![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Nie wiem doprawdy co się dzieje z tą moją pracą- do wczoraj miałam sporo zajęć, czas płynął szybko i było fajnie. A dziś znów przestój jakiś mam- siedzę i się nudzę, a dopiero 11.
Zaczyna mnie ciągnąć na pewną imprezę, którą myślałam, że sobie odpuszczę… W sumie fajnie, tylko, że ten jeden wypad będzie mnie kosztował jakieś 300zł- tyle, co nowy akumulator do auta… A z drugiej strony kiedy będę chodzić, i tak już byłabym jedną z najstarszych tam osób. Nie wiem co robić. Moje niezdecydowanie w każdej dziedzinie życie mnie kiedyś wykończy, mówię Wam ![]() Dobrze, że przynajmniej na prezent dla mamy się zdecydowałam- w przyszłym tygodniu idę kupić bony do Doulgasa ![]() Madziczko- trzymam kciuki za powodzenie Waszej akcji! |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mendosito, tak mi się skojarzyło z pewną listą... może pomoże Ci w decyzji.... "15 oznak ze jesteś już dorosły 1. Rośliny w domu żyją i nie można ich wypalić. 2. Masz więcej żarcia niż piwa w lodówce. 3. O 6:00 rano wstajesz, a nie idziesz do łóżka. 4. Twoi znajomi rozwodzą się i pobierają, zamiast rzucać i chodzić. 5. Ze 130 dni wakacji przechodzi na 14. 6. Nie wiesz, o której zamykają McDonalda. 7. Ubezpieczenie za samochód spadło, ale twoje rachunki wzrosły. 8. Dajesz psu specjalne żarcie zamiast resztki z McDonalda. 9. Spanie na wersalce powoduje ból pleców u ciebie. 10. Do apteki idziesz po ibuprofen i ranigast, a nie po prezerwatywy i test ciążowy. 11. Rodzina swobodnie żartuje przy tobie o seksie. 12. Butelka wina za 10 zł to nie jest już "całkiem niezły alkoholik". 13. "Nie umiem już tak pić jak kiedyś" zastępuje "Nigdy już się tak nie nachlam". 14. 90% czasu przed komputerem poświęcasz na pracę. 15. Czytasz tę listę, szukając desperacko jednego punktu, który by ciebie nie dotyczył, ale nic nie uratuje twojego starego dupska" ![]() ![]() ![]() Ale na impreze pewnie bym poszła .... ![]() Truskawko, Gryksiu ![]() ![]() Madziczko, zdrowia życzę. Podziwiam Ciebie i Twoją Mamę w walce o kociaki. Przeraża mnie podłość niektórych ludzi. ![]() U mnie jest jakaś akcja darmowej sterylizacji bezdomnych kotek, ale w mojej okolicy jest ich bardzo niewiele, chyba już ktoś inny się nimi zajął.
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Naprawdę marzymy, żeby wygrać w tego totka - i pierwsze co robimy, to wyprowadzamy się stąd i zabieramy kociaki ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest strona akcji w moim mieście I forum, jak to wygląda w praktyce A nie funkcjonuje u Ciebie w okolicy jakieś stowarzyszenie przyjaciół zwierzat czy podobne? Oni mają realne szanse pozyskiwać środki na takie akcje.
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
gdybym wygrala te 40 milionow, to bym wyemirowala na Bora Bora i nigdy juz nie wrocila...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Betty- padłam po prostu ![]() ![]() ![]() I wiesz, że rzeczywiście nakierowała mnie ta Twoja lista na właściwy tor? No bo rzeczywiście: kiedy będę chodzić na imprezy-jak ta lista JESZCZE BARDZIEJ będzie się odnosić do mnie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Czekam na Ragnarok
|
Czy ktoś wie czym się różnią Chergui - zielony płyn od Chergui - brązowy płyn? Wcześniej miałam próbkę z brązowym, teraz z zielonym i nie wiem o co kaman.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-06 o 11:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wybieram sie własnie na miasto - nadac kupon.Kurcze wygrac taka fure pieniazków to by było cos ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym kupiła sobie samochód. Co ja mówię. Kupiłabym kilka samochodów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
Gdybym wygrała kupiłabym sobie dom, mieszkanie - nie wiem, gdzie, musiałabym poważnie sprawę przemyśleć. Miałabym swoje 4 kąty. To moje największe marzenie, bo jestem spragniona przestrzenii tylko i wyłącznie dla siebie, czegoś, co jest tylko moje. Kupiłabym samochód - oczywiście jak zdam prawo jazdy
![]() ![]() I dalej szukałabym pracy - mimo, że byłabym już milionerką ![]() ![]() I oczywiście po flaszce (perfum nie wódki ![]() ![]() Wiem, że pieniądze szczęścia nie dają, ale czasem dają niezależność ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-06 o 13:03 Powód: Takie tam przemyślenia mnie jeszcze naszły |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
My kupilibyśmy dom, urządziłi go tak,żeby nasze dzieci były w nim szczęśliwe. Połowę sumy oddałabym na cele charytatywne ( nachetniej na WOŚP i głodujące dzieci ) Resztę zostawiłabym na lokacie w banku i zyła z odsetek jak Madzik
![]() Wciąż pracowałabym w Spółdzielni i nikomu nie mówiła, że mam tyle szmalu żeby nie zmienili się wobec mnie. Ciachulec pewnie otworzył by własną firmę ![]() ![]() A tak w ogóle to ile Nas gra wspólnie ? Madzik Margot kto tam był jeszcze ? gryxiu , Ty też? Dziś przed 20:00 wpisujemy numerki - wygraną dzielimy na tyle osób ile wpisało swoje numery ![]() ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-06 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umeblowałabym tak jak bym chciała ja, kupiłabym laptop, samochód ![]() Zobaczyłabym morze, spędziła kilka tygodni w górach, kilka dni na zakupach tu i tam ![]() Otworzyłabym perfumerie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj na urodzinowy wieczor zostalam zabrana na moj ulubiony pokarm - pizze.
Nastepnie w knajpie Si wyciaga male pudeleczko i mi je podaje. Dostalam chwilowego zatrzymania krazenia bom sie obawiala, ze mi z pierdzionkiem wyjechal i juz widzialam, ze tlumaczaca gesto, ze ja juz nie kce NIGDY brac slubu. Ale otwieram to drazaca reka a tam na szczescie - lancuszek z wisiorkiem. Patrze - no spoko, ladny. Srebrny. I widze napis 'white gold, real diamonds' zdebialam i mowie 'nie uwazasz, ze NIECO przesadziles z tym prezentem?' jak tak dalej pojdzie to kolo 30stk dostane Ferrari! hej ho! |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jest tyle rzeczy, które chcę zobaczyć i przeżyć. Naprzeżywałabym się po uszy. Szlajałabym się bez pośpiechu po świecie oglądając, czytając, uprawiając ekstremalne sporty, pasąc się wrażeniami jak wieprzek... ![]() Tyle, że ja nie tylko nie wygrywam w gry losowe, ale mam problem nawet z nazbieraniem w Brydżu punktów potrzebnych żeby wejść do licytacji. Kiedy gram w kości z Królewną (gra ewidentnie losowa) on kończy mając cztery razy tyle punktów, co ja. ![]() Mam taki sobie dylemat. Pewien względnie znany fotograf oglądał moje zdjęcia z pokazu mody gotyckiej, na którym pochodziłam sobie w ramach przysługi dla kumpeli szyjącej te ciuchy, i teraz proponuje mi sesję w podobnych klimatach. To, co mnie kłopocze to po pierwsze brak czasu, a po drugie to, że ganianie w grudniu w samym gorsecie po cmentarzu to nie jest coś, o czym bezwzględnie marzę... ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-11-06 o 16:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz jakie te zdjecia moga byc cudowne? a jaka pamiatka? Chcbym sobie miala odmrozic dupencje to bym sie zgodzila! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą nie raz już się poświęcałam dla sztuki ![]() Nieogrzewane studio w lutym tez nie jest najcieplejsze ( chociaż przynajmniej nie wieje ) - a jak się założy kieckę z zimnej folii aluminiowej to jest dopiero "szczyt marzeń" - Ale ja to nawet lubię ![]() Zresztą niedługo czeka mnie sesja, ale nie znam jeszcze terminu ani konkretnego tematu. Ale fotografem jest moja dobra koleżanka - ufam jej bezgranicznie ![]() chociaż związać bym się nie dała ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-06 o 17:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - fajna propozycja, tak jak dziewczyny piszą, będziesz miała pamiątkę
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Tzn. - znalazło, że dorosły jeszcze nie jestem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym - robiłbym ludziom, na których mi zależy, wspaniałe prezenty ![]() ![]() ![]() ![]() A każdy z tego forum dostałby 10 flaszek ukochanych zapachów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Może rzeczywiście dobrze byłoby się zgodzić? Ja w sumie gorącokrwista jestem. ![]() Cytat:
![]() W sumie, kręciliśmy kiedyś filmik, w którym kumple tarzali się w śniegu w krótkich rękawkach... ![]() Cytat:
![]() Pamiątka to niezły argument - niewiele mam swoich udanych zdjęć... A profesjonalnych zero (nawet ślubnych nie mamy). Z tamtego pokazu znalazłam w sieci między innymi takie zdjęcie (choć to akurat moja prywatna kiecka).
![]() |
#1194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to i ja wyjeżdżam ze swoimi numerkami (mam dwa zakłady): 8, 15, 28, 35, 40, 49 4, 7, 11, 29, 34, 42
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś z was jest mi w stanie polecić dobre ćwiczenia do Excela 2007 i do PowerPointa? Dla początkujących ale też nie takie, gdzie przez 3 strony opisuje się jak uruchomić ten program
![]() ![]() Sabbath - twoja kibić wprowadza mnie w przygnębienie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-06 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Sabb to jest nieprzyzwoicie kształtna i zgrabna ![]() ![]()
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Aguś, a co byś za nie chciała?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
niecnotliwa dziewica
|
Sabbath, nawet się nie zastanawiaj, fotograf niech Ci po sesji postawi grzańca na rozgrzewkę, a pamiątka będzie na całe życie i jeszcze dla wnuków zostanie
![]() ![]() Podaję swoje numery (też dwa zakłady): 2 4 6 16 28 43 i 2 4 16 32 37 49
#1199 |
Zadomowienie
|
Moje numerki (
![]() 5, 10, 16, 21, 22, 43
#1200 |
Zakorzenienie
|
7,14,24,36,38,41
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.