![]() |
#1171 |
Przyczajenie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Mam trudny okres w życiu prawie, że za sobą, ale nadal nie pogdziłem się z tym, że zostałem oszukany i porzucony przez Anioła
![]() Pozdrawiam Smutny Radek |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
chyba sie poklocilam z TŻ
![]() ![]() ![]()
#1173 |
Raczkowanie
|
Nie mam kasy !! Po ostatnich zakupach ... i rachunku za internet 212zł ( aż z 4 miesięcy nie nazbierało :P ) spłukana jestem ... fatalnie ... poza tym, boli mnie głowa, mam mdłości i nie mam okresu- a co najgorsze to nie jest ciąża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Wtajemniczenie
|
za dużo nauki, a za mało czasu. po prostu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
ojj...dziewczyny...
-mam zapchany nos. Co chwilę latam się wysmarkać ![]() -mam lekką gorączkę i taka trochę przymulona jestem... -skóra mi schodzi z twarzy! I cala czerwona jest...Od tego zimna ![]() -okropnie wyglądam z czerwonym nosem, zaczerwienioną buzią (gdzieniegdzie bladą jak zwykle ![]() ![]() Niech już będzie wiosna, zima mi się przejadła... |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
pokłociłam sie z przyjaciolka :/ i przez ten humor darlam buzie na chlopaka... swieeeeetnie ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
Radoslaw_28
![]() czuczenka ![]() ciapuszka ![]() the magus ![]() malootka ![]() bloondyna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 |
Zadomowienie
|
Od dzisiaj mam okulary i wyglądam w nich okropnie
![]() A na dodatek wkurzyłam sie na TŻ. |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Raczkowanie
|
i z nowu tu jestem
wkur**a mnie wszystko pokolei brejdak zryci nauczyciele !! debile z mojej klasy to ze staram sie ucze i gó*no mi z tego wychodzi :/ MAM DOSC!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
znowu jestem chora :-/ ile mozna w ciagu 1 zimy? co ja jestem niemowle grrr
szlag mnie trafi jak nie znajde nowej roboty pogoda mnie wku..... ciagle mi zimno Tż ma nerwówke z powodu roboty aaaaaaaaaamusze kogos walnąc ...,kopnąc ,cokolwiek |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pora do lekarza, trzeba na nowo zacząć sesję wizyt. ![]() Eh.
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
jestem przeziebiona głowa mnie boli i nudzi mi sie
![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Czas ucieka - wieczność czeka, no ale przecież.. ![]() szczęśliwi czasu nie liczą! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zadomowienie
|
Wszystko mnie wkurza ostatnio; szkoła, znajomi, za dużo kłamstw wkoło
![]() ![]() ![]() ![]()
#1185 |
Wtajemniczenie
|
A ja jestem teraz wściekła na mamę za naruszenie mojej prywatności
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
Mam 20 lat zero chęci do życia, nie mam chłopaka, nic mi się nie chce, mam za dużo nauki, jestem kompletnie niepewna siebie, za bardzo lubię pączki i tyję, a na dodatek mama mi dokucza i mowi, ze jestem za chuda (ona ma obsesję już bo chuda napewno nie jestem), itd itp ....
#1187 |
Zadomowienie
|
![]()
Jestem tydzień po operacji tarczycy (guz wielkości mandarynki), boli mnie mnie szyja, a konkretnie krtań. Nie mogę normalnie mówić (efekt uboczny operacji), 3 laryngologów wykryło u mnie, że lewa część krtani jest nieruchoma (z lewej strony krtani struny głosowe się po prostu nie ruszają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1188 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ jest na mnie wściekły, nie odzywa się do mnie, a ja siedzę i najchętniej zakopałabym się pod kołdrę i zakończyła w łózku ten paskudny dzień!!!
![]() Jest mi tak źle!!! Co dalej będzie z moim związkiem??? Jestem załamana! ![]() Dlaczego to wszystko musi się tak chrzanić? |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Raczkowanie
|
-bo moj pies jest powaznie chory
-bo wszyscy mnie olewaja -bo psuje mi sie komputer -bo... ![]()
![]() Edytowane przez AmmiQ Czas edycji: 2006-07-12 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Raczkowanie
|
jest mi cholernie smutno
![]()
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
Nie umiem sie dogadac z TŻ
![]() ![]()
#1192 |
Wtajemniczenie
|
Wszystko jest do d...
Depresja??
#1193 |
Rozeznanie
|
-nie moge porozumieć sie z mamą , dzień w dzień się kłócimy
- z moim związkiem jest coś nie tak ( tylko żebym wiedziała co???- 5 lat razem!) - nie mam kasy ( co chwile odwołują mi korepetycje) - a ponieważ nie mam kasy mam długi u mamy - ciągle tyje i nie wiem o tym ale nic mi sie nie chce z tym zrobić -nie lubię swojej uczelni - moja mama nie akceptuje mojego TŻ-ta - jest zimno i nie mam już co na siebie zakładać to tyle na dzisiaj. pa
#1194 |
Rozeznanie
|
-nie moge porozumieć sie z mamą , dzień w dzień się kłócimy
- z moim związkiem jest coś nie tak ( tylko żebym wiedziała co???- 5 lat razem!) - nie mam kasy ( co chwile odwołują mi korepetycje) - a ponieważ nie mam kasy mam długi u mamy - ciągle tyje i wiem o tym ale nic mi sie nie chce z tym zrobić -nie lubię swojej uczelni - moja mama nie akceptuje mojego TŻ-ta - jest zimno i nie mam już co na siebie zakładać to tyle na dzisiaj. pa
#1195 |
Zakorzenienie
|
co z Wami wszystkimi?Wszyscy się użalają...
![]() Pewnie chcecie buziaka ode mnie, ale nie dam rady chyba ich tyle rozdać, bo bym się uśliniła po same pachy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Wtajemniczenie
|
wszechogarniajaca nedza, ktora sprowadza sie aktualnie do goraczki i astmatycznego kaszlu ;> przez co stracilam 2 dni z zyciorysu, nie wypoczelam i nie zrobilam nic z planow o ktorych myslalam ;>
#1197 | ||
Rozeznanie
|
Przez ostatnie 3 tygodnie spie tylko 1-2 godzinki bo mam zapchany nos i NIC niepomaga ;( Próvowałam inhalacje,maście,krople,t abletki..nic zupełnie nic..zero rezultatów.A spac oddychając ustami nieumiem..mam wrażenie ze ktos mnie wtedy dusi i sie zrywam ;( Jestem słaba,zmęczona,rozdrażnio na..marze o spanku ;( Najgorsza jest ta świadomość,że jutro tez tak będzie..i niewiadomo kiedy mi ten pieprz**y katar przejdzie
![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Raczkowanie
|
Wszystko jest do d***!!
Poznałam na mojej studniówce fajnego chłopaka ( taki mi się wydawał). Wczoraj dowiedziałam sie od jego najlepszego kumpla( który lubi szczerość) na gg, że ten "fajny chłopak" powiedzial mu że mam "PRZYDUŻĄ DUPĘ"i ogólnie ze jestem gruba!! Załamka , mówię Wam.Totalna, bo odchudzam sie juz 2 miesiąc,a tu nic nie widać!! Poza tym mam maturę za 2 m-ce... Nikomu sie nie podobam...albo tylko mi ludzie mówią, ze jestm ładna ...a ja do tej pory nie miałam zadnego chłopaka....cholera mam 18 lat już... Moje paznokcie sie połamały... Zimno mi... I wszystko w ogóle jest do d*** ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zadomowienie
|
mam do zrobienia przygłupiasty projekt kaszarni (tragedia
![]()
#1200 |
Wtajemniczenie
|
mam dzis poprawke egzaminu i nie bardzo umiem :| to bedzie ustnie zdawane niestety a charakterystyczne dla mnie jest w takich momentach jakanie ze stresu i glupie usmiechanie sie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.