|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poród naturalny, a poród szpitalny
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Poza tym posługujesz się naprawdę dziwnymi kategoriami. Większość, zazwyczaj... szpitale mają wiele grzechów ale uwierz mi ze to juz nie wygląda tak ze kobieta leży cały poród na łóżku i prze na rozkaz. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
|
|
#92 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakie niewiele matek robi? Nie znam ANI JEDNEJ, która by badań NIE robiła. A śmiem twierdzić, że matek znam więcej, niż ty, i lat zapewne też więcej mam. Nie. Nie wiedziało wiele - bo często przyczyny są okołoporodowe, a nie wrodzone. A skąd wiesz, że niewiele osób wie? Jakie częste ktg? W czasie obu ciąż ktg miałam RAZ w każdej. Koleżanki też - wiele nie miało wcale, bo nie było takiej potrzeby. Zgłaszam wątek do zamknięcia, bo jest tu tak wiele bzdur pisanych, że jeszcze któraś młoda to przeczyta i będzie święcie przekonana, że autor jest wszech wiedzący. |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;67010121]Łomatkoboska. Co ty za bzdury piszesz?
Jakie niewiele matek robi? Nie znam ANI JEDNEJ, która by badań NIE robiła. A śmiem twierdzić, że matek znam więcej, niż ty, i lat zapewne też więcej mam. Nie. Nie wiedziało wiele - bo często przyczyny są okołoporodowe, a nie wrodzone. A skąd wiesz, że niewiele osób wie? Jakie częste ktg? W czasie obu ciąż ktg miałam RAZ w każdej. Koleżanki też - wiele nie miało wcale, bo nie było takiej potrzeby. Zgłaszam wątek do zamknięcia, bo jest tu tak wiele bzdur pisanych, że jeszcze któraś młoda to przeczyta i będzie święcie przekonana, że autor jest wszech wiedzący.[/QUOTE] Mam nadzieję, że rzeczywiście zostanie zamknięty.
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek o porodzie w domu już jest: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post22287458
Proszę użyć najpierw wyszukiwarki A ten zamykam. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.