Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 14:10   #1171
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Czy ktoś mógłby ktoś podać link na katalogowym do torby Batycki. Szukam , szukam i nie mogę znaleźć.
nasza "wyszukiwarka" gdzieś się schowała , tzn karinka
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:11   #1172
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
dokładnie, bo tak się nawet lepiej sprzeda....
nie wiem czy go używałaś, ale on powoduje że wyrównują się nierówności twarzy i twarz jest matowa.. jak komuś to wystarcza to owszem i dość... jak ktoś chce miec równy koloryt wszędzie to musi jeszcze coś nałożyć chyba, no nie??
pod każdy podkład powinna być stosowana baza, ja stosuję magixa bezbarwnego i działa tak jak baza pod makijaż z drogerii
Ok rozumiem ty stosujesz to jako baza pod podkład z drogerii a mnie wystarczy to że wyrówna nierówności i zmatuje mi twarz....Rozumiem że są dwa zastosowania tego specyfiku, ale w nazwie ma "Podkład" a nie "Baza" stąd ta cała dyskusja

Ponawiam pytanie czy są próbki "Bezbarwnego podkładu" Magix?? Proszę o odpowiedź!
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:12   #1173
mariot605
Rozeznanie

Czy pamiętacie może konsultantki jakie były kody i ceny tych rzeczy w promocji "Urodzinowy zawrót głowy" że codziennie jest inny produkt. Proszę pomóżcie.

Proszę o napisanie mi wszystkich może jeszcze jakieś będą aktualne.
mariot605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:14   #1174
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
naprawdę napisali "wziąść"?!?! gdzie tak? nie dość że na swoich kosmetykach się nie znają, to na ortografii też nie

skopiowalam to z regulaminu (4.5)

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:15   #1175
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
oj no nic się nie stało... ja np cieszę się z tej promocji bo miałam chęć zakupić jeszcze jedną zanim skończy się ta edycja logo, więc teraz kupię dwie sztuki, a Ty już kupiłaś??
Kupiłam i może kupię kolejną tym razem już po promocyjnej cenie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
ojej... dziewczyny wy czasem przeżywacie za bardzo... a nie zdarzyło Ci się nigdy że np. kupiłaś ciucha i za 2 dni była wyprzedaż i dużo taniej? trudno żeby informowali, że coś będzie taniej, bo wtedy nikt wcześniej nie kupi tylko wszyscy będą czekać
ale tak generalnie to oczywiście rozumiem, sama jak mam zaoszczędzić na czymś nawet niewiele to wolę poczekać, w końcu grosz do grosza
Ech nie potrzebnie cokolwiek pisałam, nie potrzebnie rozpętałam burzę
A co do drugiej części wypowiedzi to święte słowa
Stary 2011-04-05, 14:15   #1176
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie czy są próbki "Bezbarwnego podkładu" Magix?? Proszę o odpowiedź!
nie ma, kiedys byly w takiej malej tubce

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:20   #1177
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Ok rozumiem ty stosujesz to jako baza pod podkład z drogerii a mnie wystarczy to że wyrówna nierówności i zmatuje mi twarz....Rozumiem że są dwa zastosowania tego specyfiku, ale w nazwie ma "Podkład" a nie "Baza" stąd ta cała dyskusja

tak, ja magixa stosuję jako bazę
próbki magixa były w tubeczkach 4ml o ile dobrze pamietam, ale teraz chyba ich nie ma

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość

skopiowalam to z regulaminu (4.5)
szok zapewne mają edytor tekstu z językiem angielskim i im nie podkreślił i zonk

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez mariot605 Pokaż wiadomość
Czy pamiętacie może konsultantki jakie były kody i ceny tych rzeczy w promocji "Urodzinowy zawrót głowy" że codziennie jest inny produkt. Proszę pomóżcie.

Proszę o napisanie mi wszystkich może jeszcze jakieś będą aktualne.
karinka je nosi w podpisie #992

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-04-05 o 14:24
Stary 2011-04-05, 14:22   #1178
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez janki Pokaż wiadomość
czy ktoś mógłby ktoś podać link na katalogowym do torby batycki. Szukam , szukam i nie mogę znaleźć.
post 1952

chciałam podać z tym # ale nie wiem jak to powinno być zapisane ?

