|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
hej, ja tylko na chwilę, zbieram się zaraz na busa do domu
![]() wiec już dzisiaj dla każdej Świąteczny![]() jaki stres wczoraj miałam zadz. do mnie wczoraj TŻ że źle się czuje, że ma duszności i zwolnił się z pracy. a 2godz. później dzwoni że ma wysypkę i puchnie! więc pojechaliśmy do szpitala skąd nas odesłali z kwitkiem z tekstem "chcecie na dermatologie to sobie w internecie znajdźcie..." potem zaaplikowałam ma podwójne wapno i moje leki przeciwalergiczne i troszkę się uspokoiło. ale spuchnięty był cały!!!! i cały w krostach! jedzie dzisiaj do domu to ma jakieś badania porobić, zobaczymy co to za cholerstwo.nie mam pajęcia co to w ogóle może być, ale może się nabawił jakiejś alergii? uciekam Kochane, postaram się do Was zajrzeć niedługo i Was nadrobić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#1172 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
o ciup ;/ to nieciekawie ;/ jak jedziesz na pogotowie to chyba nie po to zeby Ci powiedzieli ze masz se w internecie czegos poszukac .. masakra jakas totlana :/ wrrrrrrrrrrrr...
BUziak piernikowo cynamonowy
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gosia to dobrze, że miałaś akurat takie rzeczy i trochę mu pomogło ;/ te nasze pogotowia to jakas masakra ogólnie... Buziaki dla Ciebie i czekamy ![]() ![]() Pati a jak to wyszło z tym chłopakiem ? ;/ przecież fajnie było i córcie chciał poznać ;/ Sun ja poprosze wiecej tych buziaków <mniam> !! |
|
|
|
|
#1174 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wpadlam sie przywitac i pozegnac
Opowiem wam wszystko jak bede wPolsce bo dzisiaj wyjezdzamy a w Polsce pewnie bedzie w poniedzialek w nocy bo 38 h sie jedzie samochodem tzn.bede z Oliwka ,ale bede wpadala moze jutro w Holandii zrobimy sobie postoj tzn ja sobie zrobie i wejde na wizaz bo mam neta bezprzewodowego i jak bede miala zasieg to wejde to nic trzymajcie sie cieplutko jak bede miala jak to sie odezwe do was
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() no jak zwykle jak wpadnę to nikogo nie ma
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem. Mam naprawionego kompa...
Wreszcie. I to za free mi naprawił informatyk
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Zadomowienie
|
ja też jestem ;>
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
uffffff jestem padnięta
należy mi się nobel za wytrwałość jestem głodna jak wilk i robię grzankę
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mamcik nie wnikam czy tak ze free
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Za free. Nie licząc moich nerwów w związku z atmosferą w domu...:/
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Zadomowienie
|
Kaś co za atmosfera?
ja byłam dupcie na solarium opalic wkoncu bo po tej chorobie to jak zombie ;/
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu taka cisza od wczoraj
![]() ja mam full nauki do wtorku więc nie mam kiedy siedzieć potem kilka dni wolnych to będę mogła z Wami posiedzieć i pogadać ![]() jak pamietacie poklikajcie w aniołka Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-12-19 o 16:01 |
|
|
|
|
#1183 |
|
Zadomowienie
|
jest tu ktooooo ?
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaa
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Zadomowienie
|
nooo moja weteranka !
![]() pojdziesz jutro za mnie do pracy?;D
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Moge isc bo wlansie mi sie plany posypaly i siedze wsciekla z farba na glowie... A ty idz za mna sie dopchac do gina(jakby sie dalo to jeszcze na jutro na popoludnie
), znalezc szybko chirurga na ten tydzien dobrego na NFZ.... I do przychodni ogolnej po skierowanie i recepte na leki przeciwbolowe
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Zadomowienie
|
hmm a to Gin CI nie moze przepisac tych leków przeciwbólowych ??;>
kurde;/ uwierz mi ze jak mam słuchac żalów i krzyków przez 12 godz to wole Ci isc wszystko pozałatwiac;D ;D
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
I tak musze osc do ogolnego po skierowanie do chirurga na zabieg
i taki jest plan: lekarz ogolny, przychodnia zapisac sie do gina(na najblizszy termin), szpital i zobaczyc jak chirurg przyjmuje i ew jeszcze jedna przychodnia. Bo musze miec zabieg przed swietami![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- a Ty pracujesz w Orange czy ja cos pomyslilam? Jak tak to chetnie Cie zastapie i moze naucze sie instalowac GG w moim telefonie bo nie daje rady juz z tym
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Zadomowienie
|
hahaha ja do teraz tego nie umiem ;D;D
to troche latania .. a ja mam jutro albo pojutrze okres dostac.. a dziwnie bo nawet brzuch mnie nie boli .. - zawsze bolał ..
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Sun ja z tym gg bylam w salonie, facet godzine kombinowal i nie poszło
Ale ze byl mily i wogole to fajnie sie siedziało![]() No mi wlasnie okres sie skonczyl wiec bede mogla badania porobic jak jakies hormony bede musiala
|
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o tej kiecce z załącznika?
|
|
|
|
|
#1192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie denerwujcie się, niech TŻ nie je takich typowo alergennych (?) produktów i niech zrobi testy na uczulenie.A z moim psiakiem co się dzieje - jest stary i już nie trzyma siusiu i w domu co i rusz trzeba latać ze ścierką, on się męczy, często piszczy nie wiadomo czemu. No i nie może czasami chodzić, tylko przednimi łapkami się podpiera.Kupiłam dziś dwie sukienki - 100 zł. za dwie, ale czaiłam się na nie od lata, bo teraz są przecenione. A ta sukieneczka z posta wyżej - fajniutka. Do tego jakaś duża bransoletka by pasowała moim zdaniem. Postawić na minimalizm, nie obwieszać się mocno biżuterią, tylko rzucić jeden konkretny akcent, tak to widzę.
|
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia tez własnie tak myslalam. I delikatnie szpilki jakieś... A na zmiane hmm baleriny?
Zeby cała noc wytrzymać![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- A i chal się sukienkami bo mi ostatnio odwalilo i sie czaje na rozne sukienki takie na codzien poza moimi trzema
|
|
|
|
|
#1194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wrzucę Wam sukieneczki, tylko muszę poprosić kogoś, żeby mi je przesłał na maila, bo nie mam kabelka do komórki i wszystko się odbywa drogą smsową.
|
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ale się wczoraj pouczyłamm uhuhu, dziś to chyba 5 dostanę masakra jakaś nie mogłam sie zmobilizować w szczególności, ze każdy znajomy na już wolne od uni a ja musze jechać ;/ nie wyspałam się i humor straszny.. a tu tyle drogi... Jeszcze na mieszkanie muszę zajechać bo skleroza niestety nie boli Kaś bardzo ładna ta sukienka i dobrze piszecie o delikatnych dodatkach <yes>Kinia a gdzie to taka promocja ze dwie sukienki za 100 zł no i czekamy na zdjęcia
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
hej Asiu
No widziałam ta nauke na facebooku
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry..
Święta już tak blisko a ja mam tyle nauki... nie chce mi się nic...
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś !! cichooo
![]() pozory jakieś trzeba zachowywać na fb też wiele edukacyjnych rzeczy jest Nati ja mam jeszcze 4 kolokwia i 3 egz to jest dopiero porażka |
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu ale czy ja mowie,ze FB nie ejst pomocny?
Ja to sie do egzaminu ucze zawsze na gg i wizazu
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Lece w moją podróż
![]() odwiedzę was wieczorkiem proszę mi tu za dużo nie pisać ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

Świąteczny
potem zaaplikowałam ma podwójne wapno i moje leki przeciwalergiczne i troszkę się uspokoiło. ale spuchnięty był cały!!!! i cały w krostach! jedzie dzisiaj do domu to ma jakieś badania porobić, zobaczymy co to za cholerstwo.

należy mi się nobel za wytrwałość

potem kilka dni wolnych to będę mogła z Wami posiedzieć i pogadać
- zawsze bolał ..

no i czekamy na zdjęcia