![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ponawiam pytanie czy są próbki "Bezbarwnego podkładu" Magix?? Proszę o odpowiedź! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Rozeznanie
|
Czy pamiętacie może konsultantki jakie były kody i ceny tych rzeczy w promocji "Urodzinowy zawrót głowy" że codziennie jest inny produkt. Proszę pomóżcie.
Proszę o napisanie mi wszystkich może jeszcze jakieś będą aktualne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skopiowalam to z regulaminu (4.5)
![]() |
#1175 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do drugiej części wypowiedzi to święte słowa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
nie ma, kiedys byly w takiej malej tubce
#1177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() próbki magixa były w tubeczkach 4ml o ile dobrze pamietam, ale teraz chyba ich nie ma ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- szok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-04-05 o 14:24 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam podać z tym # ale nie wiem jak to powinno być zapisane ? Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-04-05 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w każdym wątku jest wyszukiwarka na górnym jego pasku, pt: "przeszukaj wątek" - tam wystarczy wpisać szukaną nazwę np "batycki" i wyskoczy Ci #1952 ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- trzeba z paska tego postu zaznaczyć ten nr i skopiować - samo się wkleja z tym # , ale jakie ma to znaczniki html to nie wnikałam ![]() Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-04-05 o 14:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokia hehe ja to jak szukam linki do katalogów czy coś , to szukam Ciebie ;P ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
ciesz kochana że dwa tylko , Mi ostatnio dali 10 katalogów 04 ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-05 o 14:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1182 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Raczkowanie
|
Pamiętacie jak kiedyś rozmawiałyśmy o sposobach na tańsze katalogi (tzn zestaw do mianowania konsultantek 5 kat za 3 zł czy jakoś tak) i zwykłym KK na fakturze nie pojawiał się ten zestaw. Wczoraj rozmawiałam z moją OMS o liderowaniu, podpisałam tą wstępną umowę, i poleciła mi zakupić sobie zestaw do mianowania LS (78014) w którego skład wchodzą
STARTER DO MIANOWANIA LS 1 1.50 STARTER DLA KK 5 5.00 MY AVON MAGAZINE K06/2011 5 1.00 KATALOG POLSKA 06/2011 25 2.50 W systemie nie jestem na pewno jeszcze odnotowana jako kandydat na lidera. OMS powiedziała, że w przyszłym tygodniu powinno to nastąpić. Więc sądzę, że każda KK może taki zestaw wziąć. Cały zestaw kosztuje 10 zł za 25 katalogów. ![]() BTW. Szperałam w ustawieniach konta na Wizażu i znalazłam genialne zdanie, które powaliło mnie na łopatki: Twoja data urodzenia i wiek są wyświetlane w kilku miejscach na forum. Jeśli zdecydujesz się ukryć swoją datę urodzenia, dostęp do niej będzie mieć tylko administrator. Prosimy skontaktować się z administratorem jeśli Twoja data urodzenia uległa zmianie. Chciałabym móc sobie zmieniać datę urodzenia ![]() Edytowane przez _Lusiaczek_ Czas edycji: 2011-04-05 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha jak możesz daj mi znać kiedy twoja umowa dotarła do warszawy okej ?
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety te oferty, które włóczy w podpisie karinka124 już mi nie weszłyby w podpis mi dodali tylko 5 katalogów 04 - dostanę je we czwartek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- kochana, przeczytaj w tym linku ktory Ci zamieściłam bo tam wszystko jest zapisane które z opustem a które bez, jak będziemy tak ciągle kopiować to samo to się zaspamujemy |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tata ma czym palić w piecu przez te zacne prezenty katalogowe ![]() ![]() aha może zbyt szybko wysunięte pytanie aczkolwiek czy mamy może juz na strefie kat 8 ? Kiedyś sie pytałam jak wy to szukacie tam , ale nikt mi nie odpowiedział ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-05 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- nigdy tego nie mialam denerwuje mnie to!i czemu aurat na avon! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Rozeznanie
|
dokia ale mi chodzi czy one się liczą do bazy upustu całkowitego na katalog a nie czy są z opustem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziewczyny polecam Wam pozostawić sobie możliwość zamówienia tego zestawu w okolicach świąt bożego narodzenia, bo wtedy mamy większy ruch w interesie i te 25 katalogów za 10zł przyda się bardziej niż teraz , bo trzeba pamiętac że to jest jednorazowe!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Raczkowanie
|
aż 10? o kurczę.
![]() a ja tak ogólnie to napisałam do nich w sprawie tego pierścionka beatrice, że jak to jest, że najpierw piszą ''doślemy w jednym z kolejnych zamówień'', a teraz ''produkcja zakończona'' i wogóle. i przed chwilą wchodzę na pocztę a tam odp: Szanowna Konsultantko, W nawiązaniu do Pani e-maila przepraszamy, za błędnie podaną informację dotyczącą dostępności pierścionka Beatrice. W związku z tą sytuacją do przyszłego zamówienia zostanie dołączony produkt przeprosinowy. Przepraszamy za niedogodności. Z pozdrowieniami, xxxxxxxxxxxxxx Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska zaznaczam, że nic nie wspominałam, że chcę produkt przeprosinowy. ![]() ![]() zapewne będzie to ten mini szmapon do włosów jak znam życie. ![]() ale nie narzekam, miło z ich strony. ![]()
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W✂✂✂✂ia mnie takie mianowanie na odpierdziel ![]() Byle aby mieć o jednego lidera wiecej w zespole , trzepać kasiore i narazicho .
![]() |
#1194 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dopiero zaczynam więc do końca nie wiem jak to działa, zapytam się OMS jak się z nią zobaczę jak to jest. Jak Warszawa przyjmie moją umowę oczywiście, że dam Ci znać. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi moja Oms wytłumaczyła . I dziękuje , chodzi mi o taką absurdalną sprawę , ile może iść umowa kurierem , bo moja ponoć została tak wysłana a szła dwa tyg nie całe . ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-05 o 15:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten sposób mianowań teraz to wiesz.. walka o BMW chyba i to białe ![]() ![]() muszą pamiętać przecież że UMO to nie wszystko, że ten LS najpierw jest Kandydatem i zanim stanie się LS to mogą minąć 3 katalogi ![]() ![]() Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-04-05 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie ten zetsaw za 10zl moze zamowic kazda konsultantka nawet ta co nie podpisala umowy na lidera, ale tylko jeden raz. Tak mi powiedziala moja liderka i ja sobie zamowilam i rzeczywiscie przyszlo mi 25 katalog za 10 zl (i inne jakies ulotki, ale to oddalam liderce)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej co mnie wnerwia to ich myślenie że człowiek tylko avonem żyje i nie ma innej pracy niż "ta " . Czasem mam tygodnie kiedy nie mogę poświęci tyle czasu avonowi ile oni by chcieli i już mnie nękają telefonami czy żyję .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-05 o 15:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co dziś piłaś?? co jadłaś?? że nie widzisz?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
I chodzi mi jeszcze o to w jaki sposób wy tych kat tam szukacie . ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.