|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Święta tak szybko zleciały, w tym roku zostaliśmy w domu. Miłego wieczoru. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Mi dzis daje mała tak popalić ze masakra...takich kopniaków jeszcze nie mnialam.W dodatku okropna zgaga.Piszecie o bólach w pachwinach,mnie bolą poslady,biodra krzyż i nogi :/ w nocy mam problemy z obrotem na drugi bok.Zanim sie obroce to rozbudze sie na dobre.
Jak ja jeszcze 2 miesiące mam wytrwać. Nadal utykam na lewa nogę,czuje jak by była z 5 cm krótsza,przez co chodzenie jest dla mnie uciążliwe. Corka juz całkowicie przejęła wyjścia z psem bo ja nie daje rady:/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
ASIA, SYLVUNIA ale chyba wchodzimy w taki okres ciazy ze narzekanie jest na porzadku dziennym
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#1175 | ||||||
Zakorzenienie
|
TŻ już drugi raz dziś sam włączył mi wizaża na uspokojenie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Pierwsze słyszę... a o karmieniu już miałam zajęcia (na kolejnych będzie już o czym innym)
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1177 |
BAN stały
|
Jestem padnięta ! za dużo wrażeń jak dla mnie w tak krótkim czasie
![]() Kasian, wszystkiego co najlepsze dla Ciebie! Spełnienia marzeń i samych radosnych dni ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
Widzę że żadna nie urodziła.
Kasian wszystkiego najlepszego ![]() My po urodzinach nawet udane ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Zakorzenienie
|
Kasian najlepsze zyczenia!!!
No i po swietach ![]() Rano jade do wampirzyc i prosze o kciuki!! ![]() Do jutra!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zadomowienie
|
MamaKtosia nic nie mówili
Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
Piotrek wlasnie slucha konika z fp, jak co wieczor. Zobaczymy czy eksperyment sie powiedzie i potem tez bedzie go chetnie sluchal.
Z nudow spakowalam malemu ciuszki na wyjscie. Licze na upal, bo nie mam nic cieplego w malym rozmiarze.... posegregowalam tez dokumenty z badan, bo wszytko wrzucone mialam do jednej teczki byle jak. Przy okazji znalazlam foty usg, na ktorych maly byl kropeczka, potem miskiem haribo... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1182 |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
![]() ![]() ale powiem Wam jedno- mam bransoletkę z charmsami.. no i jak już byłam w ciąży (ale jeszcze nie wiedziałam), to jakoś tak kupiłam sobie zawieszkę z bocianem niosącym dziecko.. i wyobraźcie sobie- patrzę dzisiaj, a bocian nie ma dziecka!!!! nie wiem jak to możliwe, ale mówię Wam- to znak ![]() nadrobiłam, ale nie ogarnę cytowania, bo padam z nóg.. obudziłam się dziś jakoś strasznie wcześnie i nie chciało mi się spać, no a jak mi się zachciało, to trzeba było wstać ![]() ![]() ![]() wszystkiego naj naj naj dla Kasi!!! ![]() aha- maku polny- poproszę maila na priv ![]() współczuję wszelkich dolegliwości i nie do końca udanych świąt.. trzymam kciuki za oczekujące i przy okazji apeluję- do roboty dziewuchy, bo zaczyna się robić nudno na wątku ![]()
#1183 |
Zakorzenienie
|
Dziendoberek
![]() Pobijam rekordy nie śpie od 2.30 ![]() Ale leżałam po 20 bo czymś sie strułam wczoraj masakra :p Miłego dniA ![]()
#1184 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, witam sie po swietach
![]() Dzieki dziewczyny za zyczenia ![]() ![]() ![]() Milego dnia i trzymam kciuki za wizyty jesli jakies sa dzisiaj ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jesz...
Hej Dziewczyny!! Ja wlasnie zbieram sie do labolatorium na badania.
Milego dnia!! beatusia ale jaja, Ty sie szykuj!! No mnie tez dziwinie stopy bola jak mi napuchna:/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2014-04-22 o 05:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zytus śliczne szkraby ![]() Kasian wszystkiego naj naj lepszego, spóźnione ale szczere !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() witam sie po świętach, no niestety nie odezwałam się w trakcie ![]() już się tłumaczę.... otóż zarządziłam w domu zakaz korzystania z komputera ![]() w piątek piekłam ciasta do 23 i już nie małam czasu i siły tu zajrzeć, a w sobotę od rana też robota, tż przyszedł spytać się czy pomóc, stwierdziłam, ze w kuchni dam sobie radę i zeby poszedł ogarnąć dom, a on sobie poszedł w czołgi zagrać ![]() ![]() mam nadzieję, ze wszystkim Wam święta minęły w miare spokojnie tak jak mnie ![]() zaraz pędzę na kawkę i brzdąca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Raczkowanie
|
Witam się po świętach
![]() Uważam tę Wielkanoc za najlepszą do tej pory, wszyscy sadzili mi komplementy że promienieję w ciąży i pod koniec wyglądam znacznie lepiej niż na początku, wczoraj zaczęłam 35 tydzień, ogólnie czułam się świetnie, choć musiałam odpoczywać co jakiś czas, nawet brzuch mi nie twardniał więc uznaję to za sukces. Najgorsze jest to, że przeziębienie mi średnio mija, teraz utrzymuje się upierdliwy kaszel, no ale kaszel to raczej długo się trzyma więc muszę wyluzować ![]() W ogóle okazało się, że kuzyn męża ze swoją kobietą spodziewają się dziecka - piękne wieści ![]() Co do siedzenia w kościele to to jest mój patent na przetrzymanie mszy, inaczej po 20 minutach musiałabym wyjść, bo byłoby mi słabo, zalewałyby mnie zimne poty, miałabym mroczki przed oczami. Tak w ogóle to jeździliśmy na msze 20 min przed jej rozpoczęciem, wtedy mieliśmy wybór miejsc. W ogóle się tym nie krępuje, a ludzie mogą sobie myśleć co chcą, co mnie to obchodzi, ja muszę w tym momencie myśleć o naszym zdrowiu. Dziś cały dzień odpoczywam pod kołdrą, nikt i nic mnie z łóżka nie wyciągnie ![]()
#1188 |
Zakorzenienie
|
No i zapomniałam się pochwalić, że nasza Niunia dostała prezent na święta od tż brata i jego żony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | |||||
Zadomowienie
|
Cześć kobietki,
dziś jak rozumiem produkcja wróci do normy i będziecie paple? ![]() dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie D-MER tak właśnie myślałam, że nigdzie o tym nie mówią. To jest fala negatywnych uczuć pojawiająca się na początku karmienia - dotyka jak się wydaje coraz większego grona kobiet, a że w ciągu ostaniego miesiąca natknęłam się parę razy na kobiety które to dopadło to zrobiłam wpis i gdyby Was przy karmieniu maluchów to też dotknęło to dajcie proszę znać w komentarzach, w Polsce o problemie się w ogóle nie mówi, a powinno bo świadomość tego, że to nie jest groźne zawsze poprawia matkom samopoczucie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Syn wczoraj poszedł spać o 22 i myslałam że pośpi dłużej ale co tam - pobudka o 6 ;/ Wczorajsze urodziny udane ![]() ![]() Goście zadowoleni z jedzenia co mnie cieszy bo to oznacza że moje 3dni stania w kuchni po całych dniach nie poszły na marne ![]() Dziś TŻ odbiera mój wynik na GBS ciekawa jestem co tam wyszło. |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
Witam się wreszcie oficjalnie po świętach!
![]() ![]() Madziula nie śmieję, tylko kibicuję ![]() ![]()
#1192 |
Raczkowanie
|
Witam sie poswiatecznie
![]() Piekna pogoda za oknem, wczoraj bylo rownie cudownie. Z tej okazji zaliczylismy godzinny spacerek co musze powiedziec jak na moje mozliwosci to calkiem dlugi byl. Zazdroszcze kobietom, ktore w 9 miesiacu maja wiecej energi niz ja, bo pogoda az sie prosi o wieksza ilosc spacerow. A ja zaczynam odliczenie. Wczoraj zaczelysmy 9 miesiac. Jeszcze tylko 4 tygodnie i mala powinna byc z nami. Widze, ze jeszcze zadna nie wyladowala na porodowce. Powiedzcie mi drogie panie, co najlepiej sprawdza sie w wozku jako okrycie na materac. Jakies przescieradlo, kocyk, pielucha? Bo w sumie to nic jeszcze nie mam i zastanawiam sie co tam polozyc.
#1193 |
Zakorzenienie
|
No dzień dobry
![]() Pomimo wstawania co równe dwie godziny mogę powiedzieć, że się wyspałam ![]() Ja jak do jutra nie urodzę to mam wizytę, także dziś będę dopakowywała torbę jeszcze bo raczej skieruje na szpital przez te stopy... Leżenie już mało pomaga także lipa ![]() Aaaa no i dziś 39tc ![]()
Dziewczyna - 27.06.2006 ![]() Narzeczona - 24.01.2012 ![]() Żona- 10.08.2013 ![]() ![]() MAMA- 03.05.2014 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2014-04-22 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zadomowienie
|
Witam sie urodzinowo i z tej okazji stawiam wszytskim po soku
![]() Przy okazji dzis zaczelam 34 tydzien ![]() Ide nadrabiac, nie bylo mnie 4 dni ![]()
22.10.2011 Nasz ślub ![]() 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki ![]() 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek ![]() Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratki ![]() Kasia a Twoja kruszynka nie spieszy się za bardzo na ten świat ? ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- gratulacje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Zadomowienie
|
Witam sie poświatecznie
![]() ![]() Ramona_85 cudowny komplecik,jaki to rozmiar? Niki dobrze że imprezka mimo wszystko się udała ![]() Ja wstałam dziś prędzej bo mam w planie pojezdzić za łóżeczkiem,podotykam,pocz aję i jutro zamówie na allegro jak coś mi wpadnie w oko ![]() Planuje tez zawiezć psa na czyszczenie zębów,ale nie wiem czy weterynarz mnie tak przyjmnie bez umawiania się prędzej,no cóż nie zaszkodzi zapytac... Córa jeszcze spi,słyszałam że przed 7 wstała pokręciła sie po kuchni i poszla spać dalej... Ale nie dziwie się,wczoraj do 20,00 tej biegała po mieście bo lali sie wodą ![]() Co chwila przychodziła po inna bluzkę czy spodnie.. od rana do wieczora wojna wodna trwała ![]() ![]()
#1197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym chciała dziś lub jutro bo do domu bym wyszła na weekend,a chciałabym kanonizację obejrzeć "na spokojnie" ![]()
![]() |
#1198 | |||
Raczkowanie
|
Witam sie poswiatecznie, piekna pogoda dzis!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
Monijaa i Lolitko STO LAT
![]() ![]() ![]() Gratuluje rozpoczetych tc i miesiecy, zaraz sie zacznie masowe rozpakowywanie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.