|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Cytat:
Nie lubisz tej aktorki? Ja się przyznam, ze jej wogóle nie znam. Może to i lepiej
|
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli na dodatek bedzie miala tak beznadziejna role jak ta w pierwszej milosci to sie pochlastam i chyba przestane ogladac |
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koszmarna jest ta babka
|
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa, i to ma być aktorka ???
|
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczekamy zobaczymy ale nie spodziewam sie rewelacji
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Wtajemniczenie
|
wczorak odcinek byl beznadziejnie nudny myslalam ze padne, a dzis.. no wlasnie sie zaczyna wiec zobaczymy
|
#1179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1180 |
|
Rozeznanie
|
Ale za to była Simona
to wystarczy..Szkoda, że nie została w tym kocu na sobie
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a nie tak smetnie jak w watku pawla i teresy . w nastepnym odcinku znowu pawel i teresa beda radzic czy byc razem czy nie (raz on chce, a ona nie i na odwrot)... i tak w kolko . to juz robi sie nudne jak flaki z olejem i wkurzajace |
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1183 |
|
Zadomowienie
|
mnie też dobija ten wątek z Teresą - najchetniej już na stałe bym ją przeniosła do tego Szczecina bo nie mogę na nią jż patrzeć - jest taka jakaś rozlazła zresztą ta jej córka wzbudza we mnie podobne odczucia
co do Simony - to czasami mnie denerwuje to prawda, ale chociaż wprowadza trochę życia do tego nudnego pubu i tego swojego sztywnego synalka Stefana najbardziej co mnie denerwuje to ta beznadziejna Hanka i Marta wiecznie z problemami - jak nie fundacja to znowu zawiedziona że w szkole nie dostała tego czego chciała - no sorry ale nie zawsze się ma to co się chce mieć (choć ona z reguły ma) i ta Marta i jej wieczny problem z facetami - może ona powinna zmienić orientację seksualną -było by jej prościej w życiu??!
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Simona w kocu i te dwa śliniące się na nią dziadki w osobie Kisiela i Egona to mało pasjonujący wątek serialu, ale gdyby nie on (no i czasami Elka) to przesypiałabym te sceny w pubie. Przynajmniej zdarza się, że dzięki Simonie jest się z czego pośmiać .
|
|
#1185 |
|
Konto usunięte
|
Ale dla mnie moglaby juz zostac w tym kocu-ze wzgledow estetycznych.
Przeciez jak go zrzucila i zakolysala swoim obwislym biustem-bez stanika oczywiscie to musialam odstawic jedzenie,... |
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
hehehehehehehhe umieram ze śmiechu takie fajne jesteście! sie uśmiałam! Wczorajszy odcinek był taki sobie. Miałam nadzieje że Simona zostanie w tym kocu do końca swojej kariery w tym serialu ale sie jednak myliłam. Swoją drogą ciekawie ją ucharakteryzowali
wygladała na wiele starszą. Nieprawdaż?
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Raczkowanie
|
Mi metamorfoza Simony przypominała jakąś przemianę w pilną profesorke czy wykładowce historii
I się prawie załamałam, jak Kamil wyjechał..proteeeeest !
|
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1190 |
|
Zadomowienie
|
Simona jest swietna! Ogolnie podoba mi sie ta aktorka, Agnieszka Fitkau, ma ponad 60 lat, a trzyma sie naprawde niezle! Niejedna z was chcialaby tak wygladac w takim wieku! Energii mozna jej pozazdroscic... i sily, ktora ja nie opuscila, mimo smierci meza, Marka Perepeczko.
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
No to koniec wątku Kamila....
|
|
|
|
#1192 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przyznam, że do wczoraj sądziłam, że Simona chodzi bez staników, bo tak sobie to wymyśliła Agnieszka Fitkau. Ale podczas rozmowy ze Stefanem zorientowałam się, że to po prostu część image'u Simony. Poza tym biust i dekolty to jedno a obcisle spodnie to druga sprawa. Ale to tylko moja subiektywna ocena tej postaci
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepszy aktor odszedł
nie ukrywam bólu. Wprowadzal tyle radości w ten serial i tak naturalnie grał... szkoda... zdaje sie że serial teraz już całkiem zejdzie na psy... ;(
|
#1194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to fakt, trzyma sie niezle i jest pelna energii, dla mnie jednak jest odrobine zbyt wyzywajaca, momentami czuje sie lekko zniesmaczona np wczorajsza scena ze zrzuceniem poncza
|
|
|
|
|
#1196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
We wtorkowym odcinku strasznie ubawiłam się z Simone Co do stanika.. to słyszałam gdzieś (przeczytałam w jakimś czasopiśmie), że ta aktorka to całe życie chodzi bez stanika
|
|
|
#1197 |
|
Raczkowanie
|
Dla wszystkich fanek Marcina Bosaka!!!
Już wkrótce zobaczymy w serialu powrót Kamila, którego gra Marcin Bosak. Aktor zrezygnował na jakiś czas z grania w serialu i przeznaczył go na sprawy osobiste. Jednak już niedługo zobaczymy Kamila - tym razem nie będzie pracował w biurze Nieruchomości, ale pokaże się z roli barmana. Zawdzięcza tę prace Pawłowi, który bierze urlop i zamierza być już z matką. Pieniędze dostanie z wynajmu mieszkania po panu Dziduszce. W końcu jednak sielanka może długo nie potrwać. Okazuje się bowiem, że profesor miał daleką rodzinę, która chce odzyskać mieszkanie...
|
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

Krzywogrzywa bedzie w "M jak miłosc".
Nie lubisz tej aktorki? Ja się przyznam, ze jej wogóle nie znam. Może to i lepiej 
jesli na dodatek bedzie miala tak beznadziejna role jak ta w pierwszej milosci to sie pochlastam i chyba przestane ogladac
koszmarna jest ta babka

I się prawie załamałam, jak Kamil wyjechał..proteeeeest !