzis picie herbatki , zakupiłam cały zestaw za 21 zł z filmem ... Fakt jest taki ze dziś wogóle nie czółam głodu . a obiad zjadłam z przymusu żeby nie urazić mamy .... Zobaczymy jak to zemną będzie , waga i wymiary zapisane , zobaczymy czy po 7 dniach bedzie efekt ... Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Ja piję to cudo od tygodnia i jestem zadowolona. NIe zauważyłam działania przeczyszczającego, a jeden calutki kilogram gdzies się zapodział
Mimo, że nie zawsze piłam 3x dziennie...pzdr |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem jak smakuje Oczyszczanie
czy ktoś już próbował i może porównać jej smak do Spalania.. |
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wreszcie od dwoch dni mam kilogram mniej. Ciekawe czy to tylko chwilowe czy to poczatek czegos wiekszego? ;-) Pije juz poltora tygodnia
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Ale ładnie to z tym spalaniem wymyślili pisze żeby pić przez 14 dni
dziennie po trzy herbaty ale oczywiście w jednym opakowaniu jest 21 herbat... = 7 dni :/
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Ja musze dokupic jeszcze jedno opakowanie...
Ale nie wiem czy cos pomoglo... jutro sie zwaze itepe
|
|
#104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też dziś rano wypiłam pierwszą herbatkę "Spalanie"
i innych przypadłościach to zaczynam żałować że kupiłam Nie wiem, czy nie jestem na to za młoda, kurczę
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Ja jak wypiłam dwie pierwsze szklanki herbaty czułam się
jakbym była osłabiona i w ogóle nic mi się nie chciało a nawet czułam jakby mi się lekko w głowie kręciło. Nie wiem dlaczego tak ale teraz już jest naszczęście ok.
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę, ja już zauważam u siebie wszystki negatywne objawy a jestem po dwóch herbatkach (pierwszych dwóch) ale chyba mi się wydaje
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawa Świata tzn. jakie niegatywne objawy ??
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
oj
Little_Angel, nie bierz do serca moich słów, nic złego się nie dzieje ![]() tylko zaczęłam się bać jak tak czytałam o tym ataku wyrostka i innych ![]() wydaje mi się, że chce mi się spać, ale w kocu jestem chora i to normalne, moje małe schizy, nic innego
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
A co wy na to gdyby do herbaty System Slim dodać odrobine mleka...
czy straciła by swoją wartość i niedziałała tak jak wcześniej ??
|
|
#111 |
|
Przyczajenie
|
Piłam tą herbatę Spalanie przez do piatku-tak jak wyżej pisalam nic nie chudłam chociaż ograniczyłam bardzo posiłki
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Millagros napewno sama herbatka nie załatwi sprawy, tu się z Tobą w 100% zgadzam, a jeśli chodzi o inne specyfiki to mi pomogła karnityna kiedy dużo ćwiczyłam,
teraz nie mam czasu na siłownię więc piję herbatkę spalanie i widać już efekty.. mam po niej dużo mniejszy apetyt i dzięki temu nie opycham się przed spaniem, a to z koleji pozwala mi pozbyć się zmagazynowanych przez zimę kilogramów |
|
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonamysza dzięki pięknie
mi spalanie nie smakuje, więc przypuszczam, że stabilizacji nie dam rady wypić, zmuszam się do tych herbatek, bo kupiłam cały zestaw i szkoda mi zmarnowanej kasy, ale pewnie po zwykłej zielonej też miałabym mniejszą ochotę na słodkości w moim przypadku zadziałała reklama i pozytywne opinie z tego wątku, a teraz to już klamka zapadła postaram się skończyć tą "kurację" |
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam jeszcze większą ochotę na słodkości niż zwykle odkąd piję tę herbatkę
hmm, jakoś nie jestem przekonana co do jej skuteczności, ale piję, bo szkoda 6 złotych, mam nadzieję, że nic złego mi się nie stanie Dobrze, że nie kupiłam całego opakowania, bo Oczyszczania ani Stabilizacji na pewno nie mam zamiaru próbować. Ewentualnie skuszę się na jeszcze jedno Spalanie, ale jak zauważę jakiś efekt. Dziś mój 3 dzień ![]()
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny te herbaty sa naprawdę przereklamowane
|
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Millagros23 => mądra ciekawa_świata po szkodzie
NIe będę wyrzucać herbaty, ale po zielonej przynajmniej miałam mniejszą ochotę na słodkości a dziś? Jest 10.30 a ja mam za sobą pół tabliczki Milki Coś czuję, że zgrubnę a nie schudnę. Nie wiem co ta herbatka ma w sobie, że tak mi się chce jeść albo zrobię sobie zielonej herbaty, w końcu to i tak nie działa, więc zielona mi nie zaszkodzi ![]()
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez pierwsze kilka dni mialam tak, ze po herbatce zaczynalam byc glodna, a teraz od godziny 18tej, czasem wczesniejszej moge nic nie jesc. Zazwyczaj wypijam wszystkie herbaty od popoludnia do wieczora, bo wczesniej jestem w szkole. Zdarza mi sie zglodniec wieczorem, ale to pojedyncze przypadki. Wtedy wypijam troche jogurtu pitnego i juz
|
|
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Być może, bo teraz siedzę w domu i może podjadam z nudów
Może jak pójdę w końcu do szkoły jakoś mi się uda poskromić apetyt
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w aptece Spalanie kosztuje 9.50
![]() widze ze przepłaciłam Co do smaku to okropny... nie wiem jak przeżyje te dwa tygodnie Jeśli Stabilizacja jest jeszcze gorsza to ja podziękuje. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

Ja tez piję ta herbatę-zaczęłam drugie opakowanie Spalanie i tez waga niezbyt idzie mi w dół
-jak na razie parę dkg.Ale nie o to chodzi bo nawet bym się cieszyła ale ja cwicze godz dziennie wieczorem,od 16.00nic nie jem bo w sumie to nie czuje głodu-moze to jest plus tej herbaty i nieprzekraczam 1500kcal.Ja ja kupilam jako wspomagacz ale chyba za wiele mi nie pomaga-chyba,że...dopiero po drugim opakowaniu czyli Oczyszczanie są efekty?
Normalnie to przy mojej diecie napewno bez tego schudłabym ponad 1kg.Faktem jest że malo jem a mam dużo energii i w ogóle nie czuję zmeczenia-także wyładowuje sie na moim orbitreku-ale ten zastoj wagi mnie niepokoi

.... 
i innych przypadłościach to zaczynam żałować
Little_Angel, nie bierz do serca moich słów, nic złego się nie dzieje
hmm, jakoś nie jestem przekonana co do jej skuteczności, ale piję, bo szkoda 6 złotych, mam nadzieję, że nic złego mi się nie stanie