|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Legnica i okolice
w Macku narazie ludzi do pracy nie szukaja... nie wiem nawet czy mnie nie zwolnia
|
|
|
|
|
#1173 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pracuje w Marks and Spencer.
Beatko, CV przedlozone na biureczko juz Poki co sie dowiedzialam, ze moze etat bedzie od listopada badz 1 grudnia.My dzis taki zapieprz mielismy.. masakra, wiec nie mialam nawet chwilki zeby dluzej porozmawiac :-/ To nie to co u Ciebie :P Siedzisz i nuda ![]() My dzis kosmetyki wykladalismy na polki.. w ogole fajne rzeczy sa
|
|
#1175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest tylko avans a ja w Mega Avansie na lotnisku.Cytat:
a to pełny będzie czy 3/4 ??Jej jak ja bym chciała mieć jakieś zajęcie w pracy bo u Nas to czasami wieje nuda na kilometr i czas się niesamowicie dłuży. Kosmetyki mówisz to ja bym wykładając już planowała co kupić
|
||
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy 3/4 czy pelny. Ciezko powiedziec, bo tylko kierownik wie jakie etaty moga byc, my sie mozemy domyslac.
No wlasnie fajne sa kosmetyki i w sumie niedrogie. Ale najbardziej podoba mi sie kolekcja frutti beauty Swietne opakowania są, na prezenty rewelka!
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo mówisz fajne kosmetyki, no to może się wybiorę na łajzy zakupowe Może przed 10 się jeszcze uda![]() Teraz idę chyba lulać bo dziś wcześnie wstałam bo jechałam z TŻ-tem i jego rodzicami do Bytomia i zmeczona jestem a jutro na cały dzień do pracy muszę iść Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2009-10-22 o 22:03 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1178 |
|
Wtajemniczenie
|
Beatko mam pytanko do Ciebie
macie jakies u siebie ciekawe netbooki tak do 1000 zl bo planuje zakup jednego gdyz doszlam do wniosku ze pisze tak jak kura pazurem i musze potem godzine czytac co napisalam zanim notatki na czysto przepisze I jeszcze mi powiedz jak u Was wyglada mozliwosc brania na raty ?? czy jak bym w Macku dostala umowe o prace to bede miala jakies problemy z wzieciem na raty tego netbooka ?? i czy ewentualnie umowa na okres probny 3miesieczny tez by byla barana pod uwage ??
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro będę rano w pracy to zobaczę czy są lapki w takich kwotach
Co do brania na raty to jak masz umowę to wystarczą Ci tylko 2 dokumety ze zdjęciem. Dowiem się jutro jak to by wyglądało w przypadku umowy na 3 miesiące i dam ci znać jak wrócę do domu bo jutro tylko do 15-ej pracuję |
|
|
|
|
#1180 |
|
Wtajemniczenie
|
byla bym Ci bardzo wdzieczna
jutro tez bede wiedziec cze ewentualnie bede dalej tam pracowac :P
|
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<-- ![]() No chyba ze sa jeszcze jakies dokumenty ze zdjeciem, ktore mi wylecialy z glowy? :P
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe, jak nie zapomnę to też się o to podpytam.
|
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Wtajemniczenie
|
tak ze zdjec ktore sa mniej wiecej aktualne to mam tylko bilet miesieczny i legitymacje studencka, a paszport mialam robiony prawie 10 lat temu to nie wiem czy sie liczy
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
No więc z lapków najtańsze są te maluteńkie i ceny od jak dobrze pamiętam ok. 1100 zł. Jest chyba 5 modeli. Więc nie wiem czy by cię to interesowało. Miałam zapisane ale widzę że chyba ktoś mi porządek w pokoju robił bo tej kartki odnaleźć nie mogę...
![]() Z ratami to jest tak że musisz mieć umowę. Jak będziesz mieć na 3 miesiące to tylko na tyle raty dostaniesz, czyli najlepiej jak byś miała dłuższy okres zatrudnienia. |
|
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze Was tam w Avansie odwiedzic, bo chlopaki mają tam niezłą banię W ogole to mam ochote na jakas kamerę albo lustrzankę ALE MNIE NIE STAC
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ajjj widzisz wiedziałam że zapomniałam o czymś ![]() Kamerę albo lustro mówisz ;> No to zapraszam, postaram się doradzić najlepiej jak tylko będę mogła Ja mam lustro, Apiska też ma lustro - tylko ona jak nie w Bogatyni to we Wrocki i nie ma kiedy się na jakieś fotki umówić. Czasami smska napisze(wciągnęła się w edm ) no a widziałyśmy się ostatni raz jak byłyśmy rok temu na tej inwenturze, pamiętasz...Jak byś i ty się zaopatrzyła w lustro to wiosną wszystkie 3 możemy się spotkać. Maudy damy angaż i będzie naszą modelką ![]() Ależ sprytny plan obmyśliłam |
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Wtajemniczenie
|
Beatko dziekuje za informacje , ale narazie chbya z tym laptopem sie wstrzymam bo dostalam obietnice ze jak mi dobrze na semestr pojdzie to dostane lepszego laptopka a moim marzeniem byl od dawna ten taki kolorowy z HP to moze przxystane na ta obietnice
|
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee tam photoshopowac od razu. Co ty nie wiesz że dobra modelka (czyli Ty) + dobry fotograf (Apiska, Anecka, Ja) = dobre zdjęcie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skromnosc przedewszyskim a wogule jestem wkurzona wyplata miala byc ale jej jeszcze nie ma, kierowniczka od wykladania towaru miala do mnie pretensje ze za 2 razem robie zle i ze jak przekroczylam swoj limit czasowy to nie chce juz pracowac i mam jechac na urodziny ale nawet nie mam prezentu bo wyplaty jweszcze nie ma , a do tego zblizaja mi sie 'trudne dni' i chce mi sie plakac ![]()
|
|
|
|
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz, ja też już dawno nc nie cykałam. Czasu brak. Praca i praca a po pracy już nie mam siły na nic ale z chęcią bym sobie coś pocykała . Muszę szybko zamówić sobie adapter M42 i zamontować mojego heliosa (mówiłam ci o tym nabytku) ???
|
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Na nk bodajże pokazywałaś
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
A no faktycznie
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA no wlasnie, ale raczej lustrzanki miec nie bede, bo generalnie narazie mam wieksze potrzeby
![]() Na 1 plan zbieram na perkusje, potem aparat nazebny .. potem aparat cykający ![]() No ale niestety jeszcze nie mam z czego odkladac bo splacam kredyt studencki, mam raty na lapa i inne takie tam ![]() Teraz wlasnie musze zamowic jakies sample z Lumiere, bo zostaly mi same ciemne i żółte podklady Choc cos czuje ze pewnie zamowie EDM z allegro, poki co, bo zanim dojdzie mi z Lumiere... to ho ho ![]() W sumie wzielabym plyny podklad z EGM, bo teraz jest PROMOCJA do - 55% jakos, chyba nawet kolor by byl, choc tam ciezko rozroznic i dobrac cos.. a opisy tez sa troche mylace, bo jaksi czas temu zamawialam stamtad podklady, w sumie sugerowalam się opisami a i tak nie trafilam!!
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
HALOOOOOOOOOO??!!!!!!?!?! ?!?!?!!?!?
Beaaatko, kiedys czytalam, ze uzywasz mineralnych podkladow. Jakie przetestowalas do tej pory? Bedziesz cos zamawiac na dniach? Bo tak pomyslalam, ze taniej by wyszly koszty przesylki jak kilka osoba by chcialo cos Moja kolezanka z pracy tez uzywa mineralkow, wiec juz by byly nas 3 osobki ![]() Ja sie chyba skusze teraz na Pure luxe bo chce cienie do oczu maja tak rewelacyjne.. ahh no i maja malo podkladow, aczkolwiek ponoc bardzo dobre.
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Do tej pory testowałam te co na zdjęciach. Dodatkowo też 2 pędzle które są rewelacyjne. W jednym pojemniczku mam wsypane ozdoby do pazurków. Wcześniej był tam korektor z którego byłam niesamowicie zadowolona jednak już się skończył.
Na chwilę obecną nie będę nic zamawiać bo przepuściłam kasiorę na zamówienie bielizny ze zbiorowych zamówień. Taka mania mi się włączyła ![]() Muszę trochę ograniczyć wydatki bo święta za pasem a wiesz jak to z kasą jest w "niektórych miejscach"..... |
|
|
|
|
#1197 |
|
Zadomowienie
|
Widzę ,że Legnica prężnie działa
Widziałam ,ze była mowa o lustrzankach , ja chyba moją będe sprzedawać : ( coś chyba nie mam talentu do tego
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie lusterko masz ?? i z jakiej części Legnicy?? teraz pełen wywiad będzie ![]()
|
|
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już od dawna siedzę na wizażu ale dopiero teraz na tym nicku , a co do aparaciku - mam sony alpha 200 ![]() Któraś z wizażanek również zaczyna kariere z fotografią ?
|
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również Tarninów
![]() Ja z fotografią i z takowym sprzętem mam do czynienia tak na poważnie od roku. Wcześniej też się tym interesowałam ale tak bardziej dla siebie. A teraz sprzedaję aparaty w jednym z legnickich sklepów RTV
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

mam nadzieje ,ze ktoś sie odezwie
:rolle yes:
to ja bym wykładając już planowała co kupić
Co do brania na raty to jak masz umowę to wystarczą Ci tylko 2 dokumety ze zdjęciem. Dowiem się jutro jak to by wyglądało w przypadku umowy na 3 miesiące i dam ci znać jak wrócę do domu bo jutro tylko do 15-ej pracuję
<-- 
Ciekawe, jak nie zapomnę to też się o to podpytam.

wyplata miala byc ale jej jeszcze nie ma, kierowniczka od wykladania towaru miala do mnie pretensje ze za 2 razem robie zle i ze jak przekroczylam swoj limit czasowy to nie chce juz pracowac i mam jechac na urodziny ale nawet nie mam prezentu bo wyplaty jweszcze nie ma , a do tego zblizaja mi sie 'trudne dni' i chce mi sie plakac