![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Witam
![]() Jestem zadowolona,bo babka od biologii przełożyła tą wielkką pracę klasową i dostałam nawet dzisiaj świetne oceny ![]() ![]() Niedługo zaś wybieram się na Step Up2,mam nadzieję,że będzie równie fajny jak część 1 ![]() ![]() Aniu - Super,że jesteś ![]() A więc miłego dnia życzę ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Oho widzę, że wszystkim humorek dopisuje
![]() ![]() Juz po zajeciach, po dluuuuugim spacerze i teraz dotleniona maksymalnie mogę zasiąść na Wizażu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No w sumie... można i samemu - tylko na początek choćby wolałabym z kimś bo początki bywają najgorsze jak jeszcze nie znasz miejsca ![]() Cytat:
![]() A to odwoływanie zajęć u Was juz sie chyba stalo tradycja ![]() btw. ja też kupuję błyszczyki na tony ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Swoja droga - czas zasuwa - dopiero co bylo Boze Narodzenie.... ![]() Cytat:
![]() a co do ćwiczeń - też uważam, że to jedna z lepszych metod na wspaniałe samopoczucie ![]() Cytat:
![]() cóż pocieszam się, że parę lat będę to traktować jako komplement bo teraz to... ![]() ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego popołudnia kochane ![]()
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
Oo, widzę jakie humorki dzisiaj
![]() ![]() ![]() Dziękuję, że wspierałyście mnie w "trudnych chwilach" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Z góry przepraszam, ale nie jestem w tym momencie w stanie nadrobić tego co pisałyście, ale może uda mi się zrobić to później. W sumie to nie wiem zupełnie co napisać, chyba jednak konieczne jest nadrobienie tego co pisałyście... ![]() Tak jak obiacałam wstawiam mało udane i mało efektowne zdjęcia płaszczyka i bluzy. I od razu zaznaczam, że płaszczyk na mnie/ na żywo itp. wygląda naprawde efektowniej, bo na tym wieszaku to jakoś tak beznadziejnie ![]() [Btw. północ wita wiosnę ![]()
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
tamonita: Ale sliczne zakupy zrobilas!! Płaszczyk cudowny ! Mam zamiar kupic podobne cos tylko krotsze
![]() ![]() ![]() P.S Lubisz szary.? ;> Mangolina: To dobrze ze mu powiedziałas. Mam nadzieje ze sie ulozy wszystko. Pisz smialo jak Wam tam idzie ![]() madame_apple : O to bardzo chetnie z tym Sopotem hehe ![]() ![]() No i własnie wrocilam z tancow. Ale mnie nogi booola... Juz nie chce myslec co bedzie jutro ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tamo płaszczyk cudny ![]() ![]() ![]() Aguś gratuluje ocenek ![]() Baby zazdroszcze tych tańców ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszcze Ci tych tańców Kochana ![]() ![]() ![]() Milciu dziękuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Zadomowienie
|
Tamo- bluza przecudna
![]() ![]() ![]() ![]() Dzień zleciał,w ekspresowym tempie. Pierw na niemcu podczas pisania kartkówki,tylko obejrzałam się w stronę okna,a babsztyl wydziera się na mnie,że zgapiam, tymczasem inni robili to do woli i jeszcze żartowała z nimi. ![]() ![]() Pogoda znów się zmieniła. W miarę ciepło,słoneczko itp ![]() Po szkole pędem na korki z matmy, w domu urwał mi się film ![]() Hmm jutro nasze święto, idę na spotkanie z byłą gimnazjalną klasą i aż pałam z ciekawości,jak się chłopaki 'postarają' ;> Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam zaglądnąć co tam u Was
![]() ![]() Tamo - Śliczne ciuszki,szczególnie ten płaszczyk bardzo ładny ![]() Schism - Gratuluję ![]() Miłej nocki ![]() U mnie w szkole na razie nic nie dostałyśmy ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ... ale mleko za oknem, uwielbiam mgłę ![]() Ohayo Cukiereczki i wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobitek ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
Tamo: Twoja mama ma racje ze taki dluzszy plaszczyk jest bardziej dziewczecy
![]() ![]() Ather : 1800... tyle jeszcze nie mam ![]() ![]() No własnie : Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Udanego wypadu z gimnazjalną klasa ![]() Dziękuje Kochanie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet Kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | |||||||
Zadomowienie
|
hello kobitki, wszystkiego naj naj naj z okazji naszego święta!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wytrzymać - wytrzymasz na pewno i kondychę sobie wyrobisz nieziemską ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No, ale oczywiście każdy ma prawo do swojej opinii ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie w wakacje planuję zarobić na autko ![]() Zaraz mknę za zakupy spożywcze bo lodówka świeci pustkami ![]() ![]() Najprawdopodobniej idę dziś na imprezę pod hasłem "flower power" d koleżanki ![]() ![]() Miłego dnia słoneczka ![]()
![]() |
#1184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja wlasnie popijam kawke u kuzyna w domku i zaraz bedziemy sie zbierac. Potem pojedziemy do KFC i popoldniu bedziemy sie zawijac do Glasgow.. milego dnia robaczki ![]()
![]() |
#1185 | |||||||
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego Kochane z okazji naszego święta
![]() ![]() ![]() nie było tak źle, na piłkach się zmęczyłam, ale na stretchingu to już pełen relaks, zwłaszcza że jestem dość rozciągnięta więc nie sprawiają mi problemów ćwiczenia tego typu ![]() moja koleżanka za to potrafi pójść na 2 godziny najcięższych ćwiczeń, np na step i tbc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do perfum to ja zawsze mam listę must have i i tylko czekam na promocje ![]() BTW teraz z Rossmanie są fajne przeceny. Siss sobie kupiła Moschino I love love za jedyne 69 ![]() Cytat:
![]() zazdroszczę płaszczyka ![]() ![]() Cytat:
![]() jesteś cheerliderką? ale fajnie ![]() ![]() bo też byłam cheerliderką, 10 lat temu ponad ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jabłuszko - udanych zakupów i imprezki dziś ![]() wczoraj porodzinkowałam trochę ![]() ![]() ![]() ![]() dziś mama pojechała na jakiś kurs wiec dom na mojej głowie ![]() ![]() ![]() w każdym razie wracam po południu do siebie i może jakaś imprezka babska wpadnie ![]() ![]() miłej soboty Słoneczka ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
dubel, przepraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego naj kobitki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do prawka, to po świętach idę się zapisać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Agolku, Milkuś - fakt faktem, nigdy nie byłam poza Polską dłużej jak 4 miesiące, ale praktycznie połowa mojej rodziny od lat siedzi za granicą, rozrzucona po świecie, w najróżniejszych krajach. Niemcy, Francja, Kanada, Anglia, Irlandia... tylko Ci z Irlandii są niezadowoleni
![]() ![]() Nie doświadczyłam na własnej skórze kilkuletniego pobytu poza granicami Polski, ale znam opinię bliskich mi osób, znajomych, rodziny... Nie wiem czy u mnie też tak będzie, ale na pewno wyjadę, tym bardziej, że moja mama z dzieciakami planuje wyjazd w przyszłym roku. Ja chciałam skończyć tutaj studia najpierw... Sytuacja społeczna, polityczna, jak i gospodarka... to całkowite dno w Polsce wg. mnie. Szczerze to nic mnie tu nie trzyma, nie przywiązuję się zbytnio do ludzi - dziś są, jutro może ich nie być (co innego najbliższa rodzina), bo każdy ma swoje życie i plany, jedni wyjeżdżają, z innymi kontakt się urywa... i tak ciągle. Dopóki się w coś nie zaangażowałam na dobre - to chciałabym wykorzystać szansę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() Przepraszam za nieobecność ale mam mega masakrę z swoim czasem. A jak chcę wejść to nie ma neta w mieszkaniu grrr ![]() Teraz spadam na wyrko bo znowu miałam "atak" wtedne niedocukrzenie ![]()
#1191 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
podpisuje sie obiema rękami pod tymi trzema wypowiedziami. Mieszkałam rok w Niemczech, to bylo stypendium, wiec wiadomo, ze na studenta-obcokrajowca patrzy sie ZUPEŁNIE inaczej niż na obcokrajowca ktory przyjechal do pracy (no zwlaszcza w Niemczech, gdzie Polacy tak latwo legalnie pracy nie dostaja) itd. I mimo tego, ze naprawde dobrze sie czulam w DE, to jestem pewna ze "na zawsze" to ja tam nigdy nie wroce. Pomijajac wszystko inne - powod to chociazby ohydne jedzenie... ![]() W wiekszosci przypadkow moich znajomych dluzszy-juz kilkuletni- wyjazd zagraniczny sprawil, ze "wlaczyl" im sie prawdziwy patriotyzm, i nie maja pojecia czemu. WIekszosc z nich chce wracac. Zostaja tak naprawde tylko CI, ktorzy sie zakochaja i zaloza rodziny itp. Albo CI ktorym w PL bylo naprawde ciezko, a na wyspach zarabiaja dobre pieniądze... ![]() tak czy siak - ja tam bym byla ostrozna z mowieniem "wyjezdzam na zawsze z Polski, z tego zacofanego kraju". ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Ja dopiero co wróciłam z zakupów,byłam z siostrą kupić prezent dla naszej wspólnej przyjaciółki ![]() A niedługo TŻ do mnie przyjeżdża ![]() Ather - Z wycieczką to super pomysł. Choć ja gdybym miała tak wyjechać na dłuższy czas za granicę to nie wiem czy bym to zrobiła,ciężko byłoby się zaklimatyzować na początku w nowym miejscu,poza tym zostawiać tu wszystko,nie wiem czy byłoby to dla mnie łatwe ![]() Jabłuszko - Udanych zakupów i imprezki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
wrociłam z pracy dopiero
![]() Dzisiaj ejszcze na imprezę smigam i ooo ;D Tzn imprezę. Posiadówa u znajomej. Pojde na chwile i uciekam spać. ^^
#1194 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Jednak chłopaki nie sa tacy zli... Dzis na gg zyczenia porozsyłali, pogadali
![]() ![]() Nabyłam 2 nowe ubranka ![]() ![]() ![]() ![]() nefre : No to niezła sumka ![]() ![]() ![]() agness51 : Ale fajnie jest miec z siostra wspolna przyjaciolke ![]() ![]() tamonita: ooo ![]() ![]() Ewusia_marchew , madame_apple : Tak jestem cheerliderka. Wyglada to dosc profesjonalnie bo jak juz pisałam facet ten co nas uczy ocenia na rang calej Polski ![]() ![]() ![]() A i nie pochwaliłam sie Wam ze wczoraj dostalam propozycje pracy...modelki ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Mam nadzieję,że dzień kobiet mija w przyjemnej atmosferze ![]() Życzenia owszem dostałam, przez gg,od studiującego w Wawie kumpla (niedoszłego byłego ![]() Potem sentymentalna wycieczka ulicami dzielnicy,przez którą chodziłam do gimnazjum. Kurde w sali lekcyjnej byłam po raz pierwszy od 2,5 roku xD Jak zwykle grono ludzi było dość wąskie ,pogadaliśmy sobie z wychowawczynią o dalszych planach,powspominaliśmy ![]() A,oczywiście dawni koledzy poskładali nam życzenia,ucałowali w dłoń ;> Zazdroszczę im zgranych klas, po maturze wszyscy jadą na 2tygodniowe wycieczki w góry et.c Jak dobrze pójdzie może wyrwę się dwiema koleżankami do stolicy na kilka dni,wiadomo finanse... Propos wyjazdu za granicę na stałe,cóż nie miałabym nic przeciwko,gdyby nowe otoczenie było ludźmi otwartymi,inteligentnymi itp a praca nie tylko dochodowa ,ale dająca satysfakcję, w mym przypadku działalność artystyczna (projektowanie mody itp),zresztą tworzyć można na duży obszar,przy tym przemieszczać się po krajach zostając w Polsce. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wlasnei wrocilam, padnieta jak pies..Prowadzilam cala droge bo TZ popil wczoraj i nie byl za swiezy dzis..A descz tak lal,ze wycieraczki nie dawaly rady. ![]() teraz zamierzam posiedziec na necie i obejrzec film ![]() ![]() aha, i wszystkiego naj w Dniu Kobiet ![]()
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ale się u mnie nadziało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj był piękny dzień od rana słoneczko,poszłam sobie spacerkiem na zakupy,trochę pomogłam mamie w kwiaciarni,bo miała taki ruch,że hoho ![]() Później pojechaliśmy z Tż-etem na film do imaxa,pierwszy raz byłam i świetnie się czułam ![]() ![]() ![]() Wszystkiego naj tak BTW ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2008-03-08 o 21:37 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Zakupy bardzo ładne ![]() Jakoś tu dziś cichawo... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | ||||||
Zadomowienie
|
hello
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A skoro i Twoja najbliższa rodzina planuje wyjazd to trochę zmienia postać rzeczy - wyjedziesz z bliskimi więc nie będziesz czuła takiego osamotnienia ![]() Życzę powodzenia w realizacji tych planów ![]() btw. dokąd planujecie wyjechać? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluję kolegów z klasy (postarali się) i TZ - piękny bukiet ![]() Zakupy też bardzo fajne ![]() No i brawo za 5 z fizy ![]() właśnie, skandal jakiś to co się ostatnio dzieje na Plotkowym :P Odezwijta się dziewuszki ;* U mnie impreza baaaardzo fajna ![]() W efekcie powrot opozniony o ponad godzine ![]() Ale generalnie ciesze sie, ze poszlam to byl bardzo udany wieczor, a szlam bez zbytniego zapalu ![]() Rano tylko sie obudzilam z takim bolem glowy,ze masakra - to chyba wina pitego z gwinta absyntu... ![]() Ale zyje, po sniadanku zrobilo mi sie znacznie lepiej ![]() Dzis regenereuje sily, a po poludniu ide z przyjaciolka na "Mgłę" do kina ![]() Milego dnia, buziaki ![]()
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja dziś mam zamiar po obiedzie pouczyc się słówek z Francuskiego ![]() ![]() ![]() ![]() Miłej Niedzieli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.