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-04-05 o 14:39
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:35   #1179
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Czy ktoś mógłby ktoś podać link na katalogowym do torby Batycki. Szukam , szukam i nie mogę znaleźć.
Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
# 1952
dokładnie
i w każdym wątku jest wyszukiwarka na górnym jego pasku, pt: "przeszukaj wątek" - tam wystarczy wpisać szukaną nazwę np "batycki" i wyskoczy Ci #1952

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
chciałam podać z tym # ale nie wiem jak to powinno być zapisane ?
trzeba z paska tego postu zaznaczyć ten nr i skopiować - samo się wkleja z tym # , ale jakie ma to znaczniki html to nie wnikałam

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-04-05 o 14:38
Stary 2011-04-05, 14:41   #1180
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
nie ma, kiedys byly w takiej malej tubce
No to szkoda że nie ma Całej tubki nie zamówię w ciemno. W każdym razie dziękuje za info
Stary 2011-04-05, 14:48   #1181
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Natychmiastowe matowienie jest przy podkładzie perfect wear. Nie błyszczę się do końca dnia. Jest naprawdę trwały. Mam cerę mieszaną i problem z świecącym się czołem. (Mam grzywkę, ale czasem daję na bok, albo całkiem spinam)
oooo oo to mnie właśnie interesuje , że trwały to super, a jak z kryciem ?

dokia
hehe ja to jak szukam linki do katalogów czy coś , to szukam Ciebie ;P

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Justaa555 Pokaż wiadomość
mam już fakturkę. cienie i tusz pomimmo żółtej kropy są na fakturze. naszyjnik slip into też wreszcie jest..
no ale zawsze coś wymyślą..

2528-8 PIERSCIONEK BEATRICE ROZM.10
Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać.

w kat. 04 było napisane na fakturze, że doślą w następnym zamówieniu, a teraz brak. ehhhh.

dali mi 2 katalogi 05 gratis. po jakiego kija.
no to jutro święto paczki.

ciesz kochana że dwa tylko , Mi ostatnio dali 10 katalogów 04

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-04-05 o 14:45
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 14:50   #1182
mariot605
Rozeznanie

Cytat:
tak, ja magixa stosuję jako bazę
próbki magixa były w tubeczkach 4ml o ile dobrze pamietam, ale teraz chyba ich nie ma

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

szok zapewne mają edytor tekstu z językiem angielskim i im nie podkreślił i zonk

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

karinka je nosi w podpisie #992
a one się liczą do bazy upustu?
Stary 2011-04-05, 14:51   #1183
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Pamiętacie jak kiedyś rozmawiałyśmy o sposobach na tańsze katalogi (tzn zestaw do mianowania konsultantek 5 kat za 3 zł czy jakoś tak) i zwykłym KK na fakturze nie pojawiał się ten zestaw. Wczoraj rozmawiałam z moją OMS o liderowaniu, podpisałam tą wstępną umowę, i poleciła mi zakupić sobie zestaw do mianowania LS (78014) w którego skład wchodzą

STARTER DO MIANOWANIA LS 1 1.50
STARTER DLA KK 5 5.00
MY AVON MAGAZINE K06/2011 5 1.00
KATALOG POLSKA 06/2011 25 2.50

W systemie nie jestem na pewno jeszcze odnotowana jako kandydat na lidera. OMS powiedziała, że w przyszłym tygodniu powinno to nastąpić. Więc sądzę, że każda KK może taki zestaw wziąć.
Cały zestaw kosztuje 10 zł za 25 katalogów. Nie wiem tylko czy można go tak regularnie kupować co katalog.

BTW. Szperałam w ustawieniach konta na Wizażu i znalazłam genialne zdanie, które powaliło mnie na łopatki:

Twoja data urodzenia i wiek są wyświetlane w kilku miejscach na forum. Jeśli zdecydujesz się ukryć swoją datę urodzenia, dostęp do niej będzie mieć tylko administrator.
Prosimy skontaktować się z administratorem jeśli Twoja data urodzenia uległa zmianie.

