|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | |
High Quality Since 2007
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 | ||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
w każdym bądź razie to chyba dobrze, że w końcu było to w takiej hmmm... atmosferze niz wcześniej. To również plus dla Ciebie, że macie taką relację a nie inną i że możesz go po prostu poprosić o pomoc. Cytat:
Zresztą, mój eks ma już osobę, która może mu doradzać, więc ja nie mam tu nic do roboty. (chociaż wątpię, czy uda jej się tak go zmotywować, jak mnie sie udało ![]() Cytat:
Grunt, że Twoje rzeczy bedą z powrotem u Ciebie. Cytat:
Ale zastanów się też, czy nie wymagasz od niego za wiele. Może ma jakieś bariery, których nie jest w stanie przeskoczyć bez Twojej pomocy. Jeżeli to będzie koniec, to po prostu nie będę mówić, żebyś sie trzymała i że wszystko będzie dobrze, bo to niewiele da. I tak musisz przecierpieć swoje. Pozwól działać czasowi. ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Ach, ten Gucio mnie zadziwia ![]() "Na Ciebie mógłbym czekać nawet pół dnia" ... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Wtajemniczenie
|
no to jestem juz po i powiem, ze nie pamietam bysmy tak milo czas spedzili (w przeciagu roku na pewno)
![]() bylo idealnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak gralismy w te PSP on stal nade mna i swoja glowe polozyl na mojej i za ramiona mnie trzymal... i jak wychodzilam z auta to powiedzialam 'dziekuje za wieczor' a on chcial mnie w policzek pocalowac... ide walic glowa w sciane ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-08 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
High Quality Since 2007
|
A my się rozstaliśmy. Ale w bardzo pokojowej atmosferze. Mamy być w kontakcie dalej i się po prostu lubić. I póki co mi to dało spokój. Zobaczymy co będzie dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poukładaj sobie to wszystko na spokojnie, to że było miło jak graliście w psp chyba nie oznacza zbyt wiele... Ale z Twojej relacji wnioskuję, że coś tam Was do siebie chyba ciągnie.. Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesli bym zobaczyla dwoje ludzi co sie tak zachowuja to bym nigdy w zyciu nie pomyslala, ze nie sa ze soba... serio jak juz siedzielismy w tej knajpie, to eks sie tak wlasnie zastanawial czy zamknal auto a pozniej mowi: 'przy Tobie o wszystkim zapominam' ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-09 o 08:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale pytanie co z tym wszystkim teraz dalej...? ![]() btw muszę wrócić trochę wstecz i dojść dlaczego się w ogóle rozstaliście ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() aha i mowil do mnie przez wiekszosc czasu 'Dziubek, Dziubol' Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-09 o 08:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
High Quality Since 2007
|
Mam chyba dokładnie tak samo jak Ty, Lady M.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
Najlepiej spojrzec z większego dystansu na sytuację, jak już się ochłonie trochę z tych emocji. Cytat:
Gdyby eks tak do mnie powiedział, to strzał w mordzicho i tyle. Ale jak wyżej, nie moja sprawa. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja w ogóle jestem za tym, żeby podchodzić z dystansem do byłych. Ja bym chyba przede wszystkim padła ze śmiechu gdyby mój eks zaczął mi teraz rzucać zdrobnieniami jakich używał kiedys... ![]() Lady Marmalade a on sie teraz odzywa normalnie bez żadnych podtekstów czy odczuwasz jakąś chęć powrotu z jego strony? Dziewczyny...u mnie jest tak zimno...nienawidzę zimna, zimy...Lubię zza okna, z herbatką ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1182 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie też zimno, ale masakry nie ma. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez Martaa21 Czas edycji: 2011-11-10 o 12:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Raczkowanie
|
Wiem...Nie przejmuję się, tylko dzięki temu szybciej mi przechodzi
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() powiem tak: to jest forum i kazdy ma prawo wyrazac swoje zdanie, za co dziekuje, ze odpowiedzialyscie ![]() ![]() jak jest teraz? szczerze to nie wiem ![]() ![]() ![]() czy sa podteksty? nawet na spotkaniu palnelam niechcacy glupote. rozmawialismy o tej grze na PSP i ja mu mowie, ze tej rundy nie przejde bo ten smok na mnie warczy i blyskawice mnie GRZMOCA i oboje w smiech ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Kuźnia inspiracji
|
Też jakiś sposób
![]() chociaż ja wolę się nie przejmować i nie truć sobie głowy niepotrzebnymi sprawami. Lady Marmalade, To lepiej czy gorzej, że rozmawiacie więcej? Chociaż nie musisz odpowiadac, mam wrażenie, że już tą odpowiedź znam. To chyba dobrze, że macie takie stosunki, jednak ja bym się miała na baczności i stosowała zasadę baaaardzo ograniczonego zaufania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze tego nie widac ale na prawde podchodze do tego z duzym dystansem. po pierwszym spotkaniu bylam w euforii bo nie spodziewalam sie nawet w marzeniach, ze tak bedzie, bylam zaskoczona a pozniej pomyslalam sobie, ze mam wrzucic na luz i nie myslec o tym zbytnio i podchodzic do tego z duuuzym dystansem... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ![]()
![]() |
#1190 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Lepiej poczekać z wnioskowaniem do następnego spotkania. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, mogę się dołączyć do was?
![]()
"uzależniona od patrzenia w sufit, od ostrości i łagodności, od samotności, od twych oczu co mnie opętały, od niepokoju, od przeświadczenia ze mogę wszystko i ze nie mogę nic, od nieznośniej iluzji życia i od was wszystkich"
Edytowane przez pauCaa Czas edycji: 2011-11-11 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Raczkowanie
|
Mysle ze zmieniłam się już jakis czas temu, jak mnie rzucił facet (widze ze to jest częste tutaj) stałam sie duzo silniejsza, w koncu wyszłam z czegos co nie do konca było "Zdrowym związkiem" stałam sie taka dumna i z siebie i w ogole, ale pozniej związałam sie z kolega ze studiów, co rozpadło sie szybko i wtedy zaczełam intensywnie chodzić na fitness, codziennie całe wakacje i to na prawde dziewczyny daje w kość i jest świetne
![]() ![]()
"uzależniona od patrzenia w sufit, od ostrości i łagodności, od samotności, od twych oczu co mnie opętały, od niepokoju, od przeświadczenia ze mogę wszystko i ze nie mogę nic, od nieznośniej iluzji życia i od was wszystkich"
Edytowane przez pauCaa Czas edycji: 2011-11-11 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1194 | |||||||
Raczkowanie
|
[B][B][B]
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakis czas temu mój eks zapytał czy może mówić do mnie "kotek",bo tak był do tego przyzwyczajony ze mu tego brakuje,zapytałam tylko "jaja sobie robisz czy co" i focha przywalił ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1195 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() może po prostu potrzeba Ci trochę zmniejszyć obroty? Ewentualnie dojrzeć swoje sukcesy? W moim przypadku druga opcja pomogła i teraz mam już znacznie większą motywację do wszystkiego niż wcześniej, kiedy nie chciało mi się kompletnie nic. Teraz mi się chce tylko trochę więcej niż nic, ale to szczegół... Cytat:
![]() Cytat:
Ja chyba też to zastosuję. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]() Dawno mnie tu nie było coś ![]() ![]() U mnie bez jakichś większych zmian, jestem teraz u rodziców i się zajadam pysznościami co na moją wagę nie wpływa za dobrze bo przez te dwa miesiące mieszkania we Wrocławiu przytyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I co tam jeszcze Wam napisać, na razie z mojego wyjazdu jako au pair nici, nie ma żadnych dobrych ofert ale cały czas poszukuję. A i w poniedziałek idę do 2 studiów tatuażu żeby co nieco się dowiedzieć, jaka będzie cena itd. Waham się pomiędzy dwoma miejscami i dwoma tatuażami ale już chyba wybrałam, będzie to miejsce na prawej łopatce i będzie to dziewczynka z serduszkiem w kształcie balonika, jest to projekt słynnego graficiarza Banksy'ego , nie wiem może kojarzycie ![]() ![]() Ogólnie spóźnia mi się okres jakiś tydzień ![]() No to tyle buziaki ![]()
![]() |
#1198 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Inspire szczegółów sie nie czepiamy ![]() U mnie tez jest troszke słoneczka,ale i tak zimno,no a ja juz w płaszczyku chodze i czapce ![]() Czyli chyba znam odpowiedz..Twoje milczenie mowi samo za siebie.. ![]() Odnosnie kogo jesli mozna ? ![]() Cytat:
z czasem dojdziesz do siebie po "eksach"i bedziesz cieszyła sie życiem.. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() a pewnie niech zaluje,ze Cie stracił.. i tak z dnia na dzien sie przeklada "od jutra nie jem słodyczy" ![]() ![]() Tatuaz z opisu wydaje sie byc fajny ![]() a co z ta druga oferta na au pair??
![]() |
![]() |
#1199 | ||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() W ogóle mam odpał, żeby na sankach pojeździć, ale u mnie nie ma takiej górki za porządnej, poza tym nikt się nie zgłasza na ochotnika żeby mnie powozić trochę... ![]() Zresztą w zimie jest też coś urokliwego... np. święta (matko, ja już chcę żeby były, no!), tylko że muszę jakoś się zaopatrzyć w trochę gotówki na prezenciki (jakieś niewielkie nawet, ale żeby było coś fajnego, zresztą ja uwielbiam dawać prezenty ![]() ![]() Z tego wypracowania ogólnie powiem, że zima jest całkiem fajna ![]() Cytat:
a jutro będzie od jutra i tak w koło Macieju ![]() E, to widzę, że są postępy i bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam już jakieś wyobrażenie Twojej opcji 1, strzelę załacznikiem później (tylko się proszę nie śmiać z moich "talentów"...) Oooo... zawirowania w organizmie każdemu się zdarzają ![]() Cytat:
![]() Widzisz, znasz mnie już prawie od podszewki ![]() czemu jest tak, kuźwa, że albo mnie nie pasuje, albo jemu? Po emotce wnioskuję, że odpowiedź znasz ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez pauCaa Czas edycji: 2011-11-12 o 13:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.