PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko .... - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-14, 10:06   #1171
Sensuel
Wtajemniczenie

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczynki
OriOri nioo to sie ciesz kobitko Fajniutki prezent i to w dodatku bez okazji Ehh malo jest facetow ktorzy daja prezenty albo chociazby kwiatki bez okazji.no chyba ze to ja akurat na takich trafiam...
Alexa Slonce jak sie czujesz,jak tam Twoj brzusio?? Mam nadzieje ze juz dzis lepiej!!!???Trzymaj sie malenka i nie wstawaj !!!
Sensuel kochana dobrze by bylo jakby to bylo to o czym myslisz...choc sie nie nakrecam i cierpliwie czekam na nadejscie @,bo znajac moje szczescie i tak pewnie nic z tego Co do owulki to byl u mnie taki czas kilka dni po @ ze bylo strasznie mokro i sluz wygladal jak plodny...a teraz to mam takie mleczne gluty...I nie leca caly czas tylko czuje tak jak @ jak co jakis czas sobie cos wyleci...dziwne to,no ale poczekamy zobaczymy,bo tak jak mowisz juz teraz i mnie nic nie zdziwi...
Eniggma nioo to czekam na foteczke malenstw kochana
A wiadomo juz jaka bedzie plec?? A moze dwujajowe hihi?? Ale fajnie mialabys parke za jednym zamachem

Ehh u mnie tez mrozno normalnie trawa przymarznieta,szrom na szybach samochodow,masakra
Nie spodziewalam sie ze tak szybko stanie sie tak zimno wrr Trzeba ciuchy zimowe przygotowac Niecierpie zimy

Milutkiego dzionka

No i oby tak było jak jest z tymi glutami i uczuciem na @ .Ja bym osobiście się nie nakręcała,bo nie zbadane są wyroki boskie ,ale Ty wiesz.......
Stary 2009-10-14, 10:13   #1172
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Witajcie kobietki. Jak się dzisiaj czujecie?? Alexa kochana jak Ty się dzisiaj czujesz??Sensuel ma racje powinnaś postarać się o lot do Polski,widzisz jaka tu jest opieka a jaka u Ciebie.
Eniggma dodawaj szybciutko tą fotkę,bo już się doczekać nie mogę. Kicia trzymam kciuki,żebyś się nie doczekała @ .
U mnie pogoda brzydka,deszcz leje cały dzień. Ale śniegu jeszcze nie ma,a w sumie szkoda,ja lubię zimę. Tylko muszę najpierw kupić kozaki i jakiś płaszczyk,bo w swój już się nie mieszczę.
Milusiego dnia

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 10:20   #1173
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hihi Sensuel noo dobrze by bylo zeby tak zostalo Ale oczywiscie nie nakrecajmy sie Dziekuje Ty wiesz...

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 10:27   #1174
bajka1807
Zakorzenienie

witajcie dziewczynki

alexa daj znac jak sie czujesz kochana. mam nadzieje ze polepszylo ci sie od wczoraj

kicia ja tez trzymam kciukasy ale bylaby niespodzianka

jejku, naczytalam sie na necie o tych anomaliach pogodowych. u mnie na zachodzie deszcz, deszcz i jeszcze raz deszcz. dosyc juz mam, dzisiaj myslalam ze sie z lozka nie podniose przez co chwile spoznilam sie do pracy ehh. a jak bedzie zaraz zima to sie zalamie heh nie lubie tego ziąbu bo ja straszny zmarzluch jestem.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 10:42   #1175
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Bajka Tobie rowniez baaardzo dziekuje Noo bylaby ogromna niespodzianka
Zobaczymy co bedzie za tych kilka dni

HIhi widze ze mialysmy podobny poczatek dnia...ja tez dzis sie spoznilam do pracy,bo nie chcialo mi sie podniesc z lozka,za oknem ciemno i zimno a ja o 6 musialam wyjsc wrrr W dodatku myslalam ze mi nos i rece zamarzna I mimo ze teraz swieci slonce to nadal jest straaasznie zimno