Chciałabym móc sobie zmieniać datę urodzenia

Edytowane przez _Lusiaczek_
Czas edycji: 2011-04-05 o 14:56
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:56   #1184
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
Pamiętacie jak kiedyś rozmawiałyśmy o sposobach na tańsze katalogi (tzn zestaw do mianowania konsultantek 5 kat za 3 zł czy jakoś tak) i zwykłym KK na fakturze nie pojawiał się ten zestaw. Wczoraj rozmawiałam z moją OMS o liderowaniu, podpisałam tą wstępną umowę, i poleciła mi zakupić sobie zestaw do mianowania LS (78014) w którego skład wchodzą

STARTER DLA KK 5 5.00

W systemie nie jestem na pewno jeszcze odnotowana jako kandydat na lidera. OMS powiedziała, że w przyszłym tygodniu powinno to nastąpić. Więc sądzę, że każda KK może taki zestaw wziąć.
Cały zestaw kosztuje 10 zł za 25 katalogów. Nie wiem tylko czy można go tak regularnie kupować co katalog.
Nie każda , kochana , to co dla lidera to dla lidera . Konsultantki niestety ale nie mogą sobie zamawiać tego samego .

aha jak możesz daj mi znać kiedy twoja umowa dotarła do warszawy okej ?

Maleństwo moje
Stary 2011-04-05, 14:58   #1185
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
dokia
hehe ja to jak szukam linki do katalogów czy coś , to szukam Ciebie ;P
hehe, to miło mi ale widzisz, mimo, że włóczę je ze sobą w podpisie to i tak czasem są o nie pytania

niestety te oferty, które włóczy w podpisie karinka124 już mi nie weszłyby w podpis

mi dodali tylko 5 katalogów 04 - dostanę je we czwartek są mi oczywiście "niezbędne"

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
a one się liczą do bazy upustu?
kochana, przeczytaj w tym linku ktory Ci zamieściłam bo tam wszystko jest zapisane które z opustem a które bez, jak będziemy tak ciągle kopiować to samo to się zaspamujemy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 14:59   #1186
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
mam to na czole i na brodzie, nigdy nie mialam roblemow z tradzikiem i własnie jak piszesz ze cos po pewnym czasie sie pojawilo tak samo u mnie z wieksza dawka kosmetykow własnie zaczeło sie na silac i strasznie sie boje ze tymi kosmetykiami jest własnie avon;(
mam zamiar isc do dermatolaga ale boje sie ze znowu wysle miz kwitkiem abym sobie sama poszukala przyczyny raz mialo to miejsce;(
Jak piszesz, że po kosmetykach, to może faktycznie to taka reakcja na kosmetyki.
Stary 2011-04-05, 15:00   #1187
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
hehe, to miło mi ale widzisz, mimo, że włóczę je ze sobą w podpisie to i tak czasem są o nie pytania

niestety te oferty, które włóczy w podpisie karinka124 już mi nie weszłyby w podpis

mi dodali tylko 5 katalogów 04 - dostanę je we czwartek są mi oczywiście "niezbędne"

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

kochana, przeczytaj w tym linku ktory Ci zamieściłam bo tam wszystko jest zapisane które z opustem a które bez, jak będziemy tak ciągle kopiować to samo to się zaspamujemy

Mój tata ma czym palić w piecu przez te zacne prezenty katalogowe

aha może zbyt szybko wysunięte pytanie aczkolwiek czy mamy może juz na strefie kat 8 ?
Kiedyś sie pytałam jak wy to szukacie tam , ale nikt mi nie odpowiedział

Maleństwo moje

Czas edycji: 2011-04-05 o 15:06
Stary 2011-04-05, 15:02   #1188
wera2604
Zadomowienie

Cytat:

mi tez tak pisza, ale nigdy tego nie ma w paczce!!!

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Jak piszesz, że po kosmetykach, to może faktycznie to taka reakcja na kosmetyki.
nigdy tego nie mialam denerwuje mnie to!i czemu aurat na avon!
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:02   #1189
mariot605
Rozeznanie

dokia ale mi chodzi czy one się liczą do bazy upustu całkowitego na katalog a nie czy są z opustem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 15:02   #1190
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
STARTER DLA KK 5 5.00

ten zestaw NA PEWNO MOŻE ZAMÓWIĆ KAŻDA KONSULTANTKA ALE TYLKO RAZ!! i policzą jej za niego 10zł rzeczywiscie, potem niestety gdy się jest już liderem przyjdą takie kolejne i już za 25zł

ja dziewczyny polecam Wam pozostawić sobie możliwość zamówienia tego zestawu w okolicach świąt bożego narodzenia, bo wtedy mamy większy ruch w interesie i te 25 katalogów za 10zł przyda się bardziej niż teraz , bo trzeba pamiętac że to jest jednorazowe!!!
Stary 2011-04-05, 15:03   #1191
Justaa555
Raczkowanie

Cytat:
/
aż 10? o kurczę.

a ja tak ogólnie to napisałam do nich w sprawie tego pierścionka beatrice, że jak to jest, że najpierw piszą ''doślemy w jednym z kolejnych zamówień'', a teraz ''produkcja zakończona'' i wogóle. i przed chwilą wchodzę na pocztę a tam odp:

Szanowna Konsultantko,

W nawiązaniu do Pani e-maila przepraszamy, za błędnie podaną informację dotyczącą dostępności pierścionka Beatrice. W związku z tą sytuacją do przyszłego zamówienia zostanie dołączony produkt przeprosinowy.

Przepraszamy za niedogodności.

Z pozdrowieniami,
xxxxxxxxxxxxxx
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

zaznaczam, że nic nie wspominałam, że chcę produkt przeprosinowy. nawet na niego nie liczyłam, wolałabym żeby jakoś wyczarowali pierścionek no ale..
zapewne będzie to ten mini szmapon do włosów jak znam życie.
ale nie narzekam, miło z ich strony.

jeszcze 14 miesięcy
Justaa555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:03   #1192
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
dokia ale mi chodzi czy one się liczą do bazy upustu całkowitego na katalog a nie czy są z opustem
tak, liczą się do bazy opustu katalogowej
Stary 2011-04-05, 15:05   #1193
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
ten zestaw NA PEWNO MOŻE ZAMÓWIĆ KAŻDA KONSULTANTKA ALE TYLKO RAZ!! i policzą jej za niego 10zł rzeczywiscie, potem niestety gdy się jest już liderem przyjdą takie kolejne i już za 25zł

ja dziewczyny polecam Wam pozostawić sobie możliwość zamówienia tego zestawu w okolicach świąt bożego narodzenia, bo wtedy mamy większy ruch w interesie i te 25 katalogów za 10zł przyda się bardziej niż teraz , bo trzeba pamiętac że to jest jednorazowe!!!
Tego oczywiście już liderzy nadrzędni nie powiedzą

W✂✂✂✂ia mnie takie mianowanie na odpierdziel
Byle aby mieć o jednego lidera wiecej w zespole , trzepać kasiore i narazicho .

Maleństwo moje
Stary 2011-04-05, 15:08   #1194
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Nie każda , kochana , to co dla lidera to dla lidera . Konsultantki niestety ale nie mogą sobie zamawiać tego samego .

aha jak możesz daj mi znać kiedy twoja umowa dotarła do warszawy okej ?
No tak, ale- wczoraj rozmawiałam z moją OMS, podałała mi ten numer i sobie poszła, ja po 5 min wstukałam do mojego zamówienia i wysłałam. Dziś rano (koło 9) pojawiła się faktura, a na niej ten zestaw. Więc skąd system wiedział, że może mi ten zestaw wysłać? OMS mówiła, że dziś wyśle do Warszawy umowę, na czwartek tam będzie, a w systemie LS będę dopiero w przyszłym tygodniu.
Dopiero zaczynam więc do końca nie wiem jak to działa, zapytam się OMS jak się z nią zobaczę jak to jest.
Jak Warszawa przyjmie moją umowę oczywiście, że dam Ci znać.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:

No to już sprawa się rozwiązała
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:08   #1195
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
No tak, ale- wczoraj rozmawiałam z moją OMS, podałała mi ten numer i sobie poszła, ja po 5 min wstukałam do mojego zamówienia i wysłałam. Dziś rano (koło 9) pojawiła się faktura, a na niej ten zestaw. Więc skąd system wiedział, że może mi ten zestaw wysłać? OMS mówiła, że dziś wyśle do Warszawy umowę, na czwartek tam będzie, a w systemie LS będę dopiero w przyszłym tygodniu.
Dopiero zaczynam więc do końca nie wiem jak to działa, zapytam się OMS jak się z nią zobaczę jak to jest.
Jak Warszawa przyjmie moją umowę oczywiście, że dam Ci znać.
wiesz jak to jest , teraz jest tak że zanim umowa zostanie wysłała do warszawy , wklepują ją w system ci z biura avonu . Także w systemie ona jest , tylko orginał umowy musi dojsc do warszawy a oni wtedy zmieniają konto na lidera .
Tak mi moja Oms wytłumaczyła .

I dziękuje , chodzi mi o taką absurdalną sprawę , ile może iść umowa kurierem , bo moja ponoć została tak wysłana a szła dwa tyg nie całe .

Maleństwo moje

Czas edycji: 2011-04-05 o 15:10
Stary 2011-04-05, 15:09   #1196
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Tego oczywiście już liderzy nadrzędni nie powiedzą

W✂✂✂✂ia mnie takie mianowanie na odpierdziel
Byle aby mieć o jednego lidera wiecej w zespole , trzepać kasiore i narazicho .
no, mi powiedziała, to mam lepszą nadrzędną niż Twoja , hihi

a ten sposób mianowań teraz to wiesz.. walka o BMW chyba i to białe
muszą pamiętać przecież że UMO to nie wszystko, że ten LS najpierw jest Kandydatem i zanim stanie się LS to mogą minąć 3 katalogi więc niekoniecznie z tej umowy coś im skapnie

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-04-05 o 15:11
Stary 2011-04-05, 15:10   #1197
zalotnica83
Zakorzenienie

Wlasnie ten zetsaw za 10zl moze zamowic kazda konsultantka nawet ta co nie podpisala umowy na lidera, ale tylko jeden raz. Tak mi powiedziala moja liderka i ja sobie zamowilam i rzeczywiscie przyszlo mi 25 katalog za 10 zl (i inne jakies ulotki, ale to oddalam liderce)
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:11   #1198
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
no, mi powiedziała, to mam lepsza niż Twoja , hihi

a ten sposób mianowań teraz to wiesz.. walka o BMW chyba i to białe
muszą pamiętać przecież że UMO to nie wszystko, że ten LS najpierw jest Kandydatem i zanim stanie się LS to mogą minąć 3 katalogi więc niekoniecznie z tej umowy coś im skapnie
skapnie , tak czy siak czy przeszłam certyfikacje czy jeszcze nie , z każdego mojego zamówienia i moich konsultantek mają kasiorkę .

Najgorzej co mnie wnerwia to ich myślenie że człowiek tylko avonem żyje i nie ma innej pracy niż "ta " . Czasem mam tygodnie kiedy nie mogę poświęci tyle czasu avonowi ile oni by chcieli i już mnie nękają telefonami czy żyję .

Maleństwo moje

Czas edycji: 2011-04-05 o 15:13
Stary 2011-04-05, 15:14   #1199
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
aha może zbyt szybko wysunięte pytanie aczkolwiek czy mamy może juz na strefie kat 8 ?
Kiedyś sie pytałam jak wy to szukacie tam , ale nikt mi nie odpowiedział
a mówisz że mnie szukasz jak szukasz plików, a nie widzisz że ciągnę za sobą ten kat 8 ???
co dziś piłaś?? co jadłaś?? że nie widzisz??
Stary 2011-04-05, 15:15   #1200
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Wlasnie ten zetsaw za 10zl moze zamowic kazda konsultantka nawet ta co nie podpisala umowy na lidera, ale tylko jeden raz. Tak mi powiedziala moja liderka i ja sobie zamowilam i rzeczywiscie przyszlo mi 25 katalog za 10 zl (i inne jakies ulotki, ale to oddalam liderce)
dziękuje kobitki za informacje którą powinnam dostać od swojej nadrzędnej

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
a mówisz że mnie szukasz jak szukasz plików, a nie widzisz że ciągnę za sobą ten kat 8 ???
co dziś piłaś?? co jadłaś?? że nie widzisz??
ale ja niechce go ściągnać tylko na necie zobaczyć .

I chodzi mi jeszcze o to w jaki sposób wy tych kat tam szukacie .

Maleństwo moje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości