![]() |
#1171 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć Wrocławianki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Rozeznanie
|
również wypełniłam ankietkę
![]() A dla wszystkich nowych mieszkanek, albo tych, które chce poznać i zobaczyć Wrocław ze wszystkich stron, tych dobrych i złych proponuję odwiedzenie Forum Polskich Wieżowców i galerie Wrocławia ![]() Tutaj jeden z moich ulubionych wątków : Wrocław bez patosu ![]() http://www.skyscrapercity.com/showth...322+bez+patosu Edytowane przez ewka_609 Czas edycji: 2010-10-01 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przepraszam że znowu wracam do sprawy z urban card, ale tak mnie teraz naszło. Bo chcę złożyć wniosek w oddziale banku i pytanie moje, czy muszę wydrukować sobie wniosek sama czy oni tam będą mieli?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
w banku zachodnim na rynku mieli formularze. nie wiem jak w innych ale podejrzewam, że też będą na miejscu.
#1177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
na grabiszyńskiej też mieli formularze
![]() Dlaczego w niektórych autobusach kasowniki nie zawsze działają? Popsute?
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej, że automaty z biletami też się psują. Np. ten koło mojego domu regularnie zżera ludziom pieniądze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj obok galerii były oba zepsute a motorniczy nie chciał sprzedać. Myślicie że w takiej sytuacji można dostać mandat - tak się dzisiaj zastanawiałam .
Zna ktoś jakiegoś dobrego masażyste ? Strasznie mnie plecy bolą- chyba mi coś przeskoczyło ... a boję się iść w ciemno. |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na coś takiego czekałam. musze o tym poczytac w sieci ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 | |
Zakorzenienie
|
Wizażanki-Wrocławianki, dziękuję baardzo za wypełnianie i dosyłanie ankietki i czekam na więcej ;* Jeśli dacie jakimś panom - TŻtowi, bratu, tacie czy komuś do wypełnienia to będę podwójnie wdzięczna, bo liczy się każda sztuka ale też każdy pan, póki co mam przewagę pań
![]() Żebyście nie musiały grzebać wstecz przypominam: Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2010-10-01 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
genialne ![]()
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pasowało akurat do jakiegoś wątku na wizażu to tak odpowiedziałam komuś.
![]() |
#1187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
ojjjjjjj.......ja już nie pamętam kiedy ostatni raz jechałam na gapę..... A właściwie to pamiętam, jakieś 10 lat temu. To było traumatyczne przeżycie. Gdy tylko wsiadłam do autobusu zorintowałam się, że nie mam ze sobą portfela z kartą autobusowa. Chciałam wysiąść, ale już nie było możliwości. Do następnego przystanku myślałam, że umrę ze stresu. A uwierzcie, przystanek był baaaaaaaardzo długi. Potem wysiadłam i szłam na piechotę (a właściwie biegłam bo się spieszyłam) z Wagonowej (boczna Strzegomskiej) na Podwale. NIGDY WIECEJ!!!!!!
Kiedyś jako dziecko, owszem, zdarzało się i nie robiło to na mnie większego wrażenia. Teraz by mi chyba serce ze stresu wyskoczyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zadomowienie
|
hah :P
ja cwaniak kiedys zawsze jezdzilam bez biletu... bo nigdy nie bylo kontroli a i finanse byly małe u mnie w portfelu ... az to kiedys zlapal mnie kanar(na 1 roku studiow), zaplacilam 70zl (czyli za te wszystkie razy) i nauczylam sie kasowac bilety ![]() teraz jest podobno tyle kontroli , ze chyba taniej wychodzi kasowac bilet ![]() mowie podobno, bo mnie od tamtej pory tylko raz sprawdzili... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
Ja też się boję jeździć bez biletu, choć u mnie w mieście zdarzało mi się zapomnieć skasować. Tutaj też przeżyłam kiedyś chwile grozy jak uświadomiła mi kobieta, że N i D to linie pospieszne, a ja miałam bilety na zwykłe
![]()
#1191 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"N" też tak jechałam, nigdy więcej ![]()
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie te autobusy pospieszne to jakaś nowość była i byłam pewna, że to jakiś tramwaj jest czy coś, że tak dziwnie nazwany
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Wybiera się ktoś na zakupy 16-17 X z kartą zniżkową? Możecie mi powiedzieć czy kurtki/płaszczyki z f&f są ciepłe? Chciałabym kupić, ale nigdy nie miałam i właśnie chcę sie poradzić ![]()
#1193 |
Zakorzenienie
|
Też C kiedyś jechałam na zwykłym bilecie
![]() ![]() Na gapę jeździłam jakiś czas ![]() ![]() ![]() A pierwszego kontrolera zobaczyłam po 4 latach jeżdżenia tramwajami. Kiedyś nawet, pracując w radio, robiłam reportaż i kontrolerach i pytałam ludzi, kiedy ostatnio jakiegoś widzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=Impersona;22461039] A pierwszego kontrolera zobaczyłam po 4 latach jeżdżenia tramwajami. Kiedyś nawet, pracując w radio, robiłam reportaż i kontrolerach i pytałam ludzi, kiedy ostatnio jakiegoś widzieli ![]() moja mama kursuje rynek-pl grunwaldzki i co pewien czas ma kanara. ja przez 3 lata jedziłam rynek - nowy dwór. i tylko dwa razy miałam kanara. (z czego raz musiałam jechać bez karty akurat, ale się odwołałam i zapłaciłam jedynie opłatę manipulacyjną ![]()
![]() |
#1195 |
Rozeznanie
|
Ja też od roku jeżdżę, raz z biletem, raz nie, ale nigdy nie spotkałam kanara
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
ja byłam zdziwiona kiedy ostatnio (jakiś tydzień temu) po raz pierwszy od 2 lat sprawdzali bilety w tramwaju 17. Co prawda nie jeżdżę nim codziennie, ale kilka razy w tygodniu. Ale dumnie wyciągnęłam swoją legitymacje studencką i wręczyłam kanarowi. On wyciągnął swój czytnik, zobaczył że bilet jest zakodowany i oddal "
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
O, widzę, że się rozwinęła dyskusja o biletach i jeździe na gapę
![]() ![]() ![]() ![]() Mieszkam na obrzeżach i duuużo jeżdżę MPK ![]() ![]() ![]() Jeszcze jedną mini sprawę mam - znacie taniego lekarza medycyny pracy? ![]() ![]()
![]() |
#1198 | ||
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() każda następna wizyta to już 20 złotych. i nie trzeba się rejestrować. tylko przyjść z rana odrazu pod gabinet. mieści się na samej górzej. wiem, że w piąteki od 8 rano pani przyjmuję. nie wiem jak w inne dni. ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- i znowu powatarzający się temat: szkoły językowe. planuje kontynuować swoją walkę z angielskim ![]() i waham się między tymi szkołami: -british centre (na kołłątaja) - british language centre jeden z oddziałów na pl. nowy targ - Ahead (na pl.solidarnośći) - lektor (na oławskiej) ktoś coś słyszał, wie? korzystał z oferty? nie chcę do profi znowu iść. jakoś kurs w ciągu roku jest nie dla mnie. podczas wakacji intensywny tak, ale w ciągu roku nie przynosi mi korzyści ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.