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 11:14   #1176
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Kochane co tak cichutko? Ta pogoda tak na Was działa??Bo mi się spać chce. A gdzie jest Alexa??Bo to mnie martwi,że jej nie ma

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-10-14, 11:33   #1177
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Kochane co tak cichutko? Ta pogoda tak na Was działa??Bo mi się spać chce. A gdzie jest Alexa??Bo to mnie martwi,że jej nie ma

Taka pora chyba na robienie obiadów lub jedzenie już dlatego taka cisza.
Alexa pewnie się wyleguje w łóżeczku
Co dzisiaj na obiadek robicie??
Ja dzisiaj zrobiłam pulpeciki w sosie jarzynkowym,takim jak Atinas kiedyś pisała.Zaraz ziemniaczki idę obierać i po juniorka ide do przedszkola.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 11:54   #1178
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Ja mam pierożki z kapustką i grzybkami

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-10-14, 12:13   #1179
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam pierożki z kapustką i grzybkami
Sama robiłaś czy kupiłaś?
Stary 2009-10-14, 12:49   #1180
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Ja dziś robię sos grzybowy z kaszą gryczaną oraz rosół z kaczki - w zasadzie to czekam na kaszę aż dojdzie

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 14:21   #1181
alexa1307
BAN stały

Witajcie kochaniutki i dziekuje wszystkim bardzo za troske
u mnie jednak zakonczylo sie szpitalem do tych boli doszlo plamienie i sciagalam meza z pracy,zrobili mi skan i z dzidzia jest ok ale moja szyjka a raczej je rozwarcie bylo wczoraj na 3 palce !!!! wiem tylko tyle,ze spowodowane to jest konizacja ktora przeszlam jakis czas temu dostalam kroplowki,zastrzyki i jakies tabletki pod jezyk jeszcze do domu i w poniedzialek ide na zalozenie jakiegos krazka pesara czy pasera nie zrozumialam dokladnia ,wiem,ze chodzi o to zeby bardziej sie nie powiekszalo moje rozwarcie no i musze lezec niestety do odwolania
SENSUEL niestety jak mam byc szczera to moja mama nie kwapi sie zbytnio do przyjazdu tutaj i pomocy mojemu mezowi przy dzieciach azebym ja pojechala do pl niestety ale tesciowej juz nie mam a reszta rodzinki niestety pracuje,sama jestem wsciekla na moja matke bo jest super kobieta jak cos chce odemnie ale w 2 strone to juz nie bardzo niestety ale mam to w d....damy sobie rady sami a ja sobie to zapamietam,moj maz bedzie musial niestety isc na jakis czas na urlop zebym mogla naprawde lezec i nic nie robic,nawet dostalam taka ala kaczuche abym nie musiala wstawac do wc ale jakos mnie krepuje i musze wstawac do kibelka,mam tylko nadzieje,ze wytrwamy jeszcze pare miesiecy azeby moja niunka podrosla pozniej sie odezwe teraz ide sie zdrzemnac po chce mi sie spac bo po 1 nocka zarwana szpitalem a po 2 po tych tabletkach jestem strasznie senna,do pozniej kobietki
zycze Wam wszystkim milego dnia i dzieki jeszcze raz Wszystkim za troske

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Ja dziś robię sos grzybowy z kaszą gryczaną oraz rosół z kaczki - w zasadzie to czekam na kaszę aż dojdzie
Szkoda,ze tak daleko mieszkasz bo pysszny masz dzis obiadek :jezyk: az jestem glodna takiego smaczka mi narobilas
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 16:54   #1182
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Sama robiłaś czy kupiłaś?
Ja takich potraw nie kupuje. Sama zrobilam,jak wyszlam ze szpitala,mama mi pomagala lepic

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
u mnie jednak zakonczylo sie szpitalem do tych boli doszlo plamienie i sciagalam meza z pracy,zrobili mi skan i z dzidzia jest ok ale moja szyjka a raczej je rozwarcie bylo wczoraj na 3 palce !!!! wiem tylko tyle,ze spowodowane to jest konizacja ktora przeszlam jakis czas temu dostalam kroplowki,zastrzyki i jakies tabletki pod jezyk jeszcze do domu i w poniedzialek ide na zalozenie jakiegos krazka pesara czy pasera nie zrozumialam dokladnia ,wiem,ze chodzi o to zeby bardziej sie nie powiekszalo moje rozwarcie no i musze lezec niestety do odwolania
SENSUEL niestety jak mam byc szczera to moja mama nie kwapi sie zbytnio do przyjazdu tutaj i pomocy mojemu mezowi przy dzieciach azebym ja pojechala do pl niestety ale tesciowej juz nie mam a reszta rodzinki niestety pracuje,sama jestem wsciekla na moja matke bo jest super kobieta jak cos chce odemnie ale w 2 strone to juz nie bardzo niestety ale mam to w d....damy sobie rady sami a ja sobie to zapamietam,moj maz bedzie musial niestety isc na jakis czas na urlop zebym mogla naprawde lezec i nic nie robic,nawet dostalam taka ala kaczuche abym nie musiala wstawac do wc ale jakos mnie krepuje i musze wstawac do kibelka,mam tylko nadzieje,ze wytrwamy jeszcze pare miesiecy azeby moja niunka podrosla pozniej sie odezwe teraz ide sie zdrzemnac po chce mi sie spac bo po 1 nocka zarwana szpitalem a po 2 po tych tabletkach jestem strasznie senna,do pozniej kobietki
Oj kochana czemu Wy tak musicie mieć pod górkę. Mam tylko nadzieję,że wszystko będzie dobrze. Leż kochana cały czas i uważaj na siebie.Szkoda,że Twoja mama nie może przyjechać,ale poradzicie sobie. Najważniejsze,że w końcu w szpitalu zareagowali. Leż i dużo śpij i nie wolno Ci się denerwować.Będzie dobrze

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Kurcze u mnie na dworze jest taka pogoda okropna,że szok. A w nocy niby ma padać śnieg. Ja lubię zimę,ale nie zazdroszcze mojemu mężowi do pracy w taki ziąb chodzić.
Tak sobie myśle dziewczynki i chciałabym się Was poradzić. Bo my mamy tylko ślub cywilny,braliśmy w maju i teraz tak się zastanawiamy nad zrobieniem Kościelnego łącznie ze chrzcinami dziecka i tylko zwykły obiad po tym i już.Bo po cywilnym mieliśmy weselicho. Tylko nie wiem jak to się załatwia i kiedy. Czy dopiero po narodzinach dziecka trzeba załatwiać wszystko,bo teraz chyba nie??Wiecie coś może o tym? Bo mi się tak marzy za jednym zamachem.
A zmieniając temat to co Wy robicie w taką pogodę??U Was tez jest tak paskudnie?

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-10-14, 18:11   #1183
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Szkoda,ze tak daleko mieszkasz bo pysszny masz dzis obiadek :jezyk: az jestem glodna takiego smaczka mi narobilas
Oj to teraz będę mocno ściskać aby wszystko dobrze sie skonczyło.
A co do obiadku to sosu zrobiłam jak dla całej klatki albo pułku Właśnie mogłabym Ci przynieść dzisiaj, a do tego jest sałatka lub ogórek konserwowy - do wyboru
Kochana Ty leż w łóżeczku. A co do mamy to musisz ją zrozumieć, taka wyprawa, a pewnie młoda nie jest już, obcy kraj. A może ma jakieś problemy zdrowotne o których nie chce wam mówić, by was nie obciążać - w końcu macie swoje problemy. Musisz ją zrozumieć

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:

Kurcze u mnie na dworze jest taka pogoda okropna,że szok. A w nocy niby ma padać śnieg. Ja lubię zimę,ale nie zazdroszcze mojemu mężowi do pracy w taki ziąb chodzić.
Tak sobie myśle dziewczynki i chciałabym się Was poradzić. Bo my mamy tylko ślub cywilny,braliśmy w maju i teraz tak się zastanawiamy nad zrobieniem Kościelnego łącznie ze chrzcinami dziecka i tylko zwykły obiad po tym i już.Bo po cywilnym mieliśmy weselicho. Tylko nie wiem jak to się załatwia i kiedy. Czy dopiero po narodzinach dziecka trzeba załatwiać wszystko,bo teraz chyba nie??Wiecie coś może o tym? Bo mi się tak marzy za jednym zamachem.
A zmieniając temat to co Wy robicie w taką pogodę??U Was tez jest tak paskudnie?
Kochanie co parafia to inne zwyczaje Najlepiej zrobisz jak pójdziesz porozmawiać z księdzem i pomyśl o terminie ślubu i chrzcin. Zapytaj kiedy masz termin zaklepać. I nie martw sie na zapas, bo wszystko da się załatwić. Tylko pewnie was wyśle na nauki
Ja w taką pogodę siedziałam w domku, zrobiłam obiad na dwa dni, komplet perełkowej biżuterii, pranie ręczne, przeleciałam chatę odkurzaczem i teraz siedzę i czytam.

Edytowane przez Pepus
Czas edycji: 2009-10-14 o 18:13
Stary 2009-10-14, 19:08   #1184
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Oj to teraz będę mocno ściskać aby wszystko dobrze sie skonczyło.
A co do obiadku to sosu zrobiłam jak dla całej klatki albo pułku Właśnie mogłabym Ci przynieść dzisiaj, a do tego jest sałatka lub ogórek konserwowy - do wyboru
Kochana Ty leż w łóżeczku. A co do mamy to musisz ją zrozumieć, taka wyprawa, a pewnie młoda nie jest już, obcy kraj. A może ma jakieś problemy zdrowotne o których nie chce wam mówić, by was nie obciążać - w końcu macie swoje problemy. Musisz ją zrozumieć

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Kochanie co parafia to inne zwyczaje Najlepiej zrobisz jak pójdziesz porozmawiać z księdzem i pomyśl o terminie ślubu i chrzcin. Zapytaj kiedy masz termin zaklepać. I nie martw sie na zapas, bo wszystko da się załatwić. Tylko pewnie was wyśle na nauki
Ja w taką pogodę siedziałam w domku, zrobiłam obiad na dwa dni, komplet perełkowej biżuterii, pranie ręczne, przeleciałam chatę odkurzaczem i teraz siedzę i czytam.
Dziekuje kochaniutka teraz na pewno sie przydadza oj mi smaczka narobilas i na ten sosik i na ogoreczki i na salateczke szkoda,ze moj malzonek nie umie pichcic i faszeruje mnie na razie kupnym jedzonkiem,mam nadzieje,ze niebawem zrobi jakis obiadek a co do mamci to staram sie ja zrozumiec ale u mnie to tak troszke jest skomplikowane,jak sie lepiej poczuje to Ci kiedys napisze o co chhodzi kochana.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Ja takich potraw nie kupuje. Sama zrobilam,jak wyszlam ze szpitala,mama mi pomagala lepic

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Oj kochana czemu Wy tak musicie mieć pod górkę. Mam tylko nadzieję,że wszystko będzie dobrze. Leż kochana cały czas i uważaj na siebie.Szkoda,że Twoja mama nie może przyjechać,ale poradzicie sobie. Najważniejsze,że w końcu w szpitalu zareagowali. Leż i dużo śpij i nie wolno Ci się denerwować.Będzie dobrze

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

No wlasnie moj to samo powiedzial,ze u Nas to chyba cale zycie bedzie pod gorke a zaczelo sie od momentu jak mojej tesciowej zabraklo na tym swiecie

Ale kobietki jestem strasznie senna po tych tabletkach,prawie caly dzien przespalam i niedawno wstalam i znowu chce mi sie spac ale w sumie moze to i dobrze bo bynajmniej sie niczym nie stresuje i jestem wyluzowana
Stary 2009-10-14, 19:34   #1185
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Dziekuje kochaniutka teraz na pewno sie przydadza oj mi smaczka narobilas i na ten sosik i na ogoreczki i na salateczke szkoda,ze moj malzonek nie umie pichcic i faszeruje mnie na razie kupnym jedzonkiem,mam nadzieje,ze niebawem zrobi jakis obiadek a co do mamci to staram sie ja zrozumiec ale u mnie to tak troszke jest skomplikowane,jak sie lepiej poczuje to Ci kiedys napisze o co chhodzi kochana.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

No wlasnie moj to samo powiedzial,ze u Nas to chyba cale zycie bedzie pod gorke a zaczelo sie od momentu jak mojej tesciowej zabraklo na tym swiecie

Ale kobietki jestem strasznie senna po tych tabletkach,prawie caly dzien przespalam i niedawno wstalam i znowu chce mi sie spac ale w sumie moze to i dobrze bo bynajmniej sie niczym nie stresuje i jestem wyluzowana
Może mąż się nauczy, bo na kupnym jedzeniu to daleko nie zajedzie, a dzieci powinny jeść zdrowo i obiad musi być. Czasem wystarczy pokazać to i owo i już człowiek wie co z czym łączyć. Szkoda, że tak daleko jesteś, myślę że byśmy się jakoś z dziewczynami zorganizowały i przyuczyły męża do zawodu gosposi domowej.
Wypoczywaj kochaniutka, bo od zamartwiania za Ciebie jesteśmy my.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 20:15   #1186
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Może mąż się nauczy, bo na kupnym jedzeniu to daleko nie zajedzie, a dzieci powinny jeść zdrowo i obiad musi być. Czasem wystarczy pokazać to i owo i już człowiek wie co z czym łączyć. Szkoda, że tak daleko jesteś, myślę że byśmy się jakoś z dziewczynami zorganizowały i przyuczyły męża do zawodu gosposi domowej.
Tak kochana wypoczywaj Oj mam nadzieję, że wszystko się poukłada i będzie dobrze. Z resztą innej opcji nie ma.
Pepus ma rację, dzieciaki muszą się zdrowo odżywiać i Ty też nie możesz jeść kupnych rzeczy. Tak, gdyby to było bliżej to bysmy go nauczyły kilku rzeczy, albo raz jedna, raz druga by Wam coś podrzuciła.

Trzymaj się kochaniutka i dbaj o siebie

Ja dziś byłam na zakupach i kupiłam sobie dwie bluzki ciążowe i spodnie na allegro zamówiłam, bo ceny w sklepach sa ogromne
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 21:56   #1187
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Dzieki kochaniutkie
szkoda,ze tutaj nie mam moje drogie takich znajomych jak Wy
w realu a nie tylko na komputerze
Stary 2009-10-14, 22:20   #1188
OriOri
Raczkowanie

GG do OriOri Send a message via Skype™ to OriOri

ale mam zly humor - wlasnie poklocilam sie z TŻ ale wlaściwie nie wiem o co ??? Poszedl spac ;/ jutro dostane @ (raczej) i wszystko mnie wkurza do potęgi, do tego ten ziąb na dworze, już mi się odechciało iść na jutrzejsze zajęcia, dzisiaj miałam wf, dostalysmy z dziewczynami taki wycisk ze szok na silowni i okazalo sie ze na zaliczenie trzeba miec 100% obecności ;/ masakra,

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

alexa trzymaj sie cieplutko, nie denerwuj, wypoczywaj a wszystko będzie dobrze

buziaki dla wszystkich mamusiek obecnych i przyszlych
OriOri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 07:33   #1189
atinas
Zadomowienie

Halo, Dzień dobry dziewczynki;*
Jak tam się dziś czujecie?
U mnie wszystko oki, tylko nie chce mi się do pracy śmigać, bo tam nudy są jak nie wiem...
Stary 2009-10-15, 08:07   #1190
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dzień dobryU mnie pogoda to jest masakra,leje ciągle i ciemno jest jak by już wieczór był,a dopiero wstałam. Alexa jak tam u Ciebie kochana??Lepiej troszeczkę?Jak tam Wasze brzuszki kochane?
Przed chwilą było takie tąpnięcie,że mało z łóżka nie spadłam,aż się wystraszyłam. Ciekawe co w tej kopalni się tam dzieje. I pomyśleć,że mój mąż gdzieś tam pod ziemią siedzi.
Jak się dziewczynki czujecie??Jaka u Was jest pogoda??
Milutkiego,pochmurnego dnia

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-10-15, 08:22   #1191
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Dzieki kochaniutkie
szkoda,ze tutaj nie mam moje drogie takich znajomych jak Wy
w realu a nie tylko na komputerze
A powiem Ci że znajomości zawarte na forum trwają dłużej niż te w realu, a do tego można liczyć na wsparcie. Ja tak trafiłam, mam dwie znajome od jakiś 3 lat może dłużej i wolę z nimi pogadać niż z przyjaciółką wieloletnią.

Cytat:
Dzień dobryU mnie pogoda to jest masakra,leje ciągle i ciemno jest jak by już wieczór był,a dopiero wstałam. Alexa jak tam u Ciebie kochana??Lepiej troszeczkę?Jak tam Wasze brzuszki kochane?
Przed chwilą było takie tąpnięcie,że mało z łóżka nie spadłam,aż się wystraszyłam. Ciekawe co w tej kopalni się tam dzieje. I pomyśleć,że mój mąż gdzieś tam pod ziemią siedzi.
Jak się dziewczynki czujecie??Jaka u Was jest pogoda??
Milutkiego,pochmurnego dnia
A u nas sypie śniegiem i połowa drzew już jest połamana .

Stary 2009-10-15, 08:48   #1192
Sensuel
Wtajemniczenie

Cześć kochaniutkie

Wózek dla bejbika mam już namacalnie w domu i jest wspaniały .

alexa....ty to masz talent w straszeniu nas.Wiem co to za krążek...on powinien ci pomóc.
Stary 2009-10-15, 08:50   #1193
atinas
Zadomowienie

Cytat:
A u nas sypie śniegiem i połowa drzew już jest połamana .
U mnie to samo kochana, pada, pada i końca nie widać.

No właśnie alexa jak tam?
Anusia ja dzisiejszej nocy znów na brzuszku się obudziłam i mnie bolał
Stary 2009-10-15, 09:02   #1194
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Kurcze u Was tak śnieg pada a u mnie tylko deszcz leje,a już bym ze śniegu była bardziej zadowolona.Atinas kochana a Ty się nie martw,ja też tak czasami mam. Dziewczynki ja mam taki problem, bo moja gin mi wyliczyła,że jestem teraz w 16 tyg i na niektórych suwaczkach też mi tak wychodzi,a w szpitali mi wyliczyli,że jestem w 17 i dzisiaj jeden suwaczek też mi tak wykazał i ja już nie wiem,który to tydzieńkomu wierzyć?

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-10-15, 10:04   #1195
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Alexa ma leżeć i odpoczywać, więc niech odpoczywa! Fasolka ważniejsza niż my. Ja trzymam kciuki by wszystko się udało i pomogły magiczne krązki.

Stary 2009-10-15, 11:01   #1196
bajka1807
Zakorzenienie

witajcie kochane

widze ze anomalia pogodowe w calej Polsce u mnie leje.... do tego spoznilam sie do pracy 1,5 h bo wracajac od TŻ wpakowalam sie w mega megasny korek i za nim dojechalam do domu to minelo 2,5 h, gdzie zazwyczaj zajmuje mi to 15 min :/ a wszystko wlasnie przez pogode.... na dordze zrobilo sie bajoro i policjanci kierowali ruchem.

no ale teraz juz w pracy i nuda wczoraj z TŻ znow byly przytulanki wiec teraz nie pozostalo mi nic innego jak czekac na @

alexa dasz sobie rade kochana nim sie obejrzysz, minie pare miesiecy i swoje malenstwo bedziesz miala przy sobie tylko teraz masz lezec, lezec i jeszcze raz lezec!! odpoczynek przede wszystkim

jak to dobrze ze czasy wf mam za soba....
Mel B 14/14 ✓
Stary 2009-10-15, 11:57   #1197
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
witajcie kochane

widze ze anomalia pogodowe w calej Polsce u mnie leje.... do tego spoznilam sie do pracy 1,5 h bo wracajac od TŻ wpakowalam sie w mega megasny korek i za nim dojechalam do domu to minelo 2,5 h, gdzie zazwyczaj zajmuje mi to 15 min :/ a wszystko wlasnie przez pogode.... na dordze zrobilo sie bajoro i policjanci kierowali ruchem.

no ale teraz juz w pracy i nuda wczoraj z TŻ znow byly przytulanki wiec teraz nie pozostalo mi nic innego jak czekac na @

alexa dasz sobie rade kochana nim sie obejrzysz, minie pare miesiecy i swoje malenstwo bedziesz miala przy sobie tylko teraz masz lezec, lezec i jeszcze raz lezec!! odpoczynek przede wszystkim

jak to dobrze ze czasy wf mam za soba....
Bajka trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła Kiedy ma byc planowo?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-15, 12:16   #1198
bajka1807
Zakorzenienie

ostatnia byla 25 września, juz teraz wiem ze po odstawieniu plastrow na pewno cykl nie bedzie 28 dniowy, zreszta wskazuje nawet na to owulacja.... wiec podejrzewam ze przyjsc powinna jakos kolo 25-26 pazdziernika. wiec jeszcze troche czekania mam heh. chociaz powiem wam szczerze, ze zrobilam w sumie 3 testy owolacyjne przez ostatnie trzy dni. wszystkie pozytywne, jajniki kuly ale kurcze sluz totalnie nie wskazywal na owulacje zamiast byc rozciagliwy i przezroczysty, to ja mam bialawy i do tego lepki... kurza twarz moze jakies zapalenie dorwalam wrrrrr :/

aaaa i wczoraj z TŻ w koncu zakupilismy farbe... stanelo na tym ze salon tak jak w wizualizacji, szary z dekorala o nazwie intuicja no i oczorypna alpejska łąka duluxa - normalnie marzenie mojego TŻ hehe a sypialnia tak jak mialo być, czyli orzech wloski. no ale wczoraj sie nie moglam powstrzymac i kupilam do sypialni jeszcze tapetke z tym ze jest popielata.... i powiem wam ze bedac wczoraj w castoramie juz sama nie wiedzialam czy bedzie pasowala do tych brazowych scian.... co myslicie? szare a raczej srebrne z brazem? jak nie to jeszcze mozna wymienic na beżową... ale nie ma juz takiego efektu wzoru jak przy szarej... ojjjj ale mam dylemat a w weekend juz malowanko, jejku zeby sie to w koncu na amen ruszylo bo juz mnie meczy jazda w kołko....
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2009-10-15 o 12:21
Stary 2009-10-15, 13:56   #1199
atinas
Zadomowienie

Wydaje mi się, że powinna pasować jeśli to będzie tylko jedna ściana, to nada fajnego kontrastu

A do 25 już nie długo, będzie dobrze;*
Stary 2009-10-15, 14:09   #1200
bajka1807
Zakorzenienie

uffff najwyzej bede zdzierac ze scian niby niedlugo ale za to ja sie bedzie dluuuuuzyc.... no chyba ze wpadne w wir pracy i o tym zapomne, ale tak sie chyba nie da
Mel B 14/14 ✓
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości