![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: seks podczas okresu???
jak najbardziej TAK!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: seks podczas okresu???
mi i mojemu TZtowi okres nie przeszkadza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy seks skraca okres?
O tak z tym się zdecydowanie zgodze. Kiedy byłam dziewicą umierałam z bólu podczas okresu, wymiotowałam i dwa dni w miesiącu z życia mialam "wyjęte" A teraz nie boli nic a nic, czasem nie wiadomo nawet kiedy "to" się stało.
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Dot.: seks+okres+tampon ???
Cytat:
![]() to ja sie chyba napiję, bo chciałabym dostać wcześniej okresu, bo najbliższy mi w dzień egzaminu wypada... a wtedy: wolę bez :P.
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Seks podczas okresu - zbiorczy
Ja ostatnio natknęłam się na blog prostytutki...I opisywała tam jak one radzą sobie w trakcie okresu...
Mianowicie...Wsadzają gąbkę kąpielowa, najdalej jak się da... ![]() Troszkę mnie zszokował "taki sposób" ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Hmm czytam ten wątek i pytam sie mojego TŻ co o tym sądzi powiedział ze "DOBRY KOŃ I PO BŁOCIE POJDZIE" He he.
My kiedyś probowaliśmy parokrotnie,on sie nie przejoł ale ja sie czulam z tym dziwnie.Podczas okresu mam nawiększą chęć ale technicznie to mnie to troszke stresuje.Faktycznie prysznic jest niezastąpiony. Od jakiegoś czasu wole darować sobie te dni.No a w pierwsze dni po okresie nie mam wogole ochoty. Natomias odradzam sex w wannie.Wtłoczona woda do srodka moze bardzo zaszkodzić kobiecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
zdaza się ale jednak wole bezokresowo ;D
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
moj TŻ "namowil" mnie na sex podczas okresu.... szczerze mowiac nie bylam do konca przekonana, czy powinnam...ale bylo super...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
mi w sumie tez nie przeszkadza moze tylko dyskomfort higieniczny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy seks skraca okres?
Cytat:
ogólnie raczej nie kochamy się w czasie okresu, ale jeśli nas przyciśnie to właśnie tak jak powyżej, używam tamponu i jest cacy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Dot.: seks podczas okresu- specjalne tampony
Cytat:
a jak się mieści później dziecko? normalnie. te miejsca są z reguły rozciągliwe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Ja to sie zawsze smieje z mojego TZ ze zawma najwiekszą ochote na sexiu kiedy ja mam okres.Jest jak pies i czuje kiedy mam cieczkę
![]() Wy tez tak macie ze swoimi TZ-ami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
a czy zdarza się tak ,że macie mniej obfitą miesiączkę ,kiedy w czasie jej trwania uprawiacie seks? Ostatnio zdarzyło mi się współżyć w 1 i 2 dniu okresu ,które zwykle były bardzo obfite. Zauważyłam ,że później już bardzo mało krwi było aż do końca okresu. Czy to przez to,że krew została wypłukana i wszystko się złuszczyło podczas seksu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze podczas okresu mam wielką ochotę na seks, ale czuję się wtedy taka "nieestetyczna", więc wolę sobie odpuścić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() .....ale jakoś nie zauważyłam wpływu seksu na długość trwania okresu. Ile ma trwać to trwa...i jest to niestety 7 w mordę bitych dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
seks +miesiaczka
dziewczyny pomocy!!!
powiedzcie mi czy mozna zajsc w ciaze gdy sie uprawialo seks w czasie miesiaczki? oczywsicie sie zabiezpieczylismy ale prezerwatywa pekla! prosze pomozcie!!! co ja mam robic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Dot.: seks +miesiaczka
dziewczyny prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
malo prawdopodobne
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz wpaśc można zawsze.. teoretycznie w czasie miesiączki i chwile przed nią są dni niepłodne, ale znam dziewczyne która wpadła dzień przed okresem, więc różnie z tym bywa
![]()
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
ehhh to niedobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
moja znajoma wpadla (zaszla w ciaze)przed okresem.zrob test po jakies 7-10 dniach
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a test po MINIMUM 14 DNIACH, a nie po 7-10.... jak ktoś czegoś nie wie to niech nie wprowadza ludzi w błąd...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
BAN stały
|
siostra mojej kolezanki jest wlasnie "efektem" seksu podczas miesiaczki. takze prawdopodobienstwo jest.
Marwari => hmm no wlasnie, jak ktos nie wie niech nie wprowadza ludzi w blad, bo juz od 7 dnia od zaplodnienia jest mozliwosc wykrycia ciazy. oczywiscie z kazdym nastepnym dniem wzrasta prawdopodobienstwo poprawnosci uzyskanego wyniku, co nie zmienia faktu ze sa testy ktore moga wykryc ciaze juz po 7 dniach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładnie i mądrze piszesz, że od 7 dnia od zapłodnienia, a w niektórych testach nawet od 6 jest możliwość wykrycia ciąży... w Twoim toku rozumowania jest jednak jeden zasadniczy błąd: DZIEŃ STOSUNKU nie równa się DZIEŃ ZAPŁODNIENIA! od STOSUNKU do ZAPŁODNIENIA może minąć nawet 7 dni. Dlatego właśnie test wykonuję się po minimum 14 dniach. A na testach jest napisane, że wykrywają 6-7 dniową CIĄŻĘ i że należy je robić po minimum 14 dniach od stosunku, najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki... ehhh.... mam wrażenie, że już to pisałam kilkanaście razy...
![]() |
![]() |
#116 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() i przyznam ze nigdy nie zostalam uswiadomiona ze od stosunku do zaplodniena moze minac 7 dni... poszukam, poczytam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba tego mojego poprzedniego posta sobie gdzieś zapisze i bede go wklejac w razie potrzeby ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
To ja się dopytam. Jak może minąć siedem, jeśli plemnik w ciele kobiety może żyć do trzech dni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Heh wbrew pozorom o dziudziusia nie jest tak łatwo wiec wedlug mnie bardzo malo prawdopodobne zeby wpasc podczas okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
fragment postu jagi_2001:
Dlaczego wiec na opakowaniach napisane jest, ze moga wykrywac juz 6 dniowa ciaze? O ciazy mowimy wowczas, gdy zaplodniona komorka jajowa przesuwa sie wzdluz jajowodu, w ktorym zostala zaplodniona, do macicy, gdzie sie zadniezdza. Gdy sie zagniezdzi powstaje kosmowka, ktora wlasnie wytwarza w/w hormon, czyli beta HCG. Niestety, albo i stety, jakoze komorka jajowa jest duza, do tego nie posiada zadnych wici, jak plemnik, dzieki ktorymi moze sie poruszac, droge od jajowodu do macicu pokonuje w ok 4 dni. Jesli doliczymy do tego czas, w ktorym plemniki moga oczekiwac w jajowodzie na komorke jajowa (nawet do 4 dni), powiedzmy 3 dni, otrzymujemy wynik 7 dni. Czyli, ze od momentu stosunku do faktycznej ciazy mija srednio nawet do 8 dni. Dodatkowo musimy doliczyc te 6 dni, aby stezenie hormonu w moczu wzroslo na tyle, aby test mogl go wykryc. W sumie wychodzi wiec nam 13 dni. Ale jakoze test robi sie zawsze z moczu porannego to trzeba doliczyc jeszcze 1 dzien. Tak wiec 14 dni to optymalny czas, po ktorym wynik testu "siusianego" jest wiarygodny. mam nadzieję, że rozjaśniłam słowami jagi ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.