|
|
#1171 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
![]() Malla, ja też kiedyś zakończyłam związek, bo się odkochałam Ja wiem jak to jest, że w pewnym momencie zaczynasz powoli się oddalać, że coś nagle jest inaczej, a nie jesteś w stanie określić momentu kiedy to się stało i jak. Tylko, że u mnie nagle wszystko padło w ciągu 3 dni. Jednego dnia sam z siebie bardzo mi okazywał uczucia, a po trzech dniach nagle mnie poinformował, że musimy porozmawiać. I ja wiem, bo go znam, że musiało się coś wydarzyć i mam coraz więcej podejrzeń co to było niestety. I jeśli to to co myślę - no to dla mnie sprawa jest pozamiatana i odpuszczam.
|
|
|
|
|
#1172 |
|
Przyczajenie
|
Normalnie ryczec mi sie chce..od jakiegos czasu oswajałam sie z tym,ze z nim nie bede...no i dzisiaj prawie,ze oficjalnie zakonczylismy...
Ogolnie obrazil sie bo wczoraj dzwonil pare razy a ja w ogole nie oddzwanialam bo nie mialam nic na koncie kompletnie...a potem pojechaam do znajomych i sie nie odzywalam a dzisiaj byl tak obrazony o to,ze masakra.. (w sumie sie nie dziwie) Umowilam sie z nim dzisiaj i jak dziecko sie zachowal..przyszłam do niego restoracji jak zwyke pogadac to ten poszedl do kibka siedziec i mowil,ze mam sobie isc i nie chce ze mną gadac..w koncu go zmusilam do gadania i powiedzialam,ze chce koniec... Ehh masakra...jutro ma mi dac ciuchy.. Edytowane przez xczekoladka Czas edycji: 2012-12-02 o 16:50 |
|
|
|
#1173 |
|
Zadomowienie
|
No juz wszystko jasne
|
#1174 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale związek to na dobre i złe. A u Was to chyba na żarty. Cytat:
![]() To po kiego grzyba kontynuowałaś te durne rozmowy?
|
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
Ja akurat po pijaku mówię prawdę , bo na trzeźwo pewnych rzeczy wstydzę się powiedzieć
Kwiatuszek133 a co twój eks jest taki perfekcyjne , że wstydził się twojej wagi ? |
|
|
|
#1176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo to i tak lepsze niz gdybym miala miala robic to co kiedys. Beczec i prosic go zeby zostal. Nie robie tego wiec dla mnie to duzy postep
|
|
#1177 |
|
Zadomowienie
|
Gadam z byłym bo do mnie napisał i właściwie mi powiedział,że idzie dzisiaj na randkę. K***a, szybko się pocieszył.
Jak mi źle. |
|
|
|
#1178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie jestem jaka grubaska , po prostu za granica przytylo mi sie z 6 kg i niestety wszystko w dol poszlo i taka mnie poznal. Kazdy mowil cos ze powinnam schudnac i ja to wiedzialam jednak nie sadzilam ze to moze byc taki problem chociaz sama nie wiem czy bym byla z grubszym facetem... Przed chwila uslyszalam zreszta ze byl pijany dlatego gadal tak milo
|
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
Mógł Ci oszczędzić takich szczegółów. Nawet jak mieliście zostać kolegami to nie musiał Ci tego pisać, chociażby ze względu na to, że jeszcze niedawno byliście parą
Zamierzam: Zdrowo się odżywiać Ograniczyć słodycze Edytowane przez wariatka345 Czas edycji: 2012-12-02 o 19:02 |
|
|
|
#1180 |
|
Zadomowienie
|
Czy nie lepiej jest takie cos uslyszec i sie tego trzyma?
Ja okej, moge cos postanowic ale moje serce nie. I na prawde to boli jak raz slysze ze on chce ze mna byc a potem jakby w jakims amoku i jest taki zwyczajny. Nie da sie nikogo do milosci zmusic i uwazam ze nie robi sobie ze mnie jaj ale po prostu jest takim idiotom ze nie zdaje sobie sprawy ze osoba zakochana lapie wszystkie slowa i chowa gleboko w sercu. Najlepiej by bylo gdybym pamiec stracila
W życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca... Edytowane przez Kwiatuszek133 Czas edycji: 2012-12-02 o 19:13 |
|
|
|
#1181 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlatego chyba lepiej z Nimi nie gadać . Po co się dalej ranić . Kwiatuszek133 myślałam , że masz trochę za dużo wagi . 6 kg no to znalazł sobie problem . Nie przepadam za takimi kolesiami dla których waga kobiet jest aż taka ważna , nie czułabym się komfortowo z takim mężczyzną , bo wiadomo czasami tyjem np.ciąża , choroba . Mój eks też opowiadał , że chciał się spotkać z jakąś dziewczyną , ale go olała . Potem część dalsza historyjki jak to nie mogli się spotkać , bo ciągle coś im nie pasowało . Jednak wróciła do swojego poprzedniego
|
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co tam, przeciez to tylko moj kolega nie musi mnie kochac prawda
|
|
#1183 |
|
Nie depcze krokusów
|
Najlepiej by było, gdybyś dała sobie z nim spokój i przestała odbierać idiotyczne telefony.
Niech mu mama chudą znajdzie
|
|
#1184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak ja teraz czytam to co on wygadywał i co sądził na temat seksu i wagi to stwierdzam, że nie mam czego żałować, że z nim nie jestem. Nie byłabym szczęśliwa z nim. Jest zasranym egoistą, ciągle tylko myślał o sobie i to ja zawsze byłam wszystkiego winna. Mam nadzieję, że niedługo dorośnie bo takim zachowaniem nie zazna szczęścia
Zamierzam: Zdrowo się odżywiać Ograniczyć słodycze Edytowane przez wariatka345 Czas edycji: 2012-12-02 o 19:43 |
|
|
|
|
#1185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No no :P Tylko ze wlasnie mama , tata, znajomi truja mu, ze dlaczego on ze mna nie jest, ze mu zalezy a patrzy na to, ze nie jestem taka chuda jak on chce i ma blokade. To chore :/ Sam potwierdzil ze tak jest, ze ma przez to blokade. Ale dla mnie to niemozliwe. Jesli jest taka osoba ktora powie, ze tez tak miala to uwierze Zreszta to bylo wczoraj bo jak wspomnialam, dzis piszac z moja siostra pisal zupelnie co innego. I tak nie znajdzie lepszej ode mnie, zadna nie wytrzyma jego zagrywek, jego przeszlosci i tego co robi i tak teraz, takie cos zostaje w srodku, nawet jak na chwile bedzie okej to w koncu pokaze jaki jest a prawda jest taka ze ja jako jedyna nie koplam go w dupe. Jak bylam z tymi rzeczami, to powiedziala jego mama "prawda jest taka ze ja na jej miejscu dawnob\ bym cie kopla w dupe" ktos tam jescze cos i on powiedzial, ze i wlasnie tutaj jest racja, tylko ona przy mnie zostala dlatego ja doceniam. Doceniam xD No okej, docenia :P Ale juz dzis jednak nie :P Ja chyba urwe kontakrt jak wyjade z tad :/
|
|
#1186 |
|
Raczkowanie
|
Chyba każdy z naszych byłych kretynów miał coś do wagi . Jakby oni sami byli tacy idealni . Wkurzają mnie takie wymagania .
|
|
|
|
#1187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tylko wlasnie jak chodzilo o chwalenie sie mna , to byl problem. No i zawsze slyszalam "Jak bedziesz szczupla to bedziesz taka zaje bi sta " "juz wygladasz lepiej ale nadal mi sie calkiem nie podobasz" "zalezy mi ale to nie moja wina ze patrze na wyglad :/" "masz sliczna twarz ale przydaloby ci sie zebys schudla" - to powodowalo ze na zlosc mu jadlam przed oczami, a niesamowicie sie denerwowal dzialalo na mnie tylko wsparcie i pochwaly w innym wypadku skutek jest inny
|
|
#1188 |
|
Raczkowanie
|
Ja też słyszałam , że mam śliczną twarz , ale żebym trochę schudła . Potem się pytał kiedy schudnę , czy chodzę już na siłownie itd .
Na pierwszym spotkanie mówił , że nie lubi szkieletów , ale jak kobieta ma trochę więcej ciała . Cieszyłam się z jego akceptacji mojej sylwetki , a po miesiącu się zaczęło . Po co w ogóle ze mną zaczynał jak mu się podobają laski ważące góra 50 60 kg wpół rozebrane . Teraz się odchudzam , tak sama dla siebie , ale chcę schudnąć i za jakiś czas mu się pokazać narobić smaka i go olać Biedactwa , co za staraszne blokady mają |
|
|
|
#1189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zamierzam: Zdrowo się odżywiać Ograniczyć słodycze Edytowane przez wariatka345 Czas edycji: 2012-12-02 o 20:09 |
|
|
|
|
#1190 |
|
Nie depcze krokusów
|
A ja jestem szczupła i nie jestem w związku
Jak facetowi nie zależy, jak nie leci na nas, to znajdzie jakąkolwiek wymówkę - sposób ubierania, kolor włosów, obwód kostek...
|
|
#1191 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Blokada blokada ale jak zalezy to o tym nie mysli. Chociaz... Zabawne jest to, ze musze wam powiedziec, ze gdy cos schudlam raz , ukladalo nam sie o wiele lepiej . Ironia jest to ze gdy teeraz zobaczyl mnie po 2 miesiach, a kilka dni wstecz byl idiota to teraz znow jakis taki lepszy. To jest chore. Kocham Cie gdy jestes szczupla Ahh ta milosc
|
|
#1192 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kwiatuszek133 - gdyby mój facet rozpowiadał innym, że mógłby być ze mną, ale jestem za gruba/za chuda, to nie zastanawiałabym się nad nim, bo ja nie chcę być z tępym bucem. Widocznie Ty na takich lecisz, Twoja sprawa.
|
|
#1193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dzis dobry dzien!
Na studiach wszystko mi sie dobrze układa, najgorsze mam za soba Zaczynam myslec pozytywnie, jakos szkola mnie zmotywowala i mysle pozytywnie I nie czytam waszych smeintow coby mi sie nie odmienilo:P |
|
|
|
#1195 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale nie mogę zrezygnować teraz z tego klubu,bo to jedyny klub gdzie moja mała garstka znajomych lubi chodzić I niestety będę musiała go widywać co tydzień właśnie tam |
|
|
|
|
#1196 |
|
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY
jest mi bardzo źle z tego powodu. Nie potrafię rozmawiać z facetem, często się zastanawiam czy mam prawo odczuwać, że jest mi np przykro, czy się złościć jak on coś odwali
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Co za weekend, Jeeezu
![]() Mam wrażenie, że robię wszystko, byle było miło, byle za dużo nie myśleć. Uprawiam ostatnio taki hedonizm. W sobotę na lodowisku i u P., a dzisiaj na obiedzie i filmie u eksa. Wyszłam w sobotę rano z domu, wróciłam dopiero teraz. Było miło z eksem do czasu aż zaczęłam rozkminiać dlaczego właściwie nam nie wyszło, skoro teraz traktuje mnie 100x lepiej niż jak byliśmy razem. Przyznał się, że o mnie nie dbał, i ma wyrzuty sumienia, że mnie zawiódł. Popłakałam się :/
|
#1198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie rozumiem... chyba nie jestem do przodu z postami, albo może czegoś nie doczytałam, ale czy Ty wlaśnie spędziłaś miły, fajny dzień ze swoim EKSEM? Po co w ogóle się z nim widujesz? Potem tylko płaczesz. Nie rozumiem tego... |
|
|
|
|
#1199 |
|
Zadomowienie
|
ja już prawie 3 tygodnie po rozstaniu, zero kontaktu, nie widziałam go przez ten czas, nawet nie wiem co u niego słychać... trochę szkoda, ale chyba wolę to niż się niepotrzebnie denerwować...
tęsknię. ale w sumie to sama już nie wiem czego chcę. a poza tym to dostałam 2 zaproszenia na piwo
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba po prostu po tym wszystkim (jak już każde będzie z kimś innym, to bez opcji seksu) się zaprzyjaźnimy, i tyle. Takie rzeczy chyba są możliwe kiedy dwoje ludzi nawet zrywając, ma do siebie wzajemnie szacunek i się po prostu lubi, tak mi się wydaje. Płakałam, bo było mi przykro, że mnie wtedy zawiódł, i sam to wreszcie stwierdził, wreszcie się pokajał, ale stwierdziłam, że chyba lepiej dla nas w ogóle byłoby się nie wiązać, tylko zamiast tego być w takiej relacji jak jesteśmy teraz. Nie to, że żałuję całych 9 miesięcy, ale po prostu z dzisiejszej perspektywy patrząc, tak byłoby lepiej niż było wtedy. Bez obiecywania sobie czegokolwiek i nadskakiwania z mojej strony, byle było dobrze, i byle mnie pokochał. Poza moim płaczem był pyszny obiadek, film i fajna rozmowa, więc nie żałuję tego popołudnia i wieczoru. No i trochę czułości, bo strasznie ciężko nam się od siebie odlepić, mimo wszystko. Ale nie mam już żalu i złych emocji, przetrawiłam to. Mam za to wrażenie, że ten proces zrywania nadal trwa i będzie się ta relacja ciągnąć dopóki każde nie znajdzie sobie kogoś, kogo wreszcie pokocha i zaangażuje się w nową relację na 100%.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.

jest mi bardzo źle z tego powodu. Nie potrafię rozmawiać z facetem, często się zastanawiam czy mam prawo odczuwać, że jest mi np przykro, czy się złościć jak on coś odwali