Moc pozytywnego myślenia - III część - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-09, 18:06   #1171
eN90
Raczkowanie

Dot.: Moc pozytywnego myślenia - III część

thalia wyrocznio , piszę w sprawie tej akcji z podziękowaniami. Codziennie siadam, piszę za co jestem wdzięczna w tym konkretnym dniu i dopiero w powiedzmy 5 punkcie dziękuję za coś czego jeszcze nie mam, a chcę mieć.
Dobrze rozumiem tą filozofię?

Kurcze, kusicie trochę z tą mapą marzeń, ale sie boję, że zbyt się nakręcę.
eN90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 18:16   #1172
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez eN90 Pokaż wiadomość
thalia wyrocznio , piszę w sprawie tej akcji z podziękowaniami. Codziennie siadam, piszę za co jestem wdzięczna w tym konkretnym dniu i dopiero w powiedzmy 5 punkcie dziękuję za coś czego jeszcze nie mam, a chcę mieć.
Dobrze rozumiem tą filozofię?

Kurcze, kusicie trochę z tą mapą marzeń, ale sie boję, że zbyt się nakręcę.
Czym masz się nakręcić? Ja zaczynam od małych rzeczy, nie jest w sumie tajemnicą co, więc powiem - sukienka,która mi się spodobała (ciężką ją znaleźć, dlatego marzenie), pojechanie do danego miasta, itp.
Takie małe rzeczy zaczynają przyciągać duże. Tak myślę.
Nie jest trudno namalować dom z ogródkiem, a potem siąść i powiedzieć "Kurczę, minął rok, a ja nie mam domu, to nie działa".
Myślę, że takie małe rzeczy nakręcają Cię do zmiany myślenia.
Zaczniesz myśleć pozytywnie, uśmiechać się, a potem? Potem samo będzie się przyciągać
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 18:28   #1173
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ana tej mapie marzen moge poprzyklejac zdjecia/ wycinki z gazet itp ? Bo rysowac nie umiem
I czy lepiej ja zawiesic gdzies w pokoju czy schowac ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 18:35   #1174
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ana tej mapie marzen moge poprzyklejac zdjecia/ wycinki z gazet itp ? Bo rysowac nie umiem
I czy lepiej ja zawiesic gdzies w pokoju czy schowac ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Czytałam, że można schować, ale dla mnie to bez sensu, bo bym raz dwa zapomniała. A tak mam na wysokości oczu i spojrzę co chwile, jak jestem w pokoju.
Chyba któraś dziewczyna pisała, że robiła z wycinek z gazet
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 18:40   #1175
thalia666
Wtajemniczenie

eN90 - w PM najlepsze i najskuteczniejsze jest to co nam się podoba. Nie ma jednej uniwersalnej metody. Ja zaczynałam od wypisania realnych rzeczy w kilku zdaniach, a potem rzeczywiście do tych, których pragnę. Tak jest na początku łatwiej, bo wzbudzasz w sobie pozytywne emocje, jest Ci miło i się uśmiechasz do siebie. Po chwili przechodzisz do marzeń z tym stanem i "wskakujesz na wyższy poziom wibracji". Ważne jest nadanie swoim marzeniom wyraźnych emocji. Gdy widzimy nasze marzenie, ale czujemy tęsknotę - oddalamy je od siebie. Gdy na tę samą myśl czujemy szczęście - przybliżamy.
Teraz mam dni, gdzie dziękuję tylko za realne rzeczy, a są też takie, gdzie tylko za marzenia. Najważniejsze, abyś czuła się z tym dobrze.

Co do Mapy i nakręcania - na mojej pierwszej były spodnie, TT, mp3 czyli bzdurki(dopiero po jakimś czasie dotarło do mnie, że wszystko z tego mam - część kupiłam sama, część jako prezenty), ale też dom, żywa choinka jakiej od 15lat w domu nie miałam, a jaką eks kupił nam specjalnie na święta itp. W czasie tworzenia Mapy czasem wychodzą nieuświadomione pragnienia - ot tak pojawia się w głowie obraz, myśl i wiesz, że to jest to.

Adie94 mamy podobne podejście do Anioła Stróża.

Jestem troszkę rozdarta w wyrażaniu pragnień - bo z jednej strony chcę czegoś konkretnego, a z drugiej wiem, że może jest dla mnie coś lepszego czego nie umiem sobie wyobrazić. Czasem trudno oddać się w ręce Wyższego Ja/Anioła Stróża i wierzyć. Ale się staram.

W tej całej zmianie myślenia jest sporo rzeczy, których na co dzień nie dostrzegamy. Dziś spotkałam się z dziewczyną, która jest mi bliska, a przez różne grupy studenckie, moje mieszkanie poza miastem i teraz wakacje bardzo mało się widziałyśmy. Powiedziała mi, że jestem inna i nigdy wcześniej nie wiedziała we mnie takiego blasku w oczach i szczęścia. Że nigdy nie byłam tak optymistyczna i wesoła i ona bardzo się z tego cieszy. Niby niewiele, ale trochę mną wstrząsnęło jak bardzo się zmieniłam w mniej niż pół roku.
thalia666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 19:22   #1176
adie94
Zadomowienie

thalia666 chyba nie tylko do Anioła Stróża

Co do PM(plan marzeń,tak?) ja swój zrobiłam jako kolaż ze zdjęciami z neta w programie picasa. Można ustawić jako tapete w telefonie,komputerze,wydr ukować i przywiesić na ścianie jako ładny obrazek, którego znaczenie będziecie znały tylko Wy

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 19:25   #1177
201604251028
Konto usunięte

Ja tez mam zamiar zrobic ta mape
Teraz staram sie nastawic pozytywnie przed egzaminem na prawko bo caly czas nawiedzaja mnie wizje jak oblewam
201604251028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 19:57   #1178
thalia666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
thalia666 chyba nie tylko do Anioła Stróża

Co do PM(plan marzeń,tak?) ja swój zrobiłam jako kolaż ze zdjęciami z neta w programie picasa. Można ustawić jako tapete w telefonie,komputerze,wydr ukować i przywiesić na ścianie jako ładny obrazek, którego znaczenie będziecie znały tylko Wy
PM jako Pozytywne Myślenie Choć w sumie za każdym razem myślę o Ślubnym jak na to patrzę.

Yonce - odpuść. Pomyśl, że jak zdasz będzie fajnie, a jak nie to nic się nie stanie. A najlepiej wyobrażaj sobie przed zaśnięciem jak egzaminator mówi "Gratuluję", a Ty radośnie wybiegasz z auta

Właśnie, zapomniałabym, a propos tego co dla nas najlepsze. Dziś byłam po ostatni wpis w indeksie i pojechałam do szpitala koło 10 i dowiedziałam się, że nie ma. Smuteczek, bo będę musiała przykulać się jeszcze raz(wpis będzie po 14), a chciałam wszystko szybko załatwić. Trudno. Pojechałam do ciotki, o 14 wróciłam. Wychodzę z wpisem, radośnie myśląc, że mam jeszcze godzinę do zamknięcia dziekanatu i dziś wszystko załatwię, a tu co? Natknęłam się na tę dziewczynę, o której pisałam wcześniej, a której dawno nie widziałam! Też szła po ten sam wpis, a potem do dziekanatu! Załatwiłyśmy wszystko razem, w dziekanacie spotkałyśmy jeszcze jedną koleżankę. Pogadałyśmy, zjadłyśmy pyszne burgery, odprowadziłam ją na pociąg(przyjechała z Torunia do Poznania, aby wszystko pozałatwiać, bo do 15.09 musimy wszystko oddać do dziekanatu). Gdyby wszystko ułożyło się jak chciałam to do 12 byłabym w domu bez miłych spotkań dzisiaj(ogólnie oba spotkania były w planach na kiedyś tam, a tak po prostu przyszły)
Stary 2014-09-09, 20:37   #1179
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez thalia666 Pokaż wiadomość
PM jako Pozytywne Myślenie Choć w sumie za każdym razem myślę o Ślubnym jak na to patrzę.

Yonce - odpuść. Pomyśl, że jak zdasz będzie fajnie, a jak nie to nic się nie stanie. A najlepiej wyobrażaj sobie przed zaśnięciem jak egzaminator mówi "Gratuluję", a Ty radośnie wybiegasz z auta

Właśnie, zapomniałabym, a propos tego co dla nas najlepsze. Dziś byłam po ostatni wpis w indeksie i pojechałam do szpitala koło 10 i dowiedziałam się, że nie ma. Smuteczek, bo będę musiała przykulać się jeszcze raz(wpis będzie po 14), a chciałam wszystko szybko załatwić. Trudno. Pojechałam do ciotki, o 14 wróciłam. Wychodzę z wpisem, radośnie myśląc, że mam jeszcze godzinę do zamknięcia dziekanatu i dziś wszystko załatwię, a tu co? Natknęłam się na tę dziewczynę, o której pisałam wcześniej, a której dawno nie widziałam! Też szła po ten sam wpis, a potem do dziekanatu! Załatwiłyśmy wszystko razem, w dziekanacie spotkałyśmy jeszcze jedną koleżankę. Pogadałyśmy, zjadłyśmy pyszne burgery, odprowadziłam ją na pociąg(przyjechała z Torunia do Poznania, aby wszystko pozałatwiać, bo do 15.09 musimy wszystko oddać do dziekanatu). Gdyby wszystko ułożyło się jak chciałam to do 12 byłabym w domu bez miłych spotkań dzisiaj(ogólnie oba spotkania były w planach na kiedyś tam, a tak po prostu przyszły)
Ciekawe, nigdy w ten sposób nie myślałam
Stary 2014-09-09, 21:01   #1180
thalia666
Wtajemniczenie

Zakładam, że to kolejna zmiana w moim myśleniu. Wcześniej, po usłyszeniu, że muszę znów przyjechać po indeks w mojej głowie zagościłaby soczysta wiązanka i wkurzona pojechałabym do domu, a tam wkurzałabym się jeszcze bardziej, bo nie miałabym ochoty jechać znowu i jeszcze denerwowałabym się, że tak mało czasu mi zostaje na załatwienie tego(to akurat siła wyższa, opiekuna praktyk, który miał zrobić wpis nie było przez miesiąc). A tak stwierdziłam - ok. Mam prawie 4h wolne, jadę do ciotki, będzie miło. Więc widać, że PM to nie tylko radosne wmawianie sobie, magiczne Mapy Marzeń czy gadanie z Aniołkiem, który jest niewidzialny, ale zrozumienie, że wszystko jest w naszej głowie i tylko od nas zależy co z tym zrobimy
Stary 2014-09-09, 23:03   #1181
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Hej wam
Tak was podczytuję i powiem wam, że zarażacie optymizmem.
Czytając to co pisałyście stwierdziłam, że ja tez wymarzyłam sobie kilka rzeczy w życiu, które teraz się spełniły
M.in. TŻ-a, jego pracę, a nawet miejsce jego zamieszkania
Także coś w tym jest i teraz to czego pragnę staram się sobie wizualizować, ale nie za często
Jestem dobrej myśli i np. teraz jestem bez pracy, ale podświadomie jestem pewna, że ją niedługo dostanę i wcale się nie martwię, że będzie inaczej
Stary 2014-09-10, 06:31   #1182
201604251028
Konto usunięte

Cytat:

Staram sie tak myslec, bo tak naprawde nic sie nie stanie - oprocz tego ze bede musiala opuscic pare zajec zeby przyjechac do domu na kolejny egzamin. Wiem, ze kiedys zdam, czuje to. Niestety zalezy mi zbyt bardzo

Piszecie ze przyciagnelyscie sobie wiele rzeczy. Ja tez tak mam, ale widze to dopiero po czasie
Stary 2014-09-10, 07:43   #1183
thalia666
Wtajemniczenie

Dorotti66 witaj!
Yonce - świetne podejście. Co do nie zauważania rzeczy, które się spełniły - warto zrobić listę/mapę cokolwiek i co jakiś czas sprawdzić. Czasem aż jest się w szoku, że tak szybko albo tak dużo się stało. A to motywuje jeszcze bardziej
Stary 2014-09-10, 07:47   #1184
Mocny Akcent
Dolce vita

Cieszę się dziewczyny, że pozytywnie się nastrajacie. Ja miotam się trochę, zależy w sumie od dnia. Dzis mój ostatni (z trzech) wieczorów tylko samej ze sobą. Nie spodziewałam się, że te wieczory tak szybko mi miną No ale przyłapałam się na paru błędach i wiem, że dużo pracy mam nad sobą.

Jest tutaj z nami ktoś (przepraszam, nie kojarzę nicku) kto jest w związku na odległość. Jak dajesz z tym radę? wierzysz, że w koncu będziecie razem stacjonarnie?
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 08:48   #1185
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
Cieszę się dziewczyny, że pozytywnie się nastrajacie. Ja miotam się trochę, zależy w sumie od dnia. Dzis mój ostatni (z trzech) wieczorów tylko samej ze sobą. Nie spodziewałam się, że te wieczory tak szybko mi miną No ale przyłapałam się na paru błędach i wiem, że dużo pracy mam nad sobą.

Jest tutaj z nami ktoś (przepraszam, nie kojarzę nicku) kto jest w związku na odległość. Jak dajesz z tym radę? wierzysz, że w koncu będziecie razem stacjonarnie?
Ja jestem Dajemy rade,nie jest tak źle.Czasem nie ma z kim wyjść czy się przytulić ale świadomość tego że w każdej chwili możemy zadzwonić do siebie, że możemy na siebie liczyć i że sobie ufamy, jest bardziej cenna niż bliskość fizyczna Wierzymy że musimy znieść tą rozłąkę po to by później już całe życie być razem i spełniać nasze marzenia (studiujemy w innych miastach, w roku szkolnym widzimy się ok 3-2 razy w miesiącu na weekend,w wakacje oczywiście częściej)

A.

Stary 2014-09-10, 11:19   #1186
moemoe
Rozeznanie

hehe a ja sie ostatnio obawialam takiej jedna osoby ze studiow. Nie byla zbyt mila i balam sie przepisac. Wiec sobie pomyslalam jakis tydzien temu "Dobra mozgu, dzialaj! Niech to sie rozwiaze dobrze! Chce sie z nia poznac i miec dobre stosunki jescze przed rozpoczeciem studiow!" I poszlam spac. Dzis wczodze na facebook a tam wiadomosc od tej osoby Wiadomosc byla w sprawie studiow i to dosc formalna w pewnej sprawie, ale nie zmarnowalam okazji i pociagnelam rozmowe . Takze juz sie znamy
Stary 2014-09-10, 17:33   #1187
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moemoe Pokaż wiadomość
hehe a ja sie ostatnio obawialam takiej jedna osoby ze studiow. Nie byla zbyt mila i balam sie przepisac. Wiec sobie pomyslalam jakis tydzien temu "Dobra mozgu, dzialaj! Niech to sie rozwiaze dobrze! Chce sie z nia poznac i miec dobre stosunki jescze przed rozpoczeciem studiow!" I poszlam spac. Dzis wczodze na facebook a tam wiadomosc od tej osoby Wiadomosc byla w sprawie studiow i to dosc formalna w pewnej sprawie, ale nie zmarnowalam okazji i pociagnelam rozmowe . Takze juz sie znamy
Super
Ja dziś miałam baaaardzo fajny dzień. W sumie wszystko poszło z płatka, i spotkałam miłe osoby, które zazwyczaj są chamskie (!). Pierwszy raz w życiu udało mi się zrobić coś, co mi nie wychodziło. Bardzo fajnie
Stary 2014-09-10, 18:24   #1188
thalia666
Wtajemniczenie

Ja jak mam z kimś jakieś niesnaski do mówię do mojego Aniołka, aby poszedł do Anioła Stróża tej osoby i pogadał na ten temat. Nie pamiętam, żeby kiedyś nie zadziałało
Stary 2014-09-10, 18:34   #1189
eN90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Hej wam
Tak was podczytuję i powiem wam, że zarażacie optymizmem.
Czytając to co pisałyście stwierdziłam, że ja tez wymarzyłam sobie kilka rzeczy w życiu, które teraz się spełniły
M.in. TŻ-a, jego pracę, a nawet miejsce jego zamieszkania
Także coś w tym jest i teraz to czego pragnę staram się sobie wizualizować, ale nie za często
Jestem dobrej myśli i np. teraz jestem bez pracy, ale podświadomie jestem pewna, że ją niedługo dostanę i wcale się nie martwię, że będzie inaczej
Zaczęłam na to zwracać coraz częściej uwagę i złapałam się na tym, że mnóstwo rzeczy, których chciałam się sprawdziło. Chciałam tż który będzie po określonym kierunku studiów, który lubi matmę, z którym będe podróżować- dostałam mimo że nie jesteśmy już razem.
Nawet takie głupie rzeczy, na które nie zwracałam uwagi jak np kupienie sobie konkretnego modelu spódnicy się spełniło, a w ogóle nie zwracałam na to uwagi i jakoś specjalnie jej nie szukałam.
Ba! Kilka dni temu zaczęłam coś podczytywać o podkładach mineralnych, ale jakoś nie mogłam znaleźć wiadomości o tym, jak je prawidłowo nakładać. Wchodzę na wizaż, a tu w najnowszych artykuł na ten temat

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 19:08   #1190
moemoe
Rozeznanie

Cytat:
Ja jak mam z kimś jakieś niesnaski do mówię do mojego Aniołka, aby poszedł do Anioła Stróża tej osoby i pogadał na ten temat. Nie pamiętam, żeby kiedyś nie zadziałało
:O Genialne! Ze tez o tym wczesniej nie pomyslalam! Musze wykorzystac i zdam relacje

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Zaczęłam na to zwracać coraz częściej uwagę i złapałam się na tym, że mnóstwo rzeczy, których chciałam się sprawdziło. Chciałam tż który będzie po określonym kierunku studiów, który lubi matmę, z którym będe podróżować- dostałam mimo że nie jesteśmy już razem.
Nawet takie głupie rzeczy, na które nie zwracałam uwagi jak np kupienie sobie konkretnego modelu spódnicy się spełniło, a w ogóle nie zwracałam na to uwagi i jakoś specjalnie jej nie szukałam.
Ba! Kilka dni temu zaczęłam coś podczytywać o podkładach mineralnych, ale jakoś nie mogłam znaleźć wiadomości o tym, jak je prawidłowo nakładać. Wchodzę na wizaż, a tu w najnowszych artykuł na ten temat
Hehe, ja najbardzie uwielbiam takie male, mile niespodzianki
Stary 2014-09-11, 17:53   #1191
adie94
Zadomowienie

Czy ktoś zna kanał na yt Pana Roberta Olińskiego? Jak wrażenia? Uważam że mówi bardzo mądrze,jestem po jego kilku filmikach i z chęcią obejrzę resztę

A.

Stary 2014-09-11, 18:08   #1192
201604251028
Konto usunięte

Ja nie znam ale chętnie obejrzę
Stary 2014-09-11, 18:13   #1193
eN90
Raczkowanie

A u mnie pozytywne mylenie dziś szlag trafił.
Są rzeczy, jak np zdrowie, na które nie mam wpływu...
Stary 2014-09-11, 18:38   #1194
Konto usunięte

Cytat:
A u mnie pozytywne mylenie dziś szlag trafił.
Są rzeczy, jak np zdrowie, na które nie mam wpływu...
U mnie też negatywnie troszkę w południe, też zdrowie...ale nie chcę się dawać złym myślom, w dodatku dziś miałam DWIE pozytywne sytuacje, których na prawdę się nie spodziewałam.
Ale thalia pisała, że na wszystko mamy wpływ. Również na zdrowie

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Czy ktoś zna kanał na yt Pana Roberta Olińskiego? Jak wrażenia? Uważam że mówi bardzo mądrze,jestem po jego kilku filmikach i z chęcią obejrzę resztę
Weszłam na www. Z chęcią bym się zapisała na terapię odnośnie wagi - odżywiania
Filmików nie oglądałam, ale spojrzę za chwilę i dam znać

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Ale się wciągnęłam w filmiki tego Pana, chyba dziś pójdę spać po 24
Stary 2014-09-11, 18:48   #1195
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jabluszko9 Pokaż wiadomość
U mnie też negatywnie troszkę w południe, też zdrowie...ale nie chcę się dawać złym myślom, w dodatku dziś miałam DWIE pozytywne sytuacje, których na prawdę się nie spodziewałam.
Ale thalia pisała, że na wszystko mamy wpływ. Również na zdrowie

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Weszłam na www. Z chęcią bym się zapisała na terapię odnośnie wagi - odżywiania
Filmików nie oglądałam, ale spojrzę za chwilę i dam znać

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Ale się wciągnęłam w filmiki tego Pana, chyba dziś pójdę spać po 24
Kiedyś czytałam forum na którym dziewczyny powiększały biust naturalnymi metodami. Zioła i medytacje-wyobrażanie sobie że ma się duży biust, odczuwanie że rośnie,ponoć pomaga

Też dziś pewnie długo nie zasnę hehe

Ostatnio wyprosiłam w myślach aparat na zęby dla TheOleskaaa
Ktoś czegoś potrzebuje?Służę pomocą

Interesuje się zagadkami ludzkości, takimi kontrowersyjnymi teoriami na temat świata. Ostatnio natrafiłam na filmik w którym była przedstawiona historia świata za czasów atlantów. Ponoć dawniej ludzie żyli po kilkaset lat,mieli zdolności np. budowania czegoś myślami (chcę nowe auto i przede mną pojawia się nowiutka bryka, tak ponoć powstały piramidy-wybudowano je myślami). Ludzie mieli zdolności komunikowania się ze sobą za pomocą myśli,przenoszenia się itp. Ponoć sny i inne paranormalne zdolności są maleńkimi pozostałościami po tych pierwotnych zdolnościach.
Piszę ponoć, bo to tylko domysły. Nie uważam że tego za najprawdziwszą prawdę ani też za brednie. Nikt nie wie jak to naprawdę jest.Każdy ma swój rozum i pojęcie świata ale piszę to bo może kogoś to ciekawi albo zna podobne ciekawostki. Mam nadzieje że nie robię off topu

A.

Edytowane przez adie94
Czas edycji: 2014-09-11 o 19:04
Stary 2014-09-11, 18:56   #1196
Konto usunięte

Cytat:
Kiedyś czytałam forum na którym dziewczyny powiększały biust naturalnymi metodami. Zioła i medytacje-wyobrażanie sobie że ma się duży biust, odczuwanie że rośnie,ponoć pomaga

Też dziś pewnie długo nie zasnę hehe

Ostatnio wyprosiłam w myślach aparat na zęby dla TheOleskaaa
Ktoś czegoś potrzebuje?Służę pomocą
Ja poproszę Chcę okres regularnie, nie wcześniej, może być później, najgorszy czas mi wypada, możesz za mnie myśleć
Stary 2014-09-11, 19:19   #1197
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Moja ostatnia "pozytywka": mierzyłam ekstra super bluzę polskiej marki, jednak cena 280 zł zwaliła mnie z nóg. Powiedziałam sobie, że więcej niż 200 zł za nią nie dam. Przegrzebałam internet, najniższa cena to 250 zł. Nadal za dużo. Wczoraj sprawdzam pocztę, a tam newsletter od mustache.pl. Moja bluza przeceniona o 25%, załapałam się jeszcze na dodatkowy rabat 10 zł, razem z przesyłką zapłaciłam 185 zł
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-11, 19:19   #1198
201604251028
Konto usunięte

Ja poproszę o mnóstwo pozytywnej energii bo zdaje w przyszłym tygodniu prawko
Stary 2014-09-11, 19:23   #1199
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bujdanaresorach Pokaż wiadomość
Moja ostatnia "pozytywka": mierzyłam ekstra super bluzę polskiej marki, jednak cena 280 zł zwaliła mnie z nóg. Powiedziałam sobie, że więcej niż 200 zł za nią nie dam. Przegrzebałam internet, najniższa cena to 250 zł. Nadal za dużo. Wczoraj sprawdzam pocztę, a tam newsletter od mustache.pl. Moja bluza przeceniona o 25%, załapałam się jeszcze na dodatkowy rabat 10 zł, razem z przesyłką zapłaciłam 185 zł

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość
Będę przesyłać w Twoją stronę tę pozytywną energię

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Ten Pan na yt mówi bardzo mądrze, i wpadłam na to, że ja wiem wszystko, co on mówi. Widzę teoretyczną mam.
Gorzej z wprowadzeniem tego w życie Ale powolutku.....
Stary 2014-09-11, 19:33   #1200
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość
Powodzenia !
Nie załamuj się jak oblejesz, widocznie tak miało być i lepsze dla Ciebie będzie jak jeszcze się podszkolisz

A.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości