Mój chomiczek - cz. 4 :) - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-03, 13:40   #1171
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)

Pamiętacie mnie jeszcze???
Cytat:
Napisane przez the kamm Pokaż wiadomość
Agata
Fajnie , że się odezwałaś
Po miesiącu mam internet... teść nie zapłacił rachunków a dziś się jeszcze okazało, że podciął nam ktoś kable....
Wczoraj działał niby do godziny 17 i dziś byli z rańca i naprawiali....
Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Oooo W końcu jesteś
dostałaś maila wtedy?

Czy coś się wydarzyło o czym nie wiem...?

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:45   #1172
MdM
in love with life

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
To chyba faktycznie ta zmywarka to niepotrzebny koszt
Jak czytałam na różnych forach to tam wypowiadaja się pochlebnie, nie było nigdzie napisane to co Ty napisałaś

Ale myć ręcznie to też masakra
Ja uwazam, ze zmywarka to bardzo pozyteczny wydatek, ale zalezy ile ma sie naczyn. Moj TZ jest przyzwyczajony (bezczelnosc normalnie!) do tego, ze jak robi nowa herbate to bierze nowa szklanke. Nastepna kanapka=nowy talerz (jesli na starej jest za duzo okruchow) i nie umiem go od tego odzwyczaic, ale ze zmywarka to nie problem, bo kazdy swoj talerz wklada do zmywarki od razu i zlew jest czysty, nic w nim nie zalega, a naczynia same sie myja

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Hej Agatko jasne, ze tak
MdM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:51   #1173
hooliganka184
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MdM Pokaż wiadomość
dziwne. Moze masz kiepska zmywarke? Ja mam Boscha, 90cm, a wiec jeden z wiekszych modeli na rynku. Kupuje tabletki do czysczenia i polysku w jednym (takie trojkolorowe) i szklanki tak pieknie blyszcza, ze w zyciu bym ich tak w rekach nie domyla. Na dodatek zmywarka suszy, wiec wyciagasz suche i pachnace (od tabletek, ktore maja cytrynowy zapach). Zdarza sie, ze jesli jedzenie jest sprzed kilku dni i zwyczajnie zaschnelo na talerzu to albo trzeba umyc go w zmywarce jeszcze raz, albo namoczyc 15 minut w wodzie przed wlozeniem do zmywarki albo (i to robie najczesciej) ustawic dluzszy program, ktory myje nie 50 minut tylko 2h i do tego wyzsza temperatura. Moja zmywarka oszczedza wode i jestem z niej mega zadowolona.

A wyjmowac naczyn nikt chyba nie lubi, ale wole przez 2 minuty wyciagac naczynia, niz mialabym przez pol godziny sama je zmywac w zlewie.

Z reszta ja i TZ jestesm takie lenie, ze ja w zmywarce nawet garnki myje Tylko pozlacanych talerzy nie moge myc, bo wtedy zloto schodzi, ale na codzien jak jestem sama z TZ nie uzywamy ich za czesto.
Też mam Boscha i mi czasem nie domywa, też mam naczynia suche po wyjęciu ze zmywarki ale ze śladami po wodzie a nie tak jak w reklamach pokazują, że nie wiadomo jak błyszczące. Tabletek też używamy w domu takich trzywarstwowych nabłyszczających i paskudne są bo się całe nierozpuszczają, więc chyba zmienimy je na żel do zmywarek. I nie tylko ja mam takie spostrzeżenia odnośnie zmywarek, bo wiele moich znajomych nie jest zadowolonych ze swoich. Ja nie mówię, że wszystkie naczynia mają zacieki, ale przy każdym myciu przynajmniej 2-3 szklanki są jakby "oszronione", czasem więcej.
hooliganka184 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:56   #1174
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:

Po miesiącu mam internet... teść nie zapłacił rachunków a dziś się jeszcze okazało, że podciął nam ktoś kable....
Oczywiście, że tak

O matko

Cytat:
Ja uwazam, ze zmywarka to bardzo pozyteczny wydatek, ale zalezy ile ma sie naczyn. Moj TZ jest przyzwyczajony (bezczelnosc normalnie!) do tego, ze jak robi nowa herbate to bierze nowa szklanke. Nastepna kanapka=nowy talerz (jesli na starej jest za duzo okruchow) i nie umiem go od tego odzwyczaic, ale ze zmywarka to nie problem, bo kazdy swoj talerz wklada do zmywarki od razu i zlew jest czysty, nic w nim nie zalega, a naczynia same sie myja
No u nas tez jest fulll
No ale są cztery osoby plus jeszcze pies i się zbiera

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Ale sie wku... rzyłam
Miałam włączony program i cos tam w nim robiłam, a tu prądu zabrakło, komp sie wyłączył i wszystko szlag trafił i od nowa musiałam robić
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 14:06   #1175
MdM
in love with life

Cytat:
Napisane przez hooliganka184 Pokaż wiadomość
Też mam Boscha i mi czasem nie domywa, też mam naczynia suche po wyjęciu ze zmywarki ale ze śladami po wodzie a nie tak jak w reklamach pokazują, że nie wiadomo jak błyszczące. Tabletek też używamy w domu takich trzywarstwowych nabłyszczających i paskudne są bo się całe nierozpuszczają, więc chyba zmienimy je na żel do zmywarek. I nie tylko ja mam takie spostrzeżenia odnośnie zmywarek, bo wiele moich znajomych nie jest zadowolonych ze swoich. Ja nie mówię, że wszystkie naczynia mają zacieki, ale przy każdym myciu przynajmniej 2-3 szklanki są jakby "oszronione", czasem więcej.
Oczywiscie wierze w to, ze macie takie problemy, ale pierwsze o tym slysze. Zanim kupilismy z TZ swoja zmywarke mialam zmywarke w domu rodzinnym (tez Boscha nawiasem mowiac) i nigdy nie mialam takich problemow. Tabletki zawsze rozpuszczaja sie u nas w calosci, szklanki nigdy nie byly oszronione, a talerze lub garniki faktycznie od czasu do czasu nie nie domywaja, ale jak widze, ze mam zaschniete garnki sprzed 2 dni to po prostu wlaczam intensywniejszy program mycia, ktory radzi sobie bez problemu. Oczywiscie talerze bardzo ubrudzone trzeba przed wlozeniem do zmywarki przeplukac woda, zeby nie zapchac odplywu.

Jedyna wada zmywarki w moim przekonaniu jest to, ze nasza zmywarka (90cm) jak na 2 osoby jest za duza, poniewaz zanim ja zapelnimy, mija kilka dni i przy otwarciu zaczyna w niej smierdziec. Ale kupilam takie cos, co sie wiesza w srodku, pachnie cytrynowo i po prostu wlaczam zmywarke nie rzadziej niz raz na 4 dni. Dzieki temu w niej nie smierdzi.
Jednak mimo tego nie zaluje, ze kupilismy wieksza zmywarke, poniewaz jak ktos do nas przychodzi lub na kilka dni przyjezdza (a to sie czesto zdarza) to nie musze wlaczac zmywarki kilka razy.

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
No u nas tez jest fulll
No ale są cztery osoby plus jeszcze pies i się zbiera
Ja moge tylko polecic zmywareczke Nie mam pojecia od czego zalezy to, ze jedna zmywarka dobrze myje, a inna nie. Nalezy sie wypytac kogos, kto sie na tym zna. Lepiej kupic drozsza, ktora bedzie lepsza niz oszczedzac i potem sie okaze, ze nie domywa naczyn (chociaz drozsze nie musi byc lepsze i dlatego przyda sie ktos, kto bedzie sie znal na rzeczy).
Stary 2011-01-03, 14:09   #1176
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, że pamiętamy
Cytat:
Napisane przez Agatek
, można zwariować tyle czasu bez Internetu
Cytat:
Napisane przez Agatek
dostałaś maila wtedy?
Dostałam, oczywiście, że dostałam, a Ty nie dostałaś odpowiedzi?? .
Cytat:
Napisane przez Agatek
Czy coś się wydarzyło o czym nie wiem...?
hmmm...nie pamiętam co się zdarzyło od miesiąca . Chyba nic takiego ważnego . Kamila (the Kamm) ma nowego małego chomiczka
A jak Maja? Dobrze się chowa?

Cytat:
Ale sie wku... rzyłam
Miałam włączony program i cos tam w nim robiłam, a tu prądu zabrakło, komp sie wyłączył i wszystko szlag trafił i od nowa musiałam robić
. Straszne .

Ja najbardziej nie lubię myć garnka po ziemniakach .
M. na początku też wyciągał szklankę po szklance i cały stół zastawiony był brudnymi szklankami, a teraz mamy zaznaczone naklejkami szklanki do herbaty i robi herbatę tylko w swojej

A co do tabletek do zmywarki to wiem w czym problem. Monika ma niemieckie, a Marta polskie . Ja widzę różnicę w płynie do naczyń, proszku do prania, płynie do płukania. Te zagraniczne są o wiele wydajniejsze i lepsze od polskich.

Edytowane przez tikki85
Czas edycji: 2011-01-03 o 14:10
tikki85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 14:14   #1177
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
, można zwariować tyle czasu bez Internetu
Wtedy widać kto uzależniony

Ale ja tez bym zwariowała

Cytat:
Napisane przez tikki8524135816
M. na początku też wyciągał szklankę po szklance i cały stół zastawiony był brudnymi szklankami, a teraz mamy zaznaczone naklejkami szklanki do herbaty i robi herbatę tylko w swojej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-03, 14:17   #1178
*Agatek*
Zakorzenienie

tikki85 nie dostałam żadnej odpowiedzi

A Majusia kochana, na kołowrotku biega sporadycznie, jest grzeczna i przytyła tak, że chyba wyślę ją na jakieś zajęcia fitness

Jeszcze jej po bokach tłowia wyrosły takie dwa długie kłaki i wygląda tak śmiesznie, że hej a z dupskiem ledwo wchodzi przez okienko do domku (chodź się z niego wyprowadziła na amen i zamieszkała na dole pod ścianką wspinaczkową). Strachliwa na szybkie ruchy, na rękę wchodzi jak jej czapka stoi

Gdzie mogę zobaczyć chomiczka the_kamm???

Stary 2011-01-03, 14:22   #1179
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
tikki85 nie dostałam żadnej odpowiedzi
hmmm...dziwne....

Cytat:
Napisane przez Agatek
A Majusia kochana, na kołowrotku biega sporadycznie, jest grzeczna i przytyła tak, że chyba wyślę ją na jakieś zajęcia fitness

Jeszcze jej po bokach tłowia wyrosły takie dwa długie kłaki i wygląda tak śmiesznie, że hej a z dupskiem ledwo wchodzi przez okienko do domku (chodź się z niego wyprowadziła na amen i zamieszkała na dole pod ścianką wspinaczkową). Strachliwa na szybkie ruchy, na rękę wchodzi jak jej czapka stoi
super . Musisz pokazać jakieś zdjęcia Majeczki

Cytat:
Napisane przez Agatek
Gdzie mogę zobaczyć chomiczka the_kamm???
KLIK
Stary 2011-01-03, 14:24   #1180
madzius90
Zakorzenienie

Agata to dobrze, że Majusia rośnie zdrowa
Wrzucisz nam jej nowe zdjęcia?
Stary 2011-01-03, 14:30   #1181
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm...dziwne....

super . Musisz pokazać jakieś zdjęcia Majeczki

KLIK
Ale piękny rudzielec!

Nie wiem czemu nie dostałam wiadomości... albo widziałam i myślałam, że to spam i wyrzuciłam nie pamiętam

Ale dziękuję, że pamiętałaś o mnie i się do mnie odezwałaś, chwała Ci za to

Zdjęcia wrzucę jak wstanie i jej porobię jakieś na czasie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-03, 14:33   #1182
madzius90
Zakorzenienie

No to czekam na zdjęcia Majeczki : D
Stary 2011-01-03, 14:35   #1183
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czemu nie dostałam wiadomości... albo widziałam i myślałam, że to spam i wyrzuciłam nie pamiętam
No pięknie . No nie wiem czemu mail nie doszedł? Może to mi go wróciło na skrzynkę i nie zauważyłam ?
Cytat:
Napisane przez Agatek
Ale dziękuję, że pamiętałaś o mnie i się do mnie odezwałaś, chwała Ci za to

Cytat:
Napisane przez Agatek
Zdjęcia wrzucę jak wstanie i jej porobię jakieś na czasie
No to poczekam do wieczora, albo do jutra .
Stary 2011-01-03, 14:42   #1184
MdM
in love with life

Cytat:
Oo jaki laadny Ja tez go nie widzialam!
Stary 2011-01-03, 16:03   #1185
the kamm
Zadomowienie

A ja to w takim szoku jestem
Moja przyjaciółka była na sylwka u znajomej , która ma chomika. Bardzo rzadko daje mu jedzenie ... bo jej się nie chce Przyjacióka mówiła , że jak chomik dostał na sylwka wodę to tak się dorwał , jakby nie pił nie wiadomo ile I ta znajoma nie ma 10 lat , ja sobie poprostu tego nie wyobrażam , żeby zmieniać chomikowi wodę rzadziej niż co 3 dni , a co dopiero , żeby chomik wogle nie miał wody I to taka stara [ no stara to ona nie jest , ale nie jest też dzieckiem , a w takim wieku nie wyobrażam sobie takiego zachowania ... ] gościówka Chomik jest trzymany w takiej typowej , okrągłej klatce po kanarkach , jak mi ta przyjaciółka pokazywała jakiej mniej - więcej wielkości jest ta klatka , to myślę , że powierzchniowo to w mojej klatce spokojnie zmieściłyby się takie ze 4 ... Ech , ludzie , ludzie , bądźcie ludźmi

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Oo jaki laadny Ja tez go nie widzialam!
A raczej jej
Nazywa się Amy [ nic lepszego nie mogło mi przyjść do głowy ]
Dziękujemy , wg mnie ona jest bardziej kremowa niż ruda , Kajtek był bardziej rudy No ale każdy uważa inaczej
the kamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 16:26   #1186
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Moja przyjaciółka była na sylwka u znajomej , która ma chomika. Bardzo rzadko daje mu jedzenie ... bo jej się nie chce Przyjacióka mówiła , że jak chomik dostał na sylwka wodę to tak się dorwał , jakby nie pił nie wiadomo ile I ta znajoma nie ma 10 lat , ja sobie poprostu tego nie wyobrażam , żeby zmieniać chomikowi wodę rzadziej niż co 3 dni , a co dopiero , żeby chomik wogle nie miał wody I to taka stara [ no stara to ona nie jest , ale nie jest też dzieckiem , a w takim wieku nie wyobrażam sobie takiego zachowania ... ] gościówka Chomik jest trzymany w takiej typowej , okrągłej klatce po kanarkach , jak mi ta przyjaciółka pokazywała jakiej mniej - więcej wielkości jest ta klatka , to myślę , że powierzchniowo to w mojej klatce spokojnie zmieściłyby się takie ze 4 ... Ech , ludzie , ludzie , bądźcie ludźmi
No co Ty piszesz???
Co za ********
Stary 2011-01-03, 16:41   #1187
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
żartujesz . Biedny chomiczek

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Oglądała któraś z Was "The Switch" (Tak to się teraz robi)? Bo mi się strasznie podobał . Lubię takie filmy, trochę zabawne, trochę wzruszające .
Stary 2011-01-03, 16:41   #1188
revontulet_
Zadomowienie

GG do revontulet_

Cytat:
A ja chyba proponowałam imię Emi
Jestem za, będzie miała po mnie Ale już chyba Amy zatwierdzone

Cytat:
namawiam mamę usilnie na zmywarkę, ale zobaczymy co z tego wyniknie
U nas to jest tak... jakby nie było zmywarki, nie byłoby komu pomyć, a jak jest zmywarka, to nie ma komu włożyć naczyń, no chyba że krzyknę

Cytat:
Ale piękny rudzielec!
Kremowiec!

Idę niedługo po futerko, czekam na nowe dostawy (w sumie brzydko to brzmi: dostawa chomiczków) bo ostatnio zapewne nie sprowadzali bo robili remanenty... Jak byliśmy z TŻtem w zoologu to naszą uwagę zwróciły jeszcze koszatniczki, ale poczytałam i dowiedziałam się, że znaczą teren siuśkami pół biedy jak klatkę, to jestem przyzwyczajona ale one też znaczą ubrania, podłogę, biurko... chomcie są czystsze

revontulet_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 16:50   #1189
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez revontulet_ Pokaż wiadomość
Idę niedługo po futerko, czekam na nowe dostawy (w sumie brzydko to brzmi: dostawa chomiczków) bo ostatnio zapewne nie sprowadzali bo robili remanenty... Jak byliśmy z TŻtem w zoologu to naszą uwagę zwróciły jeszcze koszatniczki, ale poczytałam i dowiedziałam się, że znaczą teren siuśkami pół biedy jak klatkę, to jestem przyzwyczajona ale one też znaczą ubrania, podłogę, biurko... chomcie są czystsze
No to za wybranie pięknego przyjaciela
Poza tym koszatniczki muszą mieć towarzysza, bo w przeciwnym razie odgryzają sobie ogon .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-03, 17:17   #1190
anlejka
Zakorzenienie

No to przedstawiam Wam Maniuniego Jest cudowny, kochany i wyczekiwany przeze mnie taaaaaaaaaak długo. Ok, pięć lat.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg maniuni.jpg (31,7 KB, 10 załadowań)
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:22   #1191
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
No to przedstawiam Wam Maniuniego Jest cudowny, kochany i wyczekiwany przeze mnie taaaaaaaaaak długo. Ok, pięć lat.
No ładnie ładnie . Tylko czy to nie bolało ?
Stary 2011-01-03, 17:27   #1192
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem za, będzie miała po mnie Ale już chyba Amy zatwierdzone

No, ale czyta się Emi, więc w sumie wyszło, że imię po Tobie

Cytat:
U nas to jest tak... jakby nie było zmywarki, nie byłoby komu pomyć, a jak jest zmywarka, to nie ma komu włożyć naczyń, no chyba że krzyknę

Jak tak czytam o tych zmywarkach to u większości ludzi tak jest

Cytat:

Czekam na zdjęcia nowego futerkowe przyjaciela

Cytat:
No to za wybranie pięknego przyjaciela
Poza tym koszatniczki muszą mieć towarzysza, bo w przeciwnym razie odgryzają sobie ogon .

Cytat:
Faaajnie

Tez jestem ciekawa- bolało?

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2011-01-03 o 17:28
Stary 2011-01-03, 17:33   #1193
anlejka
Zakorzenienie

Czy bolało to musicie same stwierdzić Taką igłą grubszą niż do oddawania krwi, przez skórę i chrząstkę. Ok, bolało Ale nie jakoś specjalnie. Znaczy podobno strasznie wyglądało, a mi nie było dane tego widzieć I była podobno krew i też nie widziałam. Widzę teraz jak czyszczę koło kolczyka to czasem jakieś skrzepki wyciągam. Jeszcze była przygoda, bo kolczyk, który miałam mieć włożony spadł na ziemię, więc dziewczyna musiała nowy wyciągnąć. I tak sobie siedziałam z wielką igłą w uchu I po jej komentarzu, że już gotowe i czy dobrze się czuję, czy wszystko w porządku itp. rzuciłam krótkie zachwycone: "ooo!" I wtedy wszyscy w pokoju polegli ze śmiechu :X
No a poza tym czekałam na niego pięć lat, więc choćby dlatego nie bolało
Stary 2011-01-03, 17:39   #1194
tikki85
Zakorzenienie

Brrr . No ale dla marzeń czasami trzeba cierpieć
Stary 2011-01-03, 17:48   #1195
anlejka
Zakorzenienie

Ja nie cierpiałam Dla mnie to była jedna wielka przyjemność. Dziewczyna sama mi powiedziała, że pierwszy raz się spotyka z czymś takim, że ktoś lubi patrzeć jak się mu coś przebija czy coś takiego Potem stwierdziłyśmy, że pewno jestem jakimś wampirem, bo żądam krwi.
Stary 2011-01-03, 18:03   #1196
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie cierpiałam Dla mnie to była jedna wielka przyjemność. Dziewczyna sama mi powiedziała, że pierwszy raz się spotyka z czymś takim, że ktoś lubi patrzeć jak się mu coś przebija czy coś takiego Potem stwierdziłyśmy, że pewno jestem jakimś wampirem, bo żądam krwi.
Haha No możliwe . Wampirzyca Andrea
Stary 2011-01-03, 18:10   #1197
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Czy bolało to musicie same stwierdzić Taką igłą grubszą niż do oddawania krwi, przez skórę i chrząstkę. Ok, bolało Ale nie jakoś specjalnie. Znaczy podobno strasznie wyglądało, a mi nie było dane tego widzieć I była podobno krew i też nie widziałam. Widzę teraz jak czyszczę koło kolczyka to czasem jakieś skrzepki wyciągam. Jeszcze była przygoda, bo kolczyk, który miałam mieć włożony spadł na ziemię, więc dziewczyna musiała nowy wyciągnąć. I tak sobie siedziałam z wielką igłą w uchu I po jej komentarzu, że już gotowe i czy dobrze się czuję, czy wszystko w porządku itp. rzuciłam krótkie zachwycone: "ooo!" I wtedy wszyscy w pokoju polegli ze śmiechu :X
No a poza tym czekałam na niego pięć lat, więc choćby dlatego nie bolało
No tak tyle się naczekałaś
za odwagę

Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-03, 18:27   #1198
madzius90
Zakorzenienie

1. Reklama Cisowianki
2.
3.
4. śpiące zwłoki
5.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1461e.jpg (24,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1463e.jpg (28,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1470e.jpg (17,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1476e.jpg (29,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1484e.jpg (23,1 KB, 4 załadowań)
Stary 2011-01-03, 18:37   #1199
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Haha No możliwe . Wampirzyca Andrea
Ej, ej, ja się siebie na prawdę boję Śmiałyśmy się, że będę Edwarda szukać dla siebie
A co do mojej krwistej miłości to tak sobie myślę, że jakbym była ambitniejsza i bardziej pracowita i dostała się na biol chema to nie byłabym teraz przedszkolanką niedoszłą, a niedoszłą panią chirurg
Madziuś! co do cisowianki Stałyśmy sobie z Malwinką w łazience i otwierałyśmy pół litra nożem (), a potem przelałyśmy do butelki po cisowiance i ciągle to u mnie stoi
Stary 2011-01-03, 18:39   #1200
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
1. Reklama Cisowianki
2.
3.
4. śpiące zwłoki
5.
Kamulka
<- jest kapitalne i śpiące zwłoki .
Co Kamusia zrobiła z biedną butelka? .

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Madziuś ma nowy avatar

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Andrea ja też kiedyś chciałam zostać chirurgiem

Edytowane przez tikki85
Czas edycji: 2011-01-03 o 18:40
tikki85